Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor Aki fut és suttogja, h Himeji...jhajjj :DDD
És amilyen fejeket vág szegény Himeji... :D
És amikor Aki feje repül... :D
Számomra egyértelmüen a szezon legjobb anime-je...AKAROM MOST a 3. évadot :D
Simán 10/10...annyira jo volt nézni mindig felviditott és teli volt fekve röhögös részekkel.
Remélem nem kell sokat várni egy 3. évadra. :)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Hát elég érdekes volt. Szerintem nem azért olyan gáz a vége, mert sci-fibe ment át, hanem mert halál következetlen. De azért világ legrosszabja? Én kevés animét láttam még, de elég sok rosszabb volt már köztük, sajnos :)
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Egyébként az animeaddicton horrorként volt feltüntetve, hát köze nincs
hozzá, talán ezért is csalódtam olyan nagyon, mert én horrort vártam..
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
szoval ilyen földön fekve röhögös... :D
Mashiroiro Symphony - Valószínûleg nézni fogom, remélem nem kapkodják el. Még akár jó romantikus sorozat is lehet belõle.
Shakugan no Shana - Annyira tudtam, hogy valami "csoda" folytán nem lesz semmi a második évadvégi választásból... bár erre nem számítottam. Nálam ez is nézõs lesz.
Maken Ki - Szépen beállt a Maji de Watashi ni Koi Shinasai! és a Kyoukai Senjou no Horizon mellé a sorban, mint "furcsa, iskolás, szuper erõs, verekedõs anime lányokkal".
Azt hiszem ebbõl a szezonból lesz egy pár egyben megnézõs sorozat, mint pl a Working második évada. :o
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
日本語字幕 - Japán felirat
Ebben a részben mást nem jeleznek, szóval szerintem nincs rajta angol
illetve japán eredeti hangból van 5.1 és 2 csatornás
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Jut eszembe a sorozatgyilkos áldozata nem lehetett szép látvány mert a nyomozó segédje gyorsított iramban dobta ki a taccsot amikor meglátta. :)
viszont a working 2 elso epizodja nem volt rossz, bar kivancsi lennek fognak e tudni meg barmit hozzatenni az eddigiekhez. Az elso sorozatot szerettem
WWFSMD?
@levenetv: 5 centimeters per second. Kb egy eve leadtam ra amazonon a preordert, a DVD meg is jelent europaban es most is kaphato, tehat letezik hivatalos angol felirat, a bluray letezik japanban, de ugy tunik a ketto kombinacioja tul szep lenne ahhoz hogy igaz legyen :(
WWFSMD?
Horizon: csak én tartom szarnak igy 1rész után? :D
Még sosem mondtam tucat, klisés anime-re ilyet, de sztem ez az anime elérte az anime gyártás mélypontját -.-
Ennél még a sacred seven-es klisés szobalányos segitök és egyéb idiotaságok is jobbak voltak...
Japan amazonon neztem es ugye nekik van belole, csak nincs info a feliratrol, legalabbis nem sikerult ki google translate-kodnom. Pedig ha lenne angol felirat mar rendelnem is..
WWFSMD?
Kyokai Senjou no Horizon: Egyenlõre még nem értek belõle semmit, de a harc tetszik benne.
Mashiro-Iro Symphony: Tipikus harem, semmi több. :)
WWFSMD?
Rég láttam ilyen animet ami ennyire 100%-ban próbálja átadni a játék/manga hangulatát. A zenék a jelenetek a beállások de még pl az idõ telését jelzõ jelenet is egy az egyben a játékból van.
Aki már végigjátszotta p4-az egyáltalán nem fog meglepõdni a történelem alakulásán de sztem nagyon kellemes darab.
13 vagy 26 részes lesz?
A másik kérdésre: 10 percbe nem halsz bele szerintem. :D
Másik kérdés: Boku wa Tomodachi ga Sukunai-bol az ova-t érdemes megnézni?
én egyelõre megvárom míg lemegy az elsõ fele, aztán azt megnézem, mert tavasz végéig már én sem bírok várni.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Bár akkor is tartom, h egyben sokkal jobb lenne.
@Lelouch: ha vége lesz az animének akkor majd kiderül, hogy jó döntés volt-e a felosztás.
Ez a hivatalos indoklás...
WWFSMD?