Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Nekem tetszett a Makenki. Kb annyi értelme volt, mint az Infinity Stratosnak és amit vártam tõle azt hozta.
A Maji de viszont egy kicsit csalódás, mert az elsõ rész alapján valami komolyabbat vártam, de kb Makenki szinten maradt. Ami még mindig nem rossz a szememben, csak mindegyikben sokkal több lehetett volna.

A Horizon egy érdekes színfoltja volt a szezonnak, annyira kusza és értelmetlen baromságnak tûnik, közben pedig mégis van valahol valamilyen értelme... néha már én sem tudom mi fogott meg benne, de tetszik. 😄

A C3-at még nem néztem végig, az elején kicsit szüneteltettem a bíccses szöszinél, de majd folytatom mert amúgy érdekesnek tûnt.

A Persona 4 viszont számomra csalódás. Anno amikor emlegettétek itt megnéztem az addigi Persona-kat és elmentek. Mivel a játékokat nem ismerem nem volt benne számomra semmi plusz. Az új sorozat pedig számomra olyan unalmasan kezdõdött, hogy majd talán egyszer ha nagyon unatkozok akkor nézek bele megint.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
hol itt a probléma??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ruley
Nehéz kérdés.

Egyrészt ugye a cselekmény értelmesebb lenne, enélkül az egész mitológiai reverse trap szál nélkül.

Másrészt viszont a waifumnak pénisze lenne. <#miaz>

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
lehet jobb lett volna ez a fiú saber/csaj mester felállás mint ami lett végül....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Jaaa....
Ruley
A Mirai Nikki eleve nem is volt soha népszerû manga, csak nyugaton volt sokáig felkapott, már az is meglepõ hogy egyáltalán készült anime változat.

Zomil
én nem ismerem a játékot és igy is nagyon tetszik 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

A C3-at amennyire dobni akartam az elsõ rész után annyira megszerettem. Kár hogy nem viszik továb mert 100% hogy nem lesz végig vezetve ( tudva hogy a novellje jó pár kötetes ).

A Mirai Nikki nekem tetszik valamint - ahogy lentebb írták - ennek legalább be van fejezve mangája szóval original vége lesz. Mellesleg a mostani ellenfél legyõzése jobb volt a animében mint mangában.

A Persona 4 -tõl - mivel játékot kétszer is végigvittem - nem várok sokat de szórakoztat. Ha nem ismerném a gamet lehet hogy nem nyújtana akkora élvezetet.
Lelouch
Mirai Nikki: Ugyan már, ilyen alapon akkor szinte az összes manga feldolgozás bukás lenne.
Máté94
Mirai Nikki érdekes... vagy lehet a lezárt manga okozza, és miután elég szépen követi az anime mangát nem kíváncsiak az emberek már az animére?
Maken-Ki, komolyan van ingerencia arra a sz*rra? Maji de meglepõ, de nekem tetszett is.
Kyoukai Senjou-nak 120 évadot! 😄
LasDen
chihaya ennyire nem kellett az embereknek?? mondjuk valahol érthetõ...

Zomil
én azért a C3-at sajnálom, sztem kicsit több figyelmet is érdemelne 😊

horizonnak viszont örülök 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ruley
Õszi eladások:

39,425 Persona 4
19,613 Working'!!
16,349 Kyoukai Senjou no Horizon
- - - - - - - 10,000 Line - - - - - - -
*4,077 Tamayura ~hitotose~
*4,046 Maji de Watashi ni Koi Shinasai!!
*3,624 Sekai-ichi Hatsukoi 2
*3,379 Shinryaku!? Ikamusume
*3,119 Maken-ki!
- - - - - Manabi Line (2,899) - - - - -
*2,828 Shakugan no Shana III -Final-
*2,336 Mirai Nikki
*2,101 Ben-To
*2,038 C3
*1,853 Kimi to Boku
**,*** Chihayafuru

A még hiányzók január végén kerülnek fel, illetve a F/0 március elején.

Olyan szempontunkból jól alakult minden, hogy a bukások közül a jobbak, a Mirai Nikki, és a Shana már úgyis lezárásig mennek, de a Chihayafuru és a Kimi to Boku is legalább le van szerzõdve egy második menetre, vagyis a kiadóknak szopás, de mi legalább most nem maradunk le semmi fontosról a japánok ízlése miatt.

Az éppen csak átevickéltek (3-4 e.) mind olyanok amik nem érdekelnek, szóval jó hogy nem lettek sikeresebbek.

wolf magic
Engem mindenesetre a történet érdekel ha nem animesitik meg olvasom mangába 😊 köszi a válaszokat...én azért remélem megcsinálják és ezt a test páncélt betehették volna 😊

Zomil
"manga szupermenõ Pandora mód testpáncélzatát"

rákerestem google-ön...wow...hát ezt tényleg berakhatták volna 😊

Errõl jut eszembe hogy az évek során bizony jó sok olyan mangából lett anime amire nem számítottam.

Anno mind a FReezing,Higschool of the Dead-ról sem tartottam valószínûnek hogy meganimésítõdnek. ( Mellesleg azóta sem bocsájtottam meg hogy a Freezing manga szupermenõ Pandora mód testpáncélzatát lecserélték arra az idióta Son-Gokus erõvillogásra. Most komolyan MIÉRT? )

Pl mostani felhozatalból a Sankarea-t meg a Tasogare Otome-t sem tartottam esélyesnek mert mind2-t szeretem meg jó kis manga de nem gondoltam hogy akkora rajongótábora van hogy megérje animésíteni.

