Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Ez igaz :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
De mire véget ér a SAO, már nem lesz Medaka Box, a Greed Island meg kb. majd pont fel fogja váltani, mint másik játék-középpontú történetszál.
Zomil
Szrencsére HxH mellett Medaka is elég szépen potolja a SAO unalmasságát, mert ebben az arc-ban eddig mindegyik részben csak harc volt :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Na majd Greed Island... :D
Zomil
Ez a SAO egyre unalmasabb...nah mind1 ugyis mindjárt vége, szoval mostmár végignézem :)

armageddon666
Ja hogy ennek 77. résznél vége? :D De jó... Akkor várom a SKET Dance'-t :D

@

PetruZ
Shinsekai Yori 8: Hihetetlen minõségi ugrások vannak az egyes részek között és talán ez volt mind közül a legborzasztóbb eddig, a sztorit és a látványt is beleértve. Az elsõ fele elég sokkoló is, már majdnem félbehagytam és dobtam az egész sorozatot, de végigkínlódtam magam rajta. Az egész koncepció sokkal jobban indult, mint amilyen nyúlós, érdektelen, unalmas masszává lett az egész. :(

SAO 21: Wtf, csápos hentai már itt is?...
Lelouch
Az már csak a felirat sara. :D
Máté94
Na meg azok a nevek... Ubo, Scuwalla :DD
Lelouch
Szerintem max. azzal lehet probléma, hogy a nennél más effekteket használtak, vizuálisan és hangban is.
Máté94
De furcsa, viszont Gon hangja nem sokkal különbözik a mostanitól, de Killua-jé se vészes. Chrollo hangja a mostanival sokkal jobb, illik a misztikus mivoltjához. :)
Lelouch
Zomil
De az meg nagyon elütne a "régi" stilusával.

Lelouch
Ez így nem teljesen igaz, mert most fog kijönni a movie-t felvezetõ Kurapicás fejezet elsõ része. Bár Zomil nem olvas mangát, úgyhogy mégiscsak helytálló az állítás...<#vigyor>
Lelouch
Alternatívaként belenézhetsz az OVA-sorozatba szerintem.
Máté94
No super sexy Kurapica for you... :(
Zomil
Basszus, 1hét HxH nélkül :(
Pont mikor az amcsi sorozatokban is szünet van :S

Count Adyn
igen:D nálam is egyik legjobb:))

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

armageddon666
Sket Dance 75 vége. Számítottam rá, de azért így is hatalmas volt. :D

@

LasDen
hát ez így össze vágva...hatalmas :DDD
http://www.youtube.com/v/ooNKEIkPS7Y&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
megkéne már nézni a nisemonot....de nem visz rá a lélek....meg úgy egy animére se nagyon....
civilization blaster és bakuman...ennyit nézek....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Jajj, az nem fanservice! Az mûvészi ábrázolás, és deep meg minden :D

@

IMYke2.0.0.0
Leszedtem, mert a korábbi is megvan. :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tigeroo
ty
Lelouch
Leszedted a Nisemonogatari-t? Pedig abban erõsen túlteng a fanservice... :D
IMYke2.0.0.0
Én kivételesen csak 720-ban szereztem be tõlük a teljes sorozatot.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
És tényleg, lol :DDD Na ennek örülök. Hallottam rosszakat CoalGirlsrõl, de nekem semmi bajom vele, szóval leszedem azt. Köszi. Kb. 3 hetente csekkoltam pedig...

@

LasDen
humorosabb akkor talán a Coyote Ragtime Show

tigeroo
ûrhajós témában tudtok mondani valami jót? (ne legyen túl dráma, preferálnám a humorosabb dolgokat)
Lelouch
Hát nem mondom, hogy Himari hangja miatt érdemes elkezdeni a HunterxHunter-t, de amúgy shounen fight létére az se egy rossz sorozat. :)
Lelouch
A Nisemonogatarit nem dobta a Coalgirls, nemrég kiadták végig a BD-t. :) Bár alternatívának ott lesz még az UTW is.
armageddon666
Egyébként Mawaru Penguindrumban bírtam Kanba és Himari hangját. Ahogy elnéztem nem sok szerepük van. Himarit még elhallgatnám egy darabig. :)

SEIZON SENRYAKUUU~~~!!!
meg
IMAGINE!

