Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
huh...5. Gundam UC fasza volt...jó volt a régi szereplõket is látniemegint 😄D Amuro is feltûnt mégha csak egy kép erejéig is...
de a legdurvább az animáció...eszem meg áll annyira durván néz ki..iszonyat 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
No - ez "öröm és bódottá" 😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
<#schmoll2><#szomoru1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Még idén ki fog jönni az összes lemez. Az elsõ augusztus 31-én jön.
LasDen
én inkább õszre tippelnék...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Ez akkor egy jövõ év eleji BD-t sejtet, tévedek?

LasDen
tv-be most nyáron adják majd...

Lelouch
Ebbõl nagy sorozat nem lesz, max. majd folytatják egy újabb évaddal valamikor.
IMYke2.0.0.0
Már megint új banner-logo 😊))

IMYke2.0.0.0
Csak ebbõl a 10 részbõl (5 Volume)? 😞
"Nagy" sorozat nem lészen-e majd-é? Shhhh.

Lelouch
Természetesen lesz majd BD-kiadás is.
IMYke2.0.0.0
"Upotte!!" webes sorozat?!?! Nem is tudtam.
Már csak egy kérdésem van: BD lesz-e?

Lelouch
Ha nem fillereznének, és emellett hoznának egy Bleach minõséget megvalósítás terén, akkor nem lenne olyan rossz. Máskülönben viszont lehetne belõle egy újabb Beelzebub vagy Naruto is... 😄
Zomil
nekik inkább ne... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
oda kell adni a Pierrotnak és akkor majd végig viszik 😄D

Lelouch
Hát lehet majd folytatni a mangával...<#vigyor2>
Zomil
Igen én is egy 2 évadot kinézek még belöle, de nem hiszem h végtelenitve vetitenék, pedig nagyon tetszik 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Szerintem jön még újabb 12 rész valamikor, aztán vége. A Gainax úgyse fog végigvinni egy neverending sorozatot. Fõleg, hogy az elõrendelések alapján pénzügyileg se érné meg. Ez van.
Zomil
Medaka csak 12részes 😞
Pedig pont most indultak be a dolgok...azért remélem elég népszerü lesz ahhoz, h kapjunk egy 2. évadot is, mert anyag van böven 😊

Zomil
Nyaruka-san 10:
Némi beszolás a cenzurának 😄
jah és persze megint volt benne jopár utalás, pl. volt benne EVA-s is 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A jobb oldali Ishihara, aki jpánban nagyon cenzurázni akar mindent.

Lelouch
A manga is epizódikus volt... Úgyhogy ez nem igazán tényezõ. De egyébként kétlem, hogy lettek volna olyan utalások, amikbõl teljes mértékben kilehetett volna következtetni ezt az egészet. 😄
armageddon666
erre volt bármi utalás? 😄 mert az anime eléggé epizodikus volt.

@

LasDen
az laza...😄

Lelouch
Na íme a lényeg a végével kapcsolatban, ha még nem olvastad volna eddig.
The second to last chapter reveals that Kafuka was Dead All Along. She was an organ donor so when she died her organs were given to a number of people who had attempted suicide. The organ recipients eventually turned out to be Nozomu and his students, who were all simultaneously possessed by Kafuka's spirit due to the donated organs. What this means is that every time Kafuka was seen, she was possessing one of the other girls in the class, and they all saw her as Kafuka.

There is also the revelation that when the girls attempted suicide, they were possessed by the ghosts of girls from the Showa period who had committed suicide but regretted it. The entire show was a ploy by Nozomu to exorcise the spirits from the girls' bodies by trying to recreate Showa period school life and having the girls "graduate", giving the spirits the closure they need to pass on. This is why Nozomu always dressed in such old fashioned clothes.

