Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Győri Devi
azért nem gyenge hogy 4chanosok dobták össze

やられたらやり返す。倍返しだ!

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nagyon hulladéknak hangzik... <#conf>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Máté94
Még hittem benne... hátha... de nem. 😄
Lelouch
Még csak most jöttél rá? 😄 A legrosszabb karakter a bandából.
Máté94
Rájöttem valamira... Amagi a Persona 4-ben rohadt irritáló. Amikor benyög ilyen hülyeségeket... neki nem az okosnak kéne lennie? 😄
Ruley
A fõhõsnõ neve viszont így magyar füllel olyan fura... Kató Marika.
wwwww

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Ruley
A Space Pirates is jó volt. Bár ennek igazán a következõ epizódokban fog kiderülni, hogy pontosan mit is csinálnak majd az ûrben. Ökörködnek, harcolnak, céljuk van-e, stb.

PetruZ
Úgy érzem, hogy ami a Moritánál mûködött, itt nem fog, túl szûk az idõkeret. Pedig az alapfelállás érdekesebb. 😊

Senki Zesshou Symphogear: Na, ez megint egy fura valami. A közeljövõben járunk, ahol minden tök békés és futurisztikusan modern lenne, ha nem lenne a Noise nevú idegen faj? lény? entitás? ami random pusztítja az emberiséget. Az egyedüli hatékony védekezés ellenük a Zwei Wing nevû j-pop formáció, akik képesek átváltozni kardos-lándzsás harcosokká és bedarálják a Noise monsztereket. Az egyikük meghal, hogy megmentse egy lány életét, aki késõbb egy énekesi konzervatóriumba jelentkezik - és persze több van benne, mint ami elsõre látszik...
Bármilyen hülyén is hangzik, az elsõ rész elég érdekes volt, a hangvétel elég komolynak tûnik. A mészárlások, elporlasztások bemutatása elég... plasztikus, nincs cenzúra. Bár az átváltozós - harcolós elemek ezernyi más animébõl ismertek, zenével és énekléssel kapcsolatban még nem láttam ilyet... <#zavart2> Az elsõ rész vége meg elég jó cliffhanger, szóval ez is nézõs marad egyelõre. 😊
Máté94
Én sajnálom, hogy csak három perces... 😞
PetruZ
Recorder to Randsell: Nehéz spoilermentesen elmondani, mi is ez, mindenesetre a Morita-san wa Mukuchi egyik mellékága, de nem szükséges ismerni azt hozzá. Ugyanúgy 3 perces ez is, csak furább az alapfelállás. 😊
PetruZ
High School DxD: Frissen koedukált suli, csupa lány, kevés srác, fõhõs barátnõ nélkül, egy ismeretlen lány, randi... és végül halál. Vagy mégsem? Aztán halál újra egy Bukott Angyal kezétõl. Vagy mégsem? Aztán az iskola legszebb nõje mellett ébred meztelenül, aki azt mondja neki, hogy õ a mestered. És, hogy minden igaz...
Ahogy az elsõ rész alapján kinéz: ecchi, boobz, harem, orrvérzésig, plusz összekutyulva valami misztikus angyalos - démonos sztorival. Kb. mint az Ao no Exorcist és mondjuk az Asobi ni Ikuyo szerelemgyereke. 😊 Fene tudja, mi lesz belõle, mindenesetre az ingerküszöböm elég alacsony az ilyen stílusú animéknél, úgyhogy nézem még tovább, de sok jóra nem számítok. 😊
Bandi 18
Jaja tudom. Csak még nincs felirat. Remélem valami normális subber csapat fogja fordítani.

Lelouch
Már lement az elsõ rész.
Bandi 18
Jaja pörög mint aki sok kávét ivott 😄. Ma vetítik a Zero no Tsukaima utolsó évadát. Kíváncsi vagyok milyen lesz 😊

RelakS
A Yotsuba To!-t én is olvastam egy ideig 😄 Nagyon ott van a kiscsaj <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Bandi 18
Igazad van. Nichijou meg Azunmanga a kedvenceim, de Excel Saga nem jön be. Most olvasom a Yotsuba&-t csak manga van belõle Kiyohiko Azuma rajzolt aki az Azumangát is. Fergeteges 😄

Ruley
Szerintem meg a Dokuro és az Excel volt elég gáz, de a Nichijou mag az Azumanga azok remekmûvek.

Többrõl van itt szó mint hogy agymenés ez is, az is, mindegyiknek megvan ezen túl is a saját humorérzéke, meg stílusa, ami vagy bejön, vagy nem.

armageddon666
Azért utolsó két rész (mármint a bónusz +1 elõtti) szerintem elég komoly volt. Aztán lehet hogy csak a kontraszt miatt a többivel.

@

IMYke2.0.0.0
Nekem bejön.

