Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
meglesz...nem is akárhol hanem a kanári szigeteken 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Nisemonogatari:

Karen Bee = 310 oldal = 7 rész
Tsukihi Phoenix = 312 oldal = 4 rész?

Így tényleg kevésnek bizonyul a 11 rész...
Zomil
😞
majd gyorsan bepotolod... 😄
de amugy jo lazulást 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Malakai
Nem kevés, júliusban mikor beírkáltuk most ahhoz hasonlítva, én átlag napi 2 epizód animét nézek. 😊
Viszont még mindig meg se közelíti a megnézett élõszereplõs sorozatokat (anime 81,44 napnyi, sorozat 266,63 napnyi). 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
am csak úgy szólok (így vezetem fel, hogy menõzhessek 😄) hogy a jövõheti (6.rész) még idõben meglesz de aztán én pénteken elhúzok egy bõ hétre lazulni úgyhogy a többi késhet 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LeventeV
Grat hozzá. 400 anime szép teljesítmény. <#eljen>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Zomil
Nah befejeztem a Horizont...hát ilyen se olt még, h 2rész után dobni akarjak valamit, majd utána annyira megfogjon az egész világ/történet, h mostmár simán 10/10-et adnék rá 😄
Egyszerüen nagyon magával ragadott az egész kidolgozottsága és mélysége, és a rengeteg karakter ellenére mégis mindenki egyedi, különbözö világnézetekkel és személyiségekkel. Nagyon durva, h mennyire megfogott ez az anime, pedig nem gondoltam volna...Tori áldozata meg, mint ahogy korábban irtam iszonyat durva és nem kevés következénye lesz ennek a jövöben...persze most még nem tulajdonitottak neki nagy jelentöséget...de azért igy belegondolva...h soha többé nem lehet szomoru és mindig vidámnak kell lenned...nagyon durva :S
Viszont meg nem kicsi eröt kapott ezáltal, h a társai kb. végtelen energiát használhatnak fel.
De ugy az egész Horizon körüli történet tetszett.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tori meg a kedvenc trollom lett, mikor szerelmet vall Horizon-nak majd utána a világ királyává akar válni... 😄
Meg a többi trollkodása...hatalmas 😄

A grafika kellemes, egyedül a dinnye mellek zavartak iszonyatosan...de a végére már hozzászoktam...
Az ost nagyon durva...sztem nagyon jo háttérzenék voltak benne.
A csaták is elég epikusak voltak sztem...poén is akadt benne böven, de szerencsére megvol a komoly oldala is. A történelemböl is elég sokat merit, némi töri tudás is kell hozzé, meg politika is van benne nem kicsi. Minden elismerésem az LN irojának, h egy ilyen összetett világot tudott alkotni.

Igazábol rosszat nem tudok mondani rola...nekem 10/10-es élmény volt és már alig várom, h jöjjön a 2. évad, nagyon remélem, h a készitök végig követik a light novelt és hosszu szorakozást fog nyujtani 😊
Bárkinek tudom ajánlani aki meg tudja szokni a dinnye melleket, és azt h iszonyatos mennyiségü karakter van benne, ami az elején nagyon zavaro, de aztán szépen letisztul a kép...Szvsz ez egy tipikusan olyan anime ami 4-5-6 rész után kezd el durván ütös lenni, mikor már letisztul a kép a történet körül, és beszippantja az embert...vagy legalábbis velem ezt tette 😊

szerk.: uhhh szép kis wall of text lett...meg kicsit olyan fanboy-osan is hangzik...nah mind1...nem sok anime van rám ilyen hatással...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
megvolt a 400. animém...nem más mint a Denpa Teki na Kanojo
és nagyon jó volt. a karakterek néhol elnagyoltak voltak, de ezen felül gyonyörû volt és érdekes volt. A végén az jutott eszembe, hogy ezt még hosszabban is elnéztem volna. a rejtélyek nem voltak falhoz csapók, de a jól volt felépítve és karakterek sem voltak bugyuták. Kivéve Juu, aki a klasszik semmibõl sem ért...😄

Zomil
akkor inkább már: Mio-->Tetsuro-->Kanna-->Kaito(<😉-->Ichika

RelakS
képet raksz-e? :]

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Máté94
De nem kapcsolódik össze sehol, tehát ez max. egy vonal: Tetsuro-->Kanna-->Kaito(<😉-->Ichika
Jobban megnéztem fajok stimmelnek, spéci "támadások" stimmelnek, Wakfu meg a játék világának egy része. De most látom ez 2.5 éves. Vajh kint van ez valahol?
2x13 részes, plusz pár mini rész, a nyávogós oldalon kint van angol softsubbal HD-ban elsõ 22 epizód. Ez meg azért érdekes, mert az anime oldal 😄
Hogy további japán párhuzamot vonjak, a DOFUS az biza' egy "JRPG".

