Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Csak én vagyok olyan hogy az új animékben a régieket látom?

Ebben: CowboyBebop,Full Metal Alchemist, Fairy tail(erza)

AM rohattjólnézki<#nevetes1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeventeV
lehet. õszi szezonból a Fate/Zero-t várom a legjobban és szerintem a Blu-ray eladásoktól függ az új movie vagy sorozat. reméljük jól teljesít majd a kasszáknál.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Zomil
Sztem abbol is csinálnak majd movie-t, mint az ubw-böl 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LeventeV
azért a 3. route-ból valami sorozat vagy movie jó lenne 😄

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Zomil
"Sokat kellett várni a folytatásra de szerintem megérte várni 😊"

Ez elözmény 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Bandi 18
Sokat kellett várni a folytatásra de szerintem megérte várni 😊

Zomil

képek
besza-behugy kategoria a minösége, számomra simán év anime-je, ugy hogy még nem láttam 1részt se... 😄

Lelouch
According to Dengeki Bunko, Kawahara Reki's light novels Accel World and Sword Art Online were announced to get anime adaptations.

Remélem jönnek majd minél hamarabb.<#hawaii>
LasDen
aaahj....Baka Test is kifújt...hozta a szintet, mást nem nagyon tudok elmondani, a minami-himeji-yoshii ügyben is pici elõrelépés történt, ami valami...jöhetne OVA aztán meg 3. évad...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Egyébként engem nem fog érdekelni a movie, akármi is legyen majd a témája... Irtó túlértékelt animének tartom, nálam még a mostani Bleach filler szintjét se ütötte meg, ami már nagy szó. 😄
Lelouch
Erre jóformán 0% az esély.
Zomil
ha recap lesz akkor remélem a mangás vonalat követik, mert sikerült ismét elbaszni egy jo anime végét ezzel a világmegmentös anime original idiotasággal :S

LasDen
kék excorsit is kap majd egy filmet folytatásnak (vagy recapnak kituggya)...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Ha már ismét felmerült a Manglobe, egy érdekes adat:

*8, *72,785 *,*72,785 Kami nomi zo Shiru Sekai vol.14
18, *35,195 *,*35,195 Kami nomi zo Shiru Sekai vol.14 with OVA

Ennek ellenére biztosra veszem, hogy a tegnap kijött új lemez most se fogja elérni a 2500 eladott példányt...
LasDen
akkor ott vagyok ahonnan indultam...😄D fasza...

am kíváncsi leszek az új manglobe sorozatra...vajon az eladások mennyire múlják majd alul a sorozatot?? 😄D

Ruley
Az hogy ki nézi a tévét az nem nagyon téma, mert este 11 és hajnal 6 között adják õket, direkt annak a párezer otakunak aki fennmarad addig. A reklámbevétel nulla, az összes bevétel a DVD és a merch. eladásokból jön.

Ez alól csak 1-2 mainstream shonen akciósorozat kivétel.

Egyébként meg nem minden 2. manga/ln olyan népszerû, de nem is adaptálnak minden 2. mangát/ln-t. A trükk ott van, hogy röhejesen sok manga sorozat létezik. Több TUCATNYI antológia-magazin, mindegyikben tucatnyi mangával, amiknek a túlnyomó többsége soha nem kap animét. (de még csak angol rajongói scanlation-t sem.)

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Zomil
Ott van, h C Cube...az a c3 nem? 😊
Amugy meg igen, sok érdekesnek tünö anime indul megint, mondjuk nekem a mostani szezon is nagyon tetszett 😊

LasDen
elsõ blikkre az õszi szezonom az új indulókkal...meg C3 csak az lemaratt képrû....kíváncsi leszek mennyi marad....

LasDen
sket dance féle crossover is jó volt...nem olyan mint hétfõn, de tetszett...fõleg 2. fele, ahol még egy SteinsGate utalás is belefért...
karakterdesignjuk gintokiéknak érdekes volt.....

Malakai
Szerintem az ilyesmi nagyon soktényezõs.

Csak egy példa, hogy mi egyebeket hoznak ki a szezonban és milyen idõpontban akarják adni. Statisztika szerint olyankor ki nézi a tévét? A történet, megvalósítás neki való lenne? Milyen hosszan lehet adaptálni és az mennyibe kerülne, stb.

A fõ döntéshozók úgyis producerek, meg managerek, úgyhogy a mûvészeti oldalon dolgozó embereknek nagyon meggyõzõnek kell lennie, hogy valamit átnyomjanak.

Ez szerintem náluk se megy másképpen.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
azon gondolkoztam, hogy a stúdiók milyen elvek alapján döntenek 1-1 manga/light novel adaptálása mellett...mármint persze, legyen népszerû jól fogyó termék stb, de gondolom nem minden 2. manga/ln olyan népszerû....

