Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Amugy nemtudom láttad-e, de tegnap UTW felrakta a teljes nekomonogatari-t. Bár azt mondjuk nem értem, h az 1-2 felrakása után, miért nem csináltak egy 3-4-et is...igy szedhettem le ujbol.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Na igen, a vége... Mostmár tényleg csak akkor fogok nézni KyoAni animét, ha az Haruhi vagy FMP... 😄 Bár a Haruhival se mernek még szerintem próbálkozni Hirano Aya miatt. Legalábbis én erre következtetek abból, hogy most is a Lucky Star-ból nem második évadot, hanem inkább valami spinoff sorozatot csinálnak, amiben nem szerepel Konata...

Az se lenne baj, ha elõbb. 😄 Mint a Fullmetal Alchemist-nél.
Zomil
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sztem a C terv a legjobb... 😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
The World God Only Knows 214: OMG, gore in my TWGOK?<#merges2> Ezt is megéltem.

Sora no Otoshimono 67: Úgy tûnik tényleg közeleg a végjáték itt is...
Tomoki már tervezi a támadást... 😄 + Sugata családja is terítékre került végre.
LasDen
Remélem a manga végén bejelentik, hogy a Bones új animét készít belõle 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
megnéztem az elsõ két részt is anno, de nem nyerte el tetszésem...aztán gondoltam a végébe is belenézek...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Hát ugy valoban nincs értelme, ha a végébe nézel bele 😄

LasDen
<#idiota><#idiota>

LasDen
belenéztem uccsó részbe, de nekem valahogy ez egész nem jött be. végig se néztem...valahogy nem érdekel. istenítik Rikat, de mire fel 😄

Zomil
Chuunibyou Demo Koi ga Shitai! befejezve. Jo volt tetszett, 8/10, kellemes anime volt. Bár a végén nem erre a befejezésre számitottam. Kicsit talán csalodott is vagyok, szép volt meg minden a befejezés, de nekem annyira nem jött be.

LasDen
azé..izgalmas lesz az tuti 😄
kishint elég lazán letudták 😄

Lelouch
Nagyon már nem lehetne tovább fokozni ezután.
LasDen
valaki olvassa Soul Eatert?? mer az felvilágosíthatna, hogy most ez már a befejezés felé halad - mert én rohadtul olyannak érzem - vagy csak egy harc a sok közül? 😄

Zomil
Nah folytattam a Chuunibyou-t...6. rész...
A hajlevágáson és utána a mana adásnál ahogy csillogott a feje...hát sirtam a nevetéstöl 😄

CSOCSO
az elmult evekben jott ki valami olyan sorozat/ova vagy film ami must see?
Lelouch
Top 10 Seiyuu Rising Stars of 2012

Hol van Uesaka Sumire? Dekomori után a listán lenne a helye! 😄
PetruZ
Téli szezon:
- Mangirl (AniDB): Totálisan megtévesztõ cím, szó sincs valamiféle transziról, vagy ilyesmirõl. 😊 Egy mondatban összefoglalva: aranyos középiskolás lányok egy klub keretén belül megpróbálnak egy havi megjelenésû manga magazint összehozni 15 futó sorozattal megtömve. Kb. mintha a Bakuman-t a túloldalról néznénk, csak A-Channel/Yuru Yuri stílusban. 😊 5 perces epizódok, tehát elég szoros, de az elsõ rész kb. nézhetõ volt (csak elég sûrû, szerintem elbírt volna egy rendes sorozatot, viccesebb is lenne). 5/10
LasDen
az lesz...😄

IMYke2.0.0.0
Ilyenkor kell gyorsan elõvenni egy nyugtatót, vagy megnézni egy élõszereplõs filmet, esetleg elmenni haverokkal, kedvessel sétálni, moziba stb.
<#nevetes1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Szerintem pár hétig ne olvasd. 😄
LasDen
egyre kibaszotabbul unom Kuroko mangát...egy rakás fos ez a meccs, de 100000 fejezeten keresztül kell taglalni....4 kibaszott perc van a meccsbõl, de nem..még legaláb 24000 fejezet, mire a végére ér....isten bassza má meg 😄

PetruZ
A The Sun-on megtaláltam az eredeti cikket, de az sem adott meg forrást. De végül csak meglett és megtaláltam ezt (és további videókat, amiket már nem linkelek):

