Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Baka to test ni utolso rész... :DDDDDDDD
az az ördögi Miharu nagyon durva :D
Mikor Aki fut és suttogja, h Himeji...jhajjj :DDD
És amilyen fejeket vág szegény Himeji... :D
És amikor Aki feje repül... :D

Számomra egyértelmüen a szezon legjobb anime-je...AKAROM MOST a 3. évadot :D
Simán 10/10...annyira jo volt nézni mindig felviditott és teli volt fekve röhögös részekkel.
Remélem nem kell sokat várni egy 3. évadra. :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Én is nem rég néztem meg. Megjegyzem elég vicces, hogy vége lett a Steins;Gate-nek és hirtelen mindenki nekiállt Chaos;Head-et nézni. Én is.

Hát elég érdekes volt. Szerintem nem azért olyan gáz a vége, mert sci-fibe ment át, hanem mert halál következetlen. De azért világ legrosszabja? Én kevés animét láttam még, de elég sok rosszabb volt már köztük, sajnos :)

Ruley
Nem is az a baj hogy átment scifibe hanem az hogy csak túl késõn. Két harmaadáig másról sem szól mint hogy ott hisztizik a lúzer a konténerben. Egyébként az eredeti VN elég horror hangulatú volt, bár jónak az se volt jó, ugyanez a tempó problémája volt.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

armageddon666
végre valaki <#eljen>

@

Pfú most néztem meg életem egyik legrosszabb animéjét, a Chaos:headet, iszonyat volt. Pedig az elsõ pár rész jól indult, csak aztán átment sci-fi-be...
Egyébként az animeaddicton horrorként volt feltüntetve, hát köze nincs
hozzá, talán ezért is csalódtam olyan nagyon, mert én horrort vártam..

LasDen
hát olyan ne is legyen...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ruley
A Ben-to szerintrem egész jó volt, felröhögtem rajta többször is, de olyan mint a Nichijou, szerintem csak szökõévenként egyszer van.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
csütörtökön este 8-tól kitakaríttatta velem fullosan a szobámat...meló után még sok kedve van az embernek.....örülök, hogy itthon van, de gyorsan az ember idegeire képes mászni :DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LeventeV
Ne búsulj, majd bepótolod :)

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Zomil
ezért kell este anime-t nézni :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
ben-to hangzik még elég idiótaságnak, de majd kiderül...

LasDen
rosszabb...faterom itthon van és nem hagy nyugtot nekem...:DD

Zomil
akkor behozom belöle a lemaradásom sztem,meg még marad a belze is :

efti
szerintem be kell most ernunk a sket dance-el ilyen teren

WWFSMD?

Zomil
Mostani szezonbol mi az aktuális totál idiota sorozat?(mint elözöleg a nichijou volt vagy most a baka to test)
szoval ilyen földön fekve röhögös... :D

LeventeV
Egyetemen? :D

LasDen
legyen már jövõhét vége, hogy nézhessek mindent végre...:D

BEAST
Bento - Gondoltam megnézem mi lesz ez és a végére majdnem elsírtam magam. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebbõl, mert ez a leárazott kajáért agyonverjük egymást téma nekem sántít. :D

Mashiroiro Symphony - Valószínûleg nézni fogom, remélem nem kapkodják el. Még akár jó romantikus sorozat is lehet belõle.

Shakugan no Shana - Annyira tudtam, hogy valami "csoda" folytán nem lesz semmi a második évadvégi választásból... bár erre nem számítottam. Nálam ez is nézõs lesz.

Maken Ki - Szépen beállt a Maji de Watashi ni Koi Shinasai! és a Kyoukai Senjou no Horizon mellé a sorban, mint "furcsa, iskolás, szuper erõs, verekedõs anime lányokkal".

Azt hiszem ebbõl a szezonból lesz egy pár egyben megnézõs sorozat, mint pl a Working második évada. :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

RelakS
tökéletes, csak bûvészkedni kellett azzal, hogy látszódjon
日本語字幕 - Japán felirat
Ebben a részben mást nem jeleznek, szóval szerintem nincs rajta angol

illetve japán eredeti hangból van 5.1 és 2 csatornás

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Persona 4 -1

Jut eszembe a sorozatgyilkos áldozata nem lehetett szép látvány mert a nyomozó segédje gyorsított iramban dobta ki a taccsot amikor meglátta. :)
efti
DVD coverbol van nagyobb

ezen latszik felirat info?

WWFSMD?

efti
felek ennek akkor fogom en ezt tudni megvenni BDn, amikor a Burzum koncertet ad a kertemben...

viszont a working 2 elso epizodja nem volt rossz, bar kivancsi lennek fognak e tudni meg barmit hozzatenni az eddigiekhez. Az elso sorozatot szerettem

WWFSMD?

