Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Uchuu Senkan Yamato TV series BD-BOX megjelenése: 2011.03.23. forras

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
RelakS

Az Merii, vagy Merī Kurisumasu ;)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ruley

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Jakuza001
Meri Kurisumasu!

RelakS
És a bugyin a felirat, ami egy támadó medve hangját utánozza? :D

Zomil
jujj az a Tomoki rénszarvas nagyon beteg... :DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Boldog Karácsonyt - Elfen Lied módra:

http://www.youtube.com/v/_9dqObudV_I&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Malakai
Boldog Karácsonyt mindenkinek!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
NSFW
LasDen
bódogat....:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ruley
Ez a háttérképem. <#eljen>

Boldogat!

RelakS
Jöhet <#idiota>

LeWyTy
Boldog karácsonyt, és mindenkinek kedvérevaló ajándékokat<#hehe>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

RelakS

-Boldog, ufóban gazdag Karácsonyt kívánok!
-Bo-bo-bo-boldogkarácsonyt!

-Bolkar!

Bolkar a Merikuri (Merii Kurisumasu) mintájára :)

Zomil
Boldog Karácsonyt mindenkinek! :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LeventeV

Boldog Karácsonyt az összes topiklakónak! :D

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
armageddon666
Jobb lett volna valami, ahol a "menõ csajjal" jön össze... Elfelejtettem a nevét :S Ami?

@

LasDen
toradora ovatól többet vártam...::( jobb lett volna valami, ami az utolsó rész után játszódik nem ez a semmi...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ez NAGYON jó hír. Mangában nagyon tetszett! viszont kicsit túl darkos ez a PV. Manga azért ennél vidámabb volt. Persze azért ott is jött a dark amikor kellett de mégis...

Valamint youko arca fura kicsit. Remélem manga rajzolását követik vagy ez még úgyis csak teaser mert azon viszont változtathatnának.
LeventeV
Megnéztem az elsõ Kaiji live actiont. Elég érdekes volt.

Vegyíti a két évadot. Hamar lerendezik a kõ-papír-ollót amin kikap és bekerül a föld alá, ahol pericáért dolgozik. Csak úgy juthat ki ha végig csinálja a két torony közti egyensúlyozást. Ez sikerül neki, utána jön az E-card Tokegawaval. Hogy nyerjen Endotól kell pénzt kérjen. Megveri Tokegawat, kap 500 milliót, aztán Endo elaltatja és elveszi tõle a pénzt mivel a kölcsön adott pénzre 30%-os kamatot tett egy percre. Ja és Endo nõ. XD Kiváncsi vagyok, hogy a második filmben hogy kerül vissza a föld alá, mert benne lesz a kockázás.

Összességében nekem tetszett, olyan 7/10, szombat estére pont jó volt. Kb olyan szinten van mint a Death Note live action. Tokegawa nagyon tetszett. Jó, hogy visszahozták a 2. filmre.

LasDen
de ez nem tipikus hárem...ez nem is arról szól....

Ruley
Szerintem a Denpa Onna jobb volt, annak volt egyedi hangulata, ez meg elég tucathárem volt. Nekem ez 7/10, a Denpa Onna meg 8/10.

efti
Usagi drop tema: en Ruley-el ertek egyet.

Harem tema: nekem a harem alap mindig a love hina volt, ott meg fohosunk nagyon szerelmes volt, csak fogalma se volt kibe :D

WWFSMD?

PetruZ
A Denpa inkább õrültebb, a Haganai inkább tipikusabb high-school cucc (a nagyon romantikus részek nélkül), de itt is vannak õrült alakok és sztem több az általános vicces rész, mint a Denpa-féle õrült vicces. :) A rajzstílus ugyanaz.
Összességében nálam a Denpa "csak" 7 pontos volt, a Haganai jobb egy fokkal, de ez szubjektív, egyéni preferencia kérdése.
Lelouch
Elég érdekes kérdés, mert a karakterdizájnon kívül túlságosan sok hasonlóság nincs a kettõben.
Zomil
volt olyan jo mint a Denpa onna? majd lehet elkezdem :)

PetruZ
Még nem. ;) De a tipikus harem-ekben a fõhõs általában nem is szerelmes. :)
LasDen
de ez nem is választásról szól...KOdaka nem szerelmes és a többi sem szerelmi okokból vannak a srác körül....nem minden hárem....:D

PetruZ
Hm, a Haganai (Boku wa Tomodachi...) most ért véget, semmi meglepõ nem történt, választás nem volt, jöhet a folytatás. :) Nálam az év egyik legjobbja volt, nyolcpertíz.
LeventeV
Én utálom ha nyitott marad a vége, kivéve persze ha folytatják az animét. De azt utálom ha a végén nem választ senkit. Akkor már inkább válassza azt akit a legkevésbé akarok, csak válasszon már valakit könyörgöm.

