Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Teljes sorozat, plusz az OVA megnézve. Eszméletlenül jól szórakoztam.
A "Mitsudomoe" átvezetõk (mindig más szereplõ és más hangulatban mondja a címet), a karakter ábrázolások, a félreérthetõ helyzetek
Aki látta, tudja mirõl szól a sorozat. A hármas ikrek eszméletlenek - és ez a rajzstílus tökéletesen passzolt az egészhez.
A "Mitsudomoe Zouryouchuu!" 8 része még szerencsére hátra van 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kikötés hogy legyen Bluray sub hozzá. Nem akarok fekete vagy fehér képernyõt bambulni. 😊
@
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Vagyis félek hogy nagyon hasonló lesz.
@
Ilyen profin felépített animét én még nem igazán láttam, mint ez a Mawaru Penguindrum. Minden egyes apróság jelentéssel bírt. És azon túl, hogy tiszta mûvészi az egész, mégis elég könnyen emészthetõ marad, nem válik unalmassá, folyamatosan történik valami.
@
Meg hát fesztivál, eléggé meglepett a taps a film végén.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@
Olyan jól indult az egész...
...és egyre jobb lesz!
Az élénk színek mellett is elég sötét atmoszférája volt az egésznek. És így a vége felé egyre fogynak a színek.
@
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ellenben a Robotics;Notes-al. Na az most utolsó 3 részben egy egy szintet ugrott nálam felfelé érdeklõdési körben is és sztoriban is. Igen hamar átment iskolai klub ökörködésbõl kicsit több rétegûbe ... szóval egyre jobban tetszik.
Furugoori az egyik legbetegebb, legkockább karakter akit eddig láttam, hozzá képest a Steins;Gate beli Moeak lepkefing.
Ja, megnéztem moziban a Wolf Childes-t (Okami Kodomo no Ame to Yuki), nekem nagyon bejött, de aki ilyen verekedõs gyereksorozatokon edzõdött még csak, az kerülje mert nem neki való.
Mondjuk amikor Maguro levette a nadrágját az beteg volt 😄
Chuu2Koi 8: Ez is elég drámai lett most, bár voltak vicces részei. Szegény Rikka...
Anno számomra is csak a Yui/Uiharu/Soga Keena/stb...-féle hangja volt ismerõs, így nem is nagyon örültem mikor õ kapta Kuniedát a Beelzebub-ból, de végül így ilyen hanggal tökéletes lett az is. 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Egyeseknek mikre nincs ideje...
Nagase Jun character song
Momo character song
Most elõ is kerestem néhány másik animés dalát.
Nagase Jun character song
Momo character song
Medaka Box OST
(Kivétel a búcsúszám Azunyannak)
@
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A fûrészes kiccsaj a legjobb az egészben.
(a végén van)
Gondolom, Magyarisztánban horror áron lehet majd rendelni, ha lehet egyáltalán... 😞