Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Nekem is 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amugy Gon anyjárol fogunk megtudni valamit? Vagy ez igy le is lett zárva?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
olvasom a Negima mangáját.

158. fejezet, 17. oldal
Chao aktiválja az öltözékébe épített mágia áramköröket

Két vonalkód van azon az oldalon.
Az egyik a Mahou Sensei Negima 16. kötetére mutat (ISBN: 9784063637328), a másik meg erre (81929979004002)
<#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lelouch
Nekem bejön a Kiritsugu hangú Ging. 😄
Zomil
Következö részben meg jön Kurapica 😊
Amugy kicsit fura Ging ezzel a Kiritsugu hanggal 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Malakai
Csak viccolkodtam. 😊

Tudom, baromi klisé, de nekem Akira és Ninja Scroll volt az elsõ, amit direkt úgy külön beszereztem, mint anime. 😊
Egyébként 576 manga mániából mûvelõdtem akkoriban a témában és igen még kis taknyos voltam. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
az elsõ rész után dögunalmas volt...
a gundamba nem élõlények ellen harcolnak...és többségében ûrben...úgy meg nehéz mocskosnak lenni....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Hunter x Hunter 38: Az elején, mikor mutatják a vadászokat csak ott van Kaito is. Valószínûleg majd a következõ feltûnésénél benyomják flachback-ként amit kihagytak az elsõ részbõl. Amúgy ahogy látom Greed Island utáni szereplõket is mutatnak, úgyhogy remélem tényleg végigviszik a történetet mondjuk addig, ahol most félbe lett szakítva a manga.
LasDen
20. évfordulót valahogy megkell ünnepelni 😄

Lelouch
Varázslatos álmok volt a magyar címe. És ha már felmerült a Sailor Moon, jövõre abból is jön valami remake sorozat... 😄
RelakS
mert?
Tudatosan animének én Full Metal Panic-ot tartom az elsõnek.
Igaz, láttam elõtte Animátrixot, Cowboy Bebop filmet, Dragon Ballt, Holdtündért (mi a szar volt a magyar címe?), Nielss Holgerssont, Csip-csup csodákat, Metropolis-t. Ez, ami így hirtelen eszembe jut. A lényeg: akkor még nem érdekelt, hogy hú, hát ez japán, anime, stb.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
tudatos anime nézés....láttad az a lényeg, a többi nem számít 😄D

Zomil
Nem csak éppen pokémont v dragon ball meg sailor moon(😄), meg még mittomén mit adtak kiskoromban a tévében nem igazán hivnám tudatos anime nézésnek...azok nekem mesék voltak 😊

Malakai
A többit végigaludtad? <#zavart1>

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Blue Genderhez hasonlitod a 2. részt? hmmm...akkor azt hiszem nem fogok csalodni a sorozatban 😄
(én vmiért nagyon szeretem azt a sorozatot, bár lehet az is közrejátszik, h az volt az elsö anime amit tudatosan néztem)

Muv-Luv 2.

Kis túlzással a legszebb Blue-Gender -es idõket idézõ darálás volt. Ha ennyire nem félnek irtani akár még jó war anim is lehet.

A csapatvezetõ nagy beállása a 4 géppuskával nagyon ott volt.

Az tetszett hogy a nagy amcsi filmekben sokszor bevált
Kegyes halál a nagy felvezetés után nem jött össze.

Ami még jó volt hogy végre nem a Gundam 00 féle "16 óra harc után egy karcolás sincs" stílusba nyomtákahne már pár perces harc után is minden mech szakadt-véres-mocskos volt.

Viszont egy uncesored verziót lehet hogy meg kellene várni belõle.
PetruZ
Mondtam, egy csomó mindenbe belenézek, aminek a leírása érdekelt (PV-ket sose nézek). 😊 Ezek kb. negyede - fele aztán elhullik az elsõ pár hétben, szezononként úgy 5-6-7 marad, amit végig is nézek.

Most fejeztem be a Zetman elmaradásomat is, végülis egész jól kihozták a végét. Láthatóan jóelõre megterveztek mindent, az elejtett nyomok is összeálltak és kielégítõ lezárást raktak össze. Egy erõs 6/10-et megért, és nincs nagyon hiányérzet folytatásért sem.
IMYke2.0.0.0
Döbbenetes, hogy mennyi mindent megnézel... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Malakai
Ja, már rég menne hozzá a Section 9, hogy lekapcsolja a faszit és a rendszerét. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

PetruZ
Sword Art Online (2012) AniDB
Na, ez tök jól indult, jó a felvezetés, az MMORPG háttér, a tippikus 1. szintû vaddisznók és a n00b kezdõk 😛 bemutatása, bár azt nem tudom, mennyire kivitelezhetõ egy ilyen szintû zsarolás. Eddig mindenesetre nálam 8/10.
Máté94
Na, abban biztos. Instant brainfuck minden részben. 😄D
Zomil
Horizon-ban biztos nem fogunk csalodni 😄

PetruZ
Tanken Driland (2012) AniDB
Egy népszerû japán fantasy MMORPG alapján készült sorozat, igazzy klasszikus monster hunting + treasure finding + gathering evil stílusú könnyed akciókomédia, bár nem egy Slayers, vagy Saber Marionette, de simán élvezhetõ, nekem tetszett (7/10).
LasDen
Kuroko egyetlen erénye a passzolás...nem tud lepattanózni, nem tud pontokat dobni. a való életben az ilyet könnyen levennék a pályáról ezért kellett kicsit átlépni az egész sorozattal a realitás határát...😄D de nem is teljesen lehetetlen...csak ahhoz 1-2 negyeden keresztül altatni kell az ellenfelet, hogy ne fogja, ne figyeljen rá és utána egy rövid idõre lehetne ilyen pontos passzokat osztani....
dehát úgy zsákolgat mindenki, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne 😄DD

BEAST
Dakara boku wa H ga Dekinai elején még azt hittem szimpatikus lesz a srác, de az elsõ rész végére már csak idegesített. Azért valószínûleg nézem még egy pár részen át a sorozatot, hátha.

