Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
És buta... hasonlítanak Akisével amúgy. Vigyorgás az már megy.
Lelouch
Ez a Yuuno nagyon beteg...
LasDen
nah Katawa shoujoba elsõre egybõl sikerült a legsemlegesebb befejezést elérnem...senkihez nem kerültem közel és jól megpusztultam 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

PetruZ
Ledaráltam a Shuffle!-t, meg a Memories utolsó extra chapterét (a többi az csak recap), összességében mondjuk 7/10. Na, szerintem ilyen a tipikus harem, nem a Boku Ha... 😊 Az elsõ fele elég laposka, 5-6 között mozgott nálam, de a második fele felhúzza picit a démonvilágos - kisérletis - misztikusabb dolgokkal. És plusz pontot ért, hogy a fõhõs srác nem azzal jött össze, akire 5 perc után bárki kapásból rámutatott volna (még engem is megtévesztett), illetve hogy egyáltalán volt valamiféle vége (bár azért nyitva is maradt, de szerintem nem lesz folytatás).
Zomil
Akise elég kellemes izt ad a Mirai nikki-nek(9. résznél járok) 😊

Jo sorozat, de nagyon nem birom a 2 föszereplöt(yuno, meg yukki), igy a kedvencek közé biztos nem kerül be...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Malakai
Külföldön ez nincs, csak annyi, hogy sokszor nem kezd bele egy csapat valamibe, ha nem tud mit hozzáadni a témához, értsd teszemazt már készül álltaluk is kedvelt csapattól minõségi fordítás.
Viszont fújolás ott is megy csapatok közt, amikor egyet fordítanak. 😄
Vagy méginkább a házi-fan-jaik közt.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Külföldi scenet nem figyelem, magyar nem érint, csak anno szóba került itt valami fordítási mizéria, talán AnimeAddicts-szal kapcsolatban. Azt próbáltam felidézni 😊

@

armageddon666
Amíg nem nagyban ûzöd addig nem. De amikor a sceneben picsong mindenki hogy "jajj, te is azt fordítod amit én, mekkora egy görény vagy!!!!" addig igenis tessék szólni, BEJELENTENI hogy abbahagyod a fordítást. Mert ugye amíg úgy áll hogy te fordítod, addig gyakorlatilag érinthetetlen a sorozat.

Persze ha érettebben viselkednének t. fordítók, akkor nem lenne ilyen gond. 😊

@

Malakai
Film/sorozat fordításoknál ugyanez megy, vagy talán mégjobban, fõleg a sorozatoknál.

Eszükbe nem jutna készíteni egy olyan oldalt ahol a felhasználónak van lehetõsége a minõségi feliratot kiválasztani/megvárni, vagy a gyorsat lekapni, mindegyiknél jól láthatóan feltüntetve a fordítót is. Aztán lehet versenyhelyzet a fordítók között, úgyis van olyan aki értékeli a jó fordítást és olyan is, akinek elég, hogy gyorsan meglegyen. Így viszont vannak lassú és szar fordítások, behalt fordítások, amit nem szabad átadni, csak ha már fél éve várnak rá kb.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
neked is..😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
de legalább mondtad 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ezért tartottam hülyeségnek, hogy valaki kijelenti õ fordítja az X-et, és akkor senki más hozzá sem nyúl. Utána lesz egy halott projekt, és az X meg fordítás nélkül marad. érdekes módon van olyan cucc, amihez meg 3-4 féle fordítás is van.

LasDen
én is dobtam már sorozatot....most ez olyan szemét dolog?? 😄

Zomil
AA S;G topicbol: "Leleveleztük Albellel a Steins;Gate dolgot, mielõtt mi elkezdtük volna kiadni. Nekem azt mondta, már nem foglalkozik vele."

értemén, h izé, meg hozé, de akkor is kicsit gusztustalannak tartom, h valaki aki fordit valamit magára vállalja, egyszer csak szarik bele az egészbe és nem csinálja tovább...még csak a fáradtságot sem vette, h beirja, h ne is várjanak az emberek a feliratra... :S

Lelouch
Ez a Shana III is elég gyenge eddig... Arról nem is beszélve, hogy milyen "szimpatikus" az õrzõk oldala, egy ideje már azon vettem észre magam, hogy a tomogaráknak drukkolok.(igaz fõleg Aizen miatt... 😄)
Ruley
Ja igen, meg a Little Busters angol fordítása is most jelent meg.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Ruley
Remek, most nem is tudom hogy ezt kezdjem el azonnal, vagy elõbb befejezzem a G-senjou no Maou-t amit éppen olvasok. (azt egyébként ajánlom mindenkinek).

Vagy a C terv, hogy tanulok a vizsgáimra.

Majd meglátjuk.

Seth
VN = TL ; DR

PSN ID.: Beegabor

piros mogyi
BUÉK!

Megint jövök sûrûbben.

Ne etesd a trollt!

