Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
asszem a történet miatt nem kezdtem bele anno...a leírásból is érzõdött, hogy nem szimpla sztori....majd valamikor 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Mindenképp ilyesmire fogékony hangulatban kell megnézni - ez talán evidens is.
Ha nem szeretnél akció-, ecchi-, facepalm- stb. mentes sorozatot nézni, akkor semmiképp se kezdd el.
Ha viszont "erõs" sorozatra vágysz, ami akár egy komoly regény, film, vagy személyes élmény is lehetne, akkor ne hagyd ki - garantáltan a hatása alá kerülsz, és talán szem sem marad szárazon.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
egyszer majdnem elkezdtem...sõt szinte az elsõk között lett volna...de aztán valamiér nem tettem...😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
"Kimi ga Nozomu Eien: Nex Season" - 10/8
Anidb.net + Myanimelist.net

Nem olyan erõs, mint a nagy sorozat, de a mondanivalója helytálló - álmok, áldozatok, külön életek egybekapcsolódása, külön járt utak feladása a közös útért/életért -, és bár "alternatív" szála a fõsorozatnak, és egészen másként vannak magyarázva benne a korábbi események (ezért a fõsorozat nélkül nem nagyon ajánlott a megtekintése), a "megnyugtató" vég elkerülhetetlen, és feloldozó. Annyi feszültség után.
Csak ajánlani tudom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
"Kimi ga Nozomu Eien" - 10/8Anidb.net + Myanimelist.net
Tegnap este, csak úgy belenéztem az elsõ részben - mondván, unatkozom, és nincs kedvem hosszú sorozatokat megnézni, így majd biztosan találok valami aznap estére valót, jót a ~400 animébõl...Annyira elkapott a sorozat, hogy ledaráltam éjfélig mind a 14 részt.
Döbbenetesen komoly témájú anime - az elsõ rész senkit se tévesszen meg!A második résztõl gyakorlatilag már nem is animekét néztem, ha élõszereplõs filmként, "életregényként". Annyira masszívan életszagú a film, hogy attól torokszorító! Szinte lemásznak a monitorról az emberi érzések, a gyarlóság és szeretet, szerelem, és persze a többi, nagyon mély érzés.
Csak ajánlani tudom - szinte már kötelezõ anyag!A Gundam Parody extrán én nem tudtam nevetni - de ez annak köszönhetõ, hogy nem láttam a mechás sorozatot 😊Mindjárt megnézem az "alternative version" Next season-t is.

IMYke2.0.0.0
Hoppá!
Tegnap nem vettem észre - este meg nem tudok netezni, mert otthon ugye nincs - így hát ma kívánok neked (utólag) boldog születésnapot!

LasDen
köszönöm mindenkinek 😄D

malakai...hatalmas ez a kép...mentem is el 😄D

Malakai
Boldog Születésnapot!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

biomage
Boldog születésnapot 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

armageddon666
Boldog Szülinapot!

@

jetblack
Boldog Szulinapod Den ;-)

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Lelouch
Boldog születésnapot!
LasDen
kööszzi....😄

Zomil
Boldog Szülinapot Lasden! 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Győri Devi
Boldog Születésnapot LasDen!

やられたらやり返す。倍返しだ!

IMYke2.0.0.0
Komolyan kérdezem: Jó ott élni?
Nagyon kedves barátnõim csábítanak odaki, de most anyagi fedezetem nincs a dologra - viszont, habokra sem mennék ki, hiszen munka nélkül nem élvezet ott sem a létezés -, de mindig is csábított London (is).

LasDen
elõször valamié eurót olvastam font helyett...
fõleg a középsõ tetszik igazán...😄

jetblack
londonban toltom unalmas napjaim ;-)

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Pedig (még) kifejezetten kevés angol nyelvû mangám van. Úgy rémlik olyan 35. De a kedvenc sorozataimat be akarom szerezni angolul. Ha már magyarul nem megy mert a magyar mangakiadás erõsen döglõdik.
IMYke2.0.0.0
Amúgy meg: <#eljen>

IMYke2.0.0.0
Költõi kérdés: Ugye Te nem magyarisztánban élsz?

jetblack
Ma vettem oket es csak 30£ volt

Lelouch
Hát ez az Eureka Seven... Az utolsó részeket nem éjszaka fáradtan kellett volna néznem. 😄 Azért látszott hogy Bones sorozat...
7/10

A movie-t meg nem tudom megmerjem-e nézni. 😄 Az Ao elkezdése elõtt meg tartok egy kis szünetet, mert most két hétig így is szinte csak E7-t néztem.
IMYke2.0.0.0
Te nagyon komolyan ûzöd a manga/anime témát 😊

Láttam hogy a Hosi no Samidare avagy a Lucifer and the Biscuit Hammer -t elkezdték kiadni angoliul.

Viszont egy oldalon sem látom, hogy rendelhetõ lenne. Se a http://www.bookdepository.co.uk/ - se Az animlandon stb...

