Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Gondoltam 😊 Egyébként hasonlóan érzek én is.

Talán ha kicsit zúzósabb lenne, és megfogná az Elfen Lied gore részét. Mert ez most olyan semmilyen, kicsit lóg a levegõben, simán eljátssza gitárral a dallamot.

@

IMYke2.0.0.0
Az elején még reménykedtem, hogy egy frankó zongora feldolgozás lesz - sajnos, nem így lett.

"Elfen Lied"-szûzen biztosan tetszene valamelyest, de mivel abszolút EL-fan vagyok, így ez a feldolgozás nem üti meg a mércét, a szememben.

Egy akusztikus gitár, vagy zongora feldolgozás ütõsebb lenne.

<#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Õ tûnik a legtöketlenebbnek szóval mindenki a gyengébbekre megy. Csak azzal nem számolnak hogy ott van Youno is aki szó szerint ölni tudna Yukki szerelméért. 😊
RelakS
azzal tényleg nem, de azért a basszus höröghetett volna, mint a Twilight Guardians - La Isla Bonita-ban

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
OMG ez a mirai nikki nagyon beteg anime, nem egyszerü eset 😮
2. résznél tartok, de tetszik, meg a föhös se tünik annyira töketlennek, mint elsöre(najo picit) 😊
Viszont klisésnek nem mondanám ami nagy pozitivum a mostanság futo anime-k között...
Ráadásul 26részes lesz szoval egy darabig lehet nézni, amugy is szeretem az ilyen idöel játszadozo történeteket 😊
Viszont vmiért Yuno-tol félek...elsö részböl itélve félelemetes yandere(?) karakter 😄
Amugy miért is mindenki szegény gyereket probálja megölni?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Amennyire nem tetszett az elején az Un-go ugy érdekel egyre jobban igy a 4. részre.
Bár azért az nagyon badass volt mikor letartoztattak egy hütöt... 😄
De amugy egész érdekes a sorozat 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
idiota hörgéssel nagyon nem kéne elrontani egy ilyen számot 😊

amugy sztem elég jol sikerült feldolgozás 😊

piros mogyi
Kedvenc animém.😊 Még a metált is szeretem, de ez nem megy ehhez a zenéhez.
Olyan, mintha nutellát kennél a libamájra.😞

Ne etesd a trollt!

efti
gitarverzio inkabb mint metal. Az albumot nem vennem meg, de nalam jobban gitarozik 😊

WWFSMD?

RelakS
ezdegagyi XD

Valahogy kevés a hörgés szerintem, meg idõnként beazonosíthatatlan a zene, fõleg a második felében

efti
nem egeszen ez volt a szandek. mivel ritkasan postolgatok, ezert gondoltam ha valaki ott koveti, akkor lesz rola notification, meg a hirfolyamaba bekerul ha van epp uj post, igy nem szemetelek ide a forumra

WWFSMD?

LasDen
tehát ahelyett, hogy a blogodat reklámoznád, a facebookodat reklámozod, ami a blogodat reklámozza...😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

efti
nya, hogy ne reklamozzam allandoan a blogpostjaim csinaltam neki facebook page-et, igy konnyebb kovetni a szorvanyos postokat 😊

WWFSMD?

armageddon666

Nem tudom hogy fog-e tetszeni, vagy az eredeti meggyalázásának találod Imy, de egy próbát megér 😄

@

efti
Mivel a mostani hetvegen is zavartalanul tudtam animezni, ezert olyan megnyugtatoan behoztam a lemaradasim, hogy szamos cowboy bebop epizod mellett megneztem az Eternal Family-t is (rz mondjuk nem volt annyira jo otlet mint amilyennek tunt) es a millennium actress-t is. Ez utobbirol szinten lett cikk (latjatok, epp ennyire raerek) de roviden annyit rola, hogy jo otlet, jo tortenetbol kisse talan bosszanto raadasokkal eloadva.

WWFSMD?

efti
A Bakumannak ezt a reszet nem szeretem.. reszletesebben, kisse spoileresn a blogomon elrantoltam miert. Roviden csak ennyit rola, a munkamania nem ereny, hanem betegseg.

WWFSMD?

efti
szegeny Yamadat sajnaltam csak kicsit, de ettol fuggetlenul jo sorozat, nagyon vicces, hogy senki sem epelmeju az etteremben..

WWFSMD?

LasDen
working jó volt...szegény inami sehogy se tud zöldágra vergõdni takanashival...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

efti
Ma valahogy nem jelenik meg semmi egy szal working epizod kivetelevel 😞

Unalmamban megneztem par cowboy bebop epizodot. Egesz jo, csak neha kisse vontatott. Meg kar hogy ennire epizodikus

WWFSMD?

