Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
Összességében csak meg kell térüljön nekik, ha nem is minden anime nyereséges, mert másképp nem csinálnának többet.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
meg az egyéb merchandise (pl figurák) dolgokból gondolom...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LeventeV
Wow... és hol térül ez meg? Csak a blu-ray eladásokból származik jelentõs bevétel?

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666

Ez ugrott be 😄DD (Portal 2 spoiler)

@

Máté94
Ez egyébkánt ritka animékben. 😄
Ilyet nem sokat látni, aki így éli meg. 😊
LasDen
nekem anno mikor elkezdtem aztat mondták, hogy Yukiteru csak az elején ilyen kis pöcs, de aztán belejön a dologba...a 21. fejezetnél mintha már lettek volna ennek nyomai is azt hisuzem....

efti
Hehe, ez eleg komoly facepalm pillanat volt, el is gondolkodtam rajta, hogy egy japan kozepiskolas eleteben mekkora pillanat lehet ha egy osztalytarsa lehulyezi...

WWFSMD?

Máté94
Jól van na, õt is lehet sajnálni. 😄
Lelki szemeim elõtt látom már, ahogy Shu és Daryl harcol. Az egyik idegösszeomlást kapott, a másik szimplán örült. 😄D
Lelouch
Máté94
Na, õ talán közelebb áll hozzá. Bár szinte látom magam elõtt, hogy mi lesz a vége.

Yukiteru vs.Yuno END-re számítok. 😊
Malakai
Engem meg inkább a Mirai Nikki fõhõse emlékeztet Gantára.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Remélem mostmár nem fognak spórolni az animációval.
Máté94
Annyira azért nem vészes. Egy kicsit Deadman-re emlékeztet. 😄 Bár Shun valamivel tökösebb, mint Ganta volt. 😊
LasDen
beelzebub most vissza adta a reményt, hogy valami kompetens harcokat láthatok a következõ részekben...

BEAST
Nálam még mindig az egyik legjobb.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

efti
guilty crown kuka. Unom a totalisan idiota foszereploket

WWFSMD?

LasDen
akkor még van remény...😄

Ruley
Az egyik MAL kommentelõ aki olvasta a raw-ot azt írta hogy a látszat ellenére nem ecchi hárem, hanem tényleg rendes családi témájú Slice of Life.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
adja magát, hogy így legyen...már elõre látom hogy milyen jelenetek lesznek...annyira nem is tûnik már jónak...😞

Zomil
wiki szerint: "a tsundere (14 years), a little demon (10 years) and a small girl (3 years)"

szoval eltaláltad 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
ez még jó is lehet...gondolom az egyik csaj majd tsundere lesz és ki nem állhatja a srácot is.....😄

Ruley
Nem annyira az a gáz hogy néhányan kiléptek, hanem hogy állítólag gondok voltak az egész cégben, visszatartották a fizetéseket, stb, és ez lehetett volna az elsõ jele hogy menekül mindenki a süllyedõ hajóról, de úgy tûnik azóta elsimították a dolgokat, hogy többen már ne meneküljenek el.

Nagy ilyen anime stúdióknál az animátorok kb a fizetett szakmunkás szintjén vannak. Ha kettõ kilép valszeg egy héten belül 10-en is jelentkeznek a helyükre. Eddoig A Persona mindeggyik része hasonló minõségûnek tûnt. Az hogy meg távolról vagy tömegben fail a rajzolás az kb minden sorozatra igaz. majd a BR-re kijavítják.
LasDen
szerintem se...bár csodák még történhetnek...😄

Lelouch
Ez se az a projekt, ami megmenti a Manglobe-t a csõdtõl. 😄
LasDen
újabb sorozattal bõvült a dropped listám...a szerencsés nem volt más mint a Mashiroiro...köszönjük a részvételt...

Jakuza001
De nem is olyan jo mint az elso sorozat.
Meglatszik, hogy leakartak tudni minnel elobb.

Lelouch
Elkezdtem az Inuyasha befejezõ sorozatát, a tempója jóval gyorsabb, mint az alapsorozaté volt. 4 részen vagyok túl, és nem kevés lényeges dolog történt már... Látszik, hogy 20 kötet lett belezsúfolva 26 részbe. 😄 Elõtte meg 36 kötetre volt 167 rész, igaz fillerekkel együtt.
Lelouch
Nem hiszem, hogy ne tudnának új animátorokat alkalmazni.
LasDen
viszont ha nem kamuztak, akkor meg bármikor beüthet a krach...

LeventeV
Ez jó hír. Lenti hsz-ek alapján tényleg erõs ez a szezon.

Lelouch
Majd eldõl, egyelõre úgy néz ki, hogy csak túl volt reagálva az egész.
Zomil
Néhány animátor távozott(pontosabban 2) azok is sztem csak a hirkeltés és figyelemfelhivás miatt, meg hogy kb. leszarják öket...(mert ugye japánban az animátorok, nem igazán vannak megbecsülve)
Irták twitteren, h mekkora gáz a 2. meg a 3. rész minösége(mármint aki kilépett animátor)...nos hát kijelenthetem, h sztem semmi minöségbeli romlás nem volt az animácioban, sött egyre csak jobbak a részek, szoval nem hiszem, h izgulni kéne vmi miatt.

Zomil
Nemtom nekem simán benne van a top-ban az anime, hiába ugyanaz megy 3 rész oda annyira hangulatos számomra...

