Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
Én többet vártam a Gungrave-tõl. Nem volt rossz, de jobbra számítottam.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

IMYke2.0.0.0
A Ga-Rei-t is 3-án néztem meg...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
40 órányi alvatlanság miatt hagytam csak abba - tegnap hajnali 1/4 négykor Budapestre kellett induljak, és csak este fél 11 után értem haza, hullafáradtan. Míg készülõdtem az alváshoz, elindítottam találomra a Gungrave 1. részét, és nem nagyon gyõzött meg...

De, majd pihentebben - most is kába vagyok, mint egy fejbe kólintott kismacska - talán adok neki még egy esélyt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Malakai
Azért remélem Gungravet nem hagytad abba elsõ rész alapján.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Az nem 😊 Az csak fikció, a "kezekkel"...
Az "egy-karddal-kettéhasítok-8-emelet-magas-szörnyet", meg más hasonló dolgok SZÁMOMRA irreálisak, nehezen emészthetõk, és nem annyira szórakoztatóak.
A fél percig levegõben kardozásokról, lebegésekrõl nem is beszélve... 😊

Lelouch
De hát az Elfen Lied is irreális, nem? 😄
IMYke2.0.0.0
A kurva életbe - elolvastam... 😞(((((((

Lelouch
Ezek után már véletlenül se fogja elolvasni a mangát... 😄
LeventeV
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Onnan folytatja a manga ahol az anime véget ér. A részletekre pontosan nem emlékszem, de happy end a vége. Yominak is megvolt az oka, hogy miért lett gonosz, de a végére megint jó lesz és szellemként fog Kagura mellett állni, a többi halottal. 😛

IMYke2.0.0.0
Mangát nem olvasok 😊

LeventeV
Van manga is. 😉

IMYke2.0.0.0
Személyes preferenciám nem sértõ mások számára 😊 ÉN nem szeretem annyira az ilyen "irreális" dolgokat, és ÉN nem is nézem az ilyeneket nagy hévvel, mint mások 😊

Lelouch
Már kezdem magam rosszul érezni, mert "irreális" harcolós animéket és mechákat nézek. 😊
IMYke2.0.0.0
Most jut eszembe: A "Minority Report"-os kikacsintások tetszettek - még képlopásokat is csináltam otthon 😊

IMYke2.0.0.0
"Ga-Rei: Zero" - 2008 - 10/7
AniDB + MAL

Amennyiben lehetséges, akkor kerülöm a harcolós animéket, mert irreálisak , és ebben az animében is kifejezetten zavart pl. az "egy szál karddal kettészelek egy 4 emelet magas szönyet"-dolog, de ami miatt végignéztem: a sztori. Érdekelt, hogy mi lesz a vége az in medias res dolognak.
Tetszett a felvezetés a kifejlete... a sorozat vége persze nem, de hát semmi sem lehet tökéletes... 😊

Lelouch
PetruZ
Befejezõdtek:
- Acchi Kocchi: Egész kikupálódott a végére, és bár nem teljesértékû a lezárás, azért mégiscsak volt valamiféle romantikus ending. Tõlem jöhet a folytatás, tetszett (7/10).
- Natsuiro Kiseki: Elég átlagos volt minden tekintetben, amit még a kívánságkõ sem tudott igazán feldobni (5/10).
Lelouch
Wasurenagumo: My mind is blown.<#ijedt> Remélem, még lesznek ilyen komoly mûvek a 'young animator training project' keretein belül.
Ez azért fura mert

1. Nem értem miért nem lehetett szépen megrajzolt csatajeleneteket belerakni.

2. Néhány huszadrangú mechasorozatban is jobb a grafika.
Zomil
Megnéztem a Berserk filmet...tetszett azt kell mondjam, elég hangulatos volt, a történet is érdekes, a karakterek is jok. Viszont...a grafika valami borzalom volt...a cgi annyira természetellenes volt, h bántotta a szememet...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Mit miért?
Máté94
Ugyan miért? 😄
Zomil
AMV, talán picit spoileres...
szerk.: szoval azt akarom mondani, h Imy ne nézze meg 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

BEAST
Még szerencse, hogy hirtelen sehol sem találtam ahonnan leszedhetném. Közben észbe kaptam, hogy majdnem belekezdtem még egy sport animebe. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zomil
Nyaruko téma:
ejj 😄

BEAST
Elsõ rész alapján egynek el megy. Meglátjuk mennyire veszik komolyan az elhalálozást.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
Kuroko no Basuke: Ennyi epicness-t a Kaiji óta nem tapasztaltam. 😊
IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
"Hitohira" - 2007 - AniDB + MAL
Pontszámom: 10/6

Mindenek elõtt: ha nem szereted a rinyáló anime lányokat, akkor ne nézd meg! Engem is néha rettentõen bosszantott Asai rinyálása...
A színjátszós (Dráma Klub) történet, a szereplõk kellemesek, "laza" sztori.
Azonban, ha izgalmas történetre vágysz, ezt a 12 részt ne nézd meg 😊

