Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Sokféle lehet még innen. Habár úgytûnik, hogy végre talán nem lesz egy ecchi + gore fest (pl Freezing) és komoly harcolászós lesz csajokkal.
Azért persze a fanservicenek be kellet figyelni a pilótaruhák kapcsán. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Nekem speciel az egészben az volt a legszimpibb, a többit majd meglátom, de elsõ rész alapján túl sok jót nem várok tõle, nem az én mûfajomnak tûnik. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Még annyi megjegyzés, h a seiyuu gárda is elég fincsi 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Muv-Luw Alternative: Total Eclipse 01

Valami School Life mechákal cuccnak tûnt az rész elsõ fele alapján de aztán beindultak az események. Izgalmas volt az elsõ rész mindez úgy hogy az ellenségrõl csak sejtéseket kaptunk. Tippre valami Tyranida szerû fajnak tippelem õket.

Elsõ blikkre minden adva van egy komoly kis war animéhez (évek óta az elsõhöz).

Remélem a következõ részben is tartják a lendületet.

Zomil
minden részben eljátsza ezt 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Campione

Az elején a fõhõs...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megszerzi a szupererõt, gar lesz, elnyomja az Unlimited Blade Worksot, megszerzi a jócsajt, megöli az ellent és persze istenekhez hasonló ereje is lesz.

Ez mind szép de akkor mi lesz a többi részben? Mert sokszor 26 rész alatt nem történik ennyi dolog a fõhõsökkel... 😊
Zomil
Ez az Arcana Famiglia valoban elég érdekesnek tünik 😊
Bár ezt a képességek bemutatását kicsit csinálhatták volna máshogy, mert néha az jön le, h régota ismerik egymást a szereplök, de mikor elöjön h mi a képessége vkinek ugy elcsodálkoznak, mintha most találkznának elöször.

Lelouch
Ezen kár meglepõdni, ennyi erõvel már Taku ellen is veszítenie kellett volna az egyes szintû Silver Crow-nak.
Malakai
Arra mondjuk ott van egy egyszerû magyarázat, hogy addigra már legyengült, még mondják is, azért is menekült a kijárat fele.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Engem az jobban zavart, h a lvl4-es kis pöcs egy imbamega rugással elpusztitott egy olyan ellenfelet ami még a lvl9eseknek is gondot okoz 😄
Sajnos ez is ilyen tipikus, mindent a föhös old meg egyedül és ver le dolog... 😞
Arrol ne is beszéljünk, h már most kaptunk egy klisés bonyodalmat amit a készitök bármikor elöhozhatnak(a péncél maradványra gondolok(

Lelouch
Igen, ez elég nevetséges volt, sajnos nem a szó pozitív értelmében. 😄
Malakai
Engem jobban zavart, ahogy feloldották a problémát.

- Hát nem akarsz nyerni?
- Ja, tényleg.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Accel World 11.
Csak szerintem volt irtó gáz Kuroyukihime reakciója a videofelvételre, amiben lefejezi a vörös királyt? Elég bénán kezeli a drámát a sorozat.

A következõ arc, meg ahogy olvasom eléggé rage-indukáló lesz. Már alig várom...<#rolleyes>
Fõleg hogy rengeteg Haruyuki szenvedés is várható.<#zavart2>
Lehetséges.

A Freezing rajzolója is rajzolt hentai doujint a saját karaktereivel.

Törvénybe kéne iktatni hogy minden rajzolónak össze kell dobnia néhány doujint pluszba. 😊
Máté94
Most így megnézve tényleg igazad van, kicsit in media res kezdés szerûen csöppentünk bele a történetbe. 😄
De, ez nem vesz el semmit a nézhetõségébõl, sõt, "erõsen nézõs". : DD
BEAST
Nekem ez a maffia család jellegû környezet volt elsõre furcsa, de amúgy tetszik és erõsen nézõs.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
arcana famiglia elsõ része olyan volt mint egy shonen battle anime 120. része, ahol az újabb arc kezdõdik...kicsit fura volt 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Szerintem ez most bõven elhihetõ. 😄
LasDen
szerencsétlenség az...😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Észreveszi, csak õ szerencsétlenségnek fogja fel. Illetve a többi karakter is jól tisztában van már Rito esési szokásaival. 😄 Egyébként lehet valami családi vonás, mert a legújabb extra fejezetben már a húga, Mikan is ugyanezt csinálja. 😄
LasDen
ha 4chan legenda, akkor azért nem venném biztosra 😄DD

Lelouch
De hát ez nem hentai! 😄 Csak a lehetõ legnagyobb mértékben szeretnék kiszolgálni a rajongókat... 😄 Egyébként lehet hogy csak 4chan legenda, de a rajzolónak állítólag van egy saját készítésû gyûjteménye a karakterekrõl "saját használatra".(na vajon mire utalhat ez... 😄) Az már sanszosabb hogy hentai. Nem tervezi kiadni, de ha a manga befejezése után árverésre bocsátaná, biztos sokat kaszálna. Az alapján, hogy nemrég egy korlátozott számban kiadott Momo dakimakura 2600 dollárért kelt el... 😄

Én se vagyok egy hardcore EVA-fan, de az elõzetesre azért emlékeztem... 😄
Zomil
Sztem erröl még a mangaka sem hiszi el, h nem hentai...
Kb. a szexen kivül minden van benne 😄

