Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
akkor szerintem hagyom az egészet.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

A Yumekui Merrynek még éppen hogy az eleje jó aztán egyre jobben elcseszõdik a végére.
LasDen
úgy érzem un-go kezd kibontakozni vagy valami...a 3. rész olyan hirtelen lett vége, de szerencse jövõ hét folytatódik...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
"Moshidora"-ról a mi a véleményetek?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zola2000
bár lehet +2giga ram nem ártana.

A

zola2000
Nekem tavaly volt 140 egy noti 2,4es i3, 2giga ram, radeon5470, 3év garancia, hogy gépdöglé esetén ne kelljen fizetnem, ezzel elleszek egy ideig ha nem játszom, ha igen akkor meg onlive...

A

Zomil
Sztem nem rossz, nekem tetszett, csak ez is el lett baszva ilyen anime original izével... :S
Hogy még csak folytatni se lehessen nagyon.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LeventeV
Akkor egyelõre folytatom aztán meglátjuk mi lesz.

Lelouch
Kaiji 2 END: Az elsõ évad szvsz jobb volt, de ez is simán megérdemli tõlem a 10/10-et, és ment a kedvencek közé. Az elégedettségi szintem ugyanis régen volt már ilyen magasan. 😄
Az utolsó rész végén volt egy Zero cameo, nem bánnám ha a Madhouse felkarolná azt is. 😄 Kaiji anime már úgyse nagyon várható, meg nem is nagyon hoz lázba, ami ezután következik...
LasDen
bullshit

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Nem hagyunk félbe animét, végignézzük.
LeventeV
Elkezdtem a Yumekui Merry-t, de két rész alalpján nem nagyon jön be. Jobb lesz ahogy halad a történet, vagy inkább hagyjam abba most?

Zomil
F/Z 4.
Áhh mekkora királyság volt mikor a végén megjelent Nagy Sanyi... 😄
Simán a legnagyobb arc a sorozatban 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

efti
off

nekem is egy c2d volt a regi proci es nekem is egy 8800gts volt a regi video kartya. Mas kerdes hogy en kb ket hettel a megjelenese utan vettem olyan VGAt es csak az akkor 142K volt 😛 Amennyire nezegettem, most kb egy 10esert lehetne elpasszolni, ugyhogy egyelore marad talonban. Sajnos soem derult ki nalam, hogy a cpu-vga-ram-alaplap szentnegyessegbol melyik volt a hunyo, ugyhogy inkabb lecsereltem mindent.

WWFSMD?

Zomil
off:
i3-540-es proci-t(3ghz-s) vettem, egy core 2 duo döglött meg és cserélhettem a 40ezres alaplapomat is, mivel olyan 775 foglalatu(régebbi) proci már nem nagyon kaphato...aztán mivel ddr2-es ramjaim voltak hozzá, ezért ddr3-asat kellett vennem, meg a 40k-s alaplapomon volt wifi is, és ezért venne kellett wifi adaptert is...
szoval most vettem asus p7p55d alaplapot, 2x2gb ddr3 ramot és i3-540-es procit, meg wifi adaptert...
Szerencsére(kopp-kopp-kopp) a 4 és fél éves 8800gts-em még mindig vigan üzemel...Kb. az volt életem legjobb vétele 70ezerért, drága volt, de még mindig egy közép-also kategoriás kártya, ami nagy szo igy 4,5év után 😊
Egyedül a 40ezres alaplapomat használom 😞
Iszonyat jo alaplap, bár nem is volt olcso...ha vkinek kell használtan, akkor elado 😊

efti
ezek szerint akkor te nyertel 😊

Nekem a 150ben egy i5 2400, 8GB RAM, alaplap es egy radeon 6850 volt mas nem. Mostanra tulajdonkepp csak a haz, a tap es a meghajtok a regiek.

REM valaki megfejthetni a feladvanyt a keprejtvenyes topicban. Igazan szajbaragos kepeket rakok egy ideje...

WWFSMD?

RelakS
akkor 170-nel én nyertem? És még csak meg sem döglött a régi, simán fejlesztés <#idiota>
Azt meg nem tudom, hogy a ház benne van-e (hülye oldalra nézõ SATA csatlakozók miatt azt is kellett cserélni)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LeventeV
Na akkor majd még lesz egy kellemes délutánom.

Gép ügyben: csak procit kellett cserélj vagy mást is?

efti
megusztad -60bol? Nekem a gepdogles iden -150K volt 😞

WWFSMD?

LasDen
most olvastam a legújabb Soul Eater fejezetet és nagyon remélem hogy ezzel az egésszel akarnak is valamit elérni nem csak a mézesmazzagott húzzák el elõttünk....

