Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dehogy nem, rengetegszer, de az a bizonyos jelenet jellegében más volt. Lehet csalódás lesz a sorozat vége, de elég sok karakter archetípus van már benne a Paprikából. Meg azt hiszem sokan csalódtak, mert nem tudták vagy akarták érteni, hogy az emberek gondolatai és cselekedetei sokszor nem olyan realista, mint a filmekben vagy egymás közt beszélgetve.

armageddon666
Mondd miket nézel mostanában, lehet megnézem én is azokat, és akkor probléma részben megoldva 😄 Hasonló cipõben vagyok én is 😊

@

LasDen

a címrõl folyton valami 80-as évekbeli sorozat jut eszembe...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Akkor a Bryan élete c. filmet még nem láttad? 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
elég silány volt szerintem...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Én találtam pár régi gyöngyszemet amit anno idõ hiányában nem néztem meg.
Most Paranoia Agentet nézem. Ha valaki azt mondta volna ma reggel, hogy röhögõgörcsöt kaphatok a csoportos öngyilkosság témától, azt kiröhögtem volna. 😄

IMYke2.0.0.0
Mijezaszar?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LeWyTy
ÚÚÚÚRISTEN

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

BEAST
Én megint a feltöltési idõszakomban vagyok. Van egy pár anime ami érdekel/érdekelt és megvárom amíg az utolsó részeket is leadják. Addig maradnak a végtelen anime-k heti részei.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0
Mindennap benézek ide, csak mivel folyó sorozatokról szól a fáma és nekem azokhoz nincs mit hozzáfûznöm, illetve hatalmas spoilerekkel futhatok össze a késõbbiekre való tekintettel, ezért inkább bele sem olvasok a valamilyen, engem érdeklõ anime címmel kezdõdõ hozzászólásokba ===> nem sok mondanivalóm akad.

Amit én írok be ide, az nem sok emberkét érdekel, vagy triviálisnak hat, vagy ilyesmi 😊

armageddon666
Én mondjuk már egy ideje nem nagyon nézek. Most 1-2-t megnéztem, de aztán megint kifogytam. Így mondanivaló sem igazán akad. Ellenben olvasni még visszajárok, csak ott meg többnyire éppen futó sorozatok durva spoilerekkel való kitárgyalása folyik, amiket meg átugrok. 😊

Durván BD-függõ lettem. Pl. Tiger&Bunnynál is arra várok, mert nem kicsit jobban van megrajzolva a BD változat 😄

@

RelakS
Már IMYkének sem újdonság a téma, szóval inkább nézi, mint beszél róla <#eplus2>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ruley
Már jó ideje elég kihalt ez a topik.

Ami elég fura, mert egyébként javarészt mind itt vagyunk a topikban akik régebben voltunk, meg animét is nézünk tovább, úgy tûnik csak a mondanivalóból fogyott ki mindenki. <#conf>

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
ha ezen múlik visszamegyek....😄

Zomil
megjöttél és kihalt a topic... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
érdekes cikk

am a topik nagyon kihlat....

LasDen

Lelouch
Az LN szerzõje írja a sztoriját, úgyhogy ez így már nem filler.
LasDen
filler, így is úgy is....de azé érdekel 😄

Lelouch
IMYke2.0.0.0
Én majd akkor nézem meg, amikor BD-anyag van belõle 😊
Az OVA nagyon bejött.

Máté94
Én nézem, hát a megvalósítás tényleg nem a legjobb grafikai szempontból, de a történet rendben van. 😊
Ruley
Nekem a kivitelezése nem annyira tetszik, de legalább eredeti a stílusa.

MMég az Inu x Boku SS ilyen a mostani évadból, hogy elméletileg érdekes, sajátos a hangulata, csak éppen tetszeni nem tetszik.

Zomil
Black rock shooter sorozatot nem tudom ki nézi innen...ez az 5. rész...iszonyat durva volt, föleg a vége... 😊
Nem gondoltam volna az ova után, h a sorozat ennyire durva lesz...nagyon bejön, eddig 8-9/10.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Nisemonogatari 9: Karen is rövid hajú lett.<#boxer> Amúgy hogy ez hogy lesz lezárva a maradék két részben, nem tudom... Tsukihi eddig a saját arc-jában jó egy percet szerepelt az elõzõ epizódban, a mostaniban meg semennyit se.
LasDen
megnéztem a Toaru Hikuushi e no Tsuioku filmet. újabb madhouse csalódás. mostanában több ilyen van mint pozitív élmény...nem volt a filmben semmi kiemelkedõ. a karakterek egyszerûek, a történet egyszerû és unalmas minden. nem történik semmi, ha meg igen, abban sincs semmi izgalom. nem volt unalmas, mer gyorsan elment a film, de nem volt semmi pozitívan értékelhetõ benne. sõt Fana hangja borzalmas volt. Az elsõ próbálkozása volt, de van még mit tanulnia....ehh....

LasDen
Elnéztem a dolgokat és aztat hittem, hogy már kint van a fairy tail 120. része és mivel már a vége fele (1-2 rész még) van az arc, így gondolván mire befejezem kinn lesz a 121. rész is belekezdtem...3 nap alatt ledaráltam a 23 részt és a végén derült fény az igazságra, hogy a 120. még csak ma kerül adásba...kicsit rosszul esett, de szerencsére az már tényleg a vége...bár még van 1-2 elvarratlan szál...

maga az arc szerintem helyenként vontatott volt. lehet rosszul láttam, de mintha ez az arc nem natsu centrikus lett volna....😄 még mindig a Phantom Lord és az Oración Seis a 2 legjobb arc...

armageddon666
AS. Elsõ évad eléggé felvezetõ jelleg. Tetszett nagyon, de AS-ban teljesedett ki, és vált külön a hasonló animéktõl.

@

Malakai
Kicsit ugrottál a témára, felnõtt inkább 30, mint 20 emberekrõl van szó a saját ismeretségi körömben.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Rajzfilm megkönnyezése témában nehogy valaki holmi "Snoopy gyere haza!", "Mulan" meg más hasonló baromságokkal jöjjön, mert rögvest harakirit követek el...

IMYke2.0.0.0
Ne menjünk nagyon mélyen a kor kérdésébe - mert jönnének az ellen vélemények, miszerint egy 14 éves is "sokat" meg tudott élni... -, de úgy hiszem, kell egy bizonyos kor, és jó/rossz tapasztalat az Életbõl ahhoz, hogy az ember meg tudjon könnyezni egy rajzfilmet (is).

14-16 éves nézõtõl én nem várom el, hogy bõgjön a Clannadon - azok inkább röhögnek.

Szerintem, mi itt nem vagyunk már tinik, és nem ciki, ha az életünk viszontagságai okán elpityeregjük magunkat egy arra érdemes anime láttán - a Clannad ilyen.

Malakai
Amellett, hogy én is nagyon szeretem a Clannadot ezt nagy túlzásnak találom, azért azt is megértem, hogyha valakinek sok/erõltetett a dráma benne és mûdrámázásnk érzi. Sok anime kedvelõt ismerek, akik (sajnos) ezen a véleményen vannak.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Az After Story-n, vagy már az elsõ évadon is kellett volna...?
Ruley
Tudom, errõl beszélek, hogy meglepõen kevésre emlékszek abból hogy végül is mirõl szólt.

IMYke2.0.0.0
Ja értem. Az más. Én is bõgtem. Sokszor 😊

armageddon666
Szerintem õ bõgött. Meg én is. Meg minden jó érzésû T.T

@

IMYke2.0.0.0
Nem a bõgésrõl szólt. <#miaz>

IMYke2.0.0.0
Ezt is bírtam 😊

IMYke2.0.0.0
Imádtam! 😊

Zomil
Persona 4 19: omg Narukami a csoportos randi kávézoban...nagyon durva volt... 😄
fürdöruhás Naotorol meg lemaradtunk 😞
20: fürdös jelenet... 😄
meg a pingpongozás... 😄

Nah végre a következö részre elérkezünk novemberhez és beindulnak a dolgok 😊

Ruley
Hihetetlen hogy mennyi mindenre nem emlékszek a Clannadból, a bõgésen kívül.

RelakS
Nesztek, nyelvtörõ <#idiota>

LasDen
én se túlságosan...de volt 1-2 jó pillanata 😄

armageddon666
Fuukot nem szerettem 😞

@

Zomil
hát ez csodálatos... 😄

RelakS
szeeeeeeeeeerencsétlen XD

LasDen

LasDen
elvileg ez a kettõ volt csak, de a jövõheti rész címe (ami spoileres lehet csak szólok) azt sejteti, hogy még lesz valami, bár az már nem a múltban játszódik...

armageddon666
Majd szólj ha vége, egyben nézném. 😊

@

LasDen
durva, hogy egy ilyen könnyed sorozatban mint a sket dance milyen durva múltjuk van a szereplõknek...a mostani Bossun részek is erõsek voltak (nagyon is), bár úgy tûnik még nincs teljesen vége....