Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
Broken Blade folytatásról van valami hír? Tegnap toltam le a régi elmaradásaimat az animéból (utolsó három rész) és bármennyire is véget ért a háborús sztori, nagyon befejezetlen az egész. Manga folytatás van hozzá?
Lelouch
Na befejeztem a Spiral mangát. Irtó melankolikus és nyomasztó volt. A befejezés is eléggé keserû szájízt hagyott maga után... De legalább választ kaptam az animében felmerült kérdésekre, és még sok más egyéb dolog is kiderült.
8/10
Lelouch
Nem hinném hogy folytatásos lesz, akkor már az a tény is be lett volna jelentve. Na mindegy, majd meglátjuk mi sül ki belõle.
LasDen
valószínû nem fogják. gondolom valami kedvcsináló lesz csak...vagy folytatásos...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Ez maga a Tenri arc lesz? Ha igen, nem tudom hogy akarnak 8-9 fejezetet belesûríteni egyetlen egy részbe.
Malakai
Accel Worldben ez a "Noumi arc" de gagyi. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
KamiNomi OVA Vótmá?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
listámon van már egy ideje néhány ghibli mü, meg kéne öket nézni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
megnéztem totorot...kivételesen szinkronosan, mert mostanába néhány anime japán hangjától falat tudnám kaparni...😄
kedves kis történet....
mei hangja nagyon ismerõs volt elõször aszittem a Bogdányi Titanilla, de aztán megnézte és a Molnár Ilona volt, aki anno Chidorinak is hangját adta...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Nem hiszem, h az otakuk csak arra izgulnának ha valaki cserediák... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
mittom én...majd Ruley megmagyarázza õ tud ilyeneket....😄

Lelouch
Miért kellene nekik ez? 😄
LasDen
az otakuknak ez kell...

Zomil
ugy látszik mára kifogytak a készitök az 5letekböl hogy a föszereplö mellett tartsák valahogy a többi szereplöt :S

LasDen
kezd már a tököm tele lenni a sok áthelyezett diákkal....😄
campione is elmerült a szürke szarban....

Lelouch
Ez nem is az arc neve, csak ugye a következõben szerepelni fog a társulat.
Zomil
jo hát én az arc-ok nevét nem ismerem 😄

Lelouch
Ott van a videó nevében. Elõzetes a következõ arc-hoz.
Zomil
szép trollkodás 😄
ez a HxH izé meg mi? 😊

A Silent-Raws kiadta a Muv-Luv elsõ epizódjának az ATX ( avagy cenzúrázatlan) verzióját.

Akkor lehet hogy jó esély van rá hogy láthatjuk tõlük az ominózus 2-ik epizódot mindenféle cenzúra meg sötétítés nélkül?

Nem mondom nem tölt el örömmel azt látni amikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A BETA-k széttépik a fõbb szereplõket
de ha már anime akkor legyen csorbítatlan.
armageddon666
Hát én is...

@

Lelouch
Naívan azt hittem, hogy ez ugyanaz a trailer lesz, mint amit leadtak az élõ eseményen. 😄
armageddon666
Fuck -.-

@

Lelouch
Lelouch

Ez igen.<#idiota>
Ruley
Ez természetes, hogy vannak egyszerû motívumok, amik lekommunikálnak egy mûfajt, vagy egy hangulatot:

futás = fiatalos lelkesedés, shonen kalandvágy

távolbva nézés = melankólia, jövõbe tekintés. (megjegyzem, hogy ez és a futás is jellemzõen balra történik, ami hagyományos japán jobbról-balra gondolkodásban az "elõre" iránya, tehát nem menekülés vagy visszavágyás hanem pozitív.)

repülés/madarak = "I can fly", szabadság, nincsenek korlátok.

kezek = kinyúlás a nézõ felé, a barátaid akarnak lenni, eszképizmus.

meztelenül lebegés= testen kívüli élmény, a karakternek egy transzcendens szerepe van, szellem, Istennõ, Kiválasztott

fénygömb a kezekben = hasonló, a fény egy "csoda" amit a fõhõs birtokol

Ezeknek a nagy része a nyugati OP-kben, posztereken, vagy hasonló promó anyagokban is megtalálható, (pl itt van egy pár) a köpenyes badass hátulról elsétál, vagy a fehér alapon vállveve álló komikus duó.

Szinte csak azok egyediek amik vagy japánhoz kötõdnek pl. sakura virágzás, vagy az anime rajzstílusban kialakult motívumok, mint a lebegõ könnycseppek vagy a kardcsapások közötti robbanások.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Lelouch
Eureka Seven Ao 11.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez az Elena-szál elég érdekes volt. Szóval akkor õ valójában az elõzõ sorozat világából való.
Nekem a kedvencem a "Depressziós tekintettel meredünk a távolba a romok között."

Zomil
hát nem tudom mennyivel jobb egyszerre 😊
néha nehéz megérteni, h mégis mi a franc van 😄

LasDen
mert majd a két évadot együtt akarom megnézni egy nagy maraton keretében 😄D

Zomil
miért? 😄

LasDen
ja jó semmi...aszittem a sírásra írod 😄D

armageddon666
Particle. Hogy van magyarul? 😄

@

LasDen
részecskék...😄DD

armageddon666
-futnak
-megfordulnak
-meztelenül lebegnek üres tekintettel
-elmélázva a távolba merednek
-"összebújnak" (csoportkép)
-összecsapnak
-remegõ kamerás felvétel
-sétálnak
-"meztelenül csukott szemmel kontrasztban egymással összelebegnek" (😄)
-repülnek
-könnyeznek
-részecskék repkednek köröttük
-kezek
-találkozás
-madarak
-végsõ páros megjelenés

vagy valami ilyesmi 😄
végére besûrûsödött a dolog 😊

Sztem nem beszéltünk még errõl.

@

LasDen
annyira megnézném, de ki kell tartanom 😄

LasDen
biztos lemaradtam róla, mer nem emlékszem rá 😄

IMYke2.0.0.0
Úgy emlékszem, ez már volt - akkoriban ki is tárgyaltuk, mennyi "futós" opening van...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen

Zomil
Kyoukai Senjou no Horizon S2 pont ott kezdödik ahol az elözö évad abbamaradt, egy kellemes kis csata közepén. Ismét kapjuk a sorozatra jellemzö hülyeségeket 😄
Tori továbbra is egy hatalmas troll, megint feltünt egy halom uj szereplö és op-böl itélve lesz még egy rakással, jah és természetesen a dinnye mellek mutogatása sem maradt ki 😄

Zomil
off egy kis referencia GW2-ben 😄

PetruZ
Bonyolult dolgok ezek... <#miaz>
Lelouch
Csak benne volt a hozzászólásodban a light szó. 😄
PetruZ
Tudom, ki az. Mi van vele? Nem emlékszem a DN-bõl ilyen jelenetre, ami a témához kapcsolódna. 😊
LasDen
yagami light???

PetruZ
Melyik?
Malakai
Yagami?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

PetruZ
Jaj, csak az a Haruka tûnne már el, sosem szerettem az animékben az ilyen light-os b*zulós vonalat. :/
Máté94
Naa... 😄D

Mahiro-san~! 😄D
Zomil
Hagure Yuusha no Estetica 01: hát izé...nem egy nagy cucc...de annyira nem is tünik borzasztonak...1nek elmegy