Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Horizon I-II:

Az angolok miért használják a "Tes"-t úgy mint a spanyolok? Vagy az író már nem tudott mit kitalálni még a "Judge" mellé? 😄D
Malakai
Pedig most is rámenõs volt, de talán mert most az, hogy Oreki kezdeményezte a dolgokat, így nem is kellett belerángatni igazán.
Az viszont egy vicc, hogy... (ep 19)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...az elsõ nem iskolai slice of life ügyük egy ilyen semilyen egy részes.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
a legutóbbi részben chitanda végre szimpatikus volt számomra...😄D
de amúgy én is picit eluntam magam az egészen.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Malakai
Hyouka egyre unalmasabb, persze lehet csak én unok rá a "formulára" és nem az anime rosszabb.
Na nem mintha eleve csupa izgalom anime lett volna, de érdekes és nem nevetõsen, de humoros volt.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
más volt a befejezés? hm... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
nemtom egy betût nem olvastam belõle 😄 viszont a BR-en más befejezése volt mint eredetileg...
én se gondoltam hogy folytatják, de úgy látszik 2 év alatt termelt annyi profitot, hogy megérje még egy évad....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
jo csak nem anime original befejezése volt? meg nem is volt annyira népszerü igy kicsit fura ilyen hirt olvasni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
gondolom a novelben nem kártyáznak egésznap....😄

Zomil
öööö...izé...hurrá? 😄
mit lehet abbol még kihozni? 😄

LasDen
Hyakka Ryouran 2. évad...
várom örömmel....
és legalább megvan mivel térek vissza a fordításhoz 😄DD

Lelouch
Szerintem pedig a legutóbbi rész úgy-ahogy helyrerázta az egészet. 😄 És a folytatás is jónak ígérkezik innentõl kezdve.
Zomil
Nem, csak ez az arc nagyon nem tetszik 😄

Máté94
Neeeem... ugyan már... 😄D
Lelouch
Azt hittétek, hogy ebben a részben már el is intézik nyomit, vagy mi? 😄
Zomil
Accel World: Egész türhetö rész volt, bár kicsit sajnálom, h mostmár végig ezzel fognak foglalkozni.

Máté94
De.<#zavart1>

Lelouch
Nem 20? És mire gondolsz?<#vigyor>

Egyébként meg lehet kövezni, de nekem most bejött ez a rész. 😄
Máté94
AW 21.: Nem hiszem el, hogy az utolsó részre tartogatják...<#rolleyes>
Zomil
Horizon S2 08:
Ez a kép mindent elmond a részröl...Eléggé wtf rész volt 😄

Tasogare Otome x Amnesia manga 36-ik fejezet.

Mintha elég sok átfedés lenne az animés ending verzióval, bár ez majd csak a következõ fejezetre lesz még tisztább. Úgy tûnik a készítõk kikérték a mangaka véleményét is...
Lelouch
Az elsõ évad tempóját nézve jogos...
A 4. évadnak viszont szerintem csak az szabna határt, ha a manga befejezõdne a közeljövõben.
LasDen
nem kell annyit várnunk szerintem 😄D meg nem hiszem, hogy lesz 4. évad (remélem inkább)

Lelouch
Ahogy most elnéztem, a 3-4. évad körül már fog menni neki a
kosárra dobás is... 😄
LasDen
igen-igen valami olyasmi, de van még 1-2 trükk a tarsolyában 😄

Lelouch
Kuroko no Basket 21.
Kuroko abba az irányba fog fejlõdni, mint amit a Shutoku-duó tárgyalt, mi? Az lesz majd a vanishing drive? Bár gondolom az már nem fog beleférni ebbe az évadba.

Viszont a Kise vs. Aomine összecsapás az elõzetes alapján még most meg lesz ejtve. 😊
Mivel ez valszeg az orosz flotta, ezért biztos hogy a ruszki matrózok elitták a felújítási pénzt. 😊

Egyre jobban BR után kiált ez a sorozat.
LasDen
az utolsó részre tartogajták...😄

Seth
Muv Luv 09.
Részrõl részre, egyre minõségibb darab lesz 😄

PSN ID.: Beegabor

Lelouch
Amúgy ahogy elnézem, már kezdenek felvezetni a Sword Art Online animében egy anime-original szálat...
Kirito párbajánál mutattak ugye egy "nevetõ koporsó" tagot. A bibi csak annyi ezzel, hogy az LN-ben nem volt ott, ami nem meglepõ, lévén ekkorra ott már fel lett számolva a céh. Úgy látszik az animében ez nem történt meg, hiszen nem lenne tanácsos a céh göncében járkálni. 😊