Jah hogy abbol az elözetesböl van...azt meg már régen láttam... 😄
De, mint irtam nem vagyok akkor hc fan...csak ugy félig...legalábbis amikor megnéztem NGE-t kb. 2hétig a netet bujtam, meg kielemeztem a részeket meg a különbözö utalásokat... 😄

LasDen
rito észre sem veszi milyen szerencsés...az összes csaj mindig valami véletlen miatt vagy meztelenül vagy erõsen félreérthetõ helyzetben landol rajta....kicsit sem gyanús...😄DD

Lelouch
Ez a 2.22 végén lévõ elõzetesbõl van. Az meg nem béna minõségû volt. 😄
Zomil
jo hát még csak 1szer néztem meg a trailert, ennyire hardcore fan nem vagyok, h egy ilyen béna minöségü felvételröl ilyen feltünjön... 😄

Lelouch
Szerintem kreatív kamucenzúrák alkalmazása terén Yabuki. 😄 Bár eddig a legújabb fejezet a csúcs, egészen pontosan ez. (NSFW) Ez már nem is cenzúra. 😄
A self-paizuri azért befigyel... 😄
armageddon666
a Re-Take manga után mikor jött a Rebuild, akkor hasonló gondolataim támadtak, mint amiket a kép mutat 😊

@

LasDen
azta kurva, miket észre nem vesznek egyesek....szánalmas vagyok 😄DD

armageddon666
Azok amatõr színezések tudtommal.
És amúgy a fekete-fehér is elég durva nem-hentaihoz képest. Már-már tényleg megrajzolja a nemi szerveket, és kb. kamucenzúrát tesz rá. 😄 (Átlátszó vízcsepp)

@

Seth
too deep

PSN ID.: Beegabor

Lelouch
És errõl mi a véleményed? 😄
LasDen
Akira...😄D
bár nem láttam, de szerintem a Kemonozume is egy elbaszott sorozat lehet 😄D

Zomil
Higurashi elsö évad 😄

Zomil
jah ez már párszor volt itt a topicban 😊

és hát igen, mondjuk én is efelé hajlok, tul egyértelmüek az utalások.
meg hát most ugyebár Rei féle utvonalat választja, azért gondolom, h ilyen NGE inverz befejezést kapunk 😊
Ráadásul milyen faszán bele lehet magyarázni, h Shinji milyen hatalmas karakterfejlödésen ment át 2élet alatt 😄

Seth
Valami jó kis véres, belezõs sorozatot vagy filmet tudnátok ajánlani?

PSN ID.: Beegabor

LasDen
nincs...csak az elõzõek megjelenésébõl lehet feltételezni...

Mindenesetre tényleg jó lene ha 1-2 másfelé mutató sztorija után tényleg másféle véget dobnának össze. Jó lenne ha tényleg Anti-Eva lenne a dologból mert valljuk be hogy 3-a újra végignézni ugyanazt az angstáradatot már kissé sok lenne.

A 3. film Bd megjelenésérõl van már valami?
LasDen
zomilnak...aztán csak óvatosan 😄D

LasDen
érdekes....anno az a THIS time nekem is feltûnt, de nem mélyültem el benne 😄D

Lelouch
Arra akartam kilyukadni, hogy a manga lehet máshogy fog végzõdni, mint az End of Evangelion. Én kérek elnézést, ha nem fogalmaztam egyértelmûen. :]

Oké, ne menjünk bele, de ezt azért még belinkelem:
Zomil
Jah akkor csak én értettem félre, bocsi 😊

Most ne menjünk bele a filozofálgatásba, h ez most folytatás vagy remake... 😄

Lelouch
Ja és amúgy a movie sorozat nem remake, hanem
sequel

<#idiota>
Lelouch
Ki mondta, hogy az EVA-ban is megfog?
Zomil
De ha nem kapcsolodik szorosan össze a kettö, akkor attol még hogy a mangában történt valami, nem biztos, h az EVA-ban is megfog 😊

Lelouch
A manga 1994-ben indult, akkor még tervben se voltak ezek a movie-k... 😄 Ennélfogva természetesen az alapsorozat és az EoE vonalán halad, de elõfordulnak eltérések, mint pl. amit spoilerbe írtam. Bár tény, nem sieti el a mangaka a dolgokat, talán 19-20 évnél tovább nem tart majd, mire befejezi. 😄
Zomil
Nem is tudtam, h manga is fut ebböl. Csodálkozom, h elörébb jár, mint a filmek, igy viszont spoilerekbe elég könnyen bele lehet futni 😞

Lelouch
Az az érzelmeket mutató Rei az elõzõ részekbõl van... 😄
Amúgy lassan véget ér a manga is, ott is elképzelhetõ egy alternatív befejezés. Legalábbis vannak erre utaló jelek, lásd #45222

Most ott tart egyébként a manga, hogy
kezdetét vette a third impact. De legalább Asukát nem csinálták ki a fehér evák.
IMYke2.0.0.0
Az Evangelion-téma nem érint , de gondolkodóba estem: nem lenne nekik jobb üzlet mihamarabb kinyomni a piacra a DVD/BD-kiadványokat?! Vagy még csak most készítik ezeket?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
minél elõbb annál jobb, de nem reménykedem inkább 😄