Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
héten megkaptam a kért Hiramaru-Yoshida adagomat...nagyon jóóó volt 😄 Ezek ketten (hárman) nagyon jól elvannak 😄DD a vége pöppet nyálas lett, de élveztem 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Evangelion mellett belefér...azt ugyis 2016-ig várhatod legalább 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

2014 summer? Nem várok elég régóta ezer másik filmre? Még ez is? 😄

BEAST
Kíváncsi leszek milyen lesz Mamoru Oshii új filmje. 😮

Garm Wars

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zomil
From The New World 06: Ettöl az animétöl továbbra is kiráz a hideg...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondjuk nem igazán értem, h a srác hogy nyerte hirtelen vissza az erejét, de legalább szép kis demonstráciot láttunk, h milyen erösek ezek a képességek

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
14. rész
Yuri a neve és leszbikus. 😄 Már rész elején rájöttem, hogy Momoka volt az igazi neki, viszont hogy nála volt a napló fele, leesett az állam. 😄

@

Máté94
~nanodesu. 😄
PetruZ
"Dunno?" 😄 (és a vékonyka hang mellé)
Zomil
"Egyszerûen tündéri" Haha 😄

PetruZ
Némi "profiltisztítás" után dobtam pár futó animét (pl. Ixion, ami rém idegesítõ és uncsi lett) és a felszabadult idõmben ledaráltam a Jinrui wa Suitai Shimashita-t. Korábban idõhiány miatt hagytam félbe, pedig érdekelt, de most egyben lement minden, a két special résszel együtt. Aki nem szokványos, vicces, enyhén fantasy-beütésû, poszt-apok-jellegû sorozatot keres, mindenképpen kerítsen sort rá. Egyszerûen tündéri. 😄
8/10
armageddon666
Ez a Mawaru Penguindrum mesteri... Színes, egyszerû formák tömkelege, és mégis olyan sötét valahogy az egész.

Az állandóan elõbukkanó szimbólumok nagyon frusztrálók. A háromféle pingvin, a gyertya, a virág... csótányokat egyre kevesebbet látok, de mintha azok a szereplõk lelki állapotához lennének köthetõk. Mint a pingvinek minden cselekedete. Mintha a gazdáik lelkét tükröznék.

@

Seth
Elég ócska a kép rajta

PSN ID.: Beegabor

RelakS
T-shirt for the brave? :}

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lelouch
Szerintem egy con-on nyugodtan bepróbálkozhatnál vele. 😄
LasDen
egy ilyen pólóval mennyire néznének ki? 😄D

Lelouch
A másodikat én is megfontolnám. 😄
Lelouch
Ez a Kaiji-ból van, ilyen kártyákkal nyomták az elsõ arc-ban a kõ-papír-ollót. A P-C-G ezeknek a kezdõbetûi.
Máté94
Hát, elõször azt hittem, hogy a Phi Brain: Kami no Puzzle POG-re gondolsz, ezért lepõdtem meg. 😄
LasDen
ha póló akkor én egy ilyet

vagy ilyet szeretnék 😄

Lelouch
Mi olyan vicces? Ráadásul az nem is POG...
Máté94
POG 😄D
Lelouch
Animeland? Bár nem tudom, árulnak-e pólót. Esetleg pólóra nyomás, mint alternatíva?

Amúgy ha már felmerült, én egy ilyenen gondolkozok... 😄
balintk
Tud valaki valami jó Magyar otaku shoppot? Kellene pár póló.

IMYke2.0.0.0
No, mindegy, most megnézem a másik 2 részt is. :=(

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Hát, ezzel csak az a baj, hogy mindenhol az általam eddig látott 2 rész, valamint a meddignél a "?" van...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
ott azt írják a 4. volt az uccsó...

IMYke2.0.0.0
"Kaichuu!"-t (furl=http://myanimelist.net/anime/9205/Kaichuu!]info[/url]) elkaszálták, vagy mi?