IMYke2.0.0.0
Az engem is izgat(na).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
Én ugy emlékszek, h Sheryl is énekli az Aimo-t az anime-ben 😊

A készítõk eddigi munkáiból kiindulva nagyon várom a következõ alkotásukat, bármi legyen is az, bár tény, hogy még egy széria Eve-t el tudnék viselni, ahol kiderül ki miért és kivel van 😄

Kiadtak vagy 5 OST lemezt. Azt a bizonyos számot (Aino) azt hiszem 5-6 verzióban is rajta volt. Ebbõl az egyik verzióba "Sheryl" adja elõ, ami a sorozatban nem volt benne. A mozi verzióról nem tudom, mert azt nem néztem végig ... A roadshow darabkái meg fent vannak a YouTubon ha érdekel, bár nagy része szájtépés.

IMYke2.0.0.0
Szerintem nem szépíti az idõ, mert valóban szép az "Eve no Jikan".

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
Nah hát mondjuk arra még el is mentem volna... 😄
Macross Frontier zenéi és maga az anime is máig az egyik kedvencem.
Amugy meg nem 2volt? Mert ugye Ranka és Sheryl is énekel az anime-ben.

Volt Macross Frontier roadshow Japánban, és ott az eredeti szinkronhölgy adta elõ ... lehet nem olyan szép a pofija, mint a rajzolt karakteré, de (nem hittem el) kawaii foka még nagyobb volt. 😄

Hát lehet csak az idõ szépíti, de szerintem a Eve no Jikan azaz Time of Eve is szép.

Máté94
Google. Megnézed,hogy milyen raw-hoz készült, vagy melyik csapatot tüntetik fel, és megkeresed. 😊
Máté94
Dee geci 😄
Carnival Phantasm 1-2. Kellõen elszált kis ökörködés a Type-Moon univerzum karaktereivel és csak 13 perc. Bár lehet hogy 20 perc már kicsit sok lett volna belõle de így még pont humoros.
Lelouch
Legjobb.<#eljen><#vigyor>
balintk
Bármi jöhet. 😊

Győri Devi
Letöltõhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek!
amúgy meg a faqot tényleg kikéne venni bannerból ha úgysem megy...

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Zomil
filmet vagy inkább sorozatot szeretnél?
meg milyen stilusban? 😊

balintk
Párat megtaláltam animeaddicts-on. A többit hol tudnám beszerezni?

Győri Devi
Boku no pico

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Ruley
Ef: A tale of Memories

Máté94
Hanasaku Iroha(sorozat)
Karigurashi no Arriety

balintk
Köszönöm!

efti

WWFSMD?

LasDen
the place promised in our early days, voices of distant star (mind a kettõt ugyanaz követte el, aki az 5cm-t is), szerintem a giniro no kami no agito is hasonlóan szép....

balintk
Szépséget a kidolgozottságra értem.

balintk
Hali. Nemrég néztem meg a Byosoku 5 Centimeter-t és nagyon tetszett a képi világa. Tudnátok nekem mondani hasonlóan szép, vagy szebb animéket?

Zomil
Én mindig irkáltam itt rola, bár sok válasz nem jött rá. Sztem is nagyon jol sikerült és örülök, h nem találtak ki vmi idiota anime original befejezést. Remélem teljesit majd olyan jol, h legyen 2. évad, mert ugyan a 12., 13. részt még nem láttam, de nem hiszem, h tul sok dolog történne még és nagyon felvezetés érzésem volt végig(persze ettöl még jo volt), csak ugy elvárná a nézö, h legyen 2. évad 😊

Máté94
Akkor van esély folytatásra. Biztos féltek a fogadtatástól, ezért óvatosak voltak vele. Jó hír, hogy nem zárták le. ^^
Ruley
Kamisama Dolls is véget ért.

A sorozat folyása alatt végig úgy éreztem hogy ez az évad legalábecsültebb animéje, szinte nem is hallottam sehol senkit beszélni róla, ahhoz képest, hogy végig jó volt, minden a helyén volt ami kellett, nem volt túl klisés a történet, etc.

A végén viszont egyrészt agy kár hogy lezárva nem lett, lényegében csak abbahagyták annál a résznél ahol épp tartottak 13 epizód után a mangában, másrészt viszont legalább nem kaptunk egy olyan összecsapott lezárást mint sok másnál.

Ha 1-2 évadon belül nem jelentenek be folytatást, akkor elolvasom a mangát.

LasDen
a kosarast én is érdeklõdve várom...a kicsit félre siklott ro-kyu-bu után kiegyenesíthetik a csorbát...😄

Lelouch
Medaka Box Manga Gets TV Anime
Kuroko no Basuke Manga Gets TV Anime Produced by I.G

A Medaka Box-ra kiváncsi leszek, NisiOisin a szerzõje, és állítólag a Gainax fogja készíteni az animét.
A Kuroko no Basket is érdekes lehet, úgyse néztem mostanában sport animét.