Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
fake!!!!!! :)

@

LeWyTy
"Animevolúció"?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Igaz, hogy nem egy mélyenszántó mû és tele van sablonokkal meg hülyeségekkel, de elég jól kidolgozott világa van, nem hemzseg a logikai bakiktól(de azért van benne 1-2 oltári nagy) és a karakterek szerethetõek. A történet is elõre felépített, rendesen tart valamerre, csak el van nyújtva mint a rétestészta, de szórakoztató. Ha bejön ez a mûfaj tetszeni fog, ha nem akkor nem. Én el vagyok vele, arra hogy hetente elolvassak egy-egy fejezetet tökéletes kikapcsolódás.
Zomil
hát kb. mint nálunk a barátok közt, rengetegen nézik, de pl. én nem ajánlanám azt, h elkezd nézni :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ruley
A lenti véleményekrõl azért azt tudni kell hogy ez egy elég elitista álláspont, a Naruto egyébként a világ egyik legnépszerûbb animéje, csak éppen nem bennfentes rajongói körökben, hanem egy tágabb, mainstream-ebb környezetben.

Nem mondom hogy nem értek egyet velük, mert amennyit láttam belõle az alapján igen, de nem biztos hogy te is ebbe a nézõpontba tartoznál. (legalábbis a kérdésed megfogalmazásából úgy érzõdött, bocs ha nem).

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Inkább olvasd a mangát. Kevesebb idõt vesz el, megúszod a fillereket és jobb élményt nyújt, az anime adaptáció nem sikerült valami jól.
zsakosfrodo2
Nézd meg belõle kb az elsõ 10-15 részt. Ha annyi idõ alatt nem fog tetszeni , akkor késõbb sem fog, és akkor hagyhatod.

IMYke2.0.0.0
Szerény vélemény: messzire kerülni. Egy fél rész is öngyilkosságra készteti az agysejteket.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok!

A Naruto c. animét érdemes megnézni? Mi a véleményetek róla?

★★★★★

armageddon666
Nyaan, meg úgy általában az ilyen oldalaknál nem láttam még soha rendes kiírást seedre.

@

Zomil
US-nél elvileg volt vmi virus, gondolom nem frissitették rendesen az e107-et :)
Ugyhogy onnan most egy darabig nem lehet letölteni sajnos :(

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Menni megy, csak összes anyagnál 0/0 a megosztások aránya, tehát tracker az nuku. Meg volt ott valami üzenet errõl amit nem értettem igazából ...

Máté94
US-t valami vírus támadta meg, ha arra gondolsz.
nyaa az most is megy.
Haver itt írja nekem MSN-en, hogy eltûnt ez a letöltõ oldal, meg az a letöltõ oldal. Erre fel most nézem a Nyaa is kampec? Meg állítólag a tudjátok kik magyar oldal is le van lõve.
Tud ezekrõl valaki valamit? Kezdek aggódni.

armageddon666
Hahaha, pont Mahjongoznak, és a bannerban mahjong van...

@

armageddon666
Tök gáz úgy OVA-t nézni hogy nem emlékszem az eredeti sorozatra...

Pl. Kaichou wa Maid-sama, 10 perces OVA, karakterek nem voltak sokatmondók.
vagy most épp Asobi ni iku yo! Oide. Kb. 4 szereplõ ismerõs így az elején. :D

@

armageddon666
Camrip van == nincs semmi.

@

Lelouch
Van egy olyan megérzésem, hogy a Hunter x Hunter manga hamarosan ismét szünetelni fog. Togashi helyében megfontolnám egy rajzoló asszisztens alkalmazását... :)
Lelouch
Blu-Ray mostanában még nem nagyon lesz. Camrip viszont elvileg már van.
armageddon666
Lehet újranézem a K-Ont... meg va nmár Blu-ray a filmbõl? :D

@

Lelouch
Ez oké, de meglehetõsen irreleváns az általam felvetett téma szempontjából. Talán ha olyanról alkotnál véleményt, aminél ismered az eredeti mûvet is... :)
Zomil
értettem jol hogy mondod én csak megjegyeztem, h nekem spec. az anime tetszik :D

Lelouch
Én mirõl beszéltem szerinted? De akkor másképp fogalmazok: mangában nekem is tetszik, animében már kevésbé, mert ezer sebbõl vérzik.
Zomil
én az anime-röl beszélek mangát nem olvasok :D

Lelouch
Nekem is tetszik a manga, de az anime ezer sebbõl vérzik.
Zomil
nekem tetszik a belze :(