Ez alapján már a Bloody Maiden c. slashermangát is esélyesnek tartom mert mi van benne? Nagymellû csajok, ecchi jelenetek, Yurizés vér na meg persze harc (ahol most tart). Szóval ideális anime alapanyag. 😊

Más.
Ha jól tudom a TasogareXOtomet ugyanazok csinálják akik a C3-at is. Az már biztos hogy képi világgal nem lessz baj de nekem PV -je kicsit túl darkosnak tûnt. Persze vannak sötét pillanatok a mangában is de azért nem jellemzõ rá a teljes dark... Bár ha C3-féle hangulatváltásokkal operálnak akkor jól meg tudják oldani ezt is.
Zomil
engem nem zavar, legalább nem az a tipikus fiu föszereplö kinézete van 😊
egyedül az zavar, h fele akkora mint a többiek...felölem legyen kövér, de legyenek már rendes méretei... :S
mint a hotd-ben Hirano

LasDen
ez igazán fasza lehetne, ha a dagadék nem így nézne ki....

Lelouch
LasDen
igen-igen...valami ilyesmi...😄D

Máté94
Akkor lehet rá esély 😊
Zomil
csak az arc ért véget, a történet korántsem 😊

Máté94
Nem emlékszem, lezárták az elsõ évadot, vagy csak úgy abbahagyták annak a pár résznek a cselekményét? Mintha most egy új pár részes történet jönne.
Ruley
Szerintem csak simán angolban gondolkodtál, és azt tükörfordítottad. Magyarban a szar mindig negatív fogalmat jelent, csak angol szlengben fordul elõ a "valami" szinonímájaként.

LasDen
a szart nem is jelzõnek szántam, hanem tárgynak...😄DD vagy mi...

Zomil
sztem inkább az elöbbi, de remélem a szar szocska lemarad belöle és egy kellemes sorozat lesz 😊

Seth
Egy sci-fi aminek a logójában egy szívecske van, hát sok jóra nem számíthatsz 😄

PSN ID.: Beegabor

LasDen
nemtom mit várjak ettõl....elröhögcsélõs végén komolykodós szart vagy valami fõleg komolykodós néha nevetõs valamit.....

Zomil
tetszik 😮 😊

Lelouch
Zomil
hm, mondjuk ezt nem tudtam, de a hsz-em második fele sztem akkor is igaz, h ez ilyen manga demo, ahol a mangát akarják népszerüsiteni 😊

Ruley
Haha!

Ruley
Nem annyira kevés, a Kore wa Zombie például 4000-el is kapott folytatást.

Lelouch
Bõven ezalatt teljesített pl. a Kore wa Zombie is, mégis lesz belõle 2. évad.
Zomil
hát sztem kevés ahhoz, h egy 2. évadra számitani lehessen a közeljövöben 😊
de ez is ilyen manga demo anime, mint nagyon sok másik, csinálnak egy 12részes anime-t, ami nagyon jo, aztán ha tetszik folytasd a mangával :S

Lelouch
Freezing vol. 1(DVD+BD): 6,242

Ez nagyon kevés lenne? 😊
Zomil
nem hiszem, h jönne belöle 2. évad, mert nagyon kevés fogyott belöle

wolf magic
Hali
van 1 olyan anime sorozat hogy freezing...nos nekem nagyon tetszik 1 évad jött ki belõle 12 részes...Azt szeretném kérdezni hogy van e aki még nézi és ha igen õ tud e róla hogy lesz e második évad hozzáteszem hogy feliratossan néztem a válaszokat elõre is köszi 😊 Egy kis részlet belõle (Freezing) NÉZZÉTEK MEG!

Máté94
Valamikor az ipar nekik is kedvezhet 😄
Lelouch
Anno pl. HOTD PV-ben is volt olyan jelenet, ami a sorozatban ki volt cenzúrázva.
Zomil
nah igen, én is erre gondoltam...mondjuk akkor meg PV-ben is kitakarnák nem? 😊

Lelouch
Kiváncsi leszek a tévés cenzúrára, nem vagyok benne biztos, hogy pl. a meztelen Kanbaru nem-e lesz kitakarva valamilyen módon.<#vigyor3>
Zomil
😄

Ruley
Az az érdekes, hogy ha a Blood Lad anime is mostanában, nyáron vagy tavasszal lesz kész ahogy azt sejteni lehet, akkor azzal együtt a következõ hónapokban egymás után/alatt 4 olyan sorozat is lesz, ami egy halott lányról szól (Another, Sankarea, Tasogare Otome), és ebbõl egy oszlásnak indult zombi, kettõ szellemnek meg már biztosan szerepelnek a földi maradványai is.

2012 - A Nekrofília Éve?

Zomil
<#finom>
nagyon várom már 😊
Suruga meg hosszu hajjal 😛

Lelouch
2 perces Nisemonogatari PV

Ezt már nevezem!<#eljen><#papakacsint><#hawaii>
Ruley
És azt se mondta senki hogy bárki ilyet mondott volna.

Elnézést ha kioktatóan fogalmaztam, csak a saját találgatásomat, gondolatmenetemet írtam le, hogy azt tudom hogy a Toradora Blu-Ray most jelent meg, tehát gondoltam biztos a Bakemonóval is hasonló kellett hogy történjen, hogy annak is így megugrott a népszerûsége.

Lelouch
Senki se írta, hogy spontán teljesített ennyit. 😊
Ruley
Akkor csak a gyûjteményes BR Box jelent meg most, nem tudom biztosan, de az biztos hogy nem spontán teljesített negyedannyit egy átlagos héten, mint elõtte évek alatt.