Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Hát tényleg oh my god...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
off:
uristen 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Nyaruko-san 2. évad bejelentve 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
ráadásul abban pár dolgot sokkal jobban összevágtak szerintem 😊

IMYke2.0.0.0
Ahogy magamat ismerem, mindhármat megnézem majd 😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
Jaaaa, akkor viszont azt nézd. Azon túl hogy 8 perc extra jelenet, valamilyen nyálcsorgatóan gyönyörû. 😄

@

IMYke2.0.0.0
Nem vágok bele a Frontier-be, mert még csak a lejjebb listázott részek vannak meg (azaz, csak az 1.), a többi kábé 1 hónap alatt lesz meg.
S akkor még a régiekrõl nem is beszéltem 😊))

Zomil
Hát ahogy gondolod...én csak szoltam, h nyugodtan nézheted tovább a Frontier-t 😊

IMYke2.0.0.0
Az a baj, hogy most, hogy tudom, mik jelentek meg az elmúlt 30 évben, már csak a kíváncsiság miatt is idõrendben, megjelenés szerint nézném õket 😊

IMYke2.0.0.0
* Macross Frontier 01 - Broadcast Edition
* Macross Frontier 01 - Deculture Edition
* Macross Frontier 01 - Yack Deculture

Szerintem, a 3. a bõvített verzió 😊

Zomil
Igen de itt legalább nem kötelezö sorrendbe nézni 😊
Mert pl. a Macross Frontier-hez nem kell a többit látni(najo talán a Zero-t, de az is csak 1 rész miatt, ahol elöjön a Zero története)

armageddon666
Ez a bõvített szuper-minõségû elsõ rész?

@

IMYke2.0.0.0
Persze, hogy kimaradt néhány... 😊

2002 - Macross 20th (Macross XX)

IMYke2.0.0.0
Azt-a-rohadt... Remélem, nem hagytam ki semmit:

1982-1983 - Choujikuu Yousai Macross (Super Dimensional Fortress Macross) -
1984 - Choujikuu Yousai Macross - Ai Oboete Imasu ka (Macross - Do You Remember Love) -
1987 - Choujikuu Yousai Macross: Flash Back 2012 (Super Dimensional Fortress Macross: Flash Back 2012) -
1992 - Choujikuu Yousai Macross II Lovers Again -
1994-1995 - Macross Plus -
1994-1995 - Macross 7 -
1995 - Macross Plus The Movie -
1995 - Macross 7 Encore -
1995-1996 - Macross 7 Speciala - <12 rész>
1995 - Macross 7: Ginga ga Ore wo Yonde Iru (Macross 7 The Galaxy is Calling Me) -
1997-1988 - Macross Dynamite 7 -
2002-2004 - Macross Zero -
2007-2008 - Macross Frontier -
2008 - Macross Fufonfia - <6 rész> - valójában 20
2009 - Gekijouban Macross F: Itsuwari no Utahime (Macross Frontier: The Songstress of Lies ) (Movie 4)
2010 - Macross Frontier Music Clip Shuu: Nyankuri -
2011 - Gekijouban Macross F: Sayonara no Tsubasa (Macross Frontier: The Wings of Goodbye ) (Movie 5)

Ez nem lesz egyszerû 😊

IMYke2.0.0.0
Természetesen, BD 1080 és Media Classic Player. HC + stabil CCCP.

IMYke2.0.0.0
Basszus - a "Macross Frontier 01 - Broadcast Edition" idõközben meglett és elindítottam ezen a gépen.
A film úgy megküldi szegény AMD 6000+ -ost, mint Józsinénit a gömbvillám: a ventilátora felpörgött, és még most is zúg, ahogy próbálja visszahûteni a processzort... 😊

Ilyennel sem találkoztam még 😊

IMYke2.0.0.0
Engem pedig érdekelni fog.

PetruZ
A Maken-Ki-t én anno félúton feladtam, a Kill Me Baby-n viszont végigküzdöttem magam (mert leírták elõre, hogy rövid lesz), na, az nagyon gyilkos volt. Talán a vége felé volt egy rész, amiben két jó poén is volt...
Máté94
Épp ez a lényeg, egynek elmegy. Egyébként eddig egyetlen egy animével sem találkoztam most, amibõl azt mondom, hogy egy rész is sok. 😊 Mind tetszik, abszolút vállalható, heti egy rész belõlük, fantasztikus.

Az élvezhetetlen címen, most Maken-Ki! és Kill me Baby osztozik, egyszerûen nem tudom rávenni magam a nézésükre. De akkor még odasorolnám Sengoku Collection-t is... de az talán egy fokkal jobb.
Zomil
1nek elment de még1szer apro változással biztos nem nézem végig... 😄

