Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
4chan-on a nagy többség nincs túl jó véleménnyel a Commie-ról.
Máté94
Nem éreztem annyira vészesnek... persze elfelejtettem, hogy amúgy is meg kellene állítanom a gyors képváltások miatt, de most inkább hagytam a fenébe.

Figyeltem a japánt is persze, vagy UTW miért volna jobb?
Lelouch
Jó lenne tudni, hogy az UTW tényleg dolgozik-e rajta, mert ha igen akkor a Commie helyett inkább megvárnám az õ kiadásukat.
Máté94
Gondoltam ettõl az évadtól inkább angolul folytatom az anime nézést, kivételek egyes megbízható csapatok munkái ez alól.

Kezdésnek akkor Nekomonogatari... érzem, hogy vagy ötvenszer fogom megállítani a nem éppen egyszerû kifejezések miatt.<#idiota>
LasDen
http://www.youtube.com/v/rnRv6vy-7Qo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
http://www.youtube.com/v/rxdKjmiAQOE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

azé :DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
A másik problémám, h most különösen sok trap volt :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
lehet...:D ettõl függetlenül elismerésem, hogy ilyen idõben ilyen lengeruhákban képesek ott szobrozni :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
szerintem is nagyon gyenge volt.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Én inkább úgy mondanám, voltak jók is... :D
LasDen
szerintem jók voltak most is :D

armageddon666
Megnéztem a Comiket 83 cosplayeket. Szerintem az eddigi leggyengébb eresztés. (bár nem láttam mind a 83-t, csak amik már korábban is voltak kint sankakun)

@

Seth
Ezen a reddit-en egyszerûen nem tudok kiigazodni,egy nagy káosz az egész felépítése :)

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
Boldog Új Évet Mindenkinek!

@

Zomil
Ugy látom Shaft megint kitett magáért ecchi jelenetek terén, reddit teli van Nekomonogataris giftekkel :D

SpeedXHUN
Aha értem,köszi:D
Akkor most elkezdem a brotherhoodot,aztán nézek mást is Lelouch kolléga listájából

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Zomil
A brotherhood szorosan követi a mangát, a sima FMA kb. a felétöl elrugaszkodik a mangátol(mert mikor csinálták akkor még nem volt befejezve a manga)

SpeedXHUN
Van sima Fullmetal Alchemist? Nem azzal kéne kezdenem?Vagy ez a brotherhood más kiadás?

SpeedXHUN
na köszi! így könnyebb válogatni,fõleg ha más ajánl:D

Lelouch
HunterxHunter 2011, Yu Yu Hakusho, Fullmetal Alchemist Brotherhood, Soul Eater, Darker than Black, Index, Needless, Dragon Ball/Dragon Ball Z, Nurarihyon no Mago, Medaka Box, Hellsing Ultimate, Fate/Stay Night...

Csak hogy tudj válogatni. :D
SpeedXHUN
Hali!

Kérdésem lenne,milyen animét ajánlotok nekem?Annyi van,de nem tudom mibe kezdjek:D
Fõbb szempontok:
-Naruto,Bleach:ezt a kettõt láttam eddig
-szeretem ha van kiterjedõ sztori
-birom,ha a szereplõknek képességeik vannak,mint pl narutoba a természeti elemek használata

ötlet,tipp?

efti
BUEK :)

WWFSMD?

Zomil
Akkor majd meglesem, mert magyarul elég nyögvenyelösen jött ki teli elirásokkal(és az már nagy szo, ha engem zavar egy felirat :D)

Lelouch
Azt nem nézem. :D De ja, befejezték, és már felirat is van a 4 részhez.
Malakai
Boldog új évet, mindenki!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Hát igen az elözménnyel igazán belehuzhatnának...mert kb. vége lesz a sorozatnak, mire megkapjuk az elözmény-t :D

Zomil
Már csak a feliratot kell kivárni :D

Amugy Kokoro Connect-et is most fejezték be ugye?

Lelouch
Ebbõl se lesz már idén Kizumonogatari... BD legalábbis biztos nem. Muszáj lesz a Zenmonogatari elõtt elolvasnom az LN-t, mert addigra már tényleg nagyon esedékes lenne ismerni mindennek az elõzményét.

A PV-vel kapcsolatban:
- dat Kanbaru<#buck><#hawaii>
-Nadeko szövege ""I hate you, Koyomi onii-chan!!"
Kiváncsi leszek HanaKana hogy hozza majd a szerepet, elvégre neki tett ezzel szívességet Nisio... :)
Ez a fan video meg nem rossz az Otorimonogatari-ból.
Lelouch
Én is pont beakartam tenni, csak közben mást is írtam... :D Nekem is nagyon tetszik.
Zomil
Nagyon jo lett:

http://www.youtube.com/v/OmDe4W-nq7c&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Zomil
Boldog uj évet mindenkinek! :)

RelakS
Akeome mindenkibe (あけおめ = BÚÉK)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
Boldog, nyugodt, (animékben is) gazdag új évet kívánok Nektek! :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
Boldog Ujj Évet Nektek is! :D

BEAST
Boldog új évet mindenkinek! :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
BÚÉK mindenkinek!
biomage
Boldog újévet mindenkinek :)

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Lelouch
http://www.youtube.com/v/H199z42YuQ4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
armageddon666
nyisd meg inkognitóablakban, úgy mûködik.

@

Zomil
Amugy Girls und Panzer OST-t érdemes leszedni, sztem nagyon jo :)

RelakS
nekem AD...

A hozzászólásodban viszont látom ... ééérdekesh :D

IMYke2.0.0.0
Nálam most is mûködik:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RelakS
access denied O_o

Lelouch
A Forgeries Arc nem túlzottan jött be...
armageddon666
Milyen problémák?

@

Zomil
Jormungand S2 vége: Igazábol végig tetszett a sorozat mind a 2 évad, de itt a végén valahogy csalodtam picit, annyira fel volt vezetve ez az egész de nekem valahogy nem jött át ez az
ujvilág filing, mert Jonah-ba is csalodtam, azt hittem végleg otthagyja Koko-t és a saját utját járjva tovább, mert nem ért egyet vele...aztán most visszajött és minden oké...

Szoval a végét gyengének éreztem. De összességében egy olyan 7.5/10-et adnék rá, nem volt annyira kiemelkedö, h 8-ast adja, de annyira felejthetö se, h 7-es.
Viszont a "her name is Koko she is loco" mondokát egy darabig nem verem ki a fejemböl :D

szerk: Még egy kis emésztés után után mégiscsak 7/10-et adok neki(csak a vége miatt), rá kell jönnöm, h a vége teljesen hidegen hagyott, semmilyen volt.

Lelouch
Lelouch
Nekem fõleg elõtte voltak problémáim a mangával. Azóta úgy okés.
Viszont az engem is nagyon felbosszantott, hogy végre nagy nehezen kicsinálták Totót, erre a csaj nem hagyja meghalni...
armageddon666
Cool. :) Egyébként az irány amit a "vidámpark" után felvett a manga nem igazán tetszett, de érdekel a vége.
Semmibõl megjelent a kiscsaj, aki ismeri Mockingbirdöt...

@

Lelouch
Gondolom ez a hír téged is érdekel:
Deadman Wonderland Manga to Return From Hiatus
armageddon666
Én azért élveztem... aztán elkezdtem a mangát. :) De ettõl még az anime tetszett. Az opening szerintem elég jó eresztés, nagyon meghozta a hangulatot, és amíg nem tudod mik maradnak ki, addig a legnagyobb gondja az animének a befejezetlenség.

@