Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Csak megnéztem a 7 percet.
VÁROM MÁR!!! Az epikus zene nagyon epikus.

@

IMYke2.0.0.0
Michael-es?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jo csaj lenne, ha az a szál nem lett volna 5perc alatt lezárva, miután elkezdödött 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Nem nagyon részleteztem a véleményem, de még valamit: Klan tuti csaj 😊
Ráadásul, tetszett, hogy õ ilyen "átváltozós".

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PetruZ
"Véletlenül" jól jött neki, hogy lopva másolva "továbbfejlesztve" lett az egész rendszer. 😄

OniiAi 7: Hát, az új leányzó feltûnése nem volt olyan nagy szám végül, de a következõ rész a megszokott tengerparti fanservice lesz. 😛

Egyébként kijött az "A Letter to Momo" (Momo e no Tegami) BD a komcsiknál...
Zomil
valami olyasmi 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Az viszont nem túl bíztató, hogy a 4.0 hivatalos oldaláról leszedték a 2013-as dátumot.
Lelouch
Kirito egy Gary Stu.
Zomil
Kirito szomplán csak egy hatalmas cheater 😄

Viszont az tetszik, h nincs nagy drámázás a harc körül, mert ugye a halál nem végleges, igy Kirito is mindenféle agybaj nélkül elver bárkit 😄

PetruZ
SAO 20:
- Kirito OP badass again: check
- three hot chicks: check

😄
Zomil
Alto-t nem éreztem annyira idegesitönek. Viszont a nem tudok dönteni dologgal én is egyetértek, én sem szeretem amikor egy sorozat végén a föszereplö nem dönt :S

IMYke2.0.0.0
Macross Frontier - 7/10

Alto-t utáltam.
A sorozat nem volt nagyon rossz. A repülõgép-robotokkal végül is nem volt bajom. Annyira.
Ellenben, ez a szokásos, "nem tudok dönteni" állapot, amit a srác elõadott a szokásosnál is jobban idegesítõ volt.
Az utazás, az emberiség megmenekülése stb. nagyon ismerõs volt - Battlestar Galactica -, ezért meglepetést nem okozott.
Most a régi sorozatokat fogom beszerezni, meg megnézni a már meglévõ Macross-filmeket.

IMYke2.0.0.0
Sakamichi no Apollon - 7/10

Remek sztori. Jazzt nem szeretem, de a sorozatban elhangzók automatikusan fülbemászóak lettek 😊
Aki nem látta még, nézz meg, érdemes.

LasDen
Evangelion: 3.0 You Can (Not) Redo (Evangelion Shin Gekijō-ban Q) earned 1,131,004,600 yen (about US$13,913,200) this past weekend, and thus earned the highest weekend box office in Japan this year. It sold 771,764 tickets on 223 screens.

nem rossz

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch

Hm, a régebbieket is jó lenne újranézni, úgy hogy már tudom mi minden van a filmben... 😄
Lelouch
Nem volt rossz, de én a végével nem voltam annyira elégedett.
Lelouch
Szerintem nem olyan nagy kár. 😄 Valószínûleg végre jön majd egy új OP, és szerintem Greed Island is nagyon jó.
armageddon666
Ez a Mawaru Penguindrum annyira wtf, hogy... imádom 😄 (6. rész)

@

Zomil
HxH 56: Áááá nagyon jo rész volt 😄
Már csak pár rész és vége az arc-nak sajnos.

Medaka S2 06: Lol hogy nézett már ki Zenkichi a flashback-ben 😄
Akune harca is jo volt amugy 😊
Jo ez az arc, szinte csak harcbol áll 😄

Lelouch
Jó rész volt. És már csak néhány rész van hátra az arc-ból.
Máté94
HxH 56: Hát Kurpica valami fantasztikusan néz ki jousou-otoko-ként, miért nem lett valójában is ilyen? 😄D
Lelouch
IMYke2.0.0.0
<#nevetes1><#nyes>

Lelouch
Oda kellett volna írnom, hogy megtekintés csak saját felelõsségre. 😄
IMYke2.0.0.0
Mi ez a hulladék-szar?!

