Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Már kijött.
IMYke2.0.0.0
Köszönöm srácok - hát, szomorú vagyok.
Jó buli lett volna egy ilyen kommandó kalandjainak a nyomon követése. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Malakai
Még az elsõ rész kijövetele elõtt vmi olyasmit magyaráztak, hogy a második rész 2011-ben jönne és onnantól 3 havonta az epizódok, ha tudják finanszírozni, de úgy tûnik nemhogy a sorozatot, de a második részt se sikerült, hivatalos álláspont nincs.

Kár érte, nekem (is) tetszett ez a „fél-komoly militarista akció aranyos szõrös állatkákkal” koncepció. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
úgy tudom ennyi volt meg egy bambi...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
A "Cat Shit One"-nak akkor most lesz folytatása vagy sem?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LeventeV
Kijött már a Persona 4 true endingje?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
legújabb torzkreálmányom 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
jol hangzik 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Hunter x Hunter 46.
Lassan már igazán esedékes lenne egy teljesen új opening.<#rolleyes> Amúgy lassan csatlakozni fog a "mókához"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Killua faterja és nagyapja is, a Társulat-vadászat kapcsán.
Lelouch
Kár, hogy már szinte hányingerem van Medakától. 😄 Most a mangában a
character development óta
se javított túl sokat a megítélésemen...
Na mindegy, legalább már lesz Naze. 😊
Zomil

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Horizon S2 10: Huhh, nagyon epic és látványos rész volt. És természetesen megint kaptunk egy felbecsülhetetlen Tori pillanatot 😄D

Lelouch
A kérdésre egy lehetséges választ nyújt a SAO legutóbbi része... 😄
Zomil
Accel World 21: valahogy jobban elviselném avatarnak ezt a dinot, mint a malackát 😄
Amugy nem volt rossz rész, felvezetés az utolso 2-re.
Viszont továbbra is vannak ilyen teljesen hülye megmozdulások, mint mikor most is Chiyu levette az ingjét...minek?(oké a fanservice-en kivül)

Zomil
Most nézem ezt a hsz-t, csak szolok, h ne sok reményt füzz hozzá, mert lehet, az utolso pár rész már csak dvd-n jön ki és 2. évad tuti nem lesz...
kár pedig egy rendkivül jo anime szerintem.

Lelouch
A Yorkshin arc egyik fénypontja az a harc.
Zomil
Jövö héten végre Uvogin vs kurapica 😊

Count Adyn
Hát ez nagyon kemény😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lelouch
Sword Art Online 10.
Ez a Heathcliff már túlságosan is overpowered...
Aki meg kiváncsi arra, hogy mi zajlott azon az éjszakán, amit Asuna és Kirito együtt töltött, annak itt egy link a hírhedt 16.5-ös fejezethez, ami bár a hivatalos kiadásban nem volt benne, az író tollából származik. Hogy canon-e vagy sem, azt mindenki eldöntheti magának. 😊

Amúgy állítólag a SAO-t 15 évesen kezdte el írni az író... Ahhoz képest elég jó. 😊
Zomil
Jah ezek szerint a szkander-re utaltak csak én értettem félre 😊

Lelouch
Nem volt semmilyen bírkózás, szkander volt... Amúgy akkor ajánlom ezt a fórumtopikot, egy fórumozó minden héten összeveti a mangát, a régi és az új animét.
Zomil
Nem, a legujabb részben:
US forum és ott valami birkozásrol beszéltek, h nem volt birkozás csak a csávo egyböl oda vitte öket

Lelouch
Animesuki fórum? 😄 Ha igen
és a szkanderrõl van szó, akkor én nem mondanánám hogy a különválás óta erõsödött, ez inkább a Killuáknél végzett erõsítés eredménye lehet. 😉 Azzal Gon is egy lökéssel letudta a harcokat a mennyek arénájában, míg el nem ért a nen-használók emeletére.
Zomil
Olvastam HxH-ban kivágtak egy Leorio jelenetet amiböl kiderülne, h azért ö is erösödött...francba, h pont a kedvenc karakteremet hanyagolják el az anime-ben és a mangában is 😞

Malakai
Kokoro Connect 10
Szerelmi háromszög lejárt lemez mondhatni, de eddig jó volt, az egész animét nagyon jól írják szerintem, szóval simán lehet jó feldolgozás a témára.
Sawashiro Miyukinak meg érdekes hangja van, de jól játszik, Inaban a végén moe overload. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
101.-hez RAW már van egy ideje, csak az angol fordítás késlekedik.
LasDen
a soul eater mangával mivan, hogy nincs új fejezet???