Nem gyenge... 😄
Zomil
Valoban, mindenki végig szenved, viszont pont ez a lényege a sorozatnak, hogy remekül bemutatja azt, h milyen egy depresszio, h milyen nyomás van Shinji-n. És ezek mellett rengeteg elvont utalás, elgondolkodtato dolog van benne. Szvsz érdemes végignézni legalább 1szer mégha annyira nem is tetszik. Bár az utolso 2részben érzem h pörgetni fogod... 😄
De azért még érdemes megnézni az End of Evangelion-t is megnézni. Meg az uj EVA részek talán még tetszenének is mert azok joval akciodusabbak és kevésbé szenvedösek 😊

BEAST
Az NGE szerintem mindig ugyanolyan. A szereplõk mindig szenvednek, nagyon, az emberiség helyzete részrõl részre csak rosszabb lesz és bármi is történik az anime-ben mindennek van valamilyen elvont jelentése amin agyalni lehet, meg elfogadni, de megérteni sosem. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Elismerem, elég hülyén tettem fel a kérdést, mivel a jó/rossz erõsen szubjektív dolog. Akkor inkább úgy kérdezem, hogy beindul-e a cselekmény, vagy végig ezt a kicsit vontatott tempót kapjuk? Mármint nem azt mondom, hogy rossz, csak a sok interneten olvasott hype miatt magas a léc.

armageddon666
Csak vicc természetesen.

"Lesz jobb?" érdekes kérdés, lévén már az elsõ pillanattól roppant jó. Egyrészt. Másrészt meg ez egy tök szubjektív dolog. "Lesz másabb?" a kérdés? Ebben az esetben igen a válasz. Viszont ha már az eleje sem kötött le, akkor a te "jó-rossz" vonatkoztatási rendszeredben rosszabb lesz.

😊

@

armageddon666
Én egyáltalán nem vagyok elfogult, de...viszlát!

@

PetruZ
Általános közvélekedés szerint "muszáj" szeretni, mert "whoa" és jó nagy híre van, de nekem se tetszett. 😊 Azért végignézni megéri.
Üdvözletem az uraknak!

Egy olyan kérdésem lenne, így 6 rész után, hogy a Neon Genesis Evangelion lesz jobb? Az eddigiek alapján csak arra jutottam, hogy tarkóncsapnám a kisgyereket, de maga a sztori eddig nem nagyon kötött a képernyõ elé.

precision
köszi szépen! ezek elég jónak tûnnek 😊

Bazinga!

Malakai
Tessék lezárni a spoiler taget, így nem látni mire válaszoltál / mirõl írsz, csak ha kinyitja az ember.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
hát egyik pillanatról a másikra behoztak mindenféle isteneket és úgy beszéltek róla, mintha eddig is errõl lett volna szó. aztán meg az egyik pillanatban még sétálgat Aktou valahol majd teleportál egyet és kitört a háború...
meg Aktou is olyan felemás volt...

Zomil
Humoros és komoly is? Hát megprobálok összeszedni párat aztán majd eldöntöd melyik szimpatikus 😊
Angel Beats!
Chrno Crusade
Macross Frontier(elötte esetleg meg lehet nézni a Macross Zero-t, nincs szoros történet összefüggés, viszont a Frontier egyik részénél némi szerepet kap a Zero története)
Soul Eater
Tengen Toppa Gurren Lagann(ez mondjuk nemtudom mennyire tekinthetö komolynak 😄)

Ha tényleg csak annyit láttál amiket felsoroltál akkor még:
Full Metal Panic!
Elfen Lied

precision
keresek valami jóféle anime -t amit nézhetnék amíg uborkaszezon van a sorozatoknál

most az Ergo Proxy -t nézem, ami nem rossz, (12. résznél járok) de eléggé "elvont" és komoly témájú... ami nem is lenne baj, csak most valami könnyedebbre vágyom

amiket néztem eddig az a Ghost in the Shell, Hellsing (kedvencem 😊), Naruto, Naruto Shippuuden, Bleach (igaz azt abbahagytam a 80. rész környékén, lehet kéne folytatnom, érdemes?), Death Note, Claymore, Dragon Ball széria

olyasmit keresek ami humoros és komoly is egyben... ha valami természetfeletti vagy ilyesmi van benne az sem hátrány
ja meg az sem hátrány ha nem 5000 részes 😄

thx elõre is!