RelakS
mind1, BD coverre keresve is csak egy nem sokkal nagyobbat találtam, ami ugyanúgy olvashatatlan volt

LeventeV
értem. azért sok szerencsét a beszerzéséhez.

Zomil
a japánul nem tudoknak: 5 Centimeters Per Second :P

efti
@relaks: nem. Amit talal az a DVD hatulja, de az nem feltetlenul ugyanaz mint a blu ray, es az is csak 30 pixellel nagyobb.

@levenetv: 5 centimeters per second. Kb egy eve leadtam ra amazonon a preordert, a DVD meg is jelent europaban es most is kaphato, tehat letezik hivatalos angol felirat, a bluray letezik japanban, de ugy tunik a ketto kombinacioja tul szep lenne ahhoz hogy igaz legyen :(

WWFSMD?

RelakS
Ez :)
Tineye + google :P

Zomil
jo hir :)

Horizon: csak én tartom szarnak igy 1rész után? :D
Még sosem mondtam tucat, klisés anime-re ilyet, de sztem ez az anime elérte az anime gyártás mélypontját -.-
Ennél még a sacred seven-es klisés szobalányos segitök és egyéb idiotaságok is jobbak voltak...

LeventeV
melyik anime ez?

RelakS
tineye nem talált nagyobbat? ;)

efti
azert koszi

Japan amazonon neztem es ugye nekik van belole, csak nincs info a feliratrol, legalabbis nem sikerult ki google translate-kodnom. Pedig ha lenne angol felirat mar rendelnem is..

WWFSMD?

Máté94
Chihayafuru: Tetszik, tetszik. :)
Kyokai Senjou no Horizon: Egyenlõre még nem értek belõle semmit, de a harc tetszik benne.
Mashiro-Iro Symphony: Tipikus harem, semmi több. :)
RelakS
túl kicsi a kép szerintem, a szövegekbõl csak foltok vannak ahol a felirat infó kéne, hogy legyen

efti
valaki aki erti a nyelvet meg tudna mondani, hogy van e ezen feliratozassal kapcsolatos info?

WWFSMD?

Persona 4. Elsõ rész.

Rég láttam ilyen animet ami ennyire 100%-ban próbálja átadni a játék/manga hangulatát. A zenék a jelenetek a beállások de még pl az idõ telését jelzõ jelenet is egy az egyben a játékból van.

Aki már végigjátszotta p4-az egyáltalán nem fog meglepõdni a történelem alakulásán de sztem nagyon kellemes darab.

13 vagy 26 részes lesz?
Lelouch
A Persona 4 egy teljesen független, önálló darab. Nem kell hozzá ismerni a Persona 3-t, a Trinity Soul animét meg pláne nem... :D

A másik kérdésre: 10 percbe nem halsz bele szerintem. :D
Zomil
Persona sorozatot van/lesz értelme ugy nézni h közöm nincs a világhoz és az elözö sorozatot se láttam? :S

Másik kérdés: Boku wa Tomodachi ga Sukunai-bol az ova-t érdemes megnézni?

LeventeV
szerintem is sokkal jobb lenne egyben.
én egyelõre megvárom míg lemegy az elsõ fele, aztán azt megnézem, mert tavasz végéig már én sem bírok várni.

Zomil
Remélem tényleg a szinvonal tartása miatt lesz felosztva és nem ilyen kamuszöveg :)
Bár akkor is tartom, h egyben sokkal jobb lenne.

LeventeV
igaz :P

Lelouch
Japánban már péntek van, azaz már lement az elsõ rész.
LeventeV
holnap indul.

@Lelouch: ha vége lesz az animének akkor majd kiderül, hogy jó döntés volt-e a felosztás.

A Persona anime elsõ része már kijött? Valamint lehet tudni hogy hány részes lesz?
Lelouch
"Producer Atsuhiro Iwakami explained that the staff decided on the two-season split to maintain quality across the entire anime."

Ez a hivatalos indoklás...
LeventeV
ez nem túl jó. miért így adják le?

Lelouch
Ja. Majd tavasszal jön a sorozat második fele.
LeventeV
akkor ez azt jelenti, hogy most leadnak 12-13 részt és egy másik szezonba leadják a maradékot?

Zomil
az nem jo...én egyben akarom :P

Lelouch
Úgy néz ki, a Fate/Zero anime is ketté lesz szedve, mint anno a The World God Only Knows.
efti
A Penguindrum a minden heti WTF sorozat nalam. Elsore dobni akartam, de valahogy mindig erdekel meg a kovetkezo resz..

WWFSMD?