Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Nézni kéne... már 11 résszel le vagyok maradva...
efti
Wazz...a mostani sket dance-en vinnyogtam a rohogestol...

WWFSMD?

Máté94
BÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍCCCCSSSSSSIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!
Lelouch
Már tárgytalan.
Lelouch
A Yuno-féle "megvédelek" arcok nincsenek összeszedve valahol? /a/-n mindig belebotlok pár jól sikerült alkotásba. :D
LasDen
ez a carnival phantasm...nem is tuttam, hogy berserker-kun és lancer ilyen jó barátok...:DDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Nero miért néz ki úgy, mint Artúr király?
Zomil
pc-re is csinálják elvileg régebben linkeltem be :)

Lelouch: jah hogy ö van rajta...nem tudtam :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LeventeV
Kicsit off: van FSN RPG psp-re. Mostani Store frissítésnél láttam hogy felkerült.

http://www.youtube.com/v/B291R5dxDgo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Mivel õ van rajta, nem csoda.
Zomil
a jobb oldali erösen hasonlit F/Z-s saberre :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LeventeV
Igen, így már érthetõ.

LeventeV
Nekem is a Ga-Rei ugrott be elõször, de akkor ez valami fanmade kép, mert csak hasonlít Yomi-ra.

IMYke2.0.0.0
A teljes kép:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
gugli szerint a ga-rei-böl van :)

LeventeV
Õ egy létezõ anime egyik karaktere?

LeventeV
Arakawa Under the Bridge-t kezdtem el tegnap, megnéztem belõle 7 részt. Jó és rosszabb mini részek (50 körül járok most) váltogatják egymást. Van amelyiken szakadok, de van amelyik már fáraszt egy kicsit. Gondoltam megnézem egybõl a második évadot is, de szerintem egyelõre hagyom, majd késõbb megnézem.

Lelouch
Nem lehet valami nagy szám, az eladási listákon sose látni. A WSJ-ben meg egyedüli kivételként nem vonatkoznak rá az értékelések, ha ez nem lenne, már egy ideje biztos kaszálták volna.
LasDen
amit találtam mint hosszú a Kochira 170 vol-lal (1500+ fejezet) és azt írja wiki hogy még ma is megy...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Nem biztos, hogy ami 45 vol. felett van, az több fejezetbõl áll...
LasDen
hát az csak 45 volume szóval nem hiszem...

Lelouch
Doraemon?
LasDen
"the 63rd and latest volume of Eiichiro Oda's One Piece pirate manga has sold 3.013 million copies..."

geci népszerû ez a one pince...melyik a leghosszabb shonen manga???

LasDen
új working prodzsekk...
yééééy....jó hír...bár gondolom nem 3. évad, mer akkor azt írták volna, de bármi legyen, csak jó lehet..:DD

BEAST
<#eljen>

Teljesen egyetértek. Kb ennyire tiszta nekem is az egész, de a harc nagyon rendben volt. :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zomil
Megnéztem én is a 4. részt...de azon kivül, h volt pár szép csata, meg elkezdödött valami háboru, fogalmam sincs mi történik...hogy kik harcolnak miért harcolnak...azt sem vágom, h most ki-kivel van, vagy kik tartoznak össze... :D
Tul zavaros az egész...viszont legalább a csata egész látványos volt... :D

Máté94
Kyokai Horizon megint letett az asztalra... még mindig nem tudom, hogy hol vagyunk. He? A 12 rész végére se fogom tudni szerintem. Ilyenkor sajnálom, hogy nem tudok japánul, mert akkor lenne esélyem elolvasni az LN-t. :)
Máté94
Karuta? Összejön a "versekkel"?<#vigyor3>
efti
Ami nekem igy hirtelen eszembe jutott es nem lattad:

Cowboy Bebop
Now and then here and there
Tetsuwan birdy decode
Senkou no night raid

Egyik sem baccanos ugyan (imho szerencsere), de mindegyik jo szerintem es kelloen akciosak

WWFSMD?

Ruley
Ajánljatok valami pörgõs, 12-26 részes sorozatot. Akció, fantasy, kaland, thriller, sci-fi, mindegy, csak jó tempós legyen, valahogy úgy mint mondjuk a Baccano.

Igen, a Durararát láttam már.

