Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán ha kicsit zúzósabb lenne, és megfogná az Elfen Lied gore részét. Mert ez most olyan semmilyen, kicsit lóg a levegõben, simán eljátssza gitárral a dallamot.
@
"Elfen Lied"-szûzen biztosan tetszene valamelyest, de mivel abszolút EL-fan vagyok, így ez a feldolgozás nem üti meg a mércét, a szememben.
Egy akusztikus gitár, vagy zongora feldolgozás ütõsebb lenne.
<#worship>#worship>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
2. résznél tartok, de tetszik, meg a föhös se tünik annyira töketlennek, mint elsöre(najo picit) 😊
Viszont klisésnek nem mondanám ami nagy pozitivum a mostanság futo anime-k között...
Ráadásul 26részes lesz szoval egy darabig lehet nézni, amugy is szeretem az ilyen idöel játszadozo történeteket 😊
Viszont vmiért Yuno-tol félek...elsö részböl itélve félelemetes yandere(?) karakter 😄
Amugy miért is mindenki szegény gyereket probálja megölni?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Bár azért az nagyon badass volt mikor letartoztattak egy hütöt... 😄
De amugy egész érdekes a sorozat 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
amugy sztem elég jol sikerült feldolgozás 😊
Olyan, mintha nutellát kennél a libamájra.😞
Ne etesd a trollt!
Valahogy kevés a hörgés szerintem, meg idõnként beazonosíthatatlan a zene, fõleg a második felében
WWFSMD?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
WWFSMD?
Nem tudom hogy fog-e tetszeni, vagy az eredeti meggyalázásának találod Imy, de egy próbát megér 😄
@
WWFSMD?
WWFSMD?
WWFSMD?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Unalmamban megneztem par cowboy bebop epizodot. Egesz jo, csak neha kisse vontatott. Meg kar hogy ennire epizodikus
WWFSMD?
WWFSMD?
2. Maradjunk a masodik idoontban a ramenezesre es akkor talan jon meg valaki
WWFSMD?
やられたらやり返す。倍返しだ!
2. nincs keret ilyen utakra...
válasz2: egyre kevésbé hinném 😞 kicsit hirtelen jött
Lenne két kérdésem: Elkezdtem nézni a Death Note-ot. A történet nagyon jó, de a szereplõk motivációi eléggé rejtve maradnak. Aki látta végig, az elárulná, hogy L halála után is érdemes néznem?
Kérdés kettõ:
Jöttök ramenezni?
Ne etesd a trollt!

egyrészt matekból nem vagyok erõs, meg fejben számolni kvázi nem tudok (2 számjegyû szorzásoknál már halott vagyok)
szerk: naugye hogy valahol kepbe kerul a gintamas epizod 😄
WWFSMD?
WWFSMD?
mondjuk nem pont elõtte mer az a 26. volt õ meg ha 11-gyel lemaradva akkor a 20-21-nél van...de a lényeg ugyanaz...😄
WWFSMD?