Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ruley
Nem is nehézség kérdése, hanem ilyen stilisztikai döntés, hogy nem szokás megrajzolni õket, mert nem rendes karakterek. Ugyanúgy mint ahogy lánycsapatos slice-of-life sorozatokban vagy Visual Novel CG-k ben a fiúknak sokszor nincs szeme, a Daily Lives of Highschool Boys-ban meg a lányoknak, mert ott sem "rendes" karakterek.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Zomil
egy random fejet nehéz lett volna odarajzolni 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tipikus anime húzás. Sok animban amikor a szülõk fényképét mutatják akkor az anya vagy apa arcát valami fénytörés mindig kitakarja, vagy alapból nem látszik.

Valószínûleg semmi sem jelent. A tipikus "volt egy anyja de meghalt mi meg azt már nem akartuk leanimálni" effekt.
Jakuza001
Belekezdtem az original Hunter x Hunter-be. Ez nem tunik olyan rossznak, pedig nem mai gyerek.

Lelouch
Hát az nem mondható, hogy nem volt rajtuk hangsúly. 😄 A mangának mondjuk már aktív része lett a fanservice, ahogy elnéztem. Bár az OVA csak valami anime original sztorit fog feldolgozni.
Lelouch
Csak remélni tudom, hogy elkezdik majd végigvinni a mangát onnan, ahol az elsõ sorozat abbamaradt...
BEAST
Jó rég láttam már a Kenichi-t, de a sorozatban is ekkora hangsúly volt a melleken? 😄

Amúgy meg nagyon várós lesz. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
Egy kis betekintõ a Kenichi OVA-ba:
Zomil
Hm Persona 4-ben miért van Nanako anyukájának arca mindig kitakarva? 😮

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Jakuza001
Dragon Drive kipipalva, de nagyon gagyi volt szegenykem. 😄

Ruley
Meg az Ano-k is. <#eljen>

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LeWyTy
Éljenek a Natsu-k<#eljen>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LasDen
thats some shit...
ano natsu kész, lenyügözõ amit ez a sorozat mûvel...minden résszel egyre jobb....imádom....😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LeWyTy
Jaaaaaaaaaaaaa hogy arc... értem<#nevetes1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Lelouch
Köszi, na majd meglesem akkor. 😄
LasDen
az elsõ 3 részt láttam azok nem voltak rosszak...de igazából elég egyszerû shónennek tûnik...történet a 0 felé konvergál, de szép környezetben bunkó nagy robottók verik egymást....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Az Aquarion Evol-t nézi innen valaki? Eddig milyen?
LasDen
arc...például az Edolas arc a 76. résztõl a 95. részig...

LeWyTy
arc?

Lelouch
Ahogy elnézem viszont, tényleg már csak néhány rész van hátra az arc-ból.
armageddon666
Arc. Nem harc.

@

LeWyTy
Ha "a következõ harc végét" akkor a mangából kiindúlva max 2-3rész.

LasDen

Zomil
sztem jopofa volt, mondjuk nem nagy szám, de aranyos volt 😊
meg legalább valami minimális japán történelmet is össze lehet belöle szedni 😄

LasDen
1 részt bírtam én belõle...de ha ennyire eleged van belõlük ott van Sengoku Basara is...😄

IMYke2.0.0.0
"Hideyoshi is a normal modern middle-schoolgirl. However, she is one day transported to a world very similar to feudal Japan, with the exception that there are no men!"

Oké, akkor ezt az animát látnom kell. Tököm tele van már a háremmel, meg a menõ, táskát vállra dobós, lazán sétálós lúzerekkel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Errõl a Mirai Millenium animérõk tudtok valamit? A most kikerült képek nagyon szépen de lehet valamit tudni?
LasDen
hasonlóan....

armageddon666
Nézem, csak most szüneten van, mert várom a következõ arc végét.

@

BEAST
Hétrõl hétre nézem, bár már egy jó ideje elkezdtek elõjönni a tipikus shounen hadakozás tünetei. Jön a nagyongonosz, aki nagyonelver mindenkit, de hõseinknek eszébe jut mennyire jó barátok és a szeretet erejével legyõzik a rosszat. 😄
Ettõl függetlenül még mindig tetszik.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LeWyTy
<FlameON>
Fairy tail legszebbje 😛 (egyébként azt innen nézi más is, vagy csak én vagyok ráfüggve?)

</FlameOFF>

LeventeV
<#eljen>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Zomil
Horizon legszebb ost-je(szerintem)

PetruZ
Another 5.: Végre kiderült pár dolog az osztály múltjáról és az "átokról", de az, hogy most már két "extra" van, szerintem felrúgja a szabályokat... vagy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a kettõ közül valamelyik mégiscsak halott, csak nem tud róla. A srác is gyanús kicsit, hiszen kérdezgették, hogy biztosan nem járt-e itt korábban, mert egyeseknek ismerõsnek tûnik...

Lelouch
Boku wa Tomodachi ga Sukunai: 9/10
Remélem jön majd minél hamarabb a második évad.
Zomil
ez borzaszto 😄

LasDen

Lelouch
Ez érdekes, mintha a régi sorozatban a Hisoka vs. Kurapica elõbb lett volna, mint Gon harca... Bár végülis lényegtelen.
Máté94
Mindenesetre Sandamei már most tetszik. Schnitzer pedig az a tipikus ellenség figura. 😄
Zomil
hát gondolom majd szépen lassan bemutatásra kerül mindenki 😊

Máté94
Én úgy éreztem, mintha lemaradtam volna egy részrõl, elmarad a legénység bemutatása. 😄
Zomil
Uhh, mostani HxH rész elég durva volt...szegény Gon kapott rendesen...
Hisoka vs Kurapica harcra nagyon kiváncsi vagyok, h mi lesz 😊

IMYke2.0.0.0
Köszi. <#worship>

Zomil
Moretsu Pirates

IMYke2.0.0.0
Melyik sorozat is ez?

Zomil
Basszus mennyire jo volt megint az ürkolozok 😊
Ez a legális kalozkodás vicces...meg hogy örültek már az emberek... 😄

Következö résztöl meg az elözetesböl itélve már tényleg felpörögnek az események 😊

IMYke2.0.0.0
Még nem láttam a sorozatot, de ez nagyon aranyos volt 😊

RelakS
próbáltam megérteni a macska nyelvtörõt a bakemonogatariban, de hát az egy rémálom 😄

Viszont találtam ilyet <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
az jo hely, már voltam ott, sok látnivalo van 😊