Frosty01
Címkék
lol, omg, wtf

xD

egyébként egész aranyos 😄

practitioner of the forbidden arts of death

Zomil
Huha látom Index naprakész, ezt olyan fél éve láttam 😄

LasDen
Nekomimi FTW 😄

IMYke2.0.0.0
Úristen,,,,

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PetruZ
To-Tally <#wilting>
Lelouch
Nekomonogatari 1-2. - Eddig szerintem jó. A fanservice is briliáns... 😄
Oshino jelenléte is sokat hozzá tesz az egészhez. Ej de kár, hogy ki lett írva a Bake után...
Lelouch
A light novel nagyon durva, hihetetlen mennyit bírnak beszélni a sztorira teljesen irreleváns dolgokról is. 😄 Mielõtt Araragi felhozta a szerelmet, mint témát, az LN-ben komoly értekezés zajlott közte és Tsukihi között a Golden Week-rõl meg a bugyikról... 😄 De tényleg jó hosszasan. Elolvasni érdekes volt, de azért jobb, hogy a SHAFT kivágta ezeket. 😄
Zomil
Kokoro Connect: Sztem kellemes sorozat volt az idei évben 8/10-et megérdemel, néha kicsit sok volt a dráma, de összességében azért annyira nem rugaszkodott el a valoságtol és jo volt nézni is. Nem tudom milyenek voltak az eladások, de folytatást szivesen néznék(anyag van hozzá)

Az utolso 4részhez:
Jo volt ez a 4 rész, de itt is az Iori körüli mizériát kicsit tulzásnak éreztem, persze besokkallt meg minden, de ujra vissszatértünk ahhoz ami az elején volt, h milyen szerepet is játszik...kicsit már sok volt, de ezen kivül nagyon jo volt ez a 4 rész. És megszületett Dereban 😄
Szvsz az év egyik legjobb nöi szereplöje volt Inaba. Érdekes is volt, karakterfejlödés is volt

LasDen
megnéztem a nekomonot...nincs logika rá, hogy ezt miért és a nisemonot miért nem...megfejthetetlen 😄 Talán a neko miatt 😄
amúgy arra jöttem rá, hogy az anime nem 100%-ig a megfelelõ stílus a monogatari szériának. ezekkel a gyors vágásokkal és az egyedi megjelenéssel leplezni tudják, hogy 90%-ban nem történik semmi csak beszélgetnek. persze elismerés a shaftnak, hogy ilyen nehezen adaptálható anyagból ezt hozták ki....

LasDen
amúgy én az angol csapatok közül a commiet nem bírom valamiér....a többivel nincs gondom....még a hadena-hatenat nem bírom...
kifejezett kedvencem nincs, de a Dokit, CoalGuyst és az FFF-t bírom 😄

Zomil
A rori feliratban HeartSeed miért Balloon Vine-nak van irva? 😮

Lelouch
Csak az elsõ 2 rész. Már el is kezdtem, csak közben nézem+olvasom amiket kivágtak az LN-bõl, mert ehhez pont van fordítás. Már az elején kihagytak egy jókora részt, aminek az elolvasása most eléggé lefárasztott, úgyhogy ma már nem is folytatom. 😄
Máté94
Kint van, egybe videóval.
PetruZ
K 13 END: Jól indult, rettentõ jó volt a miliõ és a dinamikus animáció, aztán ahogy haladt elõre a történet, úgy lett kicsit fakóbb, szegényesebb és a végén hiába volt négy király is kvázi egymás ellen egy mega-összecsapásban, valahogy csak egy kis puki lett az egész. Eléggé befejezetlen maradt, de idén valamikor jön a 2. évad, az talán betömi a lyukakat. Addig is 5/10.

Új sorozatok (egyelõre csak apróságok):
- Puchimas!: Aki látta az Idolm@ster-t, belenézhet ebbe is. Ilyen 2 perces kis szösszenetek a 765Pro stúdiójában lakozó aprócska, emberszerû lényekrõl, akikben nagyon sok a hasonlóság a "nagy" testvérekkel. Nagyon debil, emiatt 4/10, de mivel rövidek, nézhetõ. 😊
- Inferno Cop: Ez is egy 2-3 perces mini, de ez egy f*s (1/10). Bár a sztori elég elborult (a Ghostrider-re hajazó zsaru lángoló rendõrautójával járja Jack Knife Edge Town utcáit bûnözõkre vadászva és pl. az elsõ részben egy terhes nõ magzatvize (!) elönti a várost (!) és majdnem eloltja (!) õt, majd a folytatásban a nõ mutálódott gyerekével harcol a víz alatt...), nem is anime, hanem valami... papírmasé figurák mozognak egy háttér elõtt. Ultragáz. Kár érte. 😞
Zomil
Jaja rorit már szedem is, aztán várok UTW-re én is 😊

Lelouch
Én a Nekomonogatarinál az UTW-re várok.
Kokoro Connect utolsó 4 részénél meg egyelõre csak a rori jöhet szóba, de az elvileg jó