Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

efti
szerintem mindket panaszban sok az igazsag, de azert szerencsere minden szezonban bolt eddig olyan ami igazan jo volt es ami ezeket feledteti

WWFSMD?

Zomil
Én meg azt látom sok helyen, h azért sirnak, h egy csomo anime-ban manapság ilyen nyomi a föhös, pedig a mostani szezonban is akad nem is 1 ahol normális férfi/fiu föszereplö van 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ruley
Ritka erõs egy év volt ez, az egyszer biztos, ráadásul sokrérûen, volt sok jó abszurd humor, szívmelengetés, badass harcok, mûvészi stílusoskodás, a különféle ízlésûek közül is mindenki teljesen elégedett lehet.

Kivéve talán azok akik nem animét nézni szeretnek, hanem fórumokon sírni hogy manapság minden sorozat csak moe és ecchi fanservice szar. Azokra bizony rájár a rúd manapság, ahogy fogy a muníciójuk a kevenc témájuk felemlegetéséhez.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

efti
*sohaj* A bakuman heti 19 oldala amugy is keves szokott lenni, de most hogy vegre a fo tortenettel foglalkoznak, most plane messze van a jovo heti folytatas 😞

WWFSMD?

LasDen
nemtudom, nem vagyok olyan biztos benne....ha valaki vizuális típus, akkor adhat valami pluszt neki....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

efti
A verselemzesnel azert nekem is fajt a fejem. Raadasul nehez elhinni, hogy a verseny karutaban tenyleg ettol lenne barki is jobb.

WWFSMD?

LasDen
gintama és steins;gate...e kettõnél jobb nem volt az évben...😄

chihayafuru meg a verselemzések....a falat néztem míg magyarázott a kiscsaj, hogy milyen szép versek ezek....jajj...😄

efti
ahh tenyleg ano hana. Az is nagyon tetszett, annak is helye van az idei nagyon jok listajan

WWFSMD?

Zomil
nálam amik nagyon bejöttek(nem tetszési sorrendben): anohana, baka2. évad, denpa onna, gosick, kamisama dolls, kore wa zombie, madoka, steins;gate(mondjuk még nem láttam csak 2részt, de tudom,h tetszeni fog)

a mostaniakrol még nem tudok nyilatkozni bár F/Z tuti ide kerül.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

efti
Nem tudnek kijelolni egyet amire azt mondanam, hogy ez marpedig minden masnal jobb volt. Amit hetrol hetre nagyon vartam az a Hanasaku Iroha volt, de a vege valahogy megse volt olyan meggyozo. Nagyon szerettem ezen kivul az Usagi Drop-ot is, de sajna a manga lezarasa nagyon sok addigi jopontot rontott. A Mirai Nikki elejetol vegeig nagyon izgalmas, sehol sem keverik benne ossza kuzdelmet a monologizalassal es idiota vicsorgasokkal ami nagyon jo pont. A madoka kellemes darab volt, de nem volt eget rengetobb a most felsoroltaknal. A Fractale (ha meg ehhez az evhez szamit) szinten borzasztoan bejott mind a tortenetet mint a megjeleneset figyelembe veve.

nagyjabol ezek voltak nalam az ev animei, de sorrendet nem szivesen raknak mar ezen belul

WWFSMD?

Zomil
az év anime-ja sztem egyértelmüen a Madoka, utána F/Z, utána meg a többi 😄

LasDen
máténak már ez a 3. év animéja idén....😄D

amúgy szerintem nem nagy szám (se az anime se a manga)

efti
Nem tudnek most igy zebbol ev animejet mondani, de az biztos hogy top 10es

WWFSMD?

Máté94
Áhh, kész. Még jó, hogy hetente vetítik, mert ha egyben néznénk végig, lehet azt se tudnánk hol vagyunk. Év animéja, ha nem több. 😄D
efti
turelem, minden kiderul idovel 😊

WWFSMD?

Zomil
mondjuk arra már tényleg kiváncsi vagyok, h Yuno mit eszik a gyereken 😄

Zomil
Mirai nikki 3. rsézt...már épp kezdtem megszokni Yuno-t...erre a vége... 😄
Vicces kis anime, az a yandere nézés a végén nagyon ütött 😄

Lelouch
Top 10 Manga Girls, According to 2ch

Momo<#taps> Tudom, nem bírnak túl nagy jelentõséggel az ilyen listák, de az õ elsõ helyével teljesen egyetértek. 😄 A többi rész viszont már ismét elég érdekes. Alluka még az se biztos, hogy lány. 😄 Harunánál meg már a To Love Ru-ban is szinte a komplett szereplõgárda jobb... Orihime meg no comment. 😄
RelakS
ezt én is láttam, de még mindig az itt elõször beszúrt a legjobb :]

