72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Prof William
    Ha egy dögös Oneechan nyer az csak nem lehet rossz. :)
  • Nagydög
    Nem t'om eldonteni, ez most mellette, vagy ellene?
  • TBTPumpa
    Egy kis Dragon Ball:
  • Prof William
    Remélem ez mehet ide. Valaki nagyon elemében volt. :)

• Nagydög
    A szezon lolija viszont megint egy sarkany. :)
  • Seth
    Ezek biztos benne voltak a 2010-es listában ... :D
  • IMYke2.0.0.0
    Értem.
    Így azé' logikusabb a dolog.
  • LasDen #71024
    mert ez (és a hasonló reddites) heti listák a szezonos dolgokról szólnak. Azokra lehet csak savazni...
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2019.11.14. 17:00:15
  • Count Adyn
    Miyuki Sawashiro hangja nálam örökké a legjobb, jut eszembe erről a listáról :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ugye?

Hol vannak ilyenek, mint
    * Nagisa vagy Tomoyo a "Clannad" / "Clannad: After Story"-ból,
    * Kirino vagy Kuroneko az "Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai"-ból
    * Faye Valentine a "Cowboy Bepop"-ból....
    és még millió más.

//Lucy Nyu-t direkt nem írom, mert evidens a részemről.
  • TBTPumpa
  • IMYke2.0.0.0
    Fuj, új generációs animisták szavaztak...
  • Maala
    Hah, Furuhashi Sensei előtt van, wtf! :o

Pedig már azt hittem az én ízlésem van elbaszva, de akkor csak túl hangos a kisebbség mangaoldalakon. :-D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.11.14. 13:58:05
  • TBTPumpa
    TOP 10 waifu list:
  • TBTPumpa
    Mindannyiunk ASCA-ja (szintén Twitter-es képek):

Imádom ezt a csajt + a stílusát is.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.14. 11:22:01
  • TBTPumpa
    Mindannyiunk LiSA-ja (Twitter-es képek):

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.14. 10:10:08
  • Nagydög
    Zsenialis.
  • RelakS
    InuYasha olcsó cosplay :D

• Trucker39
    148 cm, macskás gitár, kellemesen fátyolos énekhang, anime lány kinézet, jó adag bátorság, hogy egyedül kimerjen állni ennyi ember elé. Amúgy az egész összeállítás nagyon jó.

ReoNa&Asca
  • TBTPumpa
    Ez a csaj direkt szórakozik velem...

Meet dat team:
  • Malachit
    Azért nem semmi a mellette lévő csávó félig rémült, félig full meglepődött arckifejezése
  • TBTPumpa
    A társkeresés új szintje.
  • ximix #71009
  • TBTPumpa
    Pedig nem nehéz. Legalábbis, aki ott született, az ezt mondja.
  • Nagydög
    A falra maszok a japanoktol. Azt hiszed, mar kezded atlatni legalabb a hiraganat es a katakanat, erre mintegy mellekesen odacsapnak egy dakutent a "wa" utan es megtoldjak egy kis a-val.
  • Trucker39
    Mégis csak lesz film. Nagyon örülök neki.

• TBTPumpa
    A csajszi kimaxolta a márciust:
  • TBTPumpa
    Mi a közös Hiroyuki Sawano-ban és Kirigaya Kazuto (Kirito)-ban?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mindkettőnek büntetően jó háreme van!

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.10. 19:49:05
  • TBTPumpa
    Pedig ilyen találkára bármikor vevő lennék:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.10. 12:42:43
  • LasDen #71002
    Pont ezé megyünk oda nyaralni... :D
  • TBTPumpa
    Valamiért azt hittem, hogy a J-POP vonal kicsit más. Tévedtem, mocsok van mindenütt. Oda sem megyünk nyaralni...
  • LasDen #71000
    A japán idol világ jobban szereti az aranyos, cukiskodós imázst, ami kissé gyerekes hatást kölcsönöz a lányoknak (lásd AKB csoportok, Super Girls, Dempagumi Inc. stb). De ez koreában is jelen van. Nem véletlen, hogy mindkettőben erősen jelen van az előadők iskolai egyenruhában való megjelenése. És nem kell azt gondolni, hogy ehhez amerikának bármi köze lenne. Egyszerűen itt is az iparágat férfiak uralják, a dalszövegektől a menedzsereken át a koreográfiáig mindent.