LasDen
végre...úgyis régen játszottam már VN-nel...remélem jó lesz 😄

IMYke2.0.0.0
Ez a cikk meg hab a tortán: Bandai Dumps US Anime – “Foreigners Are All Pirates!”

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Katawa Shoujo - Finally released

"Katawa Shoujo, the “4chan developed” English language visual novel so long in production, has finally been released after a mere 5 years of development, much to the delight of cripple fanciers the world over."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Iggeen!

Mondjuk az másik fordítás is tetszett de az nagyon lassú volt.
LasDen
annyira el vagyok vesze az Ano natsu-vel, hogy mostanáig nem is realizáltam, hogy holnap meg azután más sorozatok is kezdõdnek...😄

Máté94
<#guluszem1>
FFnF for president!
Zomil
náááám

LasDen
mert eddig nem tudták megnézni ha akartátok volna, ugye?? 😄

Zomil
én is örülök, végre tovább láthatom, mint 2 rész 😄

Lelouch
Én is örülök, mert míg Albel befejezte volna... 😄 A Naruto-Senin Team meg már leszerepelt nálam, plusz egyébként is már inaktívak mostanában.
LasDen
AA fanboyok el is élveztek az örömtõl...😄DD

Zomil
<#wow2>

Lelouch
Az AA elkezdte magyarra fordítani a Steins;Gate-t.<#vigyor0>
efti
Utolag is Buek mindenkinek. Valahogy annyira nem volt mostanaban erkezesem animet nezni, hogy a topicba se akartam belesni, ne spoilerezodjon le a sorozatok fele 😊

Ami az eladasi listat illeti: tok hulyek ezek a japanok, hogy a ****ba fogyhatott a Maji de Watashi...bol 10x annyi mint a mirai nikkibol?? Az elobbi mar az elso epizoodnal is fajdalmas volt, a masodiknal meg siman bekerult a veletlenul sem megnezni dobozba nalam. A mirai nikki ezzel ellentetben olyan jo, hogy nem birtam nem vegigolvasni a mangat kb egyultohelyemben. A Chihayafuru annyira nem csoda, hogy nem fogy, leven kicsit sem shounenfight, de orulok neki, hogy vegig fogjak vinni.

A working sikere meg kb senkinek sem meglepi szerintem, tuti befuto meg 1-2 folytatasra is siman.

WWFSMD?

Máté94
<#idiota>
Ruley
Olyan értelemben nem, hogy nagyon sok rejtély a közepébõl soha nem lett megmagyarázva, vagy csak valami kamu magyarázatot kapott, mert egyértelmûen nem is tudták hogy merre halad a sorozat, csak közben találták ki. Ehhez képest a Penguindrum ugyan használt nehezen érthetõ szimbólumokat, de nem értelmetlenül, végig volt egy következetes szimbolikája, és mondanivalója, amit az utolsó rész lényegében dekódolt. Nem írom le az egészet mert nagyon hosszú, keress rá ha érdekel, de pl. itt egy jó példa arra ahogy a végzet gyümölcsének az útját végig követi lehet, és elég jól megmagyarázza hogy mikor miért halt meg vagy támadt fel valaki miatta.

Máté94
A LOST-nak nem volt?<#idiota>
Ruley
Kivéve hogy ennek a végén volt értelme.

Máté94
Üde színfolt volt a szezonban, ezekkel a flashback-ekkel a LOST-ra emlékeztetettet, de szerintem olyan is volt. 😊
Lelouch
A Mawaru Penguindrum egy meglehetõsen érdekes sorozat volt, több szempontból is. Sajnálom, hogy a vége így alakult.
LasDen
Ano Natsu trailer 2-3:

Lelouch
Hunter x Hunter Greed Island Final befejezve. Ez is hozta a megszokott minõséget.<#eljen> Remélem az új sorozat majd folytatni fogja innen a történetet. De az is megtenné, ha az innen következõ irkafirkás fejezeteket kicserélné a tankoubon változatra egy csapat, mert egy összehasonlító képbõl látva óriási a különbség.
Zomil
jo kép 😊

Malakai
De az majd csak 23-án kezdõdik... 😊
A kép egyébként jó. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

RelakS

Boldog Új Évet Kívánok!
明けましておめでとうございます。
I wish you a Happy New Year!

Aki nem értené a képet: Nyúl éve volt, Sárkány éve jön

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lelouch
Boldog újévet kívánok mindenkinek!
LasDen
Egy újévi jó hír....
According to the official website, Evangelion: 4.0 titled "?" was announced to be premiered in 2013. The third movie Evangelion: 3.0 Q Quickening is due in the autumn of 2012.

gondolom, akkor a 2 részen egyszerre dolgoznak vagy nemtom 😄

RelakS
Aaaazuuuu-nyaaaannnn :]

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

biomage
Boldog újévet 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Zomil
Sajnos jo Saberes ujévi képet nem találok, csinálni meg lusta vagyok...
szoval Boldog új évet mindenkinek! 😄

LeventeV
BUÉK!!!

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0