Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Ehh...az sosem jo, ha nagyon belenyulnak a dolgokba, mert akkor nehezebb folytatni 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Össze vissza dolgozták most fel az LN-t, sok módosítással, fillerrel illetve nem kevés kihagyott dologgal, úgyhogy passzolom, hogy hogyan állnak.
Zomil
Hát ennek nem örülök, mert LN-t viszont biztos nem fogok olvasni 😄
Amugy meddig dolgozta fel az LN-t?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Fény derül a Kafukát övezõ rejtélyre.
armageddon666
volt valami kerete, hogy van vége?

@

Lelouch
Valaki spoilerben nem tudná véletlenül összefoglalni, a Sayonara Zetsubou Sensei manga végét? Abból amit olvastam, volt mindfuck rendesen...
Tasogare x Otome Amnesia 10

KOMOLY SPOILER

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kb 60 éve járvány pusztított a faluban. El voltak nagyjából vágva a külvilágtól szóval pánik a köbön. Yuuko akkoriban segített a betegeken, fõleg egy kislányon Asa-n akinek már mindenkije meghalt. A falu vezetõi 5-10 ember kitalálta hogy átok ül rajtuk. És persze mi kell a feloldáshoz? Igen! EMBERÁLDOZAT! Persze nem csinálták nyilvánosan, mert azt nehéz lett volna titokban tartani. Bizonyos körülmények miatt Yuukora esett a választás akit szépen szénné vertek majd bedobták egy lukba (a szentély mellé) meghalni. Yuuko gyûlöletébõl (bár eztt eléggé hülyén oldóttk meg másfél percben) született végülis meg Shadow Yuuko.
Lelouch
Azt olvastam, hogy a Deen nagyon gázul adaptált a 2. évad során. Kár érte...
3. évadba meg nem nagyon élném bele magam, ahhoz elõször a nagyon gyengén szereplõ elsõ évadnál több eladást kellene produkálni.
LasDen
én az elsõ rész után úgy éreztem, hogy a sorozat a pofámba köpött és a 2. részig nem jutottam el....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Kore wa zombie 2. évadjának is vége...ehhh...olyan gyorsan elment ez a 10rész 😞
De megint nagyon fáraszto volt az utolso rész...perverz iszap...de legalább uriember... 😄

Remélem azért kapunk hamarosan bejelentést a 2. évadra. Elsö évad után mennyi idö is telt el a 2. évad bejelentéséig?
Azt tudom, h OVA elvileg jön összel azt hiszem, de egy 3. évadnak jobban örülnék 😊

PetruZ
Hm, az Amnesia-t én kb. a felénél dobtam, nincs már kedvem folytatni. Leírnád spoiler-be, hogy végül mi volt a szellemcsaj sztorija? 😊
Lelouch
Nálam azok közé tartozik, amit legszívesebben kitörölnék az emlékezetembõl... 😄
Jut eszembe a Amnesia 10-ben az elalvó gyertyák nem az egyre fogyó oxigént jelképezték? Vagy inkább ilyen szimbolikus jelentõségük volt?
BEAST
Az új Eureka elsõ 2 része alapján sokkal jobbra számítottam, de még nincs vége szóval bármi lehetséges. 😊

Viszont idõközben annyira megszoktam az Accel World fõszereplõjét, hogy fel sem tûnt, hétrõl hétre várom az aktuális részt. -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
én most az ichiban ushiro no daimaout kezdtem el nézni és egészen tetszik...valahogy klappol az egész...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Én a Zombie-ra és a Medaka Box-ra várok, de hát... 😄 Ez jár a Saiyanrivals ignorálásáért. 😄 Na mindegy, helyettük eléggé belehúztam az Eureka Seven-be, tegnap 12 részt is megnéztem belõle, ami azért elég ritka tõlem. 😄
Zomil
Amnesia-t jo lenne ha AA kidobná végre 😄

Ezek az anime traierek híresen semmitmondóak. De itt elgalább nem az megy másfél percen át, hogy szöveg-beszéd-szöveg BEVILLANÓ KÉP! - szöveg-neszéd-szöveg BEVILLANÓ KÉP - szöveg szöveg 5 MÁSODPERC MOZGÓKÉP - aztán pedig a megjelenési idõ. 😊

Tuti nem nézném meg a MS -t ha csak ezt a trailert látom.

Tasogare X Otome amnesia 10.

Bár ez nem "manga original" rész volt de véleményem szerint kimagaslóan jól megoldották Yuuko múltjának bemutatását. Minden tekintetben megütötte a mércét. Hatalmas gratula ezért a készítõknek...
IMYke2.0.0.0
Öreg vagyok én már, hogy ilyesmikre mindig emlékezzek 😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Győri Devi
ahhoz képest hogy hányszor elsütöttük itt a topikban is 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

IMYke2.0.0.0
Ezt megjegyzem - ez jó 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Malakai
A lebuzizás otaku módja. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Jujj... <#wow1><#eplus2>

LasDen
a boku no pico egy shota anime....ahol jól "felfedezik" egymást a fiatal gyerkõcök 😄DDD

IMYke2.0.0.0
What's the catch?

LasDen
4chan milyen kedves...😄DD

IMYke2.0.0.0
[url=http://www.youtube.com/watch?v=PH0ifp5rROE]Mardock Scramble 3 Trailer

biomage
köszönöm mindenkinek 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

LeventeV
Boldog születésnapot Biomage!

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
án csak az ismertebbeket (Sugita, Norio, Fukuyama, tsundere Kugimiya, Toyosaki) meg vannak olyanok, akiknek a hangját felismerem, de a nevét nemtudom....😄

IMYke2.0.0.0
Én nem tudom még megkülönböztetni ennyire a seiyuukat.

armageddon666
Boldog Szülinapot, Biomage!

------

Újranézem a Hellsing Ultimatet (elsõ 3-4 részt már sokadszorra látom 😄). Jól hallom hogy Norio Wakamoto és Nakata Jouji egy animében? 😄 Epic.

@

Győri Devi
Boldog Születésnapot Biomage!

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

biomage
lementve mindkét kép 😄

és köszike 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

efti
Csatlakozom, Boldog Szulinapot!!!

WWFSMD?

Malakai
Boldog születésnapot Bio!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Boldog születésnapot Biomage:

LasDen
e öröm és bódottá...hbd Bio...

biomage
Köszike mindenkinek <#vigyor2>

Lelouch
Boldog születésnapot, Biomage!
Zomil
Boldog szülinapot Biomage! 😊

Zomil
hát ez csodás 😄

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lelouch
LeWyTy
Ez sokkal hihetõbb is. mint a mustang<#nevetes1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Ruley
Ennek nagyon örülök, az eladásai alapján már lemondtam róla, de ezek szerint elég mangát mozgatott meg hogy csak amiatt megérje a kiadónak.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Lelouch
Nyílván, de annak a képnek én akkor is megkérdõjelezném az eredetiségét... 😄
LasDen
nem feltétlenül PS...😄D

Lelouch
Ez szerintem is eléggé photoshop-szagú... 😄
LeWyTy
Nem létezik hogy ez nem csak photoshop!<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?