Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Elfen Lied: <#eljen>
Death Note: hááááttttt

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
Szerintem meg Elfen Lied-et és Neon Genesis Evangelion-t, meg utána Death Note-ot neki 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Azért egy Naruto után nem egy egyszerû darab. 😊
Ruley
Miért? Nincs benne semmi anime-specifikus, nem egy otaku-paródia.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Lelouch
A Baccano szerintem még elég korai lenne. 😊
Lelouch
De meg is éri a ráfordított idõt?<#zavart1>
Ruley
Másrészt viszont a legtöbb anime sorozat 26 részes, szóval sok hasonlót is tervezel ledarálni a jövõben, akkor a Death Note jó kezdés a mûfajba.

A Baccano is jó kis sorozat szerintem, és az is ilyen rövidebb amivel hamar megvagy.

Lelouch
HunterxHunter, Code Geass, Fullmetal Alchemist Brotherhood, Tengen Toppa Gurren Lagann, Yu Yu Hakusho, Darker than Black, History's Strongest Disciple Kenichi, Dragon Ball, Bleach, Fairy Tail...
LasDen
nézd a ONe Piecet...kis millió rész, bõven elleszel vele...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tudnátok valami jó kis animét ajánlani? 😄 Narutót nézem de heti egy rész elég soványka úgyhogy belekezdenék egy másikba csak nem tudok dönteni. One Piece-rõl meg Death Note-ról jókat hallottam de nem tudom melyikkel kezdjem 😄

Ruley
Én a régebbi évadokban is 4-7 original animét számoltam, talán inkább azt mondanám hogy a mostani évadokban több a kimondottan eredetiskedõ, innovatív alaptéma.

Igaz hogy tavaly mondjuk az AnoHana vagy a Guilty Crown eredetik voltak, de nyugodtan lehettek volna tipikus Light Novel adaptációk is, én ugyan meg nem mondanám a különbséget.

Ehhez képest idén sok olyan van mint az UtaKoi, a Psycho-Pass, a Shin Sekai Yori, a Jormungand, vagy a K, amik elsõ látásra nem nagyon besorolhatóak a hagyományos anime mûfajokba.

Zomil
érdekesnek tünik 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Ez a Higurashi Kira kész katasztrófa. 😄
LasDen

mostanába mintha egyre több ilyen original anime lenne...vagy régebben is ennyi volt??

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Remélem a továbbiakban is lesz ilyen elõzetes kiadás.
Zomil
azt irják PSN-en van rajta(playstation network)

Lelouch
Nem tudom milyen forrásból, de a gg ma kiadta a Code Geass: Akito the Exiled elsõ részét... Belenéztem, a videó minõsége nem a legjobb, de simán nézhetõ.
IMYke2.0.0.0
A "Kill Me Baby" elsõ részébe belenéztem - hát ez beteg 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PetruZ
Jöhet! <#taps>
Zomil
na meg is jött a hir Nyaruko 2. évadrol 😊

armageddon666
Szerintem nem igazán pályázzák meg az esélyes helyszíneket. 😊

@

Zomil
Nemtudom, de sztem nagyon jopofa dolog, h vannak animék amik irl helyszinekre "épülnek" 😊

LasDen
Ano natsu model városában növekedett a turizmus...

kíváncsi lennék, hogy az ilyen esetekben az esélyes egyes helyszínek mennyire lobbiznak érte, hogy õk legyenek a minta...hisz egyértelmû, hogy az ilyen városokban megnövekedik a turizmus, mégha csak egy idõre is...

LeventeV
Lehet megnézem felváltva egy másik animével, mert hogy csak azt nézzem, úgy nem fog menni.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Count Adyn
Szerintem nézd meg, megéri már nem tudnám elmagyarázni hogy ki mikor ki kicsoda igazából😄 De legalább a csajszit megfekteti a kisgyerek😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LeventeV
Valak nem írja le nekem nagyjából, hogy mi a Mirai Nikki vége? Egy-két hónapja elkezdtem, meg is néztem pár részt, de nem tetszett annyira, de a végére azért kiváncsi vagyok. 😛

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Zomil
hát végtelenitettek közül nem igazán van más normális valoban 😄

Lelouch
Más egyébként szerintem nem is nagyon jöhetne most szóba animék terén...
LasDen
ja télleg..nem is figyeltem 😄DD jóó 😄
nemtom..valahogy nem mozgat, de lehet belenézek 😄

Lelouch
Így van. 😄
Zomil
"kéne valami új never ending shonen...😄"

sztem erre válaszolt 😊

LasDen
Saint Young Man...

Lelouch
HunterxHunter?
IMYke2.0.0.0
Jáááj...

LasDen
miután olvastam hogy film lesz belõle beleolvastam a mangába....háát ez egyszerûen zseniális...😄DDDDDDDDD

LasDen
háát...véger ért SKET Dance...😞(( jó volt, kedveltem és örömmel néztem minden héten, bár azért voltak igen gyenge részek. minden esetre remélem még visszatér egyszer. szerencsére mondjuk a Gintama veszi át a helyét régi-új idõpontjában, mégha tele is lesz ismétlésekkel...
kéne valami új never ending shonen...😄

Zomil
lol

armageddon666
Lehet hogy egy threadben volt egy másik képpel és arra kerestem rá... na mind1.

És valaki nézi ezt a Moyashimont? Jó? 😄 ahogy látom bacikról szól.

@

PetruZ
armageddon666
Azzal próbáltam, nekem nem adott 😞

@

PetruZ
Van még a TinEye is, mint egész jó képkeresõ (és próbaképpen megnéztem, 20 találatot adott erre a képre).
PetruZ
Néha elõadja magát, de valóban határeset. 😄 Inkább az S1-re igaz, késõbb már elment az egész soft harem / school-life / slapstick irányba, pedig szerintem jobban rá lehetett volna menni azokra a dolgokra, amiket idõnként megemlít, hogy miket csinált, hol dolgozott, stb..
Zomil
pedig a google nekem kidobta 😊

Lelouch
Settings->Recommended->Image search

Erre a képre is hozott találatokat.<#wink>
armageddon666
4chanról láttam, de mi az hogy képre rákeresés funkció? reverse image search rendszert próbáltam, de saját screenshotot nehezen talál meg 😊

@

Zomil
"who can see and talk to cute, chibi bacteria and other microscopic organisms"

mi 😄

Lelouch
4chan? 😊 Ha igen, már van képre rákeresés funkció is, csak be kell állítani. 😊 Amúgy ez a Moyashimon.
armageddon666

Ez mi ez? Köszöntem 😊

@

Lelouch
Hayate? 😊 Amúgy így belegondolva, elég LOL a combat butler cím. 😄
PetruZ
+ Black Lagoon (!), Seirei no Moribito, Samurai Champloo, Kingdom, Appleseed (nem a XIII, hanem a két film), Berserk (!), FMP, Cowboy Bebop, Hidan no Aria, Hayate 😊, Jormungand (!), Ninja Scroll (!), Kurenai, Kore wa Zombie Desu Ka 😊, Baka to Test 😊, Rurouni Kenshin, Sword Art Online (!), Towa no Quon, Upotte 😊, Zetman, stb...