Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A
Hogy még csak folytatni se lehessen nagyon.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Az utolsó rész végén volt egy Zero cameo, nem bánnám ha a Madhouse felkarolná azt is. 😄 Kaiji anime már úgyse nagyon várható, meg nem is nagyon hoz lázba, ami ezután következik...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Áhh mekkora királyság volt mikor a végén megjelent Nagy Sanyi... 😄
Simán a legnagyobb arc a sorozatban 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
nekem is egy c2d volt a regi proci es nekem is egy 8800gts volt a regi video kartya. Mas kerdes hogy en kb ket hettel a megjelenese utan vettem olyan VGAt es csak az akkor 142K volt 😛 Amennyire nezegettem, most kb egy 10esert lehetne elpasszolni, ugyhogy egyelore marad talonban. Sajnos soem derult ki nalam, hogy a cpu-vga-ram-alaplap szentnegyessegbol melyik volt a hunyo, ugyhogy inkabb lecsereltem mindent.
WWFSMD?
i3-540-es proci-t(3ghz-s) vettem, egy core 2 duo döglött meg és cserélhettem a 40ezres alaplapomat is, mivel olyan 775 foglalatu(régebbi) proci már nem nagyon kaphato...aztán mivel ddr2-es ramjaim voltak hozzá, ezért ddr3-asat kellett vennem, meg a 40k-s alaplapomon volt wifi is, és ezért venne kellett wifi adaptert is...
szoval most vettem asus p7p55d alaplapot, 2x2gb ddr3 ramot és i3-540-es procit, meg wifi adaptert...
Szerencsére(kopp-kopp-kopp) a 4 és fél éves 8800gts-em még mindig vigan üzemel...Kb. az volt életem legjobb vétele 70ezerért, drága volt, de még mindig egy közép-also kategoriás kártya, ami nagy szo igy 4,5év után 😊
Egyedül a 40ezres alaplapomat használom 😞
Iszonyat jo alaplap, bár nem is volt olcso...ha vkinek kell használtan, akkor elado 😊
Nekem a 150ben egy i5 2400, 8GB RAM, alaplap es egy radeon 6850 volt mas nem. Mostanra tulajdonkepp csak a haz, a tap es a meghajtok a regiek.
REM valaki megfejthetni a feladvanyt a keprejtvenyes topicban. Igazan szajbaragos kepeket rakok egy ideje...
WWFSMD?
Azt meg nem tudom, hogy a ház benne van-e (hülye oldalra nézõ SATA csatlakozók miatt azt is kellett cserélni)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Gép ügyben: csak procit kellett cserélj vagy mást is?
off: bekakilt a proci, ugyhogy cserélhettem jo sok mindent igy most -60k 😞
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ruley: TUdom...de mindkettõ az ír mitológiából jön és erõsen hasonlóan néznek ki mindketten, a lényegen nem változtat 😄
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Sanyi meg nem szarozott egybõl megmonta a frankót 😄
3. rész vége kimondottan Higurashis volt.
Off: reggel mikor felébredtem egy opening szólt a fejembe és nem jutott eszembe a címe. Egész nap kínzott, idegesített, de végre megvan: Higurashi no naku koro ni Kai openingjének a refrénje volt. Mostmár békében halhatok meg 😄.
WWFSMD?
WWFSMD?
Nemo Amigó Budapest NAFTA Amsterdam Budweiser...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

やられたらやり返す。倍返しだ!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
WWFSMD?
WWFSMD?
WWFSMD?
a bakumanos hiramarut meg sokkal komolyabbnak gondoltam, de ez a karaktere sokkal jobban tetszik...