Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
WWFSMD?
Lelki szemeim elõtt látom már, ahogy Shu és Daryl harcol. Az egyik idegösszeomlást kapott, a másik szimplán örült. 😄D
Yukiteru vs.Yuno END-re számítok. 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
szoval eltaláltad 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Irták twitteren, h mekkora gáz a 2. meg a 3. rész minösége(mármint aki kilépett animátor)...nos hát kijelenthetem, h sztem semmi minöségbeli romlás nem volt az animácioban, sött egyre csak jobbak a részek, szoval nem hiszem, h izgulni kéne vmi miatt.
Jelenleg valahogy igy tudnám sorrendbe rakni:
Fate/Zero(magasan a többi felett)
C3(ez olyan P4-el egy szinten, de lehet lecsuszik, ha nem tudja tartani a 2.-3. rész szinvonalát)
Persona 4(ez egylöre nagyon megfogott, a grafika, a zene, klisés persze, de valahogy mégis tetszik)
Hunter x Hunter(nem rossz, jopofa történet egészen szerethetö anime, és már azt is megszoktam, h egy kisgyerek a föszereplö, de akkor is Leorio a kedvenc karakter 😄)
Guilty Crown(az feljebb kerülne, ha nem lenne egy gyenge Code Geass utánzat...igazábol a föszereplö miatt számomra totál a lista aljára valo, eszméletlen irritál és logikátlan, pedig önmagában nem lenne rossz ilyen Macross F-Code Geass összemosással)
Un-Go (ez kerülhet feljebb, de 2rész alapján ahol még a bünösök meg is usszák, szoval olyan érzésem van, mintha semmi értelme nem lenne a nyomozásnak)
Kyōkai Senjō no Horizon (Legnagyobb fanservice anime az idei szezonban és még csak nem is jo...látok benne vmi kis esélyt, h jo legyen, de igy 3rész alapján gyorsan elfogom felejteni...egyelöre heti 20percnek jo lesz...)
Ezeket még nem láttam:
Last Exile: Fam, the Silver Wing (erröl fogalmam sincs de érdekel)
Mirai Nikki (ez nagyon érdekel és olvasottak alapján jo is)
Boku wa Tomodachi ga Sukunai (ez meg sztem top3 fog kerülni nálam, pedig nem szeretem a slice of life-ot, de sok jot olvasok rola)
Ez az ismétlõdés mellesleg csak addig fog tartani amíg össze nem gyûlik a csapat. Utána indul nyomozás a sorozatgyilkos után.
1. Chihayafuru
2. Fate/Zero
3. Boku wa Tomodachi ga Suganai
4. Mirai Nikki
5. Ben-To
6. Bakuman II
7. Guilty Crown
8. Shana III
9. Kimi to Boku
9. Persona 4
10. C3
10. Un-Go
Nagyon erõs évad, 1-tõl 7-ig csupa olyan amirõl ha meglátom hogy van új epizód, mindent eldobok és egybõl meg is nézem, de a maradék 5 sem azért fért fel a listámra mert annyira rossz lenne.
1. Boku wa Tomodachi ga Sukunai
2. Fate/Zero
3. Working!!
4. Mirai Nikki
5. Guilty Crown
6. Ben-Tou
7. C3
8. Horizon on the Middle of Nowhere
9. Persona 4 The Animation
10. Un-Go
Boku wa-ba az a Gundam-Eva kvázi robotszex nagyon durva volt...😄D
Köszönöm szépen!
Engem ez így érdekelni fog, mert kezd tele lenni a hátam az erõsen iskolai ecchi / triangulumra, sablonokra építõ sorozatokból...
<#eljen>#eljen>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Piros mogyi felvetette, hogy ramenezhetnenk egyet forumilag a momotaro ramen-ben, ehhez a nov 5 illetve a 13 merult fel mint datum.
Postot kilinkelem, lehet érdeklõdni
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
WWFSMD?