Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
következö Arc-ban mi lesz?

A nyári szezon-ra meg: jön a Horizon...innentöl kezdve más nem érdekel... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BEAST
Sword Art Online-tól remélem, hogy jobb lesz, mint az Accel World. Bár már megszoktam a malackát is és így már egész nézhetõ a sorozat is. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
A Blood Lad már tuti hogy ebben a szezonban indul? Ha igen, akkor engem egyelõre csak az és a Sword Art Online érdekel.
Malakai
Summer Wars azért erõsen más jellegû volt szerintem. A virtuális tér ott is volt, de kb ennyi.
Mondjuk Accel World pl egész jó, szóval ha azt a szintet hozza a többi és remélhetõleg nem ugyanarra a sémára épülnek majd, akkor nem bánom persze.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Eddig csak egyetlen egy hasonló témájú animét láttam: "Summer Wars - Myanimelist + Anidb.net
Nem tudom, mennyire lett trendi idõközben ez a téma...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

BEAST
Eddig nem volt ennyi az biztos, de nekem tetszik, hogy végre lesz más is nem csak a .hack, ami minden téren inkább fura, mint jó. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Erre jó visszatérni. 😄 Nem rossz felhozatal, már is van 3 ami leírás alapján nézõs lesz. <#eljen>

Sword Art Online
Campione!
Hagure Yuusha no Estetica

Malakai
Én a virtuális valóságban (mmo)crpg-s témán pislogok még, ez eddig is trend volt, csak nem vettem észre? 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Nem azt írtam, hogy mind az... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
sztem nem...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Moe-invázió...

Malakai
Ja, van már ilyen is, vagy vótmá?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Hunter x Hunter 35. - A Madhouse odatette magát a harc meganimálásánál, az fix.
Viszont így visszatekintve, Wing még folytathatta volna Gon és Killua edzését... 😊 A következõ arc-ban jól jött volna.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fõleg annak fényében, hogy Kurapicának már sikerült teljesen kidolgoznia a nen képességét, és hát nagyon durva lesz.
Zomil
Ez meg csak ugy, egy csapat akik anime covereket csinálnak, a többség nagyon jo sztem 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil

PetruZ
Kingdom (2012) (AniDB): A nyári/õszi szezon egyik újdonsága, és a megszokottól eltérõen kilométer hosszú (38 rész, az elsõ az dupla) lesz. Amúgy történelmis - kínais - "Seven Kingdoms"-os - kardozós seinen, az elsõ rész alapján a sztori érdekes és jó(nak tûnik), de a 3D CGI elég gyengén néz ki (mondjuk Pierrot, tehát maga az animáció jól néz ki, csak a grafika részletessége rossz). A fõ karakterek kidolgozottak és általában nincs nagy baj a közeli nézetekkel sem (kivéve, ahol csíkoz...), de a távoliak és a jelentéktelen karakterek, helyszínek nagyon csúnyák. Azért egy 6/10-et adok rá eddig, a szegény rabszolgagyerekbõl híres generálissá váló kardozós sztori az intrikázós Hét Királyság háttérrel és a Csin-dinasztia felemelkedésével engem meg tud fogni.
Lelouch
Az évadok között mindig van legalább egy szezonnyi szünet, úgyhogy az tuti volt hogy nem egybõl jön a folytatás. Plusz nem hiába anime original az utolsó rész.
Zomil
amig nincs konkrét idöpont addig sosem egyértelmü 😊

Lelouch
Azt hittem ez eddig is egyértelmû volt már... 😊
Zomil
nah kiderült, h oktoberben jön, sejthetö volt, h kimarad 1 szezon 😞

jetblack
Eddig csak sima dvd kiadasokkal talalkoztam de van csomo helyen boltjuk szerintem azokban biztos van

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

IMYke2.0.0.0
Londonban hány ilyen üzlet van? 😊 Amúgy Anime Blu-Ray is kapható ott? Engem azok jobban megmozgatnának... 😊

Van egy egészen halvány sejtésem, hogy te nem egy magyar boltban készítetted ezt a képet. 😊

Amúgy ha angol mangát akartok venni ez a legjobb hely.

http://www.bookdepository.co.uk/

Olcsó és nincs szállítási díj. Nem tudom hogyan éri meg nekik de már vettem vagy 3 mangát tõlük és mind remek állapotban érkezett meg és olcsóbban mintha máshogyan rendeltem volna.
Zomil
Mal-t és redditet elnézve nem nagyon irnak rola rosszat...ebböl gondolom, h az eladások is elég szépek lesznek a BR-böl, vagyis sztem nagy esély van rá, h folytatni fogják egy 2. évaddal 😊

jetblack
Most csinaltam a boltban a biseg zavara :-D

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Annyi mindent parodizáltak már hogy pont ezt hagynák ki?

De remélem hogy az EE-vel ellentétben ezen sirva fogunk röhögni.