Zomil
Én ugy tudom lesz 😄

Zomil
yay ujra gépnél 1hét után, potolhatok egy csomot 😄

off: bekakilt a proci, ugyhogy cserélhettem jo sok mindent igy most -60k 😞

LeventeV
Megnéztem az Infinite Stratos-t a délután. Egész jó kikapcsolódás volt. Lesz 2. évad is, vagy csak az OVA decemberben?

LeWyTy
félig off<#nevetes1>
Unatkozom!

Minta.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LasDen
Baby Princess 3D Paradise-nak ez az 1 rész nem sok mindenre volt elég, de azért jó volt (és hosszabb terjedelemben nem is érdekelne azt hiszem)...a tengeralattjárós jeleneten jót derültem 😄

Ruley: TUdom...de mindkettõ az ír mitológiából jön és erõsen hasonlóan néznek ki mindketten, a lényegen nem változtat 😄

Ruley
Az ugye világos hogy nem ugyanaz a Lancer szerepel a kettõben?

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
majdhogynem semmire nem emlékszem belõle...😄D

armageddon666
Már a movieban is "kompetens harcos" volt szerintem 😊

@

LasDen
lancert fsn-be egy hadonászó idiótának tartottam, de fz-ben egy kompetens harcosnak tûnik...
Sanyi meg nem szarozott egybõl megmonta a frankót 😄

Ruley
Én csak a Mirai Nikki animét nézem, de nagyon tetszik.

3. rész vége kimondottan Higurashis volt.

LeventeV
Persona 4-nek mi lesz a sorsa végül? Lehet tudni valami konkrétat?

Off: reggel mikor felébredtem egy opening szólt a fejembe és nem jutott eszembe a címe. Egész nap kínzott, idegesített, de végre megvan: Higurashi no naku koro ni Kai openingjének a refrénje volt. Mostmár békében halhatok meg 😄.

efti
slightly off, de baromira tetszik a mirai nikki manga. A Darker Than Black elso sorozata ota ez az elso harcolos tortenet ami nem hogy nem idegesit, de kifejezetten erdekes es izgalmas.

WWFSMD?

efti
igen, szerintem is jol tettek, hogy beletettek

WWFSMD?

Az a "többet mutatás" rész egy a mangának egy specialjában volt benne. Jól tették hogy beleépítették a történetbe. Megmagyaráz 1-2 dolgot.
efti
Erdekes volt a Mirai Nikki harmadik resz. Raadasul tulajdonkepp tobbet mutattak a tortentekbol mint a mangaban. (remelem ennyi meg nem szamit spoilernek)

WWFSMD?

berlinboy6329
Hadovál a szerzetes vmi hülyeséget,mantrát,aminek semmi értelme és Crunchyék úgy gondolták random dolgokat beledobálnak

Nemo Amigó Budapest NAFTA Amsterdam Budweiser...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

efti
Szerintem addig jo nekunk amig nem ertjuk 😄

WWFSMD?

Ruley
Gondolom ez valami olyan ami magyarázatot már nem is igényel, de mi mégse értjük.

LeWyTy
Az a Nemo Amigo egy szép magyar név.... vagy nem értem?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Máté94
He?
IMYke2.0.0.0
<#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen

efti
ehh...pedig fel lett vezetve rendesen hogy mirol lesz bennuk szo..

WWFSMD?

Győri Devi
hát ezeket a spoilereket nem kellett volna elolvasnom XD így már annyira nem is izgat az egész XD

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

efti
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az utanna kovetkezo mangajuk meg nagyobb bukas lesz, de szerintem az ebben az anime sorozatban mar nem lesz benne

WWFSMD?

LasDen
elég tragikus vég...sajnálatos..😄D

efti
Szep lassan lecsusznak, Mashiro korhazba kerul, a kiado szunetre akarja rakni a mangat amig be nem fejezik a sulit, raadasul Miura osszes tanacsa minden temaval kapcsolatban, hogy legyen benne tobb poen. Vegul amikor mar kb allando 20 hely korul vannak, akkor leallitjak a sorozatot.

WWFSMD?

LasDen
persze...ennél a sorozatnál nem számít nekem....😄

efti
hiramaru a komikus karakter szerepet kapta a sorozatban, bar megjegyzem jo nezni, ahogy a szerkesztoje szivatja folyton...

elmeseljem? ;D

WWFSMD?

LasDen
az milyen má, hogy Ben-toba sokkal jobbak a verekedések mint a belzeebubba...😄D

a bakumanos hiramarut meg sokkal komolyabbnak gondoltam, de ez a karaktere sokkal jobban tetszik...
és kíváncsian várom mikor és hogyan fuccsol be a TRAP...