:D

@

armageddon666
KamiNomi ovákat akartam, tényleg :D
Most Steins;Gatere gondoltam. Meggyõzettem magam hogy semmi köze a Chaos;Headhez.

Nisemonogatarihoz ahogy elnéztem csak egy trágya sub van. :( De mintha valaki fordítaná még. Nem értem Coalgirls miért dobta.

Köszi a tippeket. Rájuk nézek. :)

Utenát olvastam hogy hasonló a Penguindrumhoz, de annyiban biztos vagyok hogy nem vágyok hasonlóra most. Inkább valami elég másra. Nem minõségben másra, hanem tartalmilag másra.

@

Lelouch
Nem.
Zomil
Hát Mal-os leirás alapján nem igazán idöutazos cucc, inkább csak flashback-es nem? :)

Lelouch
Vagy pluszban még talán az Utena? Én nem láttam, de elvileg az is egy szignifikáns animéje a Penguindrum rendezõjének.
Lelouch
Ha ennyire bejön a téma, akkor szerintem te is tehetnél majd egy próbát a Tatami Galaxy-val. :)
Zomil
Steins;Gate-et ajánlom!!!!
Én kb. 2hete néztem meg, de eszméletlen jo, simán benne van a top10-ben. Bár mondjuk én imádom az idöutazással kapcsolatos témát, ezért már hatalmas plusszal indultam neki.

Lelouch
Azok közül, amik rajta vannak a tervezett listádon, én ezeket ajánlanám:
Eve no Jikan
Steins;Gate
+ a KamiNomi ovák, hátha meghozzák a kedved a mangához, mert többre azok se jók... :D

Ami nincs a listádon, de szerintem érdemes megnézni:
Yojouhan Shinwa Taikei(van BD+sub)
Ultimate Survivor Kaiji(szerintem nincs BD, de ehhez nem is kellene)
One Outs(itt se tudok BD-rõl, de ehhez se kell szerintem)
Fate/Zero(ehhez elkél a BD, az elsõ évadhoz már van sub, a másodikhoz én lehet megvárnám míg kiadja az UTW)
Nisemonogatari(van BD+sub, ajánlott is)
LasDen
According to Cinema Today, UK film producer Dresden Pictures has acquired the live action film rights of Hotaru no Haka (Grave of the Fireflies). The filming will start from 2014.

Hoppá...

armageddon666
Az jöhet :)

@

Lelouch
És amiben nincs cenzúra, vagy nincs is mit cenzúrázni? :D
armageddon666
Hát nem feltétlen, de egyre gyakrabban tolnak be fanservicet, csak hogy cenzúrázhassák... És oké, hogy a storyból, meg a megértésbõl semmit nem vesz el, de egyszerûen zavaró.

@

LasDen
néz meg a Night on the Galactic Railroadot...a MAL szerint a rendezõt nagyon inspirálta a történet....

Zomil
Köszi, akkor mindjárt itt van :)

IMYke2.0.0.0
Ez a 2 két nagyon ütõs és a teljes sorozat benne van :)

IMYke2.0.0.0
"Mitsudomoe - 8/10
Teljes sorozat, plusz az OVA megnézve. Eszméletlenül jól szórakoztam.
A "Mitsudomoe" átvezetõk (mindig más szereplõ és más hangulatban mondja a címet), a karakter ábrázolások, a félreérthetõ helyzetek , stb. stb.
Aki látta, tudja mirõl szól a sorozat. A hármas ikrek eszméletlenek - és ez a rajzstílus tökéletesen passzolt az egészhez.
A "Mitsudomoe Zouryouchuu!" 8 része még szerencsére hátra van :)

Lelouch
Fekete vagy fehér képernyõ alatt a cenzúrát érted? Mert akkor szerintem nem feltétlenül kell, hogy kikötés legyen a BD.
armageddon666
Kamisama Dolls?

@

armageddon666
Penguindrum után tudnátok ajánlani valamit nézni? Nem igazán érzem mi esne most jól. :D

Kikötés hogy legyen Bluray sub hozzá. Nem akarok fekete vagy fehér képernyõt bambulni. :)

@