Lelouch
Monduk legutóbb pl. ettõl én is "agyf@szt kaptam"... 😄
LasDen
engem fõleg a hangjuk irritál 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Valahogy gondoltam, hogy nem azért van C3-logód, mert ki nem állhattad.<#idiota>
Lelouch
Én bírom Member videóit... 😄
LasDen
van aki ezeket megtudja nézni??? borzalmasan szarok....

Zomil
Én meg végignéztem és tetszett...

Lelouch
Animecritics: C³ - Cube×Cursed×Curious

Nekem ennyi bõven elég volt belõle.<#idiota>
Zomil
A C3 szerintem kellemes volt, legalábbis sztem voltak jo pillanatai érdemes megnézni 😊

Blood C-t viszont még én is dobtam, pedig eddig még egyetlen anime nézését sem hagytam abba azért mert egyszerüen szar 😄

LasDen
nagyon jó
(magyar feliratot is ajánlom <#idiota>)

armageddon666
<#vigyor0><#eljen>

@

PetruZ
<#eljen> +1
Malakai
<#eljen>

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Köszi 😊
Ano Natsu de Matteru?

@

Lelouch
Én csak Member videós kritikáját láttam róluk, azok alapján kerülendõ mindkettõ.
PetruZ
Mindkettõ sz*r, egyiket sem néztem végig. 😊
tigeroo
fú ez a btooom! mekkora jóság. egyben ledaráltam az összes eddigi részét 😄
Count Adyn
Én hamarabb elviselek szinkronizálva magyarul egy animet mint angolul😄 Az angol annyira "idegenül" hangzik a japánhoz képest hogy hajj. A japán hang angol felirattal a nyerõ nálam😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

armageddon666
Cube x Cursed x Curious illetve Blood-C, ki nézte ezeket? Vélemény róluk?

@

Lelouch
AA-ra kikerült egy chuunibyou-s cikk, ami szerint Killua(HunterxHunter) és Hiei(Yu YU Hakusho) is egy chuuni, LOL.<#wow1><#idiota> Rákeresve az angol cikkben is szerepelnek, amibõl le lett fordítva, na de akkor is...
Lelouch
Az LN még fut. 3. évadra az eladások alapján nem sok esély van.
armageddon666
Nem pont az anyanyelvére érzékenyebb az ember? 😊 Speciel ezért sokkal jobbak szerintem az angol feliratok, mint a magyar feliratok. Mármint angolban simán elviselek olyat, amit ha magyar feliratban látok, sikítva rohanok ki a világból, mert egyszerûen annyira magyartalan. Angolnál nincs ilyen érzékenységem az angoltalanságra. És szerintem ez szinkronban is meg kéne jelenjen.

@

armageddon666
Végeztem KoreZombie2-vel is.
Hát az átlagos minõség szigorúan monoton csökkent, ám a történések minõségi szórása nõtt. Voltak egyre jobb meg egyre rosszabb jelenetek, viszont úgy összességében folyamatosan gyengült a dolog. 10 rész, ebbõl 8 filler? Kb. Minden részben volt valami nem-filler jellegû, de elég kevés. Aztán mikor lényegi történés van? Nulla átvezetéssel. 😊 Aztán
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az alvilág hadban állt Viriével, most meg simán lespanolnak egymással... Aztán az alvilág lényeibõl hogy lesz zombie? Mint a King of the Nightból.

Ellenben várom az esetleges harmadik évadot. Nem tudom a LN fut-e még, de jó lenne látni a végét a storynak. Vagy legalább ennek a kis részének.

@

LasDen
a szinkron ugye alapvetõen mindig valamivel rosszabb mint az eredeti. így az angol szinkron is...de az nem az anyanyelvünk és még furábban hangzik az egész. de szerintem semmivel sem rosszabb vagy jobb, mint egy magyar anime szinkron....

van 1-2 gundam aminek jó az angolja....szerintem 😄

RelakS
Guess, who's back? . ... <#shakehead>

És ez csak a bemutató volt <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
Az angol anime szinkronok rettenetesek...