Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Bõven több mint 10. A végén felsorol vagy 10-t normálisan, de a háttérben vannak más címek is, aztán a lépcsõ tetején is vannak még címek, és még így is felismertem olyat, ami nem volt kiírva. 😄 Vagy legalábbis nem láttam a kiírást.

@

IMYke2.0.0.0
Qrva jó volt. Egy kis Haruhi is volt benne 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
a srác a Hyouka-bol van, és igen, nagyon durva a szerkesztés, kb. olyan 10 anime-böl van összevágva az egész.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
Nem szoktam AMV-t nézni, de valamiért most megnéztem.
Hát ez valami hihetetlenül jól meg volt szerkesztve.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mikor Miot elcsapta az autó, akkor kirázott a hideg. Durván jól össze van vágva az egész. Mondjuk relatív könnyû dolga volt a készítõnek. A himecut karakterek elég hasonlóak, így össze lehet válogatni jeleneteket. De hogy a srác honnan meg hogy került a képbe. Ugye K-Onban alig jelen meg srác, szóval azok a részek a legjobbak az AMV-ben amik K-Onosak 😊

@

Zomil
Öhm 😮

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
nem nézek olyan sokat most...kuroko, sao, sket, melody of oblivion, blassreiter, sengoku 2....és nem is spoilereztem el, bár nem is ódzkodom tõlük a saonál. nem is akadtam ki, csak egyszerûen nem izgatott a hogy létük és ez jelzi szerintem, hogy nem köt le túlságosan a sorozat, csak annyira hogy elmenjen a 20 perc vele...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BEAST
Szerintem megint megcsömörlöttél a sok néznivalótól, vagy egyszerûen elspoilerezted magadnak LN/akármi formájában, mert szerintem nincs ezzel semmi baj. Fõleg hogy már ilyen bagatell dolgokon akadsz ki, hogy a hõs megmenti a hõsnõt és egyben jövendõbeli párját. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
nem..mer ha egy anime vagy más betud húzni, akkor nem unottan ülök, hanem igenis tudok értük szorítani és a többi....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
mintha nem igy lenne, szinte mindegyik anime-ben 😄

LasDen
Sao...pff...az volt ezzel a baj, hogy számomra az egész mûdráma volt. egy fikarcnyit nem érdekelt mi lesz velük. és biztos is volt hogy legyõzik, így teljesen fölöslegesnek éreztem a nagy aggódásokat...

Zomil
Ja hát aki ilyen modon kap powerup-ot az ne csodálkozzon, h megszivja 😄

Lelouch
Black Cat manga befejezve. Nagyon bejött, mindenképpen a legjobb shounen fight cuccok közé tartozik. Kár, hogy Yabuki Kentaro már nem is gondolkozik ilyenekben... 😊
Érdekesség, hogy a To Love-ru szinte egy az egyben átvett néhány karaktert. 😊 Eve = Golden Darkness, Kyokou, Tearju... 😊 Még Train alteregója is feltûnt egy fejezetben.
Lelouch
Lemondott a jövõjérõl egy pillanatnyi powerup kedvéért... Nem csoda. Amúgy nem kutya a felerõsödött kinézete se... XD
Zomil
Az a kép Gon-rol nem semmi 😊

Lelouch
Accel World 21. - Még nem láttam a részt, de mintha azt olvastam volna valahol, ahol az LN-t tárgyalták, hogy anno
Hime az Incarnate Systemmel nyírta ki a vörös királyt.
Lelouch
Kurapicánál az ujjain lévõ láncok közül mindegyik más képességgel rendelkezik. Van, amit bármikor használhat, és van, amit csak a pókokkal szemben. De amúgy ja, azért olyan erõs.
A módszerrel, amit használ hatalmas erõre lehet szert tenni, de ugyanakkor hatalmas kockázatokat hordoz magában.

A gondolatmenetet másik spoilerben folytatom, ha esetleg nem akarsz lelõni semmit a chimera ant arc-ból. 😊
Gon is fogja használni majd ezt a módszert, hogy azonnali powerup-ot kapjon. Egy kis részlet a harcból. Utána nagyon csúnyán megjárta, ha Killua nincs akkor még a végén meg is hal... Egy kis betekintés abba, hogy nézett ki utána... Kurapica itt járatta le magát nálam, hogy nem ment meglátogatni Gon-t a "halálos ágyán", még a telefont se méltóztatott felvenni... Pedig még Senritsu is elment.
Zomil
SAO 09: Nah erre már azt tudom mondani, h jo rész volt, nagyon. 😊
Gondolom innentöl felpörögnek az események.

