Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár igazábol leginkább a dinnye mellek idegesitenek...annyira gáz...
Azt hiszem ezzel a müvel elértünk egy anime-s mélypontra...
Szerk: azt a nevetséges baszottnagy fehér "cenzurát" már meg sem emlitem amikor a gyerek letaperolja a tanár mellét...komolyan...ilyet cenzurázni...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Yuuji: "Azt akartam, h mindenki velem együtt szenvedjen" :DDD
Meg mi volt az a Wolverine karmos macska... :D
A végén meg Hideyoshi... :D
Már nagyon várom, h megnézhessem az utolso részt :D
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
WWFSMD?
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A régi anime abbamaradt,manga ment tovább,most újra kezdték jobban követve a mangát...Semmit nem tudok róla,de az új sorozat endingje bejövõs...Akárcsak a Kaiji op2..Várható,hogy átmegy olyanba a sorozat is,mint az ending v inkább ilyen lazább marad?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Azért a többségnek itt sztem nem csak ebböl áll az értékrendje, egy klisé is lehet jo :)
Amugyis is manapság mi az ami nem klisés? Nem nagyon van már uj a nap alatt :)
LeventeV: Számomra nagyon kedves anime volt. De azt hozzáteszem, h epizodikus és nulla fötörténeti szál van benne. Ha igy is érdekel, akkor sztem érdemes végignézni. Van benne egy kis történelem, egy kis mitikusság, egy kis goth loli, normális föszereplö. Szoval sztem átlagosnál mindenképp jobb anime, de nem is kiemelkedö.
Bár a lenntebbi listát elnézve ez az epizodikusság meg is ölte az anime-t, mert a legtöbb embernek pont emiatt nem tetszett...pedig sztem üde folt a manapság divatos "csakazértis belerakunk valami durva drámát/világmegmentést, mert az a menö" anime-k között.
Ott van a Bakemonogatari, minden idõk legnépszerûbb TV animéje, ami egy tipikusan eredetiskedõen stílusos SHAFT darabnak tûnne, de mégis kegyetlenül népszerû, közben minden évadban vannak az IS-hez elsõ pillantásra hasonlónak tûnõ gagyiháremek is, amik néhány száz darabos eladással buknak meg.
Azt nem mondom hogy a népszerûség teljesen véletlenszerû, mert szerintem ennek is megvan a maga mûvészete, hogy hogyan lehet a nagyközönség elméjével rezonáló történetet készíteni, csak az nem ilyen egyértelmûen átlátható mint a mi értékrendünk, hogy kreativitás=jó klisé=rossz.
Nah igen...az is vmi csoda folytán siker lett...a nevetséges, h még nekem is tetszett...és igen a felétöl kb. már vártam a következö részt, hm ilyen idiotaság lesz már benne :D
Mondjuk megvenni tuti nem venném meg, de tucat klisés izéként meg már annyira szar volt, h egyszerüen elkezdett tetszeni...legalábbis nekem :D
Monogatari...buko...igen...aztán meg bilibe log a kezed :D
Amugy se mondj már ilyet...legyen csak siker és kapjuk meg a többi nemtudom mennyi folytatást. Legalább shaft egy darabig nem megy csödbe :D
F/Z meg nem, hiszem h lofasz lenne, bár azt nemtudom, h a hype ott kinnt is akkore-e, de itt nyugaton szép nagy. Föleg, igy talán még több embert mozgat meg, h a történet kicsit komolyabb/komorabb, a föhös is inkább egy antihös, mig shirou...hát ö shirou :D
Szerk: természetesen 1-2 meglepetés sorozat mindig becsuszhat, most is látok 1-2 sorozatban böven potenciált, pl. mirai nikki
BTW ha mar eladasoknal tartunk Hanasaku Irohabol, Nichijou-bol es a meg nem publikalt eredmenyu Usagi dropbol en is szivesen latnek egy egy BDt a polcon...