Kiváncsi vagyok, mit akarnak majd ebbõl kihozni... Bár végülis mindegy, csak ne nagyon térjenek el az LN-tõl, mert az a folytatás rovására menne.
Lelouch
Töltsd ki az ûrt valamivel, pl. nézz bele a Yu Yu Hakusho-ba. Ugyanaz írta a kettõt.
Zomil
Nincs HxH a héten 😞

Anime logika...

akinél a nagyobb fegyó van és hangosabban ordít az az ász. 😊
Malakai
Muv-Luv 9
Biztos én vagyok lassú, de itt miért is Yuuya volt az ász? Õ csak meghúzott egy ravaszt lényegében. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Ha már itt járunk, ehhez még van egy adalék, amit még a "gyilkosságos" sztoriból hagytak ki...
Kirito szándékosan titokban tartja, hogy egyedi képességet kapott, ennek ellenére valamilyen módon, Heathcliff, Asuna céhének vezére tudomást szerzett róla... De ez a Heathcliff amúgyis gyanúsan sokat tudott, mikor kérdezgették a játékkal kapcsolatban a nyomozás során...
Zomil
Épp ezért nem értem, h még mindig nem mutatták meg, h miért csináltatta a kardot, csak annyi látszik, h elözö részben összeszenvedett egy ritka kardot, erre most el lett felejtve közben meg elözö részben még ugy volt elöadva, h ez lesz az uj kardja...

Lelouch
Kiváncsi lennék mennyire hitelesek ezek a statok, az LN-ben nem voltak feltüntetve. Amúgy Kirito mondta azt Lizbeth-nek, hogy mostantól az új lesz az elsõdleges kardja. Még nem láttam az új részt, de érdekes ha mégse azt használta. 😊
Lelouch
Idõsorrendben halad az anime. Itt van a timeline, bár mivel az egész LN-re kiterjed, erõsen spoileres.
Count Adyn
de majd késõbb
dual wieldezni fog a kettõvel mikor durvul 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
Nem vagy az😊 Igazából a kristály kard
(Dark Repulser)
nem jobb mint az alap kardja
(Elucidator)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zomil
SAO: Most lehet hülye vagyok...de az anime nem idösorrendben halad? Akkor Kirito miért nem a kristály kardot használja?
De ezen kivül iszonyat jo rész volt 😊

DarkHorSe
Koszi, megnezem ezeket eloszor, aztan meg jelentkezem.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Count Adyn
Mondjuk Fairy tail ami beugrik erre😊

Komolyabb témában meg Steins;Gate ami nagyon bejött, illetve Sword Art Online és Kokoro Connect ami nemrég fut és megtetszettek nekem😊

Zomil
Nagyon sok nézhetö jo minöségü anime van a frissebbek között is, szoval ha tippeket kérsz szivesen adunk, csak szükitsd le vmi stilusra v mondj példát ami érdekel, mert berakhatok nekem egy 10-15-ös listát, de az sokat nem ér 😄

Lelouch
Ezekhez hasonló nézhetõ anime annyi van, mint csillag az égen. 😄
DarkHorSe
Hello, regebben sok aminet neztem, Fullmetal Alchemist, Death note, bleach, naruto meg ilyenek. Gondoltam ujrakezdem, mostanaban jelent meg valami ezekhez hasonlo nezheto anime? Barmilyen stilusu lehet.

Koszi

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Lelouch
Kenichi OVA 2. - Na ez már jobb volt, mint az elsõ. Így összességében kap tõlem egy 8/10-et.
Amúgy meg kevés volt ez a két rész... Most várok egy darabig, hátha jön egy rendes második évad, ha nem akkor nekivetem majd magam a mangának valamikor.
Még nem láttam, de a két részes mellékszálból, és a 19-ik rész végi ajánlóból sajnos elõre sejthetõ volt és én már annak is örülnék ha az EP21 nem lenne ilyen.

Malakai
Accel World 20, vissza a Noumi szálhoz, újabb kiábrándító epizód, de legalább unalmas.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Pedig a manga már számtalanszor fel lett hozva itt is, hogy mennyivel merészebb, mint a sima. 😄 Az OVA meg egész jól tálalta, bár pl. Mikannál már nem mertek mellbimbót mutatni. 😄
BEAST
Tényleg nem volt rossz... bár csöppet meglepett mennyivel több a villantás az alap To Love ru-hoz képest is.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."