Grimdarkot nem kérek.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

efti
Szerintem Chihaya x Karuta befejezes lesz, a masik temat meg nyitva hagyjak.. mar csak azert is mert meg futo mangarol van szo

WWFSMD?

Ruley
Szerintem úgyis TaichixChihaya befejezés lesz, Aratának ott van a szomszéd lány, Taichival meg úgyis hamarosan szakítani fog a barátnõje amiért folyton egy másik lánnyal lóg együtt.

Lelouch
Jah, havi megjelenésû manga.
efti
hat eleg gyenge indoka volt a Karuta abbahagyasara..

az ember nem attol kap stroke-ot vagy sem, hogy otthon van e az unokaja is a gyereken kivul. Ha meg csak egyedul lett volna a nagypapival meg lehetne lelkiismeret furdalasa, mert akkor talan idoben tdott volna segitseget hivni, de nem ugy tunit, hogy ez lett volna a helyzet. Taichi meg nagyszeru jellem ha Chihaya hianyaban a lo nincs jo lesz szamar is elven van baratnoje.

WWFSMD?

armageddon666
Nagyon zsúfolt idõszakom van most, szóval nem jó :(

@

LasDen
ha már mondták elolvastam a mirai nikki mangakajának új cuccát és jónak tûnik így elsõ blikkre, de srác elsõre nem csak külsõre tûnt olyannak mint yukiteru, de a fejezet végére olyan lelouchös volt...remélem nem vergõdni fog nagyrészt aztán meg ha para van durcás lesz (bár mindenképp életképesebb mint yukiteru volt :D)
és ez havi megjelenésû lesz ugye???

efti
eddig senki sajnos :(

WWFSMD?

LasDen
aszittem Aratanak valami rendes oka van, de csak feszkózik itt a semmin...Taichit meg sajnálom, mer Chihaya le se szarja, ha Arata is a közelben van....pedig ketten hasonlóak mint a Nodame-Chiaki páros..:DD

efti: aha azzal...

RelakS
a fenti ramenezésre volt reakció?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ruley
A tegnapi téma után, hogy mennyibe kerül az animék fejlesztése, találtam egy érdekes listát, (itt van), ami ugyanezt konkrét sorozatra írja le, nyugati rajzfilmekre is.

Az átlag nagyjából tényleg 11 millió, de az érdekes az hogy menyire különböznek a Japán és a nyugati rajzfilmek költségvetései.

A teljes Neon Genesis Evangelion sorozat például 1,5 epizódnyi Futurama árából készült, a TTGL epizódja pont tizedannyiba került mint az Avatar: The Last Airbender-é, az Eureka7 pedig feleannyiba került epizódonként 2007-ben mint a Kacsamesék 1987-ben.

efti
SFW-vel nezed, vagy japanul? Mas verziot meg nem lattam kint, pedig szombaton fut es mar kedd este van :(

WWFSMD?

LasDen
az 5. részben jah...és korábban azt írták, hogy 3 részes lesz...

efti
Megneztem a Piano no Mori-t. Nem is tudom honnan hallottam errol az animerol, de orulok, hogy igy alakult, mert igazan nagyszeru darab volt. Csak ajanlani tudom, sikerult rola irni egy osszefoglalot a blogomon, akit erdekel batran olvassa el, bar persze akad jonehany spoiler a cikkben.

@LasDen: hol volt crossover? az otodik bakuman 2 epizodban? vagy valamelyik mangajaban?

WWFSMD?

LasDen
mikor elõször olvastam a bakuman x sket dance crosst, nem nagyon tudtam elképzelni hogy akarják kivitelezni, de ez így tök jó lett...:DD

efti
nem is kicsit hasonlit. Ha azt irna valaki, hogy folytatas, vagy alternativ verzio, siman elhinnem

WWFSMD?

LasDen
a srác egyértelmûen hasonlít yukiterure...a csaj kevésbé de olyan mint yuno....le se tagadhatná, hogy mi volt az elõzõ mûve...:D

Lelouch
Milyen szempontból? :D
RelakS
Jáj...
Youtube-on kóválygok, és hát...

Hogy kezeljünk egy beteget?

LasDen
jól hangzik, de ez a kép érdekes....:D

RelakS
Fumoffu est van? :D