WWFSMD?
monogatari meg bukó lesz, mer csak :D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
WWFSMD?
a mostani szezont az f/z fogja eladásokban elvinni a hátán sztem, annyira nem láttam ütös anime-ket innen(meg még a shana 3.évad, de azt nem láttam igy nem tudom, mennyi embert érdekel), téli szezonban meg megint lesz egy 100%-os siker, a Nisemonogatari :)
A Nichijou-ból 4000 fogyott el, ami normális esetben tûrhetõ lenne, de a KyoAni már úgy hozzászokott a 30 ezres óriás-sikerekhez, hogy túlméretezték a költségvetését meg általában az elvárásokat, így elég nagyot bukott.
Mi a helyzet a dupla hosszusagu sorozatokkal? Gondolok itt az altalad emlitett kettore. Azokrol nincsenek szamok?
WWFSMD?
Baka to test is szerepelhetett volna jobban :S
A kamisama dolls meg sztem csunyán alulértékelt anime...
24.383 Uta no Prince-sama
Maji LOVE 1000%
11,116 Natsume Yuujin-chou San
- - -- - - - - - - - - - - 10,000 Line - - - - - - - - - - - - -
9,792 Yuru Yuri
6,445 Roukyuubu!
5,468 NO.6
4,100 Baka to Test To Shoukanjuu Ni!
3,878 Mayo Chiki!]
3,521 Nurarihyon no Mago ~Sennen Makyou~
- - - - - - - - - - - Manabi Line (2,899) - - - - - - - - - - -
2,068 Sacred Seven
1,486 Ikoku Meiro no Croisee
1,487 R-15
1,437 Kami-sama Dolls
727 BLOOD-C
569 Itsuka Tenma no Kurousagi
493 Kami-sama no Memo-chou
*** Dantalian no Shoka
*** Kaitou Tenshi Twin Angel KyunKyun ☆ Tokimeki Paradise!!
*** Nekogami Yaoyorozu
Így utólag visszanézve ritka gyenge egy évad volt, nem is csak eladásokban, de a felhozatal minõségében is. Kb. a két tavaszról megmaradt 26 részes mentette meg a színvonalat, a Nichijou és a Hanasaku Iroha.
WWFSMD?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Amugy meg nem hiszem hogy bajod lesz a Sket Dance-el, szerintem nagyon jo darab. Az egyetlen dolog ami zavar, hogy gyanusan nyiltvegu
WWFSMD?
@
Es gondolom aki muvelt Gintamaban annak meg deplane..
WWFSMD?
És milyen választékosan fejezted ki magad, hogy péniszük van.<#vigyor3>#vigyor3>
Kyoukai Senjou no Horizon - A promóképbõl és a leírásból azt hittem volna hogy ilyen noitaminA stílusú eredetiskedõ disztópikus sci-fi lesz. (mint a Fractale, a No. 6, vagy a C.)
Aztán amikor elkezdtem nézni, és megláttam a rajzstílusát, akkor így csináltam hogy "WTF! Infinite Stratos! Hárem! Klisé! WTF!".
Aztán ahogy a cselekményére is elkezdtem figyelni, annyit megállapítottam hogy mégsem éppen egy ÁTLAGOS sorozat. Bár azt ne kérdezzétek hogy akkor meg micsoda...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
úgy vagyok én is, hogy van 90 cím a ptw listámban, de valahogy egyikhez sincs kedvem most :(
Persona 4 elindult már? kiváncsi vagyok az milyen lesz.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
(najo talán tulságosan is szeretem az FSN világát, meg föleg Saber karakterét, egyedül EVA-val vagyok még igy :) )
Amugy a 10bit-hez kapcsolodoan: 1.2-es git vlc simán vitte a videot 1etlen hiba sem volt benne, nulla grafikai bug, szoval akinek problémája van vele, vagy esetleg vlc-t használ annak bátran ajánlom.
leszedni innen lehet, 1.2-es git verziot keressetek, a windows-nál van 64 és 32bites verzio is
WWFSMD?
WWFSMD?