Accel World 21:
Most csak én érzem iszonyat pocséknak a forgatokönyvet? Mi az, h Niko v. a sárga király, esetleg Hime nem használt ilyeneket mikor bajban voltak...Mikor elvileg ök ismerik...Jo Niko azt mondta, h csak az ellen használják akik szintén használják...de ez egy akkora kamu kifogás :S

Zomil
HxH: ugy látszik mostantol mindegyik részre csak azt tudom mondani, h OMFG 😄
Hisoka és Kurapica? hmmmm...szép lesz 😄 Amugy Kurapica azért ilyen erös, mert elkötelezte magát, h csak a pokokon használja azt a képességét?
Uvogi vs Kurapica harcot meg nem birom kivárni 😄

IMYke2.0.0.0
Nagyon japánosra vették 😞 - "Star Wars Japanese manga"
A tipikus kiabálós arcok, jaj.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Count Adyn
SAO- ban fény derült a kard kérdésre a mostani részben 😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zomil
Most hogy AA kirakta mit fordit átnyálaztam az öszi szezont és rájöttem, h elég brutális öszi szezont kapunk teli igéretes alkotásokkal amik akár maradandot is alkothatnak. 😊
Nehéz lesz heti 8-10 anime-t nézni 😄

LeWyTy
Annak a linkjét nem kérem! "szarkazmus"

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Lelouch
Hozzáteszem, már adják magyar szinkronosan a Nickelodeon-on.
RelakS
Csak megjegyezném, hogy ha egy fordítás nem a szerzõ engedélyével történik, ugyanúgy warez, meg a szomszéd jogai, meg effélék. Szerintem.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
anime anime...

Lelouch
Így viszont ez nem ide tartozik... 😊
LeWyTy
Akkor az "Avatar - Legends of Korra" feliratát hol lelem? Mer tudom hogy van.
Ha valaki tud elérést adni annak megköszönöm.<#worship>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LasDen
nám

LeWyTy
Felirat letöltésének fitogtatása is tilos?

Zomil
Little busters oktober 6-tol.

Zomil

RelakS
pedig nekem benne van a nevem XD

Zomil
lol én is azt hittem vmi random ember kezdett irogatni ide 😄

Lelouch
Bizonyos értelemben az egész sorozat során egy szerencsétlenség volt. 😄
RelakS
_sajnos_ csak gondolkozik

LasDen
kicsit zavart nézése van 😄

RelakS
mutattak nekem fumoffu mangát, és megtetszett Sagarának a nézése ... mielõtt még elment volna vajas zsömlét kérni <#idiota>

LasDen
Son Gohan mekkora szerencsétlenség volt...nem is így emlékeztem rá...😄DDD

LasDen
csak meglepõ a váltás...😄

IMYke2.0.0.0
Hú, meg se ismer már az ember, hogy "ruhát" cseréltél 😊

RelakS
😛 😄 <#idiota>

Nem tetszik Sagara nézése? 😄

LasDen
ki vagy te és hol a logód??? 😮OOO 😄

RelakS
jaja, rögvest indul

jáj XD

"Figyelem, a következõ mûsor kiskorú nézõinkben félelmet kelthet."
Majd elindul a "cukizene" XD

LasDen
Ma. VIASAT6. 17:40. Dragon Ball Z – 1×01

Lelouch
Persona 4 + True End: Oké, hol lehet visszaváltani azt a 25x24+30 percet, amit rászántam erre az egészre? 😄 Mert nagyon nem érte meg. A Persona 3 movie-ra azért kiváncsi leszek, ott valamivel jobbnak tûnik a koncepció.
Hát kinek mi. Én csak gyenge hobbiként nézem ezeket, így igénytelenségemben (még az Animaxot is nézem! <#idiota>) ezek is teljesen megfelelõek a kikapcsolódásra. Másrészrõl a mûfaját tekintve szerintem nyugodtan lehet hozzájuk hasonlítani a Fairy Tailt is. A Narutot már nagyon régóta követem, így a nosztalgikus érzések nem engedik kimondatni velem azt, hogy már szar.( A Bleachnél már nincs ilyen problémám <#zavart2>)De már fejlõdök! Elkezdtem nézni a HxH 2011-et, és most fogok nekiállni akkor a Gintamanak is.
Lelouch
Az már önmagában elég szomorú, ha a Naruto és a Bleach a mérce. 😄
LasDen
simán...

A Fairy Tail mangáját figyelemmel követi itt valaki? A mai fejezet után már tényleg várható, hogy lenyomja a Naruto és Bleach párosát (pláne, hogy ezeket már illene befejezni).

más: Ha valakinek tetszik a Sket Dance, annak érdemes elkezdeni a Gintama-t is?
LasDen
ez a Psycho-Pass vagy kurva jó lesz vagy kurva szar...😄D