Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Amúgy csak annyi lenne a megoldás, hogy nem néznéd a sorozat elejét... 😄 És még így is hamarabb látnád az érdekesebbnek vélt részeket, mintha meg kellene várni a movie BD-kiadását.<#awink>
LasDen
kit érdekelnek 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Hát hogyne, ez igy müködik <#idiota>

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Szóval csak azért legyen movie, mert máskülönben unnád? Más meg le van sz@rva?<#smile>
Zomil
Nos hát végigtoltam mind a 3 route-ot, megnéztem FSN-t, UBW-t, igen baj lenne, ha ujra az elejétöl kéne néznem, mert imádom az Fate-et, de már nagyon unnám 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
És az baj lenne, ha az elejétõl, normális tempóban, rendesen fel lenne dolgozva? Az UBW movie baromira el volt sietve. Jó, nekem így is bejött, de ha lehet, én jobban preferálnám a sorozat formátumot.
Zomil
Szerintem igen...
12részesnél nem lenne értelme többet csinálni, akkor meg simán lehet 2,5orás filmet csinálni. Mert ha sorozat lenne, akkor valoszinüleg az elejétöl csinálnák meg, h az uj nézök is értsék és akkor megkapnánk az elsö 12 részben a FSN elejét kb.

Lelouch
Az UBW movie kiváló példa volt rá.<#whatever>
Zomil
Movie böven elég lenne sztem 😊

Apocrypha-t meg nagyon várom, h anime legyen belöle, mert iszonyat jo az alapanyag 😊

LasDen
már lassan ideje lenne....lehet hogy csak fenyegetõzik és nincs mögötte valós cselekvésre való hajlam, de az is lehet, hogy egyszer csak tényleg beváltja a fenyegetést.....jó lenne ha már elkapnák....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Máté94
?
Lelouch
Kiváncsi vagyok mikor kapják már el ezt a Kuroko no Basket-os fenyegetõt.<#zavart2>
LasDen
simán....gondolom, ha jól fogy idõvel lesz belõle anime is....

Lelouch
December 29-én jön majd ki belõle egy Jeanne D’Arc központú fejezet. De az LN-tõl függetlenül, szerintem az ötletek és a karakterek alapján már simán össze lehetne dobni ebbõl egy sorozatot.
LasDen
Simán....amúgy megfog jelenni idén? 😄

Lelouch
Ehhez mit szólnál? 😄
LasDen
jó kis OP....tetszetõs...
én valami más Fate sorozatnak örülnék inkább, mintsem fsnnek 😄

Lelouch
Inkább egy sorozat. Lehetõleg Ufotable feldolgozásban. Kár, hogy elvileg a FSN jogok még mindig a Deen-nél vannak...
Zomil
Jöhetne már egy movie ebböl az route-bol is 😊

Lelouch
LasDen

PetruZ
Akkoriban valószínûleg még nem sûrûn jártam erre, vagy nem figyeltem fel rá. Tegnap is egy fenti random banner és a címe miatt néztem bele. 😊
Count Adyn
Hogy ne csak beszéljünk róla, itt a motiváció😄

Amúgy nekem kb az Excell-saga alatt volt hasonló érzésem hogy miazistent nézek én😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

IMYke2.0.0.0
Hát, talán - egyszer 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
<#alien>
armageddon666
Szerintem pedig volt itt róla szó hogy mekkora alkotás 😄

@

Count Adyn
Én is igy éreztem elsõre de megéri végignézni, amint megszokod a wtf képi világot nagyon jó😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

PetruZ
Aki a Tartakovsky-cuccokat szereti, annak ez teljesen megszokott. 😊 Néha átvált "hagyományosabb" anime stílusra, amikor a részletek fontosabbak, mint pl. amikor a két angyal csábos rúdtáncot ad elõ egy autós üldözés közben. 😛
IMYke2.0.0.0
Engem konkrétan a rajzolás taszított - elsõ részbe belenéztem online. Ezért nem is adtam a továbbiakban esélyt a beszerzésére sem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PetruZ
Panty & Stocking with Garterbelt (AniDB): Eddig miért nem hallottam errõl az animérõl? 😊 Az elsõ rész rohadt jó volt, mintha a Genndy Tartakovsky-féle Powerpuff Girls és egy borzalmas japán akciószexhorror (pl. Tokyo Gore Police) abortált szerelemgyereke lenne. Õrült tempó, mocskos szájú és szex-/cukorõrült angyalok, hülye háttértörténet, bugyiból (!) átalakuló szent fegyverek, félelmetes gonosz szellemek, idióta kutya... ááá, WIN! 😄
Count Adyn
Hát, megmosnám a fogát😄D

Én szúrtam el! 😄
A kép háttere tök úgy néz ki, mint a Holdfény Con/ Play IT büfé részlege melletti függõ híd, ahova sokan jártak ücsörögni, mert máshol nem lehetett és tele volt Cosplay emberkékkel. De jogos, túl színvonalas az öltözékük, ott ilyen nem nagyon volt. (Ilyen szépségû leányok viszont igen.)

