Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
azért jól benézték a kiválasztott ûrsiklót

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

efti
azt mar vagy 5 evvel ezelott 😊 Meg a Corvin moziban levo videotekabol vettem ki DVDn..

WWFSMD?

RelakS
filmet is megnézted?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

efti
Befejeztem a Cowboy Bebopot. Igazan jo sorozat volt, nem banom, hogy sor kerult ra a PTWrol

WWFSMD?

efti
mostani sket dance eleg gyenge volt 😞

WWFSMD?

Kint van az új fordítás az oldalamon.

Link az aláírásomban.

Jó olvasást!
Lelouch
A Haganai-ban jók az új szereplõk. 😄 Eddig ez a sorozat a szezon leginkább kellemes meglepetése számomra.
Lelouch
A Shanának azt kell mondanom, hogy jót tett Yuuji antihõssé válása. Így még egész érdekes is lehet ez az évad.
LasDen
nem az õ hibájuk, hogy erre csak kevesen vevõk az animére...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

efti
ha annyira akarnanak penzt keresni vele, akkor megprobalnak nekem is eladni. A TV sorozatert adnek is penzt, de nem akarjak...

WWFSMD?

LasDen
amennyire ismerem a sorozatot spinoffokkal ilyen-olyan irányba van lehetõség elvinni a sorozatot....de nem vagyok járatos a madokában 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Én arra már nem látok sok esélyt.
LasDen
film után meg sorozat gondolom....

Lelouch
Csak azért kell a recap, hogy minél több pénzt sajtoljanak ki az egész Madoka õrületbõl. Bár így, ismerve a SHAFT tempóját, beletellik majd jópár évbe míg eljutnak a 3. movie BD kiadásához. :] Bár ez függ attól is, mennyit kívánnak dolgozni a recap részeken.
efti
most olvasom, hogy a Madoka mozi 3 reszes lesz, amibol 2 a sorozat recap-ja es csak a harmadik lesz uj sztori. Nem tudom mennyire kell a recap, de azert valszeg megnezem oket, rossz aligha lesz, jo anyagbol fog dolgozni 😊

WWFSMD?

Lelouch
Mirai Nikki 2. rész
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Yuno naplója nem 10 percenként mutatja Yukiteru jövõjét? Ebben az esetben ez elég nagy baki volt.
LeventeV
Kösz. <#eljen> Most hétvégén megnézem.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

piros mogyi
Én láttam végig és nekem nagyon tetszett. Szerinte fenn tudja tartani az érdeklõdést, bár kicsit néha túlságosan is kuszálták a szálakat.

Javaslom végignézésre.

Ne etesd a trollt!

piros mogyi
ez érdekes lehet, na mingyár utána olvasok...

Ne etesd a trollt!

Zomil
hát az jo sokára lesz 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Sora no Otoshimono Movie BD/DVD megjelenés: 2012. február 24.

Pedig reméltem, hogy még idén kijön. :S
IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Jó, de ez még jobb:
Zomil
nemtom nekem pont az tetszik benne hogy epizodikus, már dantalian shoka-ban is az tetszett, h végre egy anime ahol nem eröltetik az anime rovására, h mindenképp legyen világmegválto történet benne

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
az un-go rohadt jó lehetne, ha a benne lévõ világot jobban kihasználnák és összefüggõbb lenne (bár válogatott novellák/könyvek adják a részeket, így nem sok esélyt látod)...de így csak szimplán jó.

efti
mmmm haibane renmei 720p coalgirls verzio...nyami...kar hogy 10bites, de hat semmi se lehet tokeletes, a DVD verzional csak jobb..

WWFSMD?

LasDen
😄

LasDen
nem rossz...bár csak 6 részt láttam, de érdemes megnézni egyszer 😄

LeventeV
Valaki?

LeventeV
Trinity Blood milyen? Érdemes megnézni?

Máté94
Kedvenc szereplõ... Yoga Kimimaro<#idiota>
Év gonosztevõje díját már oda ajándékoztam Peavy Barroy-nak C3-ból. 😊
BEAST
Sosem állítottam, hogy ettõl ne lehetnének õk a kedvenc karakterek az idei szezonból. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
Ilyen alapon akkor nekem meg nincs az idei évben kedvenc szereplõm, mert a TWGOK elsõ évad még 2010-ben volt, a Kaiji 1. évad meg 2007-ben indult. 😄
BEAST
Csak remélni tudom, hogy ezt nem gondoltad komolyan. Semmi közük egymáshoz. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
De feltételezem Gintoki még mindig Gintoki, a szereplõ nem új. :p

LasDen
a gintama idén indult újra...míg a FT 3 éve indult v mikor 😄

Zomil
Hát az eddig látott 4rész alapján de 😄

BEAST
Shu közel nem olyan töketlen, mint pl Ganta. :p

BEAST
Ha Gintoki belefér akkor Natsu is. :p Viszont nálam akkor már inkább Gildarts lenne Fairy Tail-bõl. 😊 Ha nem végtelen sorozat akkor pedig Yamato a Maji de Watashi ni Koi Shinasai-ból.

Zomil
Nemtom, szeretem Artur király legendáját +ez a csavar, h ö igazábol lány volt 😄
Meg nem mondanám miért, pedig tényleg nem egy összetett karakter.

LasDen
nemtom mit eszel saberen....annyira átlagos...😄D

Zomil
Héhé kihagytad Shu-t a Guilty Crown-bol...ö is a tökösség mintaképe 😄DDD

hehe, jolátni, h nem csak én irtam Aki-t 😄

Zomil
Kedvenc föszereplö...hm...
Badassságnál talán Homura madoka-bol 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azért az elég jo volt mikor kirabolta jakuzát/rendörséget fegyverekért 😄
meg mikor egy halom fegyvert a végén leteremtett maga mellé és lötte a boszit 😄

Aki(baka to test) azért mert egy idiota(bár itt igazábol ugy az összes föszereplöt szeretem) 😄

De öszintén szolva ritkán van olyan, h egy szereplö a kevdencem lesz és 1évad után se felejtem el, most valahogy nem volt ilyen. Hogy ilyen nagyon kedvencem lett, akit kettöt leirtam azokat tudom kiemelni.

F/Z most fut, de Saber eddig az egyik kedvenc karakterem volt szoval nem ujdonság, h még mindig az 😄

Viszont, ha a mellékszereplöket is belevesszük...F/Z-bol Nagy Sanyi egyértelmüen számomra az év legjobb férfi szereplöje 😄

LasDen
Ganta és Yukiteru...igazi egyéniségek, akik mindenkinek példát mutatnak 😄
viccet félretéve Gintoki, Akihisa, Himeko meg ha a fairy tail számít, akkor Natsu is..😄

Lelouch
Ha már itt tartunk, kedvenc fõszereplõk az idei évbõl? Nálam Keima és Kaiji magasan veri a mezõnyt. (+ Gintoki is ide jönne, csak még közel se járok az idén indult folytatáshoz... 😄) Egyik sem az a generic fõhõs.
LeventeV
Talán a Myself;Yourself volt, de nem vagyok benne biztos.

LeventeV
Imerd fel a képrõl topikba berakott RealkS egy olyan képet amin valami power rangers utánzatok vannak. Ezt az animét nem láttam, de viszont van egy másik anime is ahol az egyik részben a fiú és a lány elmennek egy vidámparkba és megnéznek egy ugyanilyen mûsort. Ha jól emlékszem akkor ott ezek a karakterek valami sasszerû fõellenség ellen harcolnak, aki elrabol valakit a közönség közül. Nem jut eszembe melyik anime volt az és nagyon idegesít. Ti nem tudjátok véletlenül, hogy melyik volt az?

piros mogyi
ismerem ezt az érzést, amióta a narutofüggõségem odáig fajult, h mangát is olvasom.

Például ma szerda (a fordítás napja) van és én itt ülök teljesen besózva, mint egy drogos hülyegyerek. Mert múlt héten ilyenkor már kint volt az új rész most meg semmi.

Ne etesd a trollt!

Zomil
😄

IMYke2.0.0.0
Ezen legalább rajta van az 'Elfen Lied' - igaz, a bolondok csak a 15. helyre rangsorolták.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.