Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Fuukot nem szerettem 😞

@

Zomil
hát ez csodálatos... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RelakS
szeeeeeeeeeerencsétlen XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
elvileg ez a kettõ volt csak, de a jövõheti rész címe (ami spoileres lehet csak szólok) azt sejteti, hogy még lesz valami, bár az már nem a múltban játszódik...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Majd szólj ha vége, egyben nézném. 😊

@

LasDen
durva, hogy egy ilyen könnyed sorozatban mint a sket dance milyen durva múltjuk van a szereplõknek...a mostani Bossun részek is erõsek voltak (nagyon is), bár úgy tûnik még nincs teljesen vége....

Lelouch
Én viszont a movie-t várom igazán. Szerencsére biztos nem recap lesz, azt már letudták két ovában.
armageddon666
csak beletekergettem...
ennek komolyan jobban örülök mint a komoly folytatásnak 😄 a komoly rész le van zárva, peace, happiness, etc. A karakterekkel mókázást meg mindig szívesen nézem...

@

Zomil
hátõõõ... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
IMYke2.0.0.0
"Freedom" remek kis sorozat volt. <#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

2007-es sorozat létére végül is amolyan Gibson féle cyber világ és az augmented reality érdekes keveréke. És lassan tényleg lesznek ilyen szemüvegek ...

Az meg volt rég. Mondjuk van egy sorozat Freedom néven, az hajaz a Pale Cocoon alaptörténetre, csak optimistább kicsengéssel. Ott két srác elmegy körülnézni a Holdról a Földre, mert gyanús nekik még sem olyan kipusztult.

Máté94
Úristen... a Pale Cocoon jutott eszembe, nem tudom miért. 😄
LasDen
egy 26 részes tv sorozat nem OVA...😄

Máté94
Sorozat? Egy részes OVA. <#zavart1>
Dennou Coil (Cyber Coil) sorozatot most kezdtem el, van olyan érdekes a sorozat mint amit a leírása és az elsõ rész sugall?

Malakai
Eeehhhh Lolicon 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
köszöntem szépen....

Ruley
Nem, úgy értem, SZÓ SZERINT hull le a lepel, ahogy az efféle sorozatokban le szokott hullani, egy "EEEHHHH" hang majd egy "HENTAI!" felkiáltás kíséretében.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Zomil
amugy tessék a kedvedért megnéztem az általam nem ismert anime-ket mal-on és ebböl nézve a 2. a Kurokami lehet 😛

szerk.: ezek szerint akkor tényleg az, ha Lelouch is ezt mondta 😊

LasDen
nem...😄

Lelouch
34-40 között Kurokami, utána meg Cardcaptor Sakura
Zomil
hát lehet 4anime, ebböl pár képet megnézve, sztem nem nehéz megállapitani, h melyik az 😊

LasDen
tudsz ám segíteni....én is eltudom olvasni a descriptiont...😄D

Lelouch: köszi...

a másikat nem tudjátok?? 😄

IMYke2.0.0.0
25-26 sec-nél 1000%, hogy nem Elfen Lied.
Az elején van EL.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Az a Tsubasa Chronicle.
Zomil
video leirás alapján ezek közül valamelyik a 25-26 sec-nél(már ha arra gondolsz amikor fekete fehérben ott szembe térdelnek egymással) lévö:
D. Gray-Man, Tsubasa Chronicle, Munto tv, Elfen Lied, Vampire Knight

armageddon666
Nincs hasonló.

@

LasDen

és akkor...😄

25-26 s-nél az melyik anime? és 35-40 között??

Remonról eddig az derült ki hogy nem mindennapi Mestertroll. 😊
Seth
Meglátjuk, de szerintem semmi extra nincs vele,inkább csak nagyon okos. Az meg csak egy mondás, hogy örökké gyerek/fiatal valaki

PSN ID.: Beegabor

LasDen
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
annak hogy idegen-e vagy sem....és az "örök 17 éves vagyok" meghogy máshogy reagált a rescue drone érkezésére eléggé ezt sugallják....

Seth
Mármint minek kellett volna kiderülnie? Semmi új nem derült ki róla, csak hogy szeret irányítani, de ez eddig is így volt

PSN ID.: Beegabor

LasDen
najó azér annyira nem, de nem sok más magyarázat van rá a 8. rész után...

IMYke2.0.0.0
Én még hozzátenném: "Hayate no Gotoku[/b]" - már ami a 'kapcsolatot' illeti.

IMYke2.0.0.0
AniDB ezt súgja: "Lovely Complex", "Zero no Tsukaima"

jetblack
Sziasztok most fejeztem be a Toradora-t és nagyon tetszett tudna valaki ajánlani hasonló animét esetleg?

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

armageddon666
Na jó, ez az Index II átlépett egy szintet. Még azért fogom a fejem, de néhány részen röhögnöm kell 😄

"Megmentelek téged!" És akkor arcon veri az ellenfelét 😄

@

Ruley
Reméltem hogy szó szerint hull le a lepel Remonról. 😞

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
ÁVÓ nacu de matteru tudja, hogy kell cliffhangert csinálni...
Remonról lehull a lepel és mindenki másról is....imádom 😄D

armageddon666
Ok, Misakaval és Kurokoval kb. bármit el lehet nekem adni. 😄

@

Lelouch
"Ezt a videót eltávolítottuk, mert megsértette a YouTube meztelenséget vagy szexualitást bemutató videókkal kapcsolatos irányelvét."

No comment. 😄
qtab986
Ghost in the Shell Stand Alone Complex Solid State Society Tachikoma Special
Ehhez tud valaki magyar feliratot? Én nem találtam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Arról szól, hogy a Tachikomák kikelnek a tojásaikból és egy zöld kivételével mind kék.

Lelouch
Csúnya lett volna, ha ennyi említés se lett volna rá. 😄
LasDen
legalább kiderült, hogy mit válaszolt neki....de ez így eléggé...

Lelouch
Kagami no Kuni no Harisugawa 29(end): szép egy epilógus volt...<#rolleyes>
LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

armageddon666
A JÓ persze ironikus volt. 😊 Viszont van ebben is Misaka és persze KUROKO!!! szóval annyira nem tragédia. 😊

@