Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Nem csak itt olvastam ilyen véleményeket ezért is érdekel ennyire, hogy miért. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zomil
Sztem Lasden-en kivül senki sem szidja annyira a SAO-t 😊
Nekem kicsit eröltetettnek tünik 1-2 drámázás, de ezen kivül elvagyok vele.

PetruZ: Ne irjál már ilyen jo leirást, mert eddig nem érdekelt de most nagyon felkeltette az érdeklödésemet 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
nekem elég so-so lett...érdekel is, nem is..picit uncsi lett a rész...de meglátjuk mi lesz belõle...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Köszönöm az ajánlót - felkerült a listámra. Another-t 3. epizódnál hagytam abba, játék miatt, most kedvet kaptam újra 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

BEAST
Köszönöm, ebbe lehet én is belenézek. :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PetruZ
No, megnéztem most, tehát Shinsekai Yori (AniDB): Ezer évvel járunk elõrébb, de a világ abszolút nem technokrácia, hanem sokkal falusiasabb, aféle zöld utópia, bár vannak egyfajta kötelekkel (rope border) elhatárolt területek, amelyeken túl tilos menni, mert ott valamiféle szörnyû lények élnek. Mindenki birtokolja a telekinetika képességét és a fõszereplõk is ezt tanulgatják egy akadémián. A képesség egyesek szerint isteni hatalom, mások szerint átok, de úgy tûnik, mindenki birtokolja. Aki nem, vagy rosszul megy neki, egy nap nyom nélkül eltûnik...
Ér...dekes... Stílusában az Another-re emlékeztet a közelmúltból, hasonló képekkel és szûrõkkel operál, de a karakterek mások (ez A-1 Pictures). A történetvezetés is hasonló, a visszaemlékezések és a jelen képei egymást váltogatják. Az elsõ rész eléggé mélyvíz még, sok minden értelme csak utalásból kikövetkeztethetõ, de látszik, hogy egyfajta pszicho-thriller lesz ez is. Nézem tovább, egyelõre 7/10, aztán meglátjuk.
BEAST
Az év animéje és a kedvenc számomra nem feltétlen egy és ugyan az. A listámon van még pár olyan anime ami szerintem nem volt az adott szezon legjobbja, de számomra még is van bennük valami ami miatt kiemelem õket. Általában ez lehet egy-egy szereplõ, rész vagy akár csak egy jelenet is. Ebben az esetben, a lentebb említett dolgok miatt lett most kedvenc, nagyon tetszik a világ amiben játszódik.

Amúgy mivel csak 5 hely van, ez elég sûrûn változik. 😊

Lelouch
Ha szerinted se év animéje, akkor hogy lehet hogy ez az egyetlen idei sorozat a top5-ödben? 😊
BEAST
Igen, ezért nem értem. Szerintem sem év animéje, de vannak elemei amik kellemes csalódást okoztak. Ilyen például, hogy végre egy tényleg átgondolt és érhetõ mmo/virtuális világ, ami tele van átlag emberekkel, szerethetõ karakterekkel. .Hack pl ezért nem tetszik, vagy bugyuta vagy elvont a világ és a karakterek is.

A másik ami tetszik benne pedig az, hogy ismét egy anime, amiben nem csak kerülgetik egymást a fõszereplõk egy egész sorozaton át. Összejöttek és valamiféle közös életet is építgetnek és kb a sorozat felénél járunk.

PetruZ
Már lent van, este megnézem, majd írok róla valamit.

Haganai 13: Átvezetõ az elsõ évad végérõl a következõbe (ami majd januárban jön). Szokásos klubdélután, ezúttal egy folytatásos novella megírásával próbálkoznak, random kisorsolt sorrendben, szóval az elején szamurájosként induló történetbõl a végére valami egészen más lesz. 😊 7/10
Ruley
Shin Sekai Yori elsõ része kint van. Nézi valaki?

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Lelouch
Ha nem azt kapja az ember, amit az óriási hype alapján elvárt, akkor az általában ilyen véleményeket szül. 😊
Ami engem illet, szerintem elég távol áll a nézhetetlen és szar jelzõktõl, viszont nem is egy év animéje szint.
PetruZ
Ó, igen, a Nichibros, a másik nagy kedvenc. Nagyon okosan és komolyan tud irtózatos hülyeség lenni. 😄
BEAST

Nem célom, hogy másokat gyõzködjek nekem miért tetszik, az pedig fõleg nem, hogy megmondjam másoknak miért tetsszen. Tehát még egyszer nem az zavar, hogy másoknak nem tetszik, csak az zavar, hogy nem értem miért.

Egyszerûen kíváncsi vagyok mire fel ez a nagy negatív véleményáradat a SAO irányába.