PetruZ
Ugyan már, ez a KMB fényévekkel van a Nichijou mögött. Akinek a Nichijou tetszett (pl. nekem), a KMB max. egy szájhúzást és egy végignézést megér, de többet nem. Az Azumanga nálam a kettõ között helyezkedik el.
Lelouch
Van már trailer is hozzá, de sokakban elszállt a lelkesedés ezt látva:
BEAST
Kíváncsi leszek mit tudnak kihozni a Dragon Age-bõl. Fõleg, hogy a játékhoz képest elõzmény lesz. :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zomil
hát pedig az excel semmivel sem jobb, mint ezek, az is tömény faszság 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
ellenkezõleg...excel nagyon jó, ahogy puemi, Cromartie, DMC vagy Dokuro is) de a nichijou meg azumanga lófasz ezekhez képest...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
akkor gondolom neked az excel saga se jött be nagyon...(meg a többi hasonlo agyamentség) 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
azon kívül hogy szar??? semmi...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
mi bajod a nichijou-val... 😄

BEAST
Na akkor már abba se kell belenéznem. Még erre a Highschool DxD-re leszek majd kíváncsi, de attól tartok nagyon bugyuta ecchit csinálnak belõle.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Máté94
Óh, akkor nagyon jó lesz. 😄
LasDen
fasság...5 perc elég volt...szerintem akinek a nichijou tetszett annak ez is fog....

Zomil
és amugy vélemény 1 rész után? 😊

PetruZ
Kill Me Baby 1.: Egy high-school assassin, egy ninja, meg egy ütõdött. Mindhárman high-school lányok. Akik high-school izéket csinálnak minden nap. 😊
Ruley
Mondjuk ez így fura, mert aminek van nagyobb cselekménye az mind úgy van megírva hogy az összes route együttvéve adja ki a történetet.

LasDen
én se vagyok nagy VN-es...sokkal játszottam / akartam játszani, de nem is szoktam annyira elmélyedni bennük...azzal a karakterrel végigtolom, aki szimpatikus, de a többi nem nagyon érdekel...viszont vannak nagyon jó történettel rendelkezõk...😄

PetruZ
Hm, sose játszottam még ilyen VN-t, bár animékban mindig feltûnnek ilyenek. Ezt most kipróbálom. 😊
Ruley
Legkorábban nyárra lesz magyar változat. Az elsõ fejezet már most is kint van magyarul.

LasDen
még nincs de készül....hogy mér, passz...gondolom magyarok is résztvettek a fejlesztésben...😄

Zomil
lol most nézem a hivatalos(?) honlapjának hogyhogy van magyar változata? 😊

Zomil
sztem egyáltalán nem buta...söt...csak hát "picit" örült szegény 😄DD

Lelouch
Akise másra hasonlít, de az már egy másik sorozat... 😄
LasDen
engem az lepett meg, hogy a legtöbb csajban van valami szimpatikus. más játékokban van egy csaj, aki érdekes és a többi nem is érdekel utána...viszont itt szinte mindegyik sztorija érdekel...
az animációk tényleg jóra sikeredtek...

BEAST
Tegnap este én is megnéztem, hasonló eredménnyel. 😄

Nincs túl nagy tapasztalatom VN-ek terén, de egész aranyosak a szereplõk. Különösen Lilly és Hanako voltak szimpatikusak. Végül Hanako storyját végig is játszottam, de nem hiszem hogy folytatnám a játékot. Elsõre ennyi elég is volt a vnkedésbõl.
Viszont a játék animációi/átvezetõ filmecskéi és a grafika(itt inkább a háttérre gondolok) nagyon tetszettek.

Máté94
És buta... hasonlítanak Akisével amúgy. Vigyorgás az már megy.
Lelouch
Ez a Yuuno nagyon beteg...
LasDen
nah Katawa shoujoba elsõre egybõl sikerült a legsemlegesebb befejezést elérnem...senkihez nem kerültem közel és jól megpusztultam 😄D

PetruZ
Ledaráltam a Shuffle!-t, meg a Memories utolsó extra chapterét (a többi az csak recap), összességében mondjuk 7/10. Na, szerintem ilyen a tipikus harem, nem a Boku Ha... 😊 Az elsõ fele elég laposka, 5-6 között mozgott nálam, de a második fele felhúzza picit a démonvilágos - kisérletis - misztikusabb dolgokkal. És plusz pontot ért, hogy a fõhõs srác nem azzal jött össze, akire 5 perc után bárki kapásból rámutatott volna (még engem is megtévesztett), illetve hogy egyáltalán volt valamiféle vége (bár azért nyitva is maradt, de szerintem nem lesz folytatás).
Zomil
Akise elég kellemes izt ad a Mirai nikki-nek(9. résznél járok) 😊

Jo sorozat, de nagyon nem birom a 2 föszereplöt(yuno, meg yukki), igy a kedvencek közé biztos nem kerül be...

Malakai
Külföldön ez nincs, csak annyi, hogy sokszor nem kezd bele egy csapat valamibe, ha nem tud mit hozzáadni a témához, értsd teszemazt már készül álltaluk is kedvelt csapattól minõségi fordítás.
Viszont fújolás ott is megy csapatok közt, amikor egyet fordítanak. 😄
Vagy méginkább a házi-fan-jaik közt.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Külföldi scenet nem figyelem, magyar nem érint, csak anno szóba került itt valami fordítási mizéria, talán AnimeAddicts-szal kapcsolatban. Azt próbáltam felidézni 😊

@