Nocsak! Ezt most a DOFUS MMORPG grafikusai csinálták vagy eleve abban az univerzumban játszódik? 😄
Én anno csak a gyönyörû karakterek miatt játszottam vele, amúgy nem ingyenes rész olyan 5-6 euró havonta, csak amikor a LVL110-es pékem beszívta az ingyenes részre kirótt LVL20 maximálást letettem.

Annyira talán nem OFF, mert ha valakik csinálnak jó nem gyerek animációkat japánokon meg koreaiakon kívül, akkor többnyire a franciák azok. Másrészt francia és olasz piacra elég sok japán anime sorozat készült direkt rendelésre anno.

Zomil
mármint milyen informáciora gondolsz? 😄
mondjuk én nem nézem csak hallottam rola, h elég kellemes, de mivel nem szeretem a francia nyelvet ezért nem igazán érzek rá ingert, h belenézzek 😄

LeWyTy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem nagyon akarok nagyon OFFolni de errõl a francia dologról itt ne is próbáljak információt szerezni mi?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Zomil
hát gondolom maga miatt is...csak már annyira akarja, h Kannának(höhö 😄) összejöjjön, h szép lassan el is izéli az esélyét...de legalább igy majd neki fog összejönni... 😄
Mondjuk valaki mindenképp hoppon marad, mert csak 2fiu van és 3lány(Remon-t nem igazán számolnám bele, ö csak ilyen troll szerepet tölt be 😄)

LasDen
nekem az csak akkor tûnt fel, hogy nincs rajta semmi, mikor másodszor néztem a felirat miatt...😄 ilyen fanservice gondolom...
Remon meg nagyon nagyon fején találja a szöget érdekes mód...
Tetsurou meg valsz saját maga miatt mondta el nem másért 😄

Zomil
Ano natsu 5...nem vagyok benne biztos, h Remon tudna bármit is...bár kitudja... 😄
Azt meg csak én nem értem, h Mio miért volt meztelen? 😄
Tetsurou meg a végén szépen megkeverte a dolgokat...szép kis szerelmi sokszög van itt... 😄

LeWyTy
Bocsi már mindent megtaláltam róla ^^

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LasDen
van nyugi 😄

Máté94
Menj, és nézz utána. 😊
LeWyTy
EZt mEg KeLl nÉzneM!! uGye Van fEliRat???<#ijedt>

Zomil
jajj ez hatalmas rész volt 😄

nisemono-ban meg Shinobu nevetése... 😄

RelakS
fene egye meg a vipedet

most töröljek egy vagon hozzászólást? 😛 😄

Biomage eredeti mondata: nem én mutattam neked ezt a videót?

biomage
😊
vip powa <#eplus2>

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

LasDen
legyõzettem...<#worship><#idiota>

RelakS
a mondat így helyes:
én mutattam neked ezt a videót

biomage
én mutattam neked ezt a videót <#nevetes1>

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

RelakS
nya? ... Bitch, please!

Doushita nya?!

Zomil
must see... 😄

LasDen

Zomil
juj... 😄

LasDen
ezt komolyan gondolják....1-2 nagyon röhejes...😄DDD

Zomil
igen értekezlet közben biztos cosplayezik... 😄D

RelakS
nem, hanem lemegyek alfába 😄

Sajnos ilyenkor az értekezlet tartalma is a /dev/null-ba mentõdik <#idiota>

LasDen
kislánynak öltözve??? <#idiota>

RelakS
így nézek ki értekezleteken <#idiota>

LasDen

IMYke2.0.0.0
Strike Witches Movie trailer:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
hát 1év elég sok föleg, h még év elején vagyunk 😞

Lelouch
Szerintem túlságosan hamar nem fog jönni a következõ évad... Leghamarabb 1 évvel késõbbre saccolom. Kizumonogatarit is szvsz csak 2013-ban fogunk látni. Bár kinek mi a sok...
Zomil
Nisemono 5. része továbbra is hatalmas, csak azt sajnálom, h már a felénél járunk 😞
remélem nem kell sokat várni a mozira...meg persze a következö évadra 😊

amikor meg Araragi mutatja, h 5barátja van a kezével...priceless...rossz aki rosszra gondol... 😄

(naná, h mindezt a bakemono banner alatt irom 😄)

RelakS
<#idiota>

LasDen
mindenkinek igaza van 😄D

RelakS
az érdekes, mert nálam rendesen kiírva jelenik meg a cím az eyecatch-ben

IMYke2.0.0.0
Nekem nagyon bejött a Broken Blade - a végétõl meg egyenesen elaléltam.
Régen találkoztam olyan "filmmel", amiben ennyire bátran fogalmazott volna egy karakter.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jakuza001
Broken Blade nem volt olyan rossz, bar a vegere kitalalhattak volna valami utosebbet, de ugy tunik nem akartak nagyon lezarni a 6. resz utan sorozatot.

Ruley
Miért, ez a rendes neve, így jelenik meg az eyecatch képeken is a sorozatban.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Máté94
Így van 😄
RelakS
ez meg pláne mi? 😄

Írdkiszépen: パパの言うことを聞きなさい <#eplus2>