Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
én vagyok az egyetlen aki himeji endet akar??? :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

PetruZ
Fene tudja, azért 24 év mégiscsak 24 év. Oké, van ilyen IRL is, de ahogy olvastam, Daikichi végig ellenkezik és csak a lányának tekinti Rin-t. Elég ambivalens helyzet lehet. Jó, Woody Allen is elvette a saját nevelt lányát, de... Mindegy, biztos csak én vagyok már túl öreg. :)

(Amúgy nem tudom, miért írtam LN-t, látszik, hogy nagyon mennék már hazafelé melóhelyrõl...)
Ruley
Nekem tetszett ez a manga befejezés, mondjuk

Nekem elvi problémám nem volt vele, de egyébként egy Kouki-Rin endinget jobban élveztem volna.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Lelouch
Zomil
off:
cikk +kommentek :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
én is minami end-et részesiteném elönyben :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Akarod mondani Usagi Drop manga, nem? :D Amúgy még nem is biztos, hogy lesz anime folytatás.
PetruZ
Én tegnap este egy Usagi Drop LN ending spoiler-be futottam bele, de "dulván". Ettõl függetlenül jöhet a folytatás, de a vége... hát izé... kissé ambivalens érzéseim vannak/lesznek, ha az anime is azt kapja meg és nem csinálnak valami egyedit hozzá.
Lelouch
Szóval elég kétséges? :S Akkor muszáj leszek olvasni egy kis LN spoilert. :D
Remélem, hogy Minami end felé halad a sztori.
LasDen
1-3000 közötti eladások azér nem olyan fantasztikusak....de remélem azé lesz 3. évad...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
passz, ugy tudom nem fogyott olyan rosszul, szoval sztem van rá esély :)

Lelouch
Ez a Baka to Test nagyon tetszett.<#smile> Várható majd 3. évad?
LeWyTy
nálam meg erre utalt a powah<#nyes>

Én utálom a mecha-t de ez valami qrvajó volt!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

zsakosfrodo2
Ha Tengen Toppa, akkor ROW ROW FIGHT THE POWER!

http://www.youtube.com/v/0V7aUT13qtM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

LeWyTy
1. LOL
2.Viral powah<#nevetes1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Lelouch
Lelouch
Hát nem tudom... Mindenesetre én tuti nem nézem meg, mert tudom hogy csak felbosszantana.
LeventeV
Nem húzzák el a Numát annyira és akkor belefér.
Az animében is volt, hogy csak könnyezõ meg nyáladzó arcokat mutattak majdnem egy részen keresztül. Azért is éreztem kicsit elnyújtottnak.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Engem annyira nem hoz lázba. Egyébként i, hogy férhetett bele egyáltalán a dice és a Numa után még egy harmadik játék is?
LeventeV
Kiváncsi vagyok a live actionbe mi lesz a végén az az oroszlános játék Ishida lányával.

Lelouch
A mocsár tényleg eléggé el lett húzva, de én ezt nem nevezném feltétlenül negatívumnak. Sõt azt kell mondanom, máshogy nem is lett volna ilyen hatásos. :) Boss fight a végén meg teljesen szükségtelen lett volna. Kaiji a mocsár legyõzésével elég szépen visszavágott a Teiai csoport vezetõjének is, azért nem kis összeggel kopasztotta meg õket...
Azért szerintem is jobb volt az elsõ évad.
LeventeV
Megnéztem a Kaiji 2-t. Jó volt, de az elsõ évad nekem jobban tetszett.
Szerintem elhúzták a mocsaras dolgot és hiányoltam a boss fight-ot a végérõl.

Kiváncsi leszek a live action-re. Nem is tudtam, hogy van, aztán már a 2. is elkészült. Ma este nézem meg az elsõt. :D

LasDen
ANN-en szinte mindig kiemelték, hogy onegai írója, toradora, anohana rendzõje...de a gundam 00-t is õ követte el (író) én bízok a sorozatban....így nagyobb lesz a bukás (számomra) rossz esetén de pozitív vagyok :D

Ruley
Az mondjuk kicsit zavarba ejtõ hogy miért pont úgy emlegetik ezt mindenhol, hogy "Az Onegai Teacher/Twins sorozatok forgatókönyvírójától". Akkor már miért nem úgy hogy a Honey and Clover forgatókönyvírójától, és az AnoHana és a Toradora rendezõjétõl? Miért pont az egyetlen igénytelen ecchi-t kell kiemelni az egész karrierjükbõl?

Meg egyébként sem sokat számít ez, olyan belterjes az anime ipar, hogy szinte mindenkinek sikerült már egy-két tûrhetõ sorozat gyártásába bekerülnie, de csak 1-2 olyan van aki tényleg egyedül is a minõség garanciája.

Ruley
A próféta szóljon belõled!

Bár eddig összesen egy PV-t láttunk belõle amiben arcok mosolyognak egy osztályteremben, a történetérõl meg egy mondatot sem tudunk (legalábbis mi, közönséges halandók), de azért úgy legyen.