Nem tudtok esetleg egy oldalt ahonnan rendelni lehet?
BEAST
Engem teljesen counterel ez a nyáladzás, szóval maximum csak végszükség esetén folytatnám. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

És persze azt sem kell elfeledni hogy az agész manga/animének van ez a furcsa, kissé elszállt/elvont hangulata.

A fõhõs szerelme egy nem éppen átlagos lánnyal...

Így kell hozzáállni a nézéshez/olvasásához.
LasDen
6 rész után 180°-os (vagy 360?? 😄D) fordulatot vett a véleményem a Misztériusz Kanojoról...az elsõ 3 rész kicsit halványan vezeti fel az egészet, de ami utána van az igazán kellemes. Zomil, szerintem tévedtél, hogy az x. fejezet után sem állnak sehogy. minden egyes részben egyre jobban ismerik meg egymást és egyre jobban elmélyül a kapcsolatuk. Ezek fejlemények, amik felejtetni tudják és túl tudok lépni az olyan dolgokon, amik nem tetszenek benne. mint a nyáladzás vagy az olló való szuper gyors hadonászás 😄

szóval szerintem, akit a nyáladzós téma elriaszt az is tegyen vele egy próbát, mert azon túl érdekes dolgok vannak 😄DD

RelakS
nem-e felejtettél-e valamit-e?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
ah, ezt jo hallani 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Máté94
Oreki-san! (megcsillanó szem)
LasDen
akkor menjen egyedül, nem kell mindenkit magával rángatnia 😄DDDDD
am Ricchanként jobb a seiyuu mint Chitandaként 😄D

Máté94
Watashi, kininari masu.<#eplus2>
LasDen
ez a hyouka olyan felemás...az elején is voltak, de aztán jött a könyves rejtély, ami tök jó volt, aztán most megint ilyen érdektelen fasságokkal foglalkoznak...a 6. egy teljesen elbaszott rész volt. kit érdekel, hogy a tanár mér volt olyan dühös...ûristen...
legyen hosszabb átívelõ szál, ne ilyen epizódikus szar...
Chitandat pedig a sokadik 'kíváncsi vagyok' beszólása után jól felpofoznám...:😄DD

Máté94
Hisoka boner.... LOL! <#vigyor>
Lelouch
Leorio és Kurapica is fog szerepelni, majd csak York Shin után kerülnek partvonalon túlra.
Zomil
HxH 35: Basszus...ez a sorozat eszméletlen jo 😄
Hisoka x Gon mindent vitt...és még nincs vége. Viszont ugy tudom már csak 1 rész van az Arc-bol.
Ráadásul végre hallottunk valamit a többiekröl is, de sajnos csak 1-1 mondtban 😞
Remélem azért hamarosan kapnak vmi hosszabb szerepet is(bár azt tudom, h Leorio még nagyon sokáig nem fog feltünni...)

LasDen
én nem szoktam váltogatni a cuccaimat...én hosszú távra tervezk a cuccimmail
nekem tetszik, hogy ilyen nagy 😄

Zomil
miért vágyna 1év mulva másikért? 😊
Sztem minden EVA fan egy ilyen után epekedik(én is 😄 )

IMYke2.0.0.0
Hogy aztán 1 év múlva egy másik után epekedhess... isten hozott a fogyasztó kapitalizmusban! 😊
Amúgy: lassan egy kisebb laptop méretûek lesznek, és ezeket emelik a nerd-ök a fejükhöz... OMG...

LasDen
annyira király ez a teló.....kár hogy soha nem lehet ilyenem....😞((

Zomil
vagy csak simán összebeszélnek a készitövel, mint az FMA:B-nél, h megyegyezzen a mangával 😊

LasDen
a manga már úgyis a vége felé jár...vagy legalábbis én úgy látom 😄

Zomil
Soul Eater mekkora királyság lenne 😊

LasDen
végeztem chihayafuruvel...a 11. résznél leálltam anno aztán most úg látszik a 2. évad híre lökést adott a folytatáshoz....korrekt votl 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kicsit több sikerélményük is lehetett volna. 2 gyõzelmen túl mindenki mindenhol kiszopott de úgy rendesen 😄D persze gondolom majd a 2. évad...a Mester megmutatása meg idõszerû volt már, de a queennel együtt eléggé ultimét ellenfelek...már-már szuper emberek 😄DD

Lelouch
A Soul Eater baromi jó lenne, vagy egy Darker than Black sorozat...
LasDen
a BONES egyik embere valami conon bejelentette, hogy egy régi sorozatuk új verzióján dolgoznak...
sokan sokmindenben reménykednek...én a magam részérõl új Soul Eaterben 😄D

BEAST
Ma ledaráltam az 5 részt és örülök, hogy "gundamos". 😄 Legalábbis más animekben nem emlékszem, hogy ilyen jól ábrázolnák a hadakozó feleket. A negyedik rész endingje pedig nagy kedvenc lett.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Csak érdekességképpen: Insane Photoshop Skills