Kicsit bõvebbre gondoltam, mint az eddigi "nézhetetlen" és "szar" jelzõk. Persze nem kötelezõ válaszolni, mehet tovább az, hogy hetente pár ember beírja mennyire szar és nézhetetlen, de sajnos az ilyen értékelésekkel nem tudok mit kezdeni. :/

Lelouch
Hozzám ezen a ponton közelebb áll az Accel World. 😊
Lelouch
Olyan nehéz elfogadni, ha valaki nem magasztalja a SAO-t? 😊
LasDen
jah ott van egy rész, ahol nem volt kedvem már kifejteni....még így is erõltetett néhol az írás, hogy kipréseljek magamból valamit oda 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
"13. Baka to Test to Shokanjuu

Vicces és ecchi…"

Nem vitted tulzásba, pedig elég szép helyen áll 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

BEAST
A legtöbbször azt látom negatívumként, hogy miért nem mutatják a frontot, miért nincs több harc, mi ez a hülyeség, hogy élni próbálnak a virtuális világban.

Nem is igazán értem mi érdektelen abban amit mûvelnek... egyszerûen egyetlen értelmes vagy érthetõen megfogalmazott negatívumot se láttam még senkitõl, de tényleg kíváncsi lennék.

Count Adyn
Lehet válogatni mit nem láttam még legalább😊
Amugy a Danshi Koukousei no Nichijou elõször nagyon fura volt, de sírtam néha a röhögéstõl, a legjobb a literary girl-ös részeken😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LasDen
nem kell agyatlannak lenni, és köszi hogy ennyit nézel ki belõlem 😄DD
nincs bajom a drámázással, de itt érdektelen amit mûvelnek és nézhetetlen ezen része számomra....

LasDen
TOP 50 anime by me....
egy kis unatkozás eredménye...😄D

BEAST
Nem tudom mi bajotok vele, szerintem a szezon egyik legjobbja. Ja, hogy nem csak agyatlanul darálnak a frontvonalon... ójaj.

Zomil
mert hátha jobb lesz 😄

amugy annyira sztem nem szörnyü, vannak benne rosszabb és jobb részek is, erösen közepes szerintem, de pl. jobban bejön, mint az Accel World

LasDen
SAO 13 (ami inkáb csak egy negyed).....persze, fejvesztve menekülnek...azt meg a nagy lófaszt....

Mért nézem én ezt??? Mééér????

jetblack

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Zomil
jo de annál legalább a képen látszodik, h az egyik fiu... 😄DD

Lasden: jolvan majd arra is biztos sort fogok keriteni az életem során, de mindig megrémit az a rengeteg rész 😄

Körülbelül akkora trap mint Pico. 😊
LasDen
GINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMAGINTAMA

Zomil
azumanga után majd a lucky star jön(mivel elég "alap" animét ismerek már, h a poénok/utalások jobban átjöjjenek), utána akkor lehet ez jön amit ajánlottál 😊

Győri Devi
akkor nézd meg a Cromartie High School-t ha még nem láttad volna

やられたらやり返す。倍返しだ!

Zomil
nichijou után sztem minden ilyen gag anime gyengébbnek tünik...egyszerüen az egyik legjobb...kár, h ennyire nem kapott elismerést. De most nézem az azumangát, eddig 6részt láttam, nem rossz, de valahogy nem tud olyan hatást gyakorolni rám, mint a nichijou 😊

PetruZ
A Kill Me Baby simán sz*r. 😊 Bár végigkínlódtam magam rajta és volt egy-két poén, amin lehetett mosolyogni, de a Nichijou után nézve kifejezetten rossz és béna volt.
Zomil
nem értem mi a bajod, ezek csak aranyos lányok...oh wait... 😄DD

LasDen
ne dramatizáld túl 😄DD

Lelouch
<#vomit>
Zomil
mekkora trap már ez az anime, ha valaki csak a képeket nézi meg 😄

Győri Devi
azt pedig nem hagyhatjuk!

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

LasDen
2.11.....WIN 😄DD

Seth
Nemá, én errõl miért nem tudtam ?

PSN ID.: Beegabor

Seth
Jah, különben azt hiszik az Elfen Lied a legjobb 😄

LasDen
a Pico x Chico x Coco sokkal jobb...😄DD

Győri Devi
akkor hogy tanítod meg az újakat a jóra? hogy teheted meg velük hogy a sötétségben kutassanak? utat kell nekik mutatni mert különben mindörökre elvesznek!

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Seth
Boku no Pico?

Zomil
Nem szabad mindig ellöni, sporolni kell vele, mert a végén mindenki azt nézné 😄

LasDen
igaz ami igaz...nem szabad felelõtlenül ajánlgatni össze-vissza....😄

Győri Devi
túl öreg vagyok én már ehhez... átkell adni a stafétabotot a fiatalabbaknak XD

LasDen
akkor tedd meg te...

Győri Devi
az örök klasszikust meg senki sem ajánlotta... nagyot csalódtam bennetek...

LasDen
Egyenlõre a sorozatgyilkos fog földarabolni, mielõtt elássa a részeidet az erdõben, amit te keresel az az egyelõre...