Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha a Muv-Luv Alternative: Total Eclipse tényleg kemény lesz a holnapi részben és nem félnek mészárlást rendezni, amivel megnõ az esély egy komoly War animére akkor felkerül a nézendõk listájára.
PetruZ
Az biztos, hogy ügyeltek a kidolgozottságra... :P
LasDen
nekem tetszett...és látszik, hogy sokat adtak a megjelenésre...:DDD szabályos idõközönként ilyen minõségben jöhetne folytatás :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

PetruZ
Lehet ám, hogy csak én nyúlok bele minden ilyenbe, de hát bele szoktam nézni a futó animék kb. felébe-harmadába, az meg elég vegyes képet festhet. :)
PetruZ
Asa Made Jugyou Chu! (2012) AniDB
Hõsünk végre eljut álmai fõiskolájára, de egy adminisztrációs hiba - a neve nõi név is - miatt kénytelen a lányok emeletén lakni - nõi ruhában, álcázva, természetesen, különben kirúgják. Hogy a hibáját helyrehozza, Ayana-sensei vállalja, hogy egy szobában lakik vele és vigyázni fog rá...
Egy részes OVA, bouncing gigantic boobs, ecchi, pantsu, fenekelés, némi leszbi, majd végül... végbélkúp! :D Szóval nem, ez nem straight hentai, de mondjuk azt, hogy a határvonal ugyancsak kacskaringós... De legalább vicces volt, egy megnézést megért (4/10). :)
Lelouch
Ha új szezonos animékhez van kedved, régiekhez hogy lehet hogy nincs?<#confused> Elég furcsa.<#smile>
Zomil
Ez igaz.
Csak valahogy mostanában nincs kedvem semmi régibe belekezdeni...ejj hogy mennyi bajom van nekem... :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
A nyári szezon általában mindig elég gyenge. De így legalább több idõ van elõszedni régebbi animéket. :)
Zomil
Nekem sincs gondom a klisékkel, mert elö lehet öket jol adni :)
Csak a mostani szezonnál érzem azt, h wtf, mintha mindegyik egy kaptafára készülne, vagy legalábbis sztem nagyon gyenge ez a nyári szezon. Egyik anime-re se tudom rámondani, h na igen ez már a leirása alapján megfogott és érdekel...ez az amit hiányolok. De ez az én véleményem, szoval igy kell hozzáállni :)
Mondjuk a Sword Art online legalább érdekel(csak itt meg pont az elözö szezonban indult egy hasonlo)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Malakai
Szerintem inkább pár szezononként van egy, egyébként meg max folytatásokra izgulnak az emberek (mármint idehaza, meg a tájokzatlanabbja :), ami ugyanúgy az, csak már tudják, hogy nekik tetszik.
De ez nem feltétlen baj, ami klisé az nem azt jelenti, hogy rossz is.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
azért általában akad 1-2 kiemelkedö darab is szezononként, ahol nem azt látod, h ez már megint egy kliséhalmaz :D

PetruZ
Gondolod, hogy ennyi? ;)

Campione! (2012) AniDB
Hõsünk Szicíliára utazik, hogy visszajuttasson egy, a nagyapjától kapott õsi kõtáblát egy boszorkánynak. Útközben szemtanúja lesz õsi istenek megtestesülésének és találkozik egy szõke lovaghölggyel (boobz alert! :P), aki az emberiséget védi az istenek haragjától. Mikor hõsünk a táblát használva legyõz egy istent, õ lesz a legfiatalabb Istenölõ, a hetedik Campione.
Könnyed akció-shounen, 5/10.
Malakai
Ezt minden szezon elején le lehet írni, japánok elsõsorban kliséket probólják jól használni és nem elkerülni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
a leirások lapján teljesen teli van az évad ilyen klisés tucat anime-kkel...igy aztán nehéz kiválasztani a nézésre érdemeseket :D

