Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai

Elárulom, nem errõl szóltak a panaszok. 😄

<#zavart1>

(\__/) ( X.x) ( } . { )

RelakS
naa!
Don't make fun of her!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lelouch
Nem panaszkodtak, csak sajnálták. 😄 De ha már pont az idõrend lett felhozva, gondoltam megemlítem.
armageddon666
Ez a Denpa Onna nagyon jó 😊

@

Malakai
Rajongók arról panaszkodnak, hogy kihagytak valamit... Thats a first! <#whatever>

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Elárulom, nem errõl szóltak a panaszok. 😄 Mi baj lenne önmagában az idõrendben történõ adaptálással? 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az egyik "probléma" viszont pont ebbõl adódik, mégpedig az, hogy idõrend szerint másnak kellett volna jönni, mégpedig a "Firs Day" címû fejezetnek a 8. kötetbõl.
Seth
Honnan veszed? Mert a 2. rész még lényegében a bevezetés volt

PSN ID.: Beegabor

Zomil
SAO 2. rész: még mindig nagyon jo a sorozat és már értem mi a gondja egyeseknek az adaptálással

ugyebár korábban irtam, h itt elvileg lennie kéne egy hatalmas ugrásnak amikor a 80. szintnél járnak és a történetet ilyen melléktörténetek töltik ki amik bemutatják hogy jutottak el oda. Nos az anime-ben meg idörendben haladnak mindenféle ugrás nélkül

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
hehe..😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Bieber egy b*zi.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Passz. A másik kérdésre, valószínûleg lesz az alábbiból kiindulva:
"Akito has been geass'd. We don't know what he was ordered or by whom he was geass'd by, but it activates while he's in battle."
LasDen
a kép nagyon szar, de szartam bele 😄

inspirálta...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

PetruZ
Dudu the Floatie (2012; a.k.a. Puka Puka Juju) AniDB
A Young Animator Training Project 2011 harmadik kisfilmje egy kislányról, az apjáról, a be nem tartott ígéretekrõl, és egy vízitehénrõl szól. Szépnek szép, de eléggé átlagos, a leggyengébb eddig. 5/10
Zomil
és ök mit keresnek eu-ban? 😄
amugy itt is lesz vmi geass-es moka v csak darálás? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Amúgy ma ebbõl is volt valami premier elõtti vetítés, és mutattak elõzetest a 2. részrõl. Úgy néz ki abban már szerepelni fog mindenki kedvence is...
Suzaku 😄 De legalább C.C. is fel fog tûnni majd. 😊
Lelouch
Ma rajtolt a Cartoon Network mûsorán a Beyblade Metal Masters. A probléma csak annyi, hogy az elõzõ évadból nem adták le az utolsó 21 részt... 😄 Így finoman fogalmazva is egy elég nagy lyuk tátong a két évad között. Ráadásul itt-ott a szinkron se túl következetes.
RelakS

(remélem látszik. Ha nem, del)

Malakai
Persze, hogy van olyan adaptáció, nem állítottam, hogy nem, arra írtam, hogy az anime tetszik, amíg tudatlan vagy az eredetivel kapcsolatban.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Sajnos van böven olyan adaptácio ami nagyon gyenge lett 😞

Lelouch
Azért olyan is van, amikor tényleg rossz az anime. 😄 De itt a SAO-nál, a "nem sikerült a legjobbra" megfogalmazás az én szótáramban amúgy sem egyenlõ azzal, hogy rossz... 😊
Malakai
Ami nem azt jelenti, hogy az anime rossz, csak max az LN jobb / más.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Huhh ez jo kis trailer volt 😊

HxH 39 meg nagyon jo volt, végre Kurapica 😄
Kiváncsi vagyok mit fog csinálni a láncokkal 😊

Lelouch
Úgy értem, amirõl nem tudok az egyértelmûen nem szokott zavarni. 😄

Code Geass Gaiden: Boukoku no Akito elõzetes
Lelouch
Míg nem olvasom a véleményeket itt-ott, addig általában nekem se szokott lenni különösebb bajom az LN-adaptációkkal.<#idiota>
Malakai
LN ismerete nélkül nekem nem volt különösebb bajom velehe, mégha fura is volt a legvégén a fõszereplõ döntése.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Ha a régi sorozatból indulunk ki, akkor az se biztos, hogy 30 rész lesz... Ez a Kurapicás rész a régiben a 48. epizódra esett, tehát 48-62, aztán jött a 8 részes OVA, utána meg már Greed Island következett... Szerintem 25-26 résznél több nem nagyon lesz.
Máté94
HxH 39: Úristen...30-40 rész a yorshini arc-ra. Jó "lassan" fogunk haladni. 😊
RelakS
copf+gitár+táska+egyenruha

Simán cameo ... mit fizethettek neki? <#idiota>

Zomil: Neked is köszönöm!