Vajon terveznek második évadot? A Novell elméletileg sokkal elõrébb van.
Zomil
Nyaruko-san 11. spoiler:

lol, ugyebár most mindenki hirtelen eltünt és a hivatalos honlapot is átalakitották ennek fényében 😊
sztem következö rész egy Endless Eight és Disappearance keverék lesz

Zomil
remek hir a mai napra 😊

Lelouch
Nem bánnám, ha ez lenne legalább 24-26 részes... Ha megint ilyen rövid évad jön, akkor az csak annyit jelentene kb. hogy a Gainax nem tervezi végigvinni a mangát.
Na azért...
LasDen
köszi, így utolag is....😄

RelakS
Nocsak, tegnap nem jártam itt:

Boldogat LasDen így utólag is

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Máté94
Én tényleg "Blade Children"-nek nevezték õket mindig. 😄
Õszintén már nem emlékszem rá, de szerintem
Végzet gyermeikei voltak. Talán még A+-os valakitõl van a felirat, talán aki csinálta.

Kanone
-ra meg nem is emlékeztem már. <#vigyor> Meg kellett néznem, hogy ki volt, de még úgy se rémlett, úgy igazán.
IMYke2.0.0.0
My bad, sorry 😊

Lelouch
Én is bírtam, de ha emlékeim nem csalnak, akkor szinte semmi se derült ki a
penge gyermekekrõl(magyarban végzet gyermekeinek volt fordítva?), vagy hogy mi van Kiyotakával. És végülis kb. semmi se oldódott meg. 😊

Illetve Kanone karaktere is más már a mangában.
Vadászként végezni akar az összes penge gyermekkel, végül meg önmagával is. A penge gyermekeken kívül viszont nem akar megölni senki mást, így Narumit se. Így egy szerintem érdekesebb helyzet teremtõdött. 😊
Lelouch
Jaaa. 😄 Az "zawa-zawa" akar lenni a Fukumoto mûvekbõl... 😄
IMYke2.0.0.0
Az aláírásodban ez áll: Saba... Saba...
Én meg bolond fejjel arra gondoltam, hogy a "Shabba Ranks...Mr. Loverman" dalból a "shabba"-ra utaltál 😊

Lelouch
Lehetséges lenne úgy írni, hogy én is megértsem? 😄
Máté94
Az animét anno nagyon szerettem.
A régebbi ilyen animéknek úgy van egy "dark"-abb hangulata. Bár már akkor is, a zenék nagyon jól rátettek az egészre. 😊
IMYke2.0.0.0
シャバ... 😊

Lelouch
Folytattam a Spiral mangát, és hát nem bánnék egy anime újrafeldolgozást, úgyse sok ilyen mû van mostanában... Vagy ha valami elkerülte volna a figyelmemet, szívesen várom az ajánlásokat. 😊
IMYke2.0.0.0
Köszönöm a válaszokat srácok!

Á, még nem tartok ott, hogy "Fate"-et nézzek - még a régebbi animékkel akarok foglalkozni, csak nagy ritkán nézek meg 2000+-os sorozatot/OVA-t.
Ha lehet ilyen nagyképûen fogalmaznom, akkor egy kis "anime kultúrát" akarok magamra szedni 😊

Viszont, én a nagy release csapatoknál csak a Fate Zero 13 részét látom. Második évadot sehol. Mire odajutok, talán már a harmadik évad megy a japánoknál 😊

Zomil
Nem igazán szükséges hozzá a Fate/Stay Night, anélkül is böven élvezhetö, viszont a Fate/zero 2évada teljesen egyben van, mivel az igy egyben egy történet. Amugy ha minden igaz a héten jön ki az utolso rész a 2. évadbol szoval elkezdheted nézni 😄

Lelouch
"Csak" annyi köze van hozzá, hogy a Zero a Stay Night elõzménye... 😄
IMYke2.0.0.0
"Fate Zero nagyon úgy végzõdött, hogy csak a 2. évaddal lesz érthetõ?
Csak a kíváncsiság beszél belõlem - még azt sem tudom, hogy mennyi köze van a Fate/Stay Night-hoz...

IMYke2.0.0.0
"Akane Maniax" - 5/10
Anidb.net + Myanimelist.net

Röviden: beteg.
Kifejtve: azért jó volt újra látni Suzumiya Akanét és a többi szereplõt 😊 A sorozatra utalások (és persze a Gundamre) jók voltak. A gegek is, többnyire, de sajnos, épp ugyanezek osztották meg a véleményemet.
A japánoknak van ám humorérzékük - az atombomba nem semmi volt 😊
A Daikuuji és Mayu megjelenések az epizódvégeken epikusak 😊

PetruZ
Acchi Kocchi, 10. rész elsõ fele simán benne van a "bear costume prank top3 ever" kategóriában. 😄
IMYke2.0.0.0
Leírásokat ezért nem olvasok 😊
Nekem az kell, hogy belenézhessek a sztoriba - és ha megfog valami benne, akkor kábé leszarom, hogy mit írt bárki is róla az AA-n vagy bárhol. 😊