IMYke2.0.0.0
Upotte!! - Hát, ezt a lány-fegyver témát még szokni kell. Mindenesetre, az elsõ rész tetszett 😊

Lelouch
Hunter x Hunter Manga to Run 2-Part 'Kurapika Tsuioku-hen'

Végre valami manga fronton is. Remélem hamarosan rendesen is visszatér.
armageddon666
Elfogyott

@

Zomil
Engem nem zavar a spoiler nyugodtan leirhatod ide spoiler tag-be vagy privátba 😊

Nagyjából nem túl spoilerezve szinte összes valamire való szereplõ megússza az egészet.

Zomil
Miért a 2részes filmben mivan? Spoiler-ben leirhatnád, mert nemhiszem, h megnézem, a sorozat ugy volt jo ahogy volt, nem kell nekem ilyen alternativ izé.

Jön valaki Pénteken Urániába Farkaskölykök-et nézni?
Anilogue_2012

Speciel az alapsztori hajaz a Battlestar Galactica-ra, aminek meg tök véletlenül a Yamato-ra hajaz és akkor körbe is értünk, nem? 😄
De sosem értem meg, hogy az optimistább film verzió minek jött ki? Ez úgy volt jó és egész ... a sorozatban. Szerintem.

RelakS
Még egy kis sushi?
Ez most a Papírtigris étterem

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

PetruZ
Ó, a Karast én is dobtam egy rész után. 😊
armageddon666
Nálam háromnegyed részig bírta asszem. De lehet egyet végignéztem. 😞

@

IMYke2.0.0.0
Te tudod.
Én hangulat ember vagyok, bevallottan. Tehát, ha szar kedvem van, akkor még a világ legjobb könyve, legjobb filmje sem tud érdekelni, s ha éppen olvasom, nézem, akkor is könnyedén meg tudom szakítani az "élvezetét".
Ezért, minden ilyen mûnek adok esélyt késõbb, amikor nem vagyok mély völgyben. az esetek 99%-ában nem bánom meg.

LasDen
utólag már nem nagyon szoktam még egy esélyt adni animéknek...ha dobtam, akkor nem tetszett és valószínû késõbb sem fog. úgyhogy ott marad, amíg világ a világ 😄
(egy volt, amit dobtam aztán mégis adtam esélyt és jó volt, de már nemtom mi 😄)

IMYke2.0.0.0
Hát, ha a 2. rész után dobtad, akkor az baj... nyilván, nem foglak rábeszélni, de a sok hulladék hárem anime közé simán bepréselhetõ a cucc, és tartalmasabb is, még ha oly' "egyszerû" a dolog, mint a faék.

LasDen
én a 2. rész után dobtam....nem is nagyon emlékszem már rá, de hülyeség volt és a cg sem tetszett...
az elsõk között láttam 2009-ben (tényleg, most hogy belegondolok....3 éve október-novemberbe lettem ilyen nagyüzemi animés 😄 3 év, majd 500 anime 😄)

IMYke2.0.0.0
Karas - 8/10

Igazi "Japános" történet - s talán épp ezért imádtam már a fantasztikus nyitó harc utáni kibontakozás után.
A 3D-s CGI-vel tûzdelt, de amúgy is részletgazdag rajz, a fantasztikusan részletes animációk, és a fordulatos 6 epizód után is tudtam volna még nézni tovább.
Karas "doktor" tusája közben rendesen összeszorult a torkom - pedig "hétköznapi" anime harc volt, a feloldozás pedig valóban az volt.
Jó zenék, jó kard harcok, kicsit 'sci-fi', démonok, jó csajok (a Yurine is 😊 ), szimpatikus Jók és Rosszak.
Csak ajánlani tudom azoknak, akik még nem látták!

IMYke2.0.0.0
😊 Valóban rövid volt. <#rinya><#vigyor5>

Lelouch
Lelouch
Én nem láttam sok értelmét annak, hogy belehallgassak, viszont már elkezdték lefordítani. Szóval ha lesz valami képi anyag, akkor legalább már nem kellesz várni feliratra.
Zomil
Igen... 😊
Kb. anime történelem legrövidebb kapcsolata 😄

Zomil
Jah...bele is hallgattam... 😄

Lelouch
Már van rip.
audio<#idiota>