Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
A Forgeries Arc nem túlzottan jött be...
armageddon666
Milyen problémák?

@

Zomil
Jormungand S2 vége: Igazábol végig tetszett a sorozat mind a 2 évad, de itt a végén valahogy csalodtam picit, annyira fel volt vezetve ez az egész de nekem valahogy nem jött át ez az
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ujvilág filing, mert Jonah-ba is csalodtam, azt hittem végleg otthagyja Koko-t és a saját utját járjva tovább, mert nem ért egyet vele...aztán most visszajött és minden oké...

Szoval a végét gyengének éreztem. De összességében egy olyan 7.5/10-et adnék rá, nem volt annyira kiemelkedö, h 8-ast adja, de annyira felejthetö se, h 7-es.
Viszont a "her name is Koko she is loco" mondokát egy darabig nem verem ki a fejemböl 😄

szerk: Még egy kis emésztés után után mégiscsak 7/10-et adok neki(csak a vége miatt), rá kell jönnöm, h a vége teljesen hidegen hagyott, semmilyen volt.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Lelouch
Nekem fõleg elõtte voltak problémáim a mangával. Azóta úgy okés.
Viszont az engem is nagyon felbosszantott, hogy végre nagy nehezen kicsinálták Totót, erre a csaj nem hagyja meghalni...
armageddon666
Cool. 😊 Egyébként az irány amit a "vidámpark" után felvett a manga nem igazán tetszett, de érdekel a vége.
Semmibõl megjelent a kiscsaj, aki ismeri Mockingbirdöt...

@

Lelouch
Gondolom ez a hír téged is érdekel:
Deadman Wonderland Manga to Return From Hiatus
armageddon666
Én azért élveztem... aztán elkezdtem a mangát. 😊 De ettõl még az anime tetszett. Az opening szerintem elég jó eresztés, nagyon meghozta a hangulatot, és amíg nem tudod mik maradnak ki, addig a legnagyobb gondja az animének a befejezetlenség.

@

PetruZ
Volt már itt szó róla. Én félbehagytam, biztosan nem is fogom befejezni, pedig én sok szemetet megnézek, szóval ez talán jelent valamit. 😊
LasDen
comiket 82 cosplays....
om nom nom nom nom 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Azért azt jó tudni, hogy folytatás nem nagyon várható, anélkül meg fabatkát se ér az egész.
IMYke2.0.0.0
Hát, majd meglátjuk - direkt nem olvasok el semmit róla, és eldõl, hogy jó lesz-e, vagy shift+del.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
Azért kár...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Kiccsaj miatt lehet nézni fogom 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen. 😊

PetruZ
Deadman Wonderland anime.
IMYke2.0.0.0
Az anime (vagy a bal oldali kis cunci-mókus) melyik?

SubDesu háttérkép

Count Adyn
Most sikerült 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Máté94
Ez mitha már nem elõször lenne itt... 😄
Lelouch
Lelouch
Saiyanrivals? 😄
Zomil
people die if they are killed

LasDen
végülis edény 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Count Adyn
Elkövettem azt a hibát hogy véletlenül magyar feliratost szedtem fate/zero ujranézéséhez😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lelouch
Csak 2012-es animékbõl nem tudtam volna összehozni egy ilyet... 😄
Zomil
Jo hát ezt honnan kéne tudnom? 😄
Azt hittem egy 2012-ben futo anime összefoglalo.

Lelouch
Úgy, hogy idén néztem? 😄 Ilyeneket is raktam bele.

Ezekben nincs jelentõsége a sorrendnek, vagy az elhelyezkedésnek. Csak egy átfogó képet ad.
Zomil
Idei év...akkor mit keres ott a Steins;Gate? 😄

Amugy van jelentösége a sorrendnek vagy csak simán idei top9?

Lelouch
4chan-on tetszett az ötlet, így összedobtam egy kedvencek 3x3-t az idei évre vonatkozóan... Végül még az Accel World is felfért... 😄
3x3
Zomil
Megnéztem a Rurouni Kenshin live action-t. Nekem nagyon tetszett, 8/10, mondjuk nem ismerem az animét/világot semmilyen szinten, de ez tetszett.

Lelouch
Milyen potenciál?
cataflam02
Mert szerintem van még benne potenciál.
Plusz jó volt és érdekes.

One more story

Frosty01
http://onepiece.hu/news.php innen lesem az új részeket, a régieket pedig indavideorol. olyan gyorsan daráltam h fölöslegesnek éreztem letölteni õket anno

practitioner of the forbidden arts of death

Lelouch
Minek neki folytatás?
Zomil
Én sem...aztán elolvastam egy chapter és csak nyomogattam a következö oldal gombot, aztán hamar vége is lett 😄
Imádtam a Dokuro-chan-t, szoval ezt nagyon kellemes volt olvasni 😄

szerk: Az meg milyen volt már, h a Kelly höseit nézték a csajok és elsirták magukat mikor a Tigrist kilötték 😄

Zomil
Girls und Pnazer 10: OMG...pedig végre elkezdödött a döntö...erre várni kell márciusig...nehéz lesz kibirni megint nagyon jo rész volt, és sikerült megint ugy lezárni, h nagy szarban vannak a csajok 😄
De legalább végre van 2 uj tankjuk, a mérnök klubb Tigrise(amugy sokat nem ér az ágyuján kivül), meg a WoT rajongo csapat Chi-Nu-ja.

Nagyon várom a márciusi részeket, hamar a kedvencemmé vált.

Lelouch
Hát azt várhatod. 😄
cataflam02
SAO End

Kicsit gáznak éreztem a végét.. Kirito mintha le se szarná Asunát.. pedig végig érte küzdött. Mindenesetre azért összességében tetszett jöhet a folytatás 8/10

One more story

cataflam02
Szerintem elfogadható lett a befejezés.
Kb 90% hogy lesz folytatása 😄

One more story

LasDen
nem gondoltam volna hogy elolvasod 😄

hi,
azt szeretném megkérdezni hogy one piecehez van olyan felirat ami 2 részben van? Sajnos 1 epizod 2 részben van, és mindig átkell idöziteni a feliratot. 😞

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Zomil
Persze, h nem kerek, nem kapott anime original lezárást, a történet meg simán folytatodik tovább a következö arc-al 😊

Máté94
Várjuk a harmadik évadot, mert ez így nem kerek. 😄
LasDen
jah annyi van csak még belõle...én bírom 😄

Zomil
Arrol nem tudni vmit, h ehhez készülni fog-e magyar felirat?

Zomil
Elolvastam 11 fejezetet ebböl a Jigokuren love in the hell-böl(ennyit találtam meg) amit Lasden berakott ide...elég beteg 😄

Lelouch
Sok értelme nem is volt. A Rei azért még nem volt rossz egy kis extrának, de ez a Kira, ez kész katasztrófa. Már a 2. rész után dobni akartam, de a 3. rész elõzetese háremesdit ígért. Gondoltam azt még megnézem, hátha jó lesz, de nem jöttek be a számításaim. 😄
armageddon666
Új Higurashi sorozat? Én asszem a rei elõtt leragadtam. A két évad alatt mindent tök jól lezártak, hova bonyolítják még?

@

armageddon666
Ano Natsu de Matteru 11
Aranyos ahogy Kanna elõadja hogy Ichikának milyen gyengék voltak az érzései ha most feladja. Végül is tényleg nem egy interplanetáris konfliktus lehetõségét veti fel az ûrlény maradása. 😊

@

Zomil
Pszt 😄

Ez meg érdekes lesz 😊