Lelouch
Én ezen a ponton nem hiszem hogy vevõ lennék majd a második évadra. Egy Accel World folytatásnak viszont még örülnék is, pedig az se volt tökéletes... 😄
Lelouch
Ha már engem idézve írtad ezt, megjegyezném, hogy az általam berakott kép nem a holdfény conról van. 😄 Netán ott is volt Fire Sisters cosplay? 😄

Amúgy tegnap este nem akartam már ömlengeni, de szerintem ez már szinte felér Araragi Karen való világbeli megtestesülésével... A többihez képest mindenképp, amiket eddig láttam. 😄
Még néhány kép.
Malakai
Lehet az ALO arc LN hûbb, de szerintem nagyon gyenge, a fõ plotról is az jut eszembe, mintha egy sztori generátorban megnyomták volna a random epic shit gombot a cyberworld kulcsszóra. Ráadásul négy rész van a végéig és ennyire feleslegesen cseszték el a 21-set is. Persze ez animében nem ritka sajnos.

Muv-Luv 20, ilyenkor új intor/outro? o,0 Befejezõ arc meg itt is csalódás, jópár arcpálmával.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ja, amin meg én röhögtem. Volt ott egy halom Csillagkapus, Star Wars-os, Metal gear-es, arc, meg egy csomó általam nem ismert témához tartozó ENSZ(!) egyenruhás arc, összesen egy hadseregre való kamu géppisztollyal, géppuskával, aknavetõvel, kézigránáttal, távcsöves puskával, meg minden. Ilyenek miatt nemrég valakire kihívták a TEK-et! Az SW arcok meg pl. kint sétáltak az utcán egy kis reklám okán ...

LINK
Csak saját felelõsségre! 😄
Egyben volt a Holdfény Con vagy mi a szösz, meg egy játék kiállítás. Én utóbbira gondoltam elmenni, és haver hívott is, ott derült ki, hogy csak azért tett így, mert elõbbi is ott volt. Aztán persze bámészkodtunk, de nem volt egyik rendezvény se egy hûha típusú sajnos, õ megvette az akciós játékot és húztunk is el.
Az egyetlen aki csinált is ott valami értelmeset a kis hölgy volt, aki egy színpadon produkálta magát és próbálta ezt elérni a nézõknél is.

Zomil
Arrol beszélsz ami most volt 7végén? Arrol amugy nem láttam fotot az indexen.

armageddon666
Ez milyen rendezvény? Meg mikori? Meg hol a fotó? 😄

@

Akartam fotózni a rendezvényen, de rájöttem nem fogok, mert valószínûleg a képek publikálása után egybõl vittek volna a sittre pedofília gyanújával, már ha a helyszínen nem csuknak le szexuális zaklatásért, ha 3 másodpercnél tovább egy irányba nézek. 😄
A kis hölgynek, aki a barátnõjével kéregettek belépõre a tök hidegben lenge öltözékben, kikerült a pópója ... izé, fotója még az Index oldalára is. Valószínûleg teljesen meztelenül se látszódhatna több belõle. Az ötödik elembõl Leeloo-nak öltözött kislány meg szvsz nem volt még 14 se. És persze a filmben lévõ leglengébb öltözékrõl van szó ...

LasDen
According to the official website, an OVA of SKET Dance was announced to be released in February 2013. It will animate one of the popular manga chapters and will be bundled with the 29th volume of the comic book.

Jön egy OVA..fuck yea...😄

Lelouch
Már meg se lepõdtem, hogy elküldés után egybõl ez a banner jött be... 😄
Lelouch
PetruZ
Shinsekai Yori 9: Ahogy mondtam tegnap, félelmetes minõségi ugrálások vannak az egyes epizódok között. Ha a 8. volt a legsz*rabb ever (márpedig az volt), akkor a 9. talán az eddigi legjobb, remek cliffhangerrel a végén. Bár már sejthetõk bizonyos dolgok, még mindig van egy csomó bizonytalan rész és most remekül rájátszottak erre, képben, animációban, hangban is.

OniiAi 8: Ahogy kezdenek kifogyni a verbális humorból és a szójátékokból, úgy kerülnek elõ az unos-untalan ismert és ismételt ecchi/loli panelok, most pl. fürdõruha témában...
Lelouch
Ilyen eladásokkal biztos lesz folytatása.
Az LN-olvasók szerint amúgy az ALO sokkal jobb feldolgozás volt eddig, mint a SAO, viszont most egy jókora darabot teljesen kivágtak, ami elvileg a késõbbiek során még visszaköszönt volna. De úgy látszik már ebben az évadban le akarják tudni a végjátékot.

Akit érdekel, az itt olvashat arról, amit kihagytak most.
BEAST
Õket bírtam, de az aktatáskás majmot, meg az ellenfelek nagy részét nagyon nem. Az elõbbinél maga a karakter nem volt szimpatikus, míg az ellenfelek inkább csak túlzottan is furák voltak. (rajzolás, technikák, stb.)

Lehet késõbb jobb lett ilyen téren, de mint mondtam, egyszer csak elfelejtettem nézni. 😊

Edit: Tényleg nincs nagy konkurencia, de amennyire erõltetik a .hack animeket ebben a témában, messze elmaradnak az SAO-tól.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zomil
Hát nincs nagy konkurencia 😄

HxH-bol meg ki nem volt szimpatikus? Mert a vizsga után leginkább Gon és Killua központu az egész 😊

BEAST
Szerintem még mindig a SAO a legjobb mmo/vr központú anime. Remélem az, hogy ennyire lassan haladnak inkább jelenti azt, hogy lesz folytatás, mint azt, hogy csak összecsapták. 😊

A BTOOOM még egész jó, szívesen nézem. Viszont a HxH-t valahol a vadász vizsga közben elfelejtettem tovább nézni, valahogy egy két karakter nem szimpatikus.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Count Adyn
Van még Btoom is, azis egész jól leköt😊