Bazinga!

armageddon666
spoilerben mikkel volt problémád, mert nem rémlik. meg ez ugye az Ichiban Ushiro no Daimaou?

@

LasDen
végeztem daimaouval...tiszta káosz...a végén random tényeket kezdtek el bedobálni mindenféle felvezetés nélkül. aztán még a 9. atom háború is kitört, persze annak is 0 elõjele volt...persze a végén mindenki happy...több részben ki lehetett volna fejteni mindent...
nagyon összecsapták a befejezést, de ettõl függetlenül nézhetõ kat. megütötte...😄

PetruZ
Az egyik olyan anime, amit nem tudom, hogy miért nézek, mert már rég kaszálnom kellett volna... <#vigyor5> (Az utolsó részt még nem láttam.)

#53043: Thx, akkor nem sokat vesztettem, úgy érzem.
LasDen
befejeztem upottét...hááát, nem volt rossz, de jó sem...tele volt lyukakkal az egész sztori, de elmegy 😄 az utolsó rész meg szar volt. behoztak valami random gonoszt az elõzõ részben, aztán showdown és mindenki haza ment, miután az erkölcsi tanulsággal okosabb lett....fuh de jó 😄

Zomil
Hát remélem azért fogják folytatni, mert az elsö évad is gyengén szerepelt mégis folytatták, hátha kapunk megint egy 10részes évadot 😊

Lelouch
Ebbõl a szempontból azért itt most annyira nem vészes a helyzet.
A Chris-ügyet ugye még függõben hagyták, illetve már megvolt az utalás Liliára, a Masou Shoujo királynõre is, aki a kövi arc kulcsalakja lesz majd. Szóval a folytatással nem lenne probléma.

Viszont most is pl. volt a Kyoko-s rész, amibe belezsúfoltak egy teljes kötetet, így rengeteg dolog kimaradt, köztük elég lényegesek is.
armageddon666
Oh. O.o ez engem is érdekel 😄

@

Zomil
Ehh...az sosem jo, ha nagyon belenyulnak a dolgokba, mert akkor nehezebb folytatni 😞

Lelouch
Össze vissza dolgozták most fel az LN-t, sok módosítással, fillerrel illetve nem kevés kihagyott dologgal, úgyhogy passzolom, hogy hogyan állnak.
Zomil
Hát ennek nem örülök, mert LN-t viszont biztos nem fogok olvasni 😄
Amugy meddig dolgozta fel az LN-t?

Lelouch
Fény derül a Kafukát övezõ rejtélyre.
armageddon666
volt valami kerete, hogy van vége?

@

Lelouch
Valaki spoilerben nem tudná véletlenül összefoglalni, a Sayonara Zetsubou Sensei manga végét? Abból amit olvastam, volt mindfuck rendesen...
Tasogare x Otome Amnesia 10

KOMOLY SPOILER

Kb 60 éve járvány pusztított a faluban. El voltak nagyjából vágva a külvilágtól szóval pánik a köbön. Yuuko akkoriban segített a betegeken, fõleg egy kislányon Asa-n akinek már mindenkije meghalt. A falu vezetõi 5-10 ember kitalálta hogy átok ül rajtuk. És persze mi kell a feloldáshoz? Igen! EMBERÁLDOZAT! Persze nem csinálták nyilvánosan, mert azt nehéz lett volna titokban tartani. Bizonyos körülmények miatt Yuukora esett a választás akit szépen szénné vertek majd bedobták egy lukba (a szentély mellé) meghalni. Yuuko gyûlöletébõl (bár eztt eléggé hülyén oldóttk meg másfél percben) született végülis meg Shadow Yuuko.