A Hagura Yuusha no Estetica viszont szerintem egész jó lehet még. Legalábbis eddig számomra érdekes.

Sword Art Online elsõ része meg kb annyit mutatott, mint az eddigi trailerek. Remélem a második részben azért történik is valamit.

Dog Days S2-t kb ott folytatják ahol az elsõt abbahagyták, bugyután aranyos hadakozás.

Majd még a horizon folytatására leszek kíváncsi. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0
Na, ez engem érdekelni fog: Joshiraku - Cutest rakugo anime ever

Utánanéztem, hogy mi is a "rakugo", és az is érdekelne, mondjuk ha értenék japánul, és persze, ha odakinn is lennék 😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PetruZ
Tudom, de feszt' az jutott eszembe, nem tudom, miért. 😊
Lelouch
Én azt a kicsit se igazán látom.<#vigyor>
PetruZ
Olyanban, hogy segítenie kell valakinek megtalálni egy nagy hõst, de addig is az ERO-geniája hasznosítható. 😊 Mint írtam, csak "kicsit" olyasmi. Inkább DxD.
Lelouch
Ha nem bírnád ki darálás nélkül, az nem azt jelenti, hogy mégis lenne kedved a daráláshoz?<#idiota> Na jó inkább hagyjuk. 😄
Lelouch
Hát akkor ez nem nyert... 😄
Lelouch
Kuroko-nál azt a láthatatlanságot tartom nagyon furcsának... 😄
LasDen
IGGEN!!! 😄

LasDen
kuroko baske...hogy én ezt mé nem kezdtem el elõbb??? 😄D na nem baj...van mit bedarálni 😄 mondjuk, ahogy kuroko játszik az kb anime-only szint 😄D de mégsem lóg ki a lóláb...kagami meg olyan, mint LeBron volt régen. a tehetségére támaszkodott és önzõ volt...kagaminak fejben fel kell nõnie tudásához....😄DD

Zomil
hajnali 1kor? 😄

LasDen
akkor meg ne a gép elõtt rohadj és bosszankodj, hanem mennyé folyóhoz, tóhoz vagy uszodába 😄DD

Zomil
El is olvastam mindegyik irást...majd meglesem öket...de má a faszom kivan a meleggel...semmihez nincs kedvem 😄

LasDen
mivan menstruálsz??? 😄D van 29 sorozat ebben a szezonban...ebbõl 20 sorozat elindult....nem tudsz szelektálni??? nem tudsz olvasni??? nem tudsz dönteni??? akkor nézd meg mindent...😄DD
de még kérned sem kellett és írtuk róluk hogy melyik milyen volt...ha nagyon akartál volna megnéztél volna egyet 😄DD csak baszol rá, mer nincs kedved....😄DDDE

Zomil
Majd meglesem öket 😊

Ruley
Nekem eddig ezek tetszettek:

Jinrui wa Suitai Shimashita
Natsuyuki Rendezvous
Kokoro Connect
Binbou-gami ga!
Tari Tari
Sword Art Online
Utakoi

Ezek mind jók, és szerintem egyik sem kimondottan klisés, azon túl hogy általában van mûfajuk amibe beleilleszkednek.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Zomil
Nemis... 😄
Csak annyit irtam, h azért nincs kedvem régi animét nézni, mert most nincs kedvem darálni, mert darálás nélkül ugyse birnám ki...ezért inkább ujakat nézek, ott csak heti 1 rész van...de a mostani szezonbol meg fingom sincs mit nézzek...

LasDen
ne sértõdj meg, de úgy érzem össze-vissza beszélsz 😄DDD

LasDen
kokoro connect
nem rossz, de nem is nagy szám...de Toyosaki, szóval...😄

Malakai
Belekezdesz egyszerre két tucatba, mindkárt nincs idõd darálni. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Mert egyszerüen nem birom ki, h darálás nélkül nézzek meg egy befejezett animét 😄
Illetve van egy kivétel...a Nichijou...de ebböl érthetö okok miatt heti 1rész böven elég 😄

LasDen
nemtom mire gondolhat, szerintem csak a gyûjtögetésben hasonlít...de akkor a pokémonra is hasonlít 😄D

Lelouch
Milyen aspektusban hajaz a Kaminomi-ra? A választól függõen lehet belenézek én is... 😄
LasDen
Szvordo Árto Onlájin....

sok kérdés 0 válasz....de nézhetõ lesz...

Lelouch
Mi az akadálya annak, hogy darálás nélkül nézz régit? 😄
Zomil
Az... 😄
Nemtudom, az a bajom, h régit csak ugy tudnék nézni, h ledarálom, de daráláshoz meg nincs kedvem 😄