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
akkor ez 😄
ezt inkább már csak linkben

RelakS
valahogy ez nem volt olyan jó

LasDen
az eredeti nyan nyan dal a sms értesítõm 😄D

bár egyiket se láttam még, de kivétel nélkül csak azt olvastam, hogy a gundam 079 compilation filmjei sokkal jobbak mint maga a sorozat....😄 szóval akkor nem mindig 😄

Zomil
"two films will be a compilation of the television series, while one film will be an all-new story."

recap...nincs kedvem egy recaphoz, azok mindig szarabbul sikerülnek mint a rendes sorozat :S

tessék Relaks, csak hogy örüljél(megnézés csak saját felelösségre...)
ezt is tegnap találtam 😄

LasDen
jó lenne ha a kimi to bokus Shun nem lenne ennyire lányos, mer amúgy nagyon fasza a sorozat 😄

RelakS
még ilyet! 😄

IMYke2.0.0.0
Ez valami rettenet!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
omg 😄

Lelouch
Zomil
off:
miket nem találni yt-n...beraktam, h ti is örüljetek 😄

Zomil
dokidoki dokidoki...jajj 😄
hát ez nagyon...nagyon...beteg...és elolvasva mal-on a leirását az anime is hasonloképpen beteg... 😄

efti
aaaaaargh a fulem....what has been heard cannot be unheard....

(nem is tudtam hogy uhrin benedek ilyen jol tud japanul ;D )

WWFSMD?

efti
Meglepne ha kapnek ra valaszt, de rantoltam egy jot a Manga Entertainment Corporationnak az 5 centimeters per second blu ray verzioja miatt. (A DVD az o gondozasukban kaphato) Egyszeruen nem erem fel esszel, hogy ha van hivatalos forditas es van belole HD verzio akkor miert esik nehezukre a kettot kombinalni es penzt csinalni belole. Mas kerdes, hogy alighanem sosem fogok valaszt kapni, vagy valami jofele sablon dumat legfeljebb..

WWFSMD?

LasDen
aztakurva....😄DDD

Zomil
én meg 2szer is eggyel maradtam le rola... 😄

Lelouch
Most látom, ez meg egy tükörték. 😄 Ráaádusul pont egy Yugis hozzászólás... KoG... 😄
Lelouch
Yugioh DM-ben ez a Memory World arc nem igazán nyerte el a tetszésem...<#rolleyes> Inkább maradtak volna végig a kártyajátéknál. 😄
Zomil
jo látni, h nem csak nekem tetszik 😊
sztem is a szezon egyik meglepetése.

C3

Eddig ez a sorozat az évad meglepetése a számomra. Örülök hogy nem dobtam az elsõ rész után mert durván megugrott a minõsége és ezt minõséget tartani is tudta. Az eddigi ellenfél is hatalmas arc a 10 másodpercenkénti "Biccsõ reflex" ellenére is. Csak remélem hogy ezt a színvonalat és minõséget tartani tudják.

13 részes lesz? Mert akkor úgy tudtak le belõle öt részt hogy egy másodpercig se untam.

Minden anime követheté ezt. Remélem hasonló nagyszabású lesz a finálé is.

A legjobb az volt hogy 2 alkalommal is el bírták hitetni velem hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az osztályelnök meghal.
Ezt eddig kevés anime tudta eljátszani velem anélkül hogy ne láttam volna át rajta. Hatalmas respect ezért neki!
LasDen
én nem vontam kétségbe mert sikeres meg minden 😄 de elõbb-utóbb úgyis lesz belõle film szerintem
folytatás meg már jövõre is 😄

Zomil
ez alapján viszont valamin dolgoznak, szoval ha a bejelentés kamu is, jövöre sztem kapunk vmi madokát 😊

szerk.: szép ték 😄

Lelouch
ANN hírnél a hozzászólásoknál már azt írják, lehet nem is eredeti a Newtype magazinos kép, ami a bejelentést közli.
Zomil
ha az eredeti történet cselekménye közben/elött játszodik akkor is? 😄

LasDen
az is folytatás 😄

Zomil
akkor nem nagy ujdonság, mert a készitök eddig is mondták, h nem felejtik el egyhamar a madoka univerzumot 😊
nem hiszem h folytatás lesz, bár ki tudja...én inkább vmi alternativ történetre számitok teljesen uj szereplökkel

LasDen
azé írtam mer nemtom....csak ennyit jelentettek be, de szerintem folytatás lesz .D

Zomil
nah most folytatás v recap? mert nem mind1 😄

LasDen
Madokasok örülhetnek....kapnak egy filmet folytatásként/recapként....

Ben-to meg haláli...😄

IMYke2.0.0.0
Így van - választania/uk kellett volna. Vagy végig lágy , vagy rohadt kemény, és akkor több anime hang is kellett volna .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.