Máté94
Nekem már ahogy megláttam a címet "Joshiragu" lett belõle.<#idiota>
Máté94
Nem mondanám. Nekem Sengoku Otome is tetszett, a yuri jelenettõl a végén meg fõleg még anno. 😄D
PetruZ
Joshiraku (2012) AniDB
Huhh, az évad eddigi leg..."fenetudjamiez" darabja. Öt lányról szól, akik egy rakugo színházban (egyfajta standup) lépnek fel, de igazából a legtöbb idõt a váróban töltik és eközben a legnagyobb marhaságokról beszélgetnek. Nem mondom, hogy mindent tökéletesen értettem, szerintem a poénok egy részéhez született japánnak kell lenni, bár feltehetõen a gg amit lehetett, kihozott a scriptbõl. Pontozni egyelõre nem merném, valahol 1 és 10 között imbolyog a mutató, nehéz besorolni...
LasDen
szóval szar???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Kb. de ugyanolyan élvezhetõ. 😄
Zomil
Szoval akkor egy Sengoku Otome másolat, csak itt a föszereplö fiu nem pedig lány 😄

armageddon666
AniDBs kép alapján tetszetõs 😊

@

PetruZ
Oda Nobuna No Yabou (2012) AniDB
Fõiskolás hõsünk idõutazva átkerül a klasszikus Sengoku idõszakba, a japán polgárháború idejébe és "Monkey" néven (a késõbbi nagy Hideyoshi) gyakorlatilag tûzközelbõl nézheti végig a híres eseményeket és személyeket, jövõbeli ismereteivel beavatkozva a dolgok menetébe. Apropó, személyek: ez egy kicsit alternatív múlt. Szinte minden jelentõs személy - fiatal lányka... 😉
Egész jó volt, jókat lehet vigyorogni rajta és a korszakot is ismerem valamennyire, így kb. be tudom lõni, ki kicsoda nõi alakban. Eddig 7/10, bár nagy bugyutaságnak tûnik. 😊
Lelouch
Komolyan mondom, ha befejeztem a Spiral mangát pezsgõt bontok. 😄 Nem csodálom, hogy félbehagyták a magyarra fordítását is... 😄
Zomil
Kokoro Connect: Érdekesnek tünik, nem nagy szám, de valahogy eltelt gyorsan az idö az elsö rész közben 😊

Zomil
Campione!: Nah ez valahogy nagyon tetszett, jo kis elsö rész volt, bár félek, h a többi rész már nem lesz ennyire jo, de eddig tetszik 😊

Kelendoznak, kalandoznak és egyszer csak hirtelen éhen halnak. 😊

Egy fejlett országban nem olyan elképzelhetetlen 10 000-ember infúzión tartása sztem.
Zomil
Az még egy dolog, h mi van miután felébrednek...de mi van közben? 10ezere embert infuziora kötnek? 😄

Mekkora gáz lenne ha pl 3-4-5 év után kijutnak, csak éppen arra hogy szépen kezdhetik a fizikoterápiát mert már minden izmuk elsorvadt.

És ha szerverleállás van akkor? Meghal mindenki? Vagy 20XX-re már ki sikerült küszöbölni a heti szerverkarbantartást?
Zomil
Naggyon spoiler a 2. részhez:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen "szerencsére"(engem nem zavar) lesz egy kb. 2éves idöugrás, már a 80. szinten járnak és már eléggé belakták a világot 😊

PetruZ
Az op/ed alapján lesz valamiféle mágia-szerû dolog, de varázslók nem. Btw, az ending utáni rövidke részt ugye láttátok? 😊
Vajon rögtön kis idõugrás jön a 2. rész elején?

Zomil
Lehetséges. Szvsz nem lesz ilyen csavar csak extra brutál kombo támadások, de konkrét mágia sztem nem lesz 😊

Malakai
Csak leírom, szerintem...
- Õrült tudós titokzatos találmánya a rendszer, senki nem ismeri úgyse.
- Kirito csak a nyolcadik, vagy hányadik szintig jutott a százból, tehát fogalma sincs azon túl mi van.
- Az, hogy külön kiemelték, hogy nincs mágia attól csak inkább gondolom azt, hogy késõbb fordulat lesz, hogy mégis van. 😊
😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

BEAST
power-effect téma persze hogy lesz, illetve az már a vaddisznónál is látszott amikor a noobot tanítgatta a srác. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PetruZ
Szerintem is. Nincs MMO mágia, vagy legalább valami power-effect nélkül, ázsiai MMO-kra ez különösen igaz. 😊
Malakai
Én is láttam a részt.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Hát mivel az elsö részben mondták, h ebben a világban nincs mágia, igy nehezen hiszem 😊

Malakai
Szerintem lesz az. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

BEAST
Ezzel én is így vagyok. Sokkal többet várok a Sword Art-tól, mint az Accel World-tõl és én is hiányolom a mágiát. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zomil
Sword Art online: Nah ez nagyon kellemesnek tünik, már most jobban tetszik picivel, mint az Accel World, aztán majd kiderül milyen lesz. Egyedül az nem tetszik, h nincs benne mágia 😞

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
és most gondold el, h végig ilyen részek lesznek és szokás szerint az utolso 3részben lezavarják a duellot 😄

BEAST
Hát ez az Arcana rész nem hogy lagymatag, de kifejezetten szar volt. Ez az erõltetett tizedjére is mutassuk be magunkat/kártyánkat téma pedig már nem kicsit zavart. -.-

Zomil
Arcana Famiglia 2.: hát...elég lagymatag ez a sorozat...nem sok jot várok töle...

Jinrui wa Suitai Shimashita: nos hát ez egy nem épp könnyen emészthetö darab... 😄
azért a kenyér öngyilkossága mindent vitt 😄

Binbougami ga!: nem tünik rossznak igy elsöre, ilyen tipikus idiota sorozat, 1nek elmegy

Lelouch
Nem derült ki róla semmi.