Lelouch
Azt nem úgy értettem... :) Arra gondoltam, hogy eddig mindenbe belebuktak, akármihez is nyúljanak. Merem állítani, ha pl. a DW-t egy Bones, a KamiNomi-t meg egy SHAFT készítette volna, akkor sokkal sikeresebbek(és jobbak...) lettek volna a sorozatok.
A KamiNomi-nál feltételezem nincs összehasonlítási alapod. :) Amúgy nem azt mondom, hogy bûnrossz volt, de lehetett volna sokkal jobb is. A mangához képest sótlan és lassú volt számomra, a bosszantó változtatásokról, kihagyásokról már nem is beszélve. Azért annyira gáz tényleg nem volt, mint pl. a DW, vagy a Pierrot-féle Beelzebub. :)
Malakai
Te írtad, hogy nem csak arra korlátozódik... :)
De ahogy említettem nekem pl a KamiNomi is tetszett.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
A Michiko to Hatchin nem manga adaptáció, a Samurai Champloo és az Ergo Proxy meg egy régebbi vonulathoz tartozik, de jogos végülis... (Igaz, nem láttam egyiket se. :P) Az újabb vonulatról meg írtam egy jó hosszú véleménykifejtést, de inkább kitöröltem... :) Csak annyit róla, hogy nem túl nagy elbizakodással fogok majd belenézni ezentúl a Manglobe adaptációkba... Már ha elõállnak majd még valamivel, és nem mennek csõdbe... :)
A többi stúdió se tökéletes ilyen téren, de azért máshol legalább vannak igazán jól eltalált adaptációk is. A Manglobe-nál ez az utóbbi idõben nem mondható el szerintem.
Malakai
Azért több olyat is összehoztak, ami nekem kimondottan tetszett, elsõsorban Samurai Champloo, de a Michiko to Hatchin és KamiNomi is tetszett, meg az Ergo Proxy se volt rossz.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Nem csak erre korlátozódik a kifejezés.
PetruZ
Mármint a Manglobe egy mangából csak rosszat tud csinálni? Ugyan... :)
Lelouch
"Manglobe in charge of manga adaptations..."
PetruZ
Az anime nagyon rossz és rettenetesen buta volt, valahol az elsõ pár rész után kaszáltam. Kár volt érte, mert amúgy a sztori jónak tûnt.
armageddon666
SKET Dance 43
Látok lehetõséget a sorozatban, ha esetleg valamit kezdenek párkapcsolatokkal. Himeko nagyon aranyos így elsõ 10 percben. :D Bossunnal jók lennének együtt. Aztán Switch meg szellemlány... Meg még vannak karakterek akiket össze lehetne hozni. Egyébként nagyon középszerû, és sajnos sok idegesítõ karakter van. (khm... Roman)

@

armageddon666
No igen, ez egy gáz húzás.

@

A manga teljesen más. sokkal komolyabb véresebb és Cecile irtó nagy badass benne. Még a megerõszakolás is csak egy 2 chapternyi angstot okoz nála.

Ráadásul rajongó nyomásra az ominózus jelenet úgy meg lett magyarázva utólag hogy hát tulajdonképpen megerõszakolták de amúgy mégsem :) ami utólag elég bénán jött át, de hát ha a pattanásos forever alone otakuk fellázadnak akkor itt a világ vége szóval valahogy le kellett csillapítani õket. :)
armageddon666
Nisemonogatari spoilereket nem akarok olvasni, de ez a téma Nisemonogatariban? :D Érdekes.

---

Sacred Blacksmith meg ilyen komoly? Az anime eléggé... más volt.

@

Tökéletesen leírtad a lényeget.

Aszem amikor a Sacred Blacksmithben Cecile Elszenvedett egy csúnya megerõszakolást a fanok majdnem az utcára vonultak hogy a hõsnõjük nem tiszta többé hurdurrr és a készítõnek át kellett írnia az ominózus jelenetet.

Mondjuk a Yosuga-ban sem mutatnak több szexet mint pl egy filmben kivéve a Nao és Sora arc-ban mert ott már kissé elszaladt a ló a készítõkkel. De az Migiwa - Akira részben még sztem jól eltalálták a dolgot.
Ruley
Na de ez az, hogy miért mindig vagy hentai, vagy csak egy minimális közvetett utalás lehet a dologra? Hollywood-i filmek például mind normálisan le tudják kommunikálni ezeket a jeleneteket, elvégre ez is az élet része, csak az anime mûfaj táncikál valamiért a két szélsõség között, hogy vagy mindenki tiszta szûz és ártatlan, vagy három lyukba egyszerre.

Mármint semmit sem bíznak a képzeletre. Alúlról súrolja a hentai kategóriát.
Nézzél Yosuga no Sora-t. :) Ott aztán semmit sem bíznak a véletlenre. :)
Lelouch
To Love-ru Darkness 16.5: Avagy a ruhán átlátó szemüveg ismét akcióban... Érdemes vetni egy pillantást a sima TLR manga 109. fejezetére, azért nem kicsi a kontraszt... :D
Lelouch
Hisoka csak annyit súgott, hogy
van infója a pókokról,(társulat/Ryodan, nem tudom hogy szerepel a magyar feliratban).
Zomil
Azért nem gondoltam volna, h HxH-ban ilyen fordilat lesz...meg kiváncsi vagyok Hisoka mit sugott Kurapica fülébe :D

Lelouch
Tudtommal az LN is így kezelte a helyzetet, higgyen a nézõ/olvasó, amit akar. :D
Ruley
Nisemonogatari 7

Említettem már hogy a gutaütés kerülget az ilyenektõl, amikor erõsen céloznak rá hogy a fõszereplõk lefeküdtek egymással, de mégsem egyértelmûen jelentik ki? Mert most pont az kerülget. Miért nem lehet ezt egy normális jelenettel kezelni?

LeWyTy
Elvégre az egy könyvtár<#nevetes1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Sírtam.
Ruley
Erre emlékeztetett.

http://www.youtube.com/v/0BpquDZEyUI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB