Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
A fanatikusoknak, és a japánul jól értõknek ajánlom a "Kamisama no Memocho" 1-5 Volume RAW verziója mellett található "Bonus CD"-ket, megközelítõleg 12 órányi hanganyaggal...
Ez nem a Commentary (ami amúgy szintúgy megtalálható).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hát igen, anno az USA elég csúnyán beletérdelt a társadalmi hagyományokba és felépítéseb, ne legyenek befolyásos japánok alapon. Meg rémlik egy nagyon régi keresztény(!) felkelés Japánban ami elég fura eme vallás jelenlegi elterjedtségét tekintve a szigetországban. De a történelem során sokszor volt szorosabb hol barátságos, hol nem barátságos módon Koreával, ahol most viszonylag sok keresztény van. Meg gazdasági és társadalmi válságoknál szokott növekedni idegen ellenesség.

Zomil
Nagyon várom már... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ruley
Azért a Sankaku cikk még itt is ferdít, azzal hogy összeadja az összes valamilyen formában bevándorlás-ellenes választ, ami egyébként részekre van bontva hogy "ha nagyon muszáj beengedném õket", meg hogy "inkább nem anyira engedném be õket". Persze az embereknek szokása, hogy ilyen kérdõíveknél mindig egy átmeneti válasz felé húznak, hogy jó mérsékeltnek tûnjenek. Legtöbben itt is ezt tették.

Olyan ez mint amikor az orrod alá tolnak egy tízes skálát hogy mennyire szereted a cigányokat, aztán úgy számolják hogy aki az 1-t húzta be az full cigányellenes, aki 10-et az nem cigányellenes, mindenki más meg 2-tõl 9-ig "valamennyire cigányellenes", aztán írják a pánikkeltõ cikkeket hogy az ország 97%-a cigányellenes.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Malakai
Legtöbb helyen a legtöbb ember idegen ellenes, de tekintve a japánok történelmét és a társadalmi normákat, nem meglepõ, ha náluk fokozottabb. És nem mintha egy hatalmas hír lenne ez. 😄 Ami persze nem a megosztásáról kritika.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Sose a cikket nézd, a forrását...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
sankaku-s cikk... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Nem mintha érdekelne, ha kinn élhetnék, de idegen-ellenesek a japánok, a legutóbbi felmérés alapján.

armageddon666
Csak beszéltetek itt a nem szemtelen logókról, gondoltam megosztom a véleményem róluk.

@

Lelouch
Az ecchi felsõ határait feszegeti, de a hentai-tól még elég távol áll szerintem.
LasDen
hát amit látok belõle az alapján már-már szinte hentai...😄

Lelouch
Japan's Weekly Manga Rankings for Feb 27 - Mar 4

*4, 165,318 *,165,318 To LOVE-Ru Darkness vol.4

Azért ez nem semmi. 😄 Az iiyen ecchi mangák nem nagyon szoktak ilyen mértékben fogyni.
Malakai
<#conf>

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
micsudi??? 😄

armageddon666
I2k logója a legtechnikásabb
Ruley tényleg viheti a kreatív díjat
Zomilé néz ki szerintem a legjobban

és kifogytam a jelzõkbõl.

durci + flame on

@

RelakS
NEM! 😄

Ja, hogy kevés kivétel <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lelouch
A végére azért már meglehetõsen vészes lett... XD És itt nem csak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hiyori halálára gondolok
LasDen
értem...
az elsõ következtetésem az volt, hogy valószínüleg Tomoki is angyal vagy valami olyasmi...😄

Lelouch
Na végignéztem a movie-t, + újra ámentem a mangában is a Hiyori arc-on. Ezek alapján a válasz nagyjából:
Úgy néz ki, hogy a világ az maga valós, de a világon viszont már nem mindenki az. Hiyori egy angyal volt eredetileg, és úgy néz ki, hogy az angyalok nem hagyhatják el a Synapse-t, csak az álmaikon keresztül. Tehát az álombeli kivetülésük az, ami nem valódi. Hiyori viszont így, hogy a fõboss angeloiddá változtatta, már élhet igazából is a Földön.
Tomoki meg igen, valószínûleg van benne különleges, de még nem derült ki a mangában se, hogy mi. Legalább kiderülne mi a kapcsolat közte és Daedalus között...
LasDen
a mai résszel tényleg vége a bossunos résznek....és jó is volt, azt hittem valami baromsággal állnak elõ, de teljesen jó volt 😄 és érintõlegesen a bossun x himeko dologról is volt szó egy kicsit 😄

Zomil
Persona 4 21.: na hát rendesen beindultak az események az utolso pár rész nagyon pörgös lesz 😊

IMYke2.0.0.0
Én inkább szerényen hallgatok 😊

Ruley
Az enyém a legkreatívabb.

LasDen
és az enyém a legjobb természetesen...😄D

IMYke2.0.0.0
A kevés kivételtõl eltekintve mindenkinek "szemes" logója van - valamilyen karakter szeme bámul kifelé, a többiekre 😊

Lelouch
Hát te tudod...
LasDen
ki emlékszik ilyenekre...régen volt már 😄
de nekem mindegy...nem nagyon érdekel a manga...

Lelouch
Én a movie végérõl beszéltem. A múltkor írtam róla ide.
LasDen
hát õõõ...mi??? nemtom

Lelouch
Ki beszél itt a fortéról? 😄
LasDen
arról beszéltek, hogy a film cselekménye nem sokban tér el a manga ugyenezen cselekményétõl és nem arról, hogy a forteban miket csináltak....

Lelouch
Ezt most nem értem.
LasDen
a manga és a filmrõl volt szó nem a kurva nagy egészrõl...

Lelouch
Most nézem tovább, és LOL, kimaradt a Tomoki vonatos fejezet? Pedig a Forte végén a movie elõzetesben abból is volt bevágás.(mint ahogy másból is, ami már szintén kimaradt magából a movieból) Több szempontból is hiba volt kihagyni, de hát ez van. Érthetetlen számomra, hogy mi történhetett.
Lelouch
Keveset? Amit a múltkor beírtam, az már önmagában elég durva. De ma folytatom a movie-t, és magam is meggyõzõdöm róla.
Zomil
az jo 😊

LasDen
MALon a többség elégedett vele és hogy a manga történetéhez képest keveset változtattak rajta...😄

LasDen
az egész világunk ha jól értettem nem valós...ezek az angyalok vagy mik meg élik az álmukat köztünk, mikor felébrednek nem mehetnek vissza....a többség meg nem létezõ kvázi npc-ként funkciónál??

és persze úgy néz ki, hogy tomoki is valami hasonló egyén, aki különleges valamiért....

vagy nem??? 😄

Lelouch
1 órát láttam belõle, eddig nem olyan vészes. Holnap folytatom. 😊
Zomil
Te láttad már? 😊
Gondolom semmi köze a mangához.

Lelouch
Mit nem értesz egészen pontosan?
LasDen
megnéztem sora no otoshimono filmet....háááát....a 40 perc felvezetés nagyon sok volt. viszont azon túl gazdagodtunk néhány új információval és a végén lezárták a történetet. nem sok minden történt, de az gyorsan.
nem egészen értem ezt a synapse dolgot amúgy...majd valaki mesélje el 😄

kicsit visszaesés a sorozathoz képest, de majd a 3. évad 😄

LasDen
most fejeztem be az arakawa 2-t és a nutbladder valami oknál fogva benne hagyta a madoka reklámját...a végén már agyamrament a reklám a hülye szövegével...😄

arakawa meg jó volt...bár a 2. fele egy picit leeresztett, de az utolsó 2 rész megin jól sikerült 😄

ezt meg nem tudtam a kyoaniról...érdekes...én meg már aszittem, hogy a nichijou bukása viselte meg õket 😄

Ruley
A Shaft felirat miatt önmagában még nem, csak azért mert egy "-monogatari" is lenne a dobozon.

A studiónak egyébként csak ez és a Madoka voltak igazán nagy sikerei, minden más, Arakawa, Ef, Zetsubu, Soredemo, stb, mind nehézkesen fogytak, még ha bukások éppen nem is voltak.

Ruley
KyoAni-nak az az alapelve hogy egyszerre csak egy sorozaton hajlandóak dolgozni, miközben a többi studió az egyik sorozat utolsó simításai alatt már rég egy másodikat is szerkeszt, és egy harmadiknak a forgatókönyvét írja.

Lelouch
Feltehetõleg muszáj volt takarékra kapcsolniuk. Majd azért valószínûleg jön tõlük a Hayate no Gotoku S3, még ha esetleg nem is idén.
LasDen
persze túlzás....de nem is tudok monogatari-shaft párost tízezres eladással elképzelni....😄

am azt néztem, hogy manglobenak idénre (eddig) nincs egy sorozata se??? ennyire megviselte õket a sok bukás?? mondjuk kyoani sem viszi túlzásba 1 db sorozattal áprilistól 😄

Lelouch
Ez így azért nem igaz.