Zomil
azt nem nézem 😊

efti
mi szamit annak? A nagyuzemi anime nezest en se sokkal regebb ota uzom, de azert elotte is akadt egy kis ezmegaz

WWFSMD?

LasDen
még arra is emlékszem, hogy bulykin linkelte aa-s adatlapjáról a kedvenceit és arról a geass tetszett meg igazán mert hasonlított a DN-hez (amit 1-2 évvel elõtte láttam már) aztán a többi már...😄D

RelakS
nekem meg az év is alig rémlik <#idiota>

LasDen
2 éve ebben a hónapban (valamikor nemtom, nem emlékszem) kezdtem el az animézést....hurray 😄D

RelakS
ha van még ilyen, mehet a japán topikba :]

Zomil
off: csak linkben 😄

piros mogyi
2.: Megkérdezem Nukit is, hátha...

Ne etesd a trollt!

efti
1. Szerintem kb a feleig izgalmas
2. Maradjunk a masodik idoontban a ramenezesre es akkor talan jon meg valaki

WWFSMD?

armageddon666
Érdemes végignézni, de gagyi 😊

Szerintem volt idõ készülni a ramenezésre, de nem érek rá 😞

@

Lelouch
Inuyasha: Kanketsu-hen befejezve. Így mostmár elmondható, hogy láttam végig a történetet, de ezenkívül sajnos túl sok pozitívummal nem szolgált számomra a megtekintése. :S 😄
piros mogyi
sajnálom, aztán nekem is beugrott, hogy úgy kellett volna írnom. 😞

Ne etesd a trollt!

RelakS
mondjuk ja... del?! XD

Győri Devi
amúgy a kérdés kicsit sem spoileres XD

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

LasDen
1. érdemes, nem olyan jó mint elõtte, de mindenképp megéri megnézni egyszer...
2. nincs keret ilyen utakra...

RelakS
válasz1: én végignéztem, bár utána már kissé összecsapottnak tûnt
válasz2: egyre kevésbé hinném 😞 kicsit hirtelen jött

piros mogyi
Sziasztok!
Lenne két kérdésem: Elkezdtem nézni a Death Note-ot. A történet nagyon jó, de a szereplõk motivációi eléggé rejtve maradnak. Aki látta végig, az elárulná, hogy L halála után is érdemes néznem?

Kérdés kettõ:

Jöttök ramenezni?

Ne etesd a trollt!

LasDen
yea

LasDen
maken-ki részrõl részre egyre szarabb...ez is mehet a levesbe...

armageddon666
Egyrészt Mio, másrészt Yomi a Ga-Reibõl 😊 vmi fanart crossover

@

LasDen
nekem csak a passz maradt...nem tudtam..
egyrészt matekból nem vagyok erõs, meg fejben számolni kvázi nem tudok (2 számjegyû szorzásoknál már halott vagyok)

efti
ami viszont 355, hacsak nem kartyaval fizetsz 😉

WWFSMD?

Máté94
357,14 Ft 😄D
efti
elovehetnem kedvenc elso feleves egyetemi matekfeladatomat amely ugy kezdodik, hogy "Vegyunk egy kommutatuv gyurun ertelmezett osszeadasnak nevezett eljarast, amire igazak a kovetkezok..." biztos ki lehetne talalni olyan verziot ahol a 26+11=31, de sajna ennyire nem gondolkodtam mely matematikaban amikor elb***tam a kivonast 😄

szerk: naugye hogy valahol kepbe kerul a gintamas epizod 😄

WWFSMD?

Máté94
Én még 15-nél hagytam abba, és 26-ig van magyar felirat. Úgy vagyok 11 résszel lemaradva. <#zavart1>
LasDen
nyugi...tõlem ma kérdezték, hogyha 7 boríték 25 forint, akkor 100 boríték mennyi...és nem tudtam 😄DSASD

efti
marmint 31-11 <> 26? Na jo...pedig van matek szigorlatom is...raadasul egyetemi. De most altalanos iskolas matekbol buktam 😄 ciki..

WWFSMD?

LasDen
hogy a gintama crossoveres rész elõtt vagy....

mondjuk nem pont elõtte mer az a 26. volt õ meg ha 11-gyel lemaradva akkor a 20-21-nél van...de a lényeg ugyanaz...😄

Máté94
Fuss neki még egyszer 😄
efti
11? akkor pont a gintamas resznel tartasz? Az is nagyon ott volt 😄 Azt se birtam blogbejegyzes nelkul hagyni..

WWFSMD?

LasDen
nagyon komoly volt...😄D