Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
12részesnél nem lenne értelme többet csinálni, akkor meg simán lehet 2,5orás filmet csinálni. Mert ha sorozat lenne, akkor valoszinüleg az elejétöl csinálnák meg, h az uj nézök is értsék és akkor megkapnánk az elsö 12 részben a FSN elejét kb.
Apocrypha-t meg nagyon várom, h anime legyen belöle, mert iszonyat jo az alapanyag 😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
én valami más Fate sorozatnak örülnék inkább, mintsem fsnnek 😄
Amúgy nekem kb az Excell-saga alatt volt hasonló érzésem hogy miazistent nézek én😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A kép háttere tök úgy néz ki, mint a Holdfény Con/ Play IT büfé részlege melletti függõ híd, ahova sokan jártak ücsörögni, mert máshol nem lehetett és tele volt Cosplay emberkékkel. De jogos, túl színvonalas az öltözékük, ott ilyen nem nagyon volt. (Ilyen szépségû leányok viszont igen.)
Amúgy tegnap este nem akartam már ömlengeni, de szerintem ez már szinte felér Araragi Karen való világbeli megtestesülésével... A többihez képest mindenképp, amiket eddig láttam. 😄
Még néhány kép.
Muv-Luv 20, ilyenkor új intor/outro? o,0 Befejezõ arc meg itt is csalódás, jópár arcpálmával.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Csak saját felelõsségre! 😄
Egyben volt a Holdfény Con vagy mi a szösz, meg egy játék kiállítás. Én utóbbira gondoltam elmenni, és haver hívott is, ott derült ki, hogy csak azért tett így, mert elõbbi is ott volt. Aztán persze bámészkodtunk, de nem volt egyik rendezvény se egy hûha típusú sajnos, õ megvette az akciós játékot és húztunk is el.
Az egyetlen aki csinált is ott valami értelmeset a kis hölgy volt, aki egy színpadon produkálta magát és próbálta ezt elérni a nézõknél is.
A kis hölgynek, aki a barátnõjével kéregettek belépõre a tök hidegben lenge öltözékben, kikerült a pópója ... izé, fotója még az Index oldalára is. Valószínûleg teljesen meztelenül se látszódhatna több belõle. Az ötödik elembõl Leeloo-nak öltözött kislány meg szvsz nem volt még 14 se. És persze a filmben lévõ leglengébb öltözékrõl van szó ...
Jön egy OVA..fuck yea...😄
OniiAi 8: Ahogy kezdenek kifogyni a verbális humorból és a szójátékokból, úgy kerülnek elõ az unos-untalan ismert és ismételt ecchi/loli panelok, most pl. fürdõruha témában...
Az LN-olvasók szerint amúgy az ALO sokkal jobb feldolgozás volt eddig, mint a SAO, viszont most egy jókora darabot teljesen kivágtak, ami elvileg a késõbbiek során még visszaköszönt volna. De úgy látszik már ebben az évadban le akarják tudni a végjátékot.
Akit érdekel, az itt olvashat arról, amit kihagytak most.
Lehet késõbb jobb lett ilyen téren, de mint mondtam, egyszer csak elfelejtettem nézni. 😊
Edit: Tényleg nincs nagy konkurencia, de amennyire erõltetik a .hack animeket ebben a témában, messze elmaradnak az SAO-tól.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
HxH-bol meg ki nem volt szimpatikus? Mert a vizsga után leginkább Gon és Killua központu az egész 😊
A BTOOOM még egész jó, szívesen nézem. Viszont a HxH-t valahol a vadász vizsga közben elfelejtettem tovább nézni, valahogy egy két karakter nem szimpatikus.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."