Jelenleg valahogy igy tudnám sorrendbe rakni:
Fate/Zero(magasan a többi felett)
C3(ez olyan P4-el egy szinten, de lehet lecsuszik, ha nem tudja tartani a 2.-3. rész szinvonalát)
Persona 4(ez egylöre nagyon megfogott, a grafika, a zene, klisés persze, de valahogy mégis tetszik)
Hunter x Hunter(nem rossz, jopofa történet egészen szerethetö anime, és már azt is megszoktam, h egy kisgyerek a föszereplö, de akkor is Leorio a kedvenc karakter 😄)
Guilty Crown(az feljebb kerülne, ha nem lenne egy gyenge Code Geass utánzat...igazábol a föszereplö miatt számomra totál a lista aljára valo, eszméletlen irritál és logikátlan, pedig önmagában nem lenne rossz ilyen Macross F-Code Geass összemosással)
Un-Go (ez kerülhet feljebb, de 2rész alapján ahol még a bünösök meg is usszák, szoval olyan érzésem van, mintha semmi értelme nem lenne a nyomozásnak)
Kyōkai Senjō no Horizon (Legnagyobb fanservice anime az idei szezonban és még csak nem is jo...látok benne vmi kis esélyt, h jo legyen, de igy 3rész alapján gyorsan elfogom felejteni...egyelöre heti 20percnek jo lesz...)

Ezeket még nem láttam:
Last Exile: Fam, the Silver Wing (erröl fogalmam sincs de érdekel)
Mirai Nikki (ez nagyon érdekel és olvasottak alapján jo is)
Boku wa Tomodachi ga Sukunai (ez meg sztem top3 fog kerülni nálam, pedig nem szeretem a slice of life-ot, de sok jot olvasok rola)

LeventeV
Akkor végül nem sokban befolyásolja a Persona 4-et az, hogy pár készítõ távozott?

LasDen
akkor gyorsan legyenek túl rajta...

Nekem tetszik csak sajna mivel játszottam a játékkal amit 100%-ban követ az anim ezért kb 0 meglepetés fog érnié.

Ez az ismétlõdés mellesleg csak addig fog tartani amíg össze nem gyûlik a csapat. Utána indul nyomozás a sorozatgyilkos után.
Ruley
Nekem

1. Chihayafuru
2. Fate/Zero
3. Boku wa Tomodachi ga Suganai
4. Mirai Nikki
5. Ben-To
6. Bakuman II
7. Guilty Crown
8. Shana III
9. Kimi to Boku
9. Persona 4
10. C3
10. Un-Go

Nagyon erõs évad, 1-tõl 7-ig csupa olyan amirõl ha meglátom hogy van új epizód, mindent eldobok és egybõl meg is nézem, de a maradék 5 sem azért fért fel a listámra mert annyira rossz lenne.

LasDen
a legjobb 10 (-nek tartott) õszi anim...

1. Boku wa Tomodachi ga Sukunai
2. Fate/Zero
3. Working!!
4. Mirai Nikki
5. Guilty Crown
6. Ben-Tou
7. C3
8. Horizon on the Middle of Nowhere
9. Persona 4 The Animation
10. Un-Go

Boku wa-ba az a Gundam-Eva kvázi robotszex nagyon durva volt...😄D

LasDen
persona így nem lesz túl izgalmas. már az elõzõ k2 résznél éreztem, hogy valami nem stim. olyan egysíkú az egész, valaki meghasonlik aztán meg megmentik...plusz ugye narukami (lesz) az ultimate karakter, aki úgy gyûjti a personakat mint Ash a pokémonokat...

IMYke2.0.0.0
Esküszöm már fogalmaztam a kissé fanyar, lemondó hozzászólást, hogy "bezzeg le sem bagóz senki", és erre látom az 1 új üzenetet, és a válaszod.

Köszönöm szépen!
Engem ez így érdekelni fog, mert kezd tele lenni a hátam az erõsen iskolai ecchi / triangulumra, sablonokra építõ sorozatokból...

<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PetruZ
Néhol kicsit üzleti, szakmai-szagú, de újszerû megfogalmazásban, és simán nézhetõ, nem is hosszú. Némi baseball ismeret azért itt sem árt, én alig-nulla szabályismerettel pár dolgot nem nagyon fogtam, bár leszûrhetõ a reakciókból, hogy jó, vagy rossz dolog történt-e. 😊 Hangulatilag inkább felnõttes, komolyabb.
LasDen
Akibaba reprodukálták a Steins;Gate lezuhant szatelitjét

ez meg vicces...

LeventeV
kösz a segítséget. drop lett a vége. 😞

RelakS
Efti felvetésére:

Piros mogyi felvetette, hogy ramenezhetnenk egyet forumilag a momotaro ramen-ben, ehhez a nov 5 illetve a 13 merult fel mint datum.

Postot kilinkelem, lehet érdeklõdni

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

efti
Na jo, de az csak egy mozi, nem 12 resz... amugy a sky crawlers inkabb a szep mint a jo animek egyike, szerintem egyszer erdemes megnezni azert.

WWFSMD?

RelakS
Mint én az Égenjárókat <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

efti
Egyet kell ertsek Prof Williammel. Nagyon jol kezdodik, de a vegere mar utaltam

WWFSMD?