LasDen
Temporal Blu-ray + DVD Sales Rankings for Spring 2012 (the first volumes)
*1, 7,834 Hyouka
*2, 7,510 Haiyore! Nyaruko-san
*3, 7,309 AKB0048
*4, 5,579 Saki: Achiga-hen - Episode of Side-A
*5, 4,698 Natsuiro Kiseki
*6, 4,138 Eureka Seven AO
*7, 3,499 Jormungand
*8, 3,302 Sengoku Collection
*9, 3,192 Kore wa Zombie Desu ka? of the Dead
10, 2,248 Acchi Kocchi
11, 2,180 Hiiro no Kakera
12, 2,156 Tsuritama
13, 1,206 Queen's Blade: Rebellion
14, *,882 Kimi to Boku. 2
15, *,612 Zetman

hát Hyouka tényleg nem teljesített túl...mondjuk pár héten belül jön a Keion múúvi, az meg szerintem még a Niset is felül fogja múlni 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
ez a tari tari még egész jó is lehet....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
passz...sehol nem írják...

Remélem gyakorlatban is láthatjuk azt amit az oktató mondott, hogy " az újoncok várható élettartama elsõ bevetésen 8! perc". Kissé az angliai légicsatára emlékeztet ez a túlélési arány. Mondjuk a csajok között van 1-2 karakter akikröl ordít hogy ki fogják nyírni õket a következõ részben.

Ezen kívül amit olvastam a sorozatról az alapján, csak kábítottak minket az elsõ részben ezzel a "kawai csajok mechákat vezetnek" feelingel. Maga a sorozat állítólag sokkal komolyabb lesz.

Lehet tudni hány részes lesz?
Zomil
hát azért máshol itt-ott olvas roluk az ember, meg itt a topicban is néha hype-olva van 1-2 😄
de most semmi 😄

Lelouch
Az nem jó. Remélem ez nem azt jelenti, hogy a Madhouse is csak Greed Island végéig dolgozza fel a sztorit...
Lelouch
Ez van, az ilyen fanservice nekem nem igazán jön be. 😄
Nálam most az Eureka Seven Ao mechái a viszonyítási alap, ahhoz képest rossz nézni ezeket a Satelight-féle CGI-mechákat mozgás közben. 😄
LasDen
honnan ismernéd, ha animén kívül a többi nem érdekel??? máskor se ismerõsek 😄

Zomil
az a bajom, h a mostani évadbol kb. semmit nem is ismerek még név alapján se, kivéve a folytatásokat...igy meg nehéz találni jokat... 😞
azt hiszem inkább nyáron megnézem 1-2 olyan anime-t amit már régota tervezek. Meg dog days-t is megkéne már néznem, mert k.b a feléig láttam, aztán felirat hiányában abbahagytam, de most meg itt a 2. évad 😄

LasDen
service...hát istenem...😄
a mechák meg szerintem bõven elfogadhatóak...

Lelouch
Shitty fanservice, shitty CGI mechák... Mondom ezt a trailerek és az elsõ rész képei alapján. Ezt se fogom nézni. 😄
Zomil
Nem emlékszem, h lett volna rola szo.
Amugy azt hittem recap jön, szerencsére nem 😄

LasDen
Muv-luv....az a durva, hogy én sokáig aszittem, hogy ez film lesz 😄D
de az elsõ rész nem volt rossz. a végére beindultak az események, szóval még bármi lehet....

Lelouch
HunterxHunter 37. rész - Kaito-ról volt már valami említés az új sorozatban? Ha nem, az elég gáz...
PetruZ
Az Arcana Famiglia nekem nagyon nem jött be, minden panelt felvonultat az általam nem kedvelt digó maffia-szerû szervezet és az egy power-re kihegyezett karakterek legrosszabb kombinációjából. Dropped. 😊
LasDen
de hát, hogy legyen laza másképp??? 😄

Malakai
De nem csipem ezt a beállást... 😛
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
milyen társadalmi odaszólások vannak benne már 😄D

PetruZ
Tari Tari (2012) AniDB
K-ON + Nodame Cantabile, elsõ blikkre három lány - két fiú felállásban.
PetruZ
Jinrui wa Suitai Shimashita (2012) AniDB
A távoli jövõ, amikor az emberiség már kihalóban van és a Földet lassan átveszik a kb. 10 centis édességimádó tündérek. A fõhõs leányzó az ENSZ megbízásából az emberek és a tündérek közötti kapcsolattartásért felel a szülõfalujában. Egész könnyû munkának tûnik... elsõre...
Fogós, nem mondom, hogy rögtön beszippantott, de a rajzstílus érdekes és van egyfajta bája és humora. A végén muszáj volt hangosan felröhögni, annyira váratlan volt. 😊 Egyelõre 6/10, nézõs marad nálam.
Ház igen a katonai ruha kissé fura de hát biztos a gyõzelem múlott ezen, hogy így tervezzék meg. 😊