IMYke2.0.0.0
Na, ez az igazi otakuság! :))))))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
pfff :D

LasDen
nem találjátok ki mit álmodtam...

azt hogy az Ano natsu de matterut néztem :DDDD és kurva jó volt még arra emlékszem :DD

Lelouch
Engem viszont nem csigázott fel ez a PV.
Zomil
akkor valoban nem csoda, de mint mondtam engem nem zavar még ha csak utánoznák is, mert elég jol csinálják és amugy is nekem nagyon bejön ez a stilus :)

amit linkeltél anime, meg nagyon várós :O
talán ez pont olyan lesz amit leirtam, c3 fanservice/vicces jelenetek nélkül :)
a pv legalábbis most nagyon megfogott, a zene is jo :)

Lelouch
C3-ból tegnap jött ki az elsõ lemez(DVD+BD), adatok körülbelül jövõhétre várhatóak.
Ruley
Egyébként a Silver Link studio nem "utánozza" a Shaftot, hanem Shaft dolgozók egy kiszakadt csoportjából áll.

Tavasszal jön tõlük a következõ sorozat, Tasogare Otome x Amnesia

Zomil
wow...Horizon 8. része nagyon epic volt...amikor meg Aoi lehuzta a csaj nadrágját... :D

C3 8. rész...huhh ez nagyon tetszett...teli volt shaft féle szimbolumokkal/bevágásokkal, ami shaftnál nagyon tetszett, itt kicsit furcsa, h ennyira "shaftos" lett, de tetszik :)
Mondjuk ha joval kevesebb vicces/fanservice jelenet lenne benne simán tulnöne önmagán a sorozat, de igy csak olyan kellemes 10/8-8.5. Mondjuk nekem igy is tetszik, a grafika nagyon szép, de a történet is érdekes :)
Az évadban vmiért ez is az egyik kedvenc sorozatom lett.
Nemtudom milyen eladást produkál, de remélem lesz 2. évad :)

remélem hamar be tudom fejezni ezt a 2 sorozatot :)

LeventeV
Kösz. <#eljen>

Lelouch
Magyarra? Member, ugyanaz mint aki az elsõ évadot is fordította.
LeventeV
Ki fordította a Kaiji 2. évadát?

LasDen
nem is tudtam, hogy a katakawa shoujo magyar nyelven is megfog jelenni....(O_O)

LasDen
karácsonyra most ilyen pink leszek...:DD

IMYke2.0.0.0
Én is ezt akartam kérdezni tõle :))))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
mi ez a cukirozsaszin fejléc :D

Zomil
sztem is azért eléggé jol tökrözik az eladások az animek minöségét(persze attol még akad alulértékelt cucc, meg forditva is), mondjuk sztem a mostani szezon IS megfelelöje a Guilty Crown lesz...

lehet bele kéne nézni a t&g-be, de ismeretlenül nem merek :)

Ruley
Itt én sem emlékszem hogy bárki nézte volna, de a nyugati nézõk nagyon éltették.

Ruley
Valóban. A 11-bõl 9 elég népszerû, közkedvelt sorozat, az egész listán csak az IS és a Maji Love olyan "Mi a szart keres ez itt" kategóriásak.

Szerintem ez is jó példája annak hogy sokan eltúlozzák azt, hogy mennyire is hülye az átlagos vevõ, meg hogy "csak a szarra van igény".

Azért általánosságban mégis csak a jó sorozatok szoktak kifizetõdni, és a gyengék elbukni, még ha vannak is mindkét irányban anomáliák.

LasDen
nekem máshogy rémlik...mintha azt mondta volna valaki, hogy nem volt rossz....:D

Zomil
persona 4 nem kevés :O

tiger&bunny-n mit esznek az emberek? itt nem nagyon irkált senki jot rola

LasDen
2011 shows over 10k (average sales per volume)
70,973 Mahou Shoujo Madoka Magica
38,703 Persona 4 (ongoing)
33,707 IS -Infinite Stratos-
31,260 Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai
27,713 Tiger & Bunny (ongoing)
17,221 Uta no Prince-sama Maji Love 1000% (ongoing)
16,561 Working'!! (ongoing)
16,560 Steins;Gate (ongoing)
13,572 Ao no Exorcist (ongoing)
13,218 Gintama' (ongoing)
10,267 Natsume Yuujin-chou San (ongoing

sok jó sorozat...gintamanak és working magas eladásainak örülök..::DD AnoHana is

PetruZ
Listára legjobb az AniDB, vagy a MyAnimeList, pipálós-kattintós webes cucc mindkettõ és könnyen megosztható.

Amúgy az elsõ pár HTF epizód jóval hamarabb volt, mint a plüssfigurák, az csak a siker után jött. A készítõk a Mondo-nak dolgoztak és ötletként ment be. :)
Ruley
"amikor egyes filmeknek van 3 japán meg 8 angol címûk, akkor nehéz is."

http://myanimelist.net

Jogos, kéne csinálnom, mert lassan én sem tudom követni. Igaz, amikor egyes filmeknek van 3 japán meg 8 angol címûk, akkor nehéz is.

PetruZ - Már az elején se hobbiból csinálták, plüssállatokat árultak, csak késõbb bõvült a bolt.

Lasden - Köszi, utánuk járok.

Az MKV nem egyszerû eset, elõbb leszedtem DVB-T-rõl rögzített HD adást, Steve Jobs életrajzi riportfilm. Az 56 másodperces sample csont nélkül megy a lejátszón, a teljes filera (70 perc?) meg azt se mondja fapapucs.

LasDen
1. FMA:B, Madoka Magicka, Steins Gate, Fate Zero, AnoHana, Usagi drop, Durarara, Toradora, Angel Beats, skip beat, rainbow, Detroit Metal City, higashi no eden, Kuroshitsuji, kuragehime, Bakuman 1-2, Shiki, Gosick, pandora hearts, mawaru penguindrum...

2. asszem talán MEguival...