PetruZ
Hagure Yuusha no Estetica (2012) AniDB
Harminc évvel ezelõtt sok fiatal tûnt el a Földrõl. Kb. felük késõbb visszatért és kiderült, hogy más világokon jártak, ahol olyan különleges képességeket szereztek, amelyek a Földön is mûködnek. A Babel azért jött létre, hogy a visszailleszkedésüket segítse. A fõszereplõ srác egy fantasy világból érkezik vissza, ahol hõssé vált és legyõzött egy démonkirályt. Nem jött egyedül, vele van a démon lánya is, aki veszélyessé válhat, ha ott marad.
Jobbféle szuperképességes akció-seinen-nek tûnik, bár van pantsu-ecchi vonal is benne. :) Mondjuk 6/10, aztán majd meglátjuk.
PetruZ
Dakara Boku wa, H Ga Dekinai (2012) AniDB
Ja, a High School DxD és kicsit a Kaminomi keresztezõdésének tûnik. Bár egy végignézést valószínûleg megér, ha már elhangzott, hogy a fõhõs milyen rövid ideig fog élni... (Jó, persze sejthetõ, hogy nem így lesz, de hátha.) 4/10
Zomil
az b+ nyelvujito vagyok :D

LasDen
ürhalyos? :DDDDDDDDDDDDDDDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Végeztem a miniszoknyás ürkalozokkal. Egy 8/10-et adnék rá, sajnos voltak részek amik picit unalmasak voltak a sorozat közepe fele, de aztán az utolso pár részben nagyon belehuztak. A grafikája jo volt, a zenék is jok voltak, a történettem sem voltak nagy gondjaim, talán egyedül az volt a problémám, h nem vitték tulzásba a magyarázatokat 1-2 dologgal kapcsolatban(pl. az Odette II mit keresett ott a végén). Viszont már nagyon várom a filmet. Igazábol érzek még benne potenciált böven. Nem tudom, h a light novel-böl mennyi dologztak fel(meg hogy milyen pontosan), viszont még 2-3 évadot simán el tudok képzelni a sorozatbol. A hangulata nagyon jo volt végig. A karakterek is kellemesek, végre nem eröltettek egy sorozatban semmilyen romantikus szálat. Aki szereti a sci-fi-t/ürhalyos dolgokat annak sztem tetszeni fog.

LasDen
ez a dakara H dakanai nem nagy szám....már korábban a képekrõl is, de most is végig a HS DxD-t juttatta eszembe..de nem vágtam hanyatt magam...

BEAST
Kíváncsian várom mit hoznak ki belõle.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0
Bodacious Space Pirates Gets Film Project

Director Tatsuo Sato had told the audience in his Anime Expo panel on Friday: "atch the last episode. But the main story WILL end in some format. Then after that, you will have a surprise."

Twitter + animenetwork

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Majd 17 óra után valamikor.
BEAST
Inkább a Sword Art Online elsõ része jönne már :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zomil
omg :D

LasDen

Lelouch
1 részbõl nem mintha messzemenõ következtetéseket le lehetne vonni.
LasDen
mer mi baj?? :D

Zomil
hát ennél ellentmondásosabb véleményt nem kaphattam volna :D

LasDen
nem túl vicces, istenes, kicsit ecchis, varázslós, boszorkányos, harcolós, elfogadható MC-s, annál inkább idegesítõs heroineos, picit érdekes sorozat....

Zomil
Campione!-t ha megnézi valaki irjon rola :)

PetruZ
Kono Naka ni Hitori, Imouto ga Iru! (2012) AniDB
Hõsünk egy naaagy vállalatbirodalom egyetlen örököse, csakhogy az apja tett egy kitételt a végrendeletében: nem kaphat semmit, ha az egyetem elvégzéséig nem találja meg élete leendõ párját. Ezért beíratják õt egy csaknem full-girl akadémiára, ahol hamar elterjed a hír az örökös érkezésérõl - és a lányok persze nem maradnak tétlenek. A bibi az, hogy valaki közülük hõsünk rég elveszett testvére...
Light-osabb romkom-nak néz ki, mint az elõzõ, de ez is simán nézhetõnek tûnik, egyelõre 6/10 ez is.
PetruZ
Koi to Senkyo to Chocolate (2012) AniDB
Hõsünk édességmániás lányokkal - köztük gyerekkori barátjával - és egy sörivó tanárnõvel egy tulajdonképpen semmittevõ klub tagja egy 6000 fõs fõiskolán. Amikor új hallgatói elnökválasztást írnak ki, a legesélyesebb - és egyben a legnagyobb mellû... ^-^ - jelölt kijelenti, hogy megválasztása esetén az összes olyan klubot bezárja és felszámolja, ami semmi hasznot nem termel az akadémiának. A klub elhatározza, hogy ezt meg fogja akadályozni - mégpedig egy ellenjelölt indításával, aki hõsünk minden tiltakozása ellenére õ maga lesz...
Fõiskola, boobz, pantsu, dating sim feldolgozás... mi kellhet még? ;) Elsõ rész alapján 6/10.
Zomil
Én mnidenképp ajánlom :)
Már csak azért is, mert tudom, h szeretem az anime-s "zenekarokat" és ebben aztán van zene dögivel :)

IMYke2.0.0.0
Igen, a Macross sokszor elõkerült itt - és az ûrhajós-scifi téma sokkal közelebb is áll a szívemhez :)
Csak be kellene szereznem :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
nézzél macross frontiert-t, ott szinte csak az ürben van csata igy a fizika nem nagyon fog zavarni :)
Ráadásul ott nem is mechák inkább repülök...meg a történetben is teljesen mellékes szerepük van, akár lehetnének sima ürrepülök is :)

IMYke2.0.0.0
Nem mondom, hogy soha sem nézek meg majd igazi mechás animét, de mostanság biztos nem az 'hótzicher'.
Valahogy taszít a felállás, hogy 10 emelet magas robotok harcolnak a fizika mindennemû meghazudtolása mellett, a bennük ülõ ellenfél-emberkék meg hallják egymást... stb...

Lelouch
Ha nevetsz a "korcsolyázó" robotokon, akkor tényleg nem a te mûfajod a mecha... :D Amúgy én anno a szörfölõs mechákon nevettem, most meg mire eljutottam odáig, hogy végignéztem az Eureka Seven-t, már tökre bejön... :D
IMYke2.0.0.0
Hát ez nekem rohadtul nem tetszett :( A "korcsolyázó" robotokon pedig még nevettem is :)

Zomil
fura a grafikája...de a zene jo volt :D

Malakai
A kiképzõtiszt, meg a fõszereplõcsaj volt másmilyen színûben.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
2-en is? :D

Malakai
Szerintem csapatvezetõ, azért más színû. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Megnéztem ezt a muv-luv-ot...nem rossz igy elsöre, de még nem sok minden történt :)
Mondjuk azt már látom, h a hatalmas mell alapkövetelmény a pilotáknál... :D
meg a 2 fontos szereplö mechája ki van emelve... :D

LasDen
így a videó közben az jutott eszembe, hogy az IGLOO még talán imynek is tetszene...:DDD
http://www.youtube.com/v/Gb9L94WRP20&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Hát igen 1-2-rõl szinte ordít hogy hullajelöltek.
Máté94
Tari Tari nagyon jó lesz, úgy érzem. :)
Muv-Luv-ról Sky Girls jutott eszembe, persze itt azért gyorsabban kivégeznek pár lányt, a második részben ez már borítékolható. :DD
Lelouch
Jó volt ez a Berserk movie, csak az a fránya CGI... :D
Lelouch
Szerintem ebben a tekintetben, az Elfen Lied se tartozik külön kasztba. Egyébként meg, a powerlevel és képességek rendszere egy jól felépített világban szerintem nem számítanak irreálisnak. Persze hülyeségek és irrealitások itt-ott azért még elõfordulhatnak, de azért szerintem nem helyes a mûfaj összes képviselõjére ráhúzni a vizes lepedõt. :)
LasDen
a garei mondjuk nekem se tetszett...
ez az irreális dolog fura, hisz szinte a legtöbb elrugaszkodik a valóságtól dehát mindenkinek mások a preferenciái....