Máté94
Yoshii-tól kitelik. :D
Lelouch
Annál még a Hideyoshi end is jobb lenne.<#eplus2>
LasDen
érdekes, hogy ha eszembe jut az ano natsu de matteru, akkor mindig felcsigázódom és alig várom, hogy jöjjön már, látni akarom meg minden...:D de eddig ilyen nem nagyon volt...egyedül a gintama folytatását vártam ennyire felcsigázva, de ott meg ismertem a sorozatot, tudtam mit várhatok tõle. itt meg láttam 2 képet és 30 másodperc mozgóképet, 2 mondatot a történetrõl és mégis majd összecsinálom magam, annyira várom....:D de hogy miért....

PetruZ
Jó, de én, bár szeretem a harem-stílusú animékat, erõsen szûrök, tehát egy csomó kimarad(t). :)
LasDen
azé van nem kevés, amiben konkrét választás van a végén....vagy láthatjuk ahogy mindenkin átmegy...:DD
nem kell messzire menni, mostani szezonba Mashiroiroban is választott a srác...:D

PetruZ
Most így amire egyedül emlékszem és harem volt és a srác végül konkrétan választott valakit és láv, meg hepi lett a vége, az a Hoshizora volt, de ott a fõszereplõ nem volt komplett idióta, vagy vakegér (jó, ez utóbbi egy kicsit azért igen). :)
Malakai
Szerintem ezek kb akkora lépések mint egy átlag hárem sorozatban is elõfordulnak. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
nem hiszem, mert az elsõ évadban is voltak törekvések és aitt a 2.-ban is szépen haladtak azért elõrébb a dolgok és nem egyhelyben toporog a dolog a legalább...plusz a csajok is felismerték, hogy nekik kell lépniük, mert a hülyéje soha nem fog...:D

Zomil
persze ez egyértelmü, ha le is zárják a történetet 99%, h megmarad a szerelmi háromszög és ez igy jo :)

Malakai
Minami háttértörténete jobb Yoshival, emiatt szimptikusabb nekem is.
De szerintem se fognak ebben meglépni semmi konkrétat.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeventeV
Az a baj, hogy itt nem a románcon van a hangsúly. Ezért valószínû, hogy Yoshi nem fog csinálni semmit sem, legalábbis egy darabig biztos nem. Aztán ha le is zárják akkor lesz egy semmilyen befejezés amivel mindkét tábort kielégítik.

LasDen
Un-go...szépen lezárták a történetet, elvartak minden szálat és persze lehet folytatni ugyanúgy tovább ha akarják...de valsz nem lesz folytatás belõle...egy összefüggõbb történet pedig jó lenne...mindegy, marad még jövõre valamikor a 0. rész...

Zomil
sztem meg mindkettö iránt ugy érez, csak tul hülye ahhoz h észrevegye a saját érzéseit :D

LasDen
csak lányok részérõl van valami...yoshi egyikre sem tekint úgy mert idióta és még ha úgy érezne valamelyik iránt, akkor se lenne semmi, mer nem venné észre :DD

LeventeV
<#eljen> dettó.

Zomil
mér lenne kétszinü? :)

igazábol én mind a 2 lánynak drukkolok, egyedül minaminak picivel jobban, mert ott már az elején kialakult közöttük valami...vagynemtom :D
de az nagyon tetszett, mikor idiota Yoshi francia(vagy már nem emlékszem) nyelven kezdett beszélni hozzá...Minami meg probálta japánrol dekodolni... :D

LasDen
hogy lenne már kétszínû??? mindenkivel ugyanolyan kivéve yoshiival de az meg azé van...:D

Máté94
Himeji egy kétszínû picsa. :DD