Count Adyn
a végére minden érhetõ lesz nyugi😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zomil
Én megvárom hogy AA befejezze S;G-t, majd csak utána kezdem el, mert eléggé darálos anime 😄
(legalábbis tulsásogas is bejön amennyit tudok rola, h ne egybe nézzem meg, igazábol csodálkozok, h eddig angolul nem estem még neki)

Lelouch
Így, hogy Feyris is vissza tudott emlékezni az általa elküldött D-Mail elõtti világvonalra, már semmi se lepne meg ezzel kapcsolatban... 😊
Tudhatná éppen sok helyrõl. De poént nem lövöm le, késõbb megérted majd. 😊

Máté94
Jinrui 9: A mai rész kifejezetten tanulságos volt... 😊
Lelouch
Accel World 21. - Harunál maradhatna ez az avatar a malacka helyett. 😄 Furcsálom is, hogy õ maga még mindig nem cserélte le valami méltóságteljesebbre.
Lelouch
Mondjuk most felmerült bennem egy kérdés...
A D-mail ugye meg nem történtté tette azt is, hogy Suzuha megtudta ki az apja. De akkor hogy "futott" mégis Hashida Suzu néven? Nem tudom elképzelni, hogy jöhetett volna rá magától...
Lelouch
Az elsõ esetben is 1975-be ment vissza, csak 2000-ben tértek vissza az emlékei.<#wink>
Lelouch
Ezen alig van olyan cím, ami tényleg lesz õsszel... 😄 Nagy részénél még anime sincs bejelentve.
No igen csak elsõ esetben ...
2000 körülre ment vissza mert rossz maradt az idõgép és pár hónapot élt, második esetben meg 25 évet 2000-ig. Ha Okabe hagyná, mirõl szólna a sorozat? De bármilyen fura lesz még drámaibb is.

LasDen
ennél van újabb is asszem, mert olyanok is vannak rajta, amik nem is léteznek (Bamboo blad, ichizon s2 vagy a Gundam origin)....

de amúgy lesz néhány érdekes sorozat...Psycho-pass, robotics;notes (ami szerintem bukó lesz valamiér) vagy a key-es little busters, amitõl megint csak bukást várok...

IMYke2.0.0.0
Ha volt már, akkor bocsi: 2012 Fall Anime v1.0
Ismertetõk (is)

Lelouch
Visszautazott 1975-be, de balul sült el. Utána egy D-mail javított a helyzeten, de Suzuha ugyanúgy meghalt 2000-ben.
LasDen
am hyouka 20 iszonyatosan unalmas volt...végig se néztem, teljesen hasznavehetetlen részek...

LasDen
mi is volt??? már nem emlékszem 😞(

Lelouch
Steins;Gate 16.
Suzuha...<#shakehead><#sir> Remélem Okabe nem hagyja majd ennyiben a dolgot...
Lelouch
History's strongest disciple Kenichi, Tengen Toppa Gurren Lagann, Claymore, D.Gray-Man, Darker than Black, Dragon Ball, Fullmetal Alchemist Brotherhood, Needless, Nurarihyon no Mago, Soul Eater, Hellsing Ultimate, stb... 😄
LasDen
Kara no kyoukai, gundam, break blade....

cataflam02
Helló!

Mondjatok már nekem valami igazán jó animét... amibe van sok szereplõ sok csata és jó story..

Jelenleg amiket nézek
Hunter x Hunter egyik legjobb jelenleg futó anime
One Piece BEST!
Fairy Tail
Accel World
Sword Art Online

Naruto, Bleach, stb.. kaszáltam mert unalmasok/gagyik..

Amik még tetszettek
Ano Hana, Code Geass, Mirai Nikki, Highschool of the Dead, Deadman Wonderland, To Aru Majutsu no Index, Neon Genesis Evangelion

Hirtelen most ennyi jutott eszembe amit élvezettel néztem végig..

Elõre is kösz!

One more story

Zomil
Horizon S2 09: Tömény akcio. Tori szokás szerint meztelen a rész 90%-ában(valaki igazán elmondhatná hogy: MIÉRT? 😄). Amugy korábban nem irtam, de nagyon bejön, hogy kicsit Tenzou központu most a történet. A légicsata meg nagyon király a végén, bár még egyáltalán nincs vége.

Arrol nem is beszélve, h mekkora hatlmas troll ez a Musashi banda 😄
Már 4-5 rész ota azzal szorakoznak, hogy valahogy joban legyenek az angolokkal, elözö részben végre a zsoldosaik lesznek...erre most HÁBORUT inditanak ellenük...kééééész... 😄

"Csak megjegyezném, hogy ha egy fordítás nem a szerzõ engedélyével történik, ugyanúgy warez, meg a szomszéd jogai, meg effélék. Szerintem."

A helyzet rosszabb. A kiadó engedélye is kell(ene). Rosszabb esetben még másoké is.

Lelouch
Rosario+Vampire II 56. fejezet
"Aizen" pozitív csalódás volt. 😄 Biztos megvannak a saját önös érdekek, de azért jó hogy most Tsukunéék oldalán van. Lassan a Bleach-ben is behozhatnák már a képbe... 😊
Egyébként nem lepne meg, ha Akuha is a jó oldalra állna majd végül... Kokoa meg tisztában van vele, hogy az anyja és a nõvére a fõ ellenségek? 😊 És ha már itt tartunk, õ miért nem barna? 😄
IMYke2.0.0.0
Ja, hogy a végén felsorolja, mik voltak benne?
Én akkor írtam, amikor megláttam Nagato híressé, ikonikussá vált hóesés-tenyér jelenetét.