Utoljára szerkesztette: LasDen, 2019.11.10. 12:20:23
  • TBTPumpa
    Japánban is így van?
    Ezek szerint Dél-Koreát is megcsapta Amerika szele.
  • LasDen #70998
    Azért ez nem egészen így van...
    Nagyon nem...
  • TBTPumpa
    Igen, én is furcsálltam, hogy nyugaton ez totál másképp van, de Ázsia számos pontján tilos a kamerázás. Vendéglátó egységekben, mozikban, arénákban, tengerparton, szinte mindenhol tiltva vannak. Átutazóban én is kihagynám a kamerázás lehetőségét, francnak sem hiányzik, hogy egy idegen országban meghurcoljanak néhány fotó miatt.

Nagyon tetszik, hogy náluk a popzenei előadók körében nincs olyan magamutogatás, mint itt. A férfiak nem öltöznek minél jobban feszülő göncökbe, a csajok meg nem öltöznek ribancosan (minél több minden látszik ki, annál jobb), ténylegesen nőies ruhákban vannak.
    De lehet ezt is törvény szabályozza, vagy csak a neveltetés/kultúra/hagyomány miatt van ez így. Szerintem az egy jó dolog, ha egy csajszi a testi bájait nem mutogatja ország-világ számára. Az tartozzon rá, illetve arra, akit szeret és akiben megbízik, de nem hinném, hogy az a "nagyvilág" lenne.
    És az a szerénység, tisztelet és alázat, amit mutatnak a közönség és embertársaik felé, az valami frenetikus. Egyszerűen lenyűgöző.

Nyugaton van hova fejlődnie az embernek is. Erre a legjobb szemléltetés az esport rendezvények azon része, amikor egy ázsiai csapat egy európai vagy amerikai csapattal kerül összetűzésbe.
    Az ominózus League of Legends Worlds világbajnokság. Múlt héten a dél-koreai csapat vereséget szenvedett egy európai csapattal szemben. A koreai közönség és a rajongó kislányok szemében a csalódottság nagyon szívszorító látvány volt (elképesztő mennyi érzelmet lehet kiolvasni a szemükből). A koreai csapat játékosai a mérkőzés előtt és után is megadták a tiszteletet az európai csapatnak.
    A nyugati közönségben (főként amerikaiaknál) lehetett látni néhány wtf arcot, akik megmosolyogták, hogy ezek meg mi a francot hajolgatnak és köszöngetnek ennyiszer. A meccs után a győztes csapat pedig a közösségi oldalakon írta, hogy legyőzhetetlenek és, hogy senki sem állhat az útjukba, még Kína sem (ez a meccs lesz a tényleges döntő, a mai napon kerül megrendezésre).
    Szerintem, ha egy kicsit elment volna az a kommunikáció más irányba (sárgák), a Riot úgy kibaszta volna őket a világbajnokságról mint annak a rendje. Szóval, remélem, hogy nem az EU csapat fog nyerni. Ilyen emberi és kulturális értékeket mellőző csapat nekem ne nyerjen és ne papoljon arról, hogy mennyire sportszerűek, meg hogy minden játékos fontos. Ez nem példamutatás, ez inkább a másikba való belerúgás. Egy rendes, értékekkel bíró világban, ilyennek nincs helye.

Persze embere válogatja, hogy ki hogyan éli meg a győzelmi stresszt is, de én nem emlékszem rá, hogy, amikor ázsiai csapat nyert, akkor ment volna a részükről a nagyzolás, hogy ők mekkora ászok és, hogy ők a világ legjobbjai...
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.10. 11:14:56
  • Trucker39
    Értem. Van benne okosság. Ezt lehetne máshol is csinálni. Legalább a közönség a színpadon történteket figyelné.
  • LasDen #70995
    Nem nézik a telefonjukat, mivel tilos bármilyen fotó vagy felvétel készítésére alkalmas eszközt bevinni a koncertekre...
  • Trucker39
    Igen. Volt szerencsém már látni ezt a koncertet. Igazi profi munka, minden tekintetben. A hossza meg... olyan LiSA-s. Még megvágva, szerkesztve is hosszú koncertjei vannak. Nem véletlen, hogy kikészülnek a hangszálai a végére.

Az is különösen tetszik és eleinte furcsállottam a dolgot, hogy arrafelé a közönség nem a telefonját bámulja koncert közben, hanem élvezi, nézi azt és láthatólag jól szórakozik. Alap, hogy kívülről ismeri és üvöltve énekli a dalszövegeket, e mellett azzal a világító bizbasszal fejezi ki hangulatát, véleményét. Nemi identitástó függően, rúd vagy csillag alakú ...izével. Aki bizonytalan, annál van mind a kettő.
  • TBTPumpa
    Ez a LiSA koncert egyszerűen zseniális

Ez alapján ASCA sem egy magas csaj, bár pontos méretet nem találtam.
  • LasDen #70992
    Reol > bármi