Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
lol :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Szegény csaj sehol sincs az anime nagy tsundere királynõihez képet. :)
RelakS][
Ezen valahogy nem tudnám felhúzni magam XD

http://www.youtube.com/v/GjafuChw3bI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

|OOo\\[GZI-523]//oOO|

armageddon666
Azért ez meglepõen súlyos volt ehhez az animéhez.

@

armageddon666
Pont most :D zsír. Így hogy tudom mi lesz...

@

IMYke2.0.0.0
Nem ugyanilyen lesz, õ kikerül a képbõl az elsõ néhány rész után - sõt, a kislány visszatéréseit még kedvelni is fogod :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LeWyTy
Úristenmá(ez spoilernek minõsül?)
http://www.youtube.com/v/Zw19X08k3Ro&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Lelouch
Megnéztem még egy részt, de ez a Fuuko arc nekem egyáltalán nem jön be... Ugyanilyen lesz végig a sorozat? Ha igen, akkor inkább nem erõltetem még tovább.
armageddon666
SKET Dancet aki nézi:
Melyik részben lesz majd Switch múltja? :D Legjobb karakter.

@

RelakS
elõször néztem, hogy WTF? Hol meztelenkedett Mio?

...

Márhogy a K-On-beli Mio <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
Mondjuk Mio meztelenkedését továbbra se értem...de biztos lesz rá vmi magyarázat :D

azt hiszem nem fogom kibirni, h megvárjam a magyar feliratot a következö részhez :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Mikor már gondoltam, h tovább nem lehet keverni a dolgokat az Ano natsu bebizonyitotta, h de lehet... :D

Lelouch
Jó volt a 6. epizód (is). A Hachikuji-s rész nagy poén volt. :D Azt meg már meg se kell említenem, hogy vizuálisan nagyon ott van a sorozat... Irtó sokat dob az egészen.
IMYke2.0.0.0
Én akkor túráztatom az agyam csak igazán, amikor egy teljes egész történetet - esetünkben sorozatot - látok: képes vagyok egy-két napig is mélázni a részleteken, élményeken, érzéseken, mondanivalón.
Mint például épp a Clannad, vagy a
- Kara no Kyoukai,
- Pale Cocoon,
- Paprika,
- Saikano,
- Spriggan,
- The Sky Crawlers (listámról szemezgetve) esetében...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

biomage
jellemzõ, ide mindig tudsz írni -.-

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Máté94
Úgy is jó szerintem, csak maga az élmény, hogy túráztatod az agyadat, hogy mi fog történni. :D
Nem pedig egy kiszámítható valami az egész történet.
Malakai
Pedig elég rossz, ha egy történet nem mûködik úgy, ha egyben nézed. Az jut róla az eszembe, mintha minden epizód csalódás lenne és szünetekkel legalább egy darabig hiteget. :)
Ezt mondom úgy, hogy a harmadik rész óta halmozódnak most az epizódok, tehát nem kimondottan Another vélemény a fenti.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Máté94
Pedig olyan jókat lehet rajta agyalni, na mindegy. Úgy elveszik a varázsa. :)
Ruley
Újra kéne néznem a Clannadot, kíváncsi vagyok hogy most is olyan jónak találnám-e mint két éve.

Most épp a Legend of the Galactic Heroes-t nézem újra, az még mindig epikus.

Meg a Nichijou-t is kedvem támadt újranézni miután tegnap 20-szor végighallgattam a szinkronos OP-t.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

IMYke2.0.0.0
Le akarom darálni majd - így várok minimum a TV-s batch-re. :)

Máté94
Te hozzákezdtél már Another-nek? :D Már fele kint van. :)
IMYke2.0.0.0
Hihetetlennek tûnhet, de ennek én örülök.

//Adj még esélyt a Clannad-oknak, szerintem, nem fogod megbánni//

Lelouch
Nem talált.
IMYke2.0.0.0
Részben tipp volt, részben mindennap olvasom a topikot.

Lelouch
Honnan veszed ezt, hogy mit szeretünk? :)
Lelouch
Megnyugtató, hogy nem én vagyok itt az egyetlen, akinek nem jött be... :)
Seth
Jaj neee....uguuu

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Meg lehet õket is érteni - õk azt szeretik, ha minden epizódban valami döbbenetes történik.
A Clannad nem errõl szól, hanem az egész sztori ad nagy élményt - a folytatások pedig ezt még tovább fokozzák.
A filmrõl nem is beszélve.

BEAST
Seth, Lelouch... számomra nem léteztek többé.<#banplz> :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0
Hozzátenném: ez ízlés kérdése.

A Clannad nem pörgõs, nem olyan háremes dolog, mint a maiak.
S hogy jellemezzem a véleménykülönbségünket:

Én például a Red Line-t 6 (HAT) pontra értékeltem. Tegnap néztem meg.

Seth
Nálam 5 részt élt meg :)

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Semmi közöm hozzá, és nem is igazán ismerem az ízlésedet, de szerintem nagy hibát követsz el.

Lelouch
Clannad 6 rész után dobva...
Zomil
Shinobu karaktere vmi eszméletlen jo :D
Ráadásul nagyon jo hangot találtak neki...az a nevetés meg...ká, ká... :D

vicces volt mikor most mondta, h azért kell parancsolnia Araraginak, mert igy akkor nem olyan, mintha ö ajánlaná fel a segitségét :D

LeWyTy
Ezt jó! mint az eredeti<#nevetes1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Ruley
Ez nagyon jó lett, ez a Nichijou OP angol rajongói szinkron!

http://www.youtube.com/v/EJDaLNFCMEg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
És a tanuló tömegek az Azumangában? :)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Jaja a Bakemonoban egyedül voltak egy tök üres világ közepén. :) Max a sorozatgyártott tök egyforma autók mászkáltak az úton. :)
LasDen
minden sorozat máshogy oldja meg...asszem xxxholicba mindenki más csak ilyen fekete alak volt...bakatestoban is csak arcuk nem volt, szájuk vagy csukjások voltak az egyszerûség kedvéért...költség kímélõ módszerek :D
---

a bannerban most látom, hogy Ricz/Ronin helyett Rich van..:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
legjobb példája a bakemono/nisemono, stb. sorozat, ahol nincsenek :D

IMYke2.0.0.0
Hopp, de ahogy látom "beragadt" a Seitokai banner :) Mert megint alóla írok.

IMYke2.0.0.0
Basszus, a gondolatolvasó banner...

Máté94
Imádom! :D
IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen. <#worship>

Lelouch
Seitokai no Ichizon
Ennek legjobb példája a Soul Eater volt ahol a nem fõ tanulók/tömeg egyszerû pálcikaemberekbõl állt.
IMYke2.0.0.0
Mibõl van?

LeWyTy
muhahaha

RelakS][
Wait! Whut?!

http://www.youtube.com/v/PCmVYlGsIiQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

|OOo\\[GZI-523]//oOO|