LasDen
Azunyan (legalábbis nagyon hasonlít 😄) a Kokoroban...mondjuk csak a sankakun tûnt fel...

amúgy nem volt rossz a 2. rész...az elsõ felében hiányoltam valami pluszt, ami aztán megérkezett, de még mindig hiányzik valami 😄

Zomil
Boldog Szülinapot Relaks!

RelakS
Köszönöm széépen! :}

Malakai
Boldog születésnapot, RelakS!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Boldog születésnapot, RelakS!
RelakS
Baúldog? XD

Köszönöm ismét!

LeventeV
Boldog Születésnapot RelakS!

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
Baúldog Szüetésnapot RelakS

IMYke2.0.0.0
Milyen jó lenne, ha legalább annyira értenék/olvasnék japánul, mint angolul!
Találtam egy olyan forrást, ahol a BD-RAW anyagok vannak...
- Black Rock Shooter Vol.1
- Black Rock Shooter Vol.2
és sok más.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RelakS
Köszönöm eddigi mindenkinek!

És nem bulizok :} Fogok majd a jövõ héten unokatesóm lagziján 😄 Meg következõ hónapban kollégámén <#idiota>

BEAST
Boldog születésnapot Relaks! 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0
Boldog születésnapot Relaks - és ne csináld, hogy ma nem bulizol! 😊

biomage
Boldog születésnapot Relaks 😄

mázli hogy én vagyok az elsõ <#nevetes1>

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

IMYke2.0.0.0
Az ismertetõd (!) alapján engem is érdekelni fog a full batch 😊

LasDen
passz...a harc jelenetek picit gagyik voltak, de nem volt rossz...
az jutott eszembe, hogy nem szívesen lennék ilyen helyzetbe. specialitásom, hogy online játékokba rengetegszer megmurdálok 😄

Lelouch
Az LN-olvasók visszajelzései alapján a SAO 2. része nem sikerült a legjobbra... Nem akartam LN-t olvasni, de így lehet belenézek majd.
LasDen
akkor nézd meg a gintamat...ja, nem fogod....

Zomil
A legjobb benne, h Nyaruko-hoz hasonloan ez is teli van utalásokkal más animékre 😄

PetruZ
Yuru Yuri 2 (2012): Mind kiáltsuk együtt: "Akarin!" Aki végignézte az S1-et, szinte biztosan nézni fogja ezt is. 😊 6/10
PetruZ
Bingougami ga! (2012): Mindenki egyenlõ esélyekkel indul az életben, közel egyforma szerencse és balszerencse energiát örököl, aztán majd kialakul az élete. Sakura "Tittyko" Ichiko a világ masszívan legszerencsésebb tizenhat éves lánya. Gazdag, csinos, jó alakú (+boobz 😊 ), kitûnõ tanuló és sportoló, mindenki a lábai elõtt hever és tudja magáról, hogy szerencsés (azaz kicsit elszállt). Ennek azonban nem örülnek az istenek, különösen a Balszerencse Istennõje, aki a Földre küldi Momiji-t (-flat 😛), hogy állítsa helyre az egyensúlyt, ugyanis Ichiko a többi emberbõl szipkázza ki a szerencse energiáját, amitõl elõbb-utóbb végük lesz, vagy rossz állapotba kerülnek. A harc elkezdõdik...
A szöveges ismertetõ elég átlagosnak tûnt az AniDB-n, de õszintén megvallva rég röhögtem ennyit. 😄 8/10
PetruZ
Thx! Nem vagyok kifejezetten mangás, de ezt lehet, hogy végigolvasom majd. 😊
LeventeV
Van manga.
Itt megtalálod:
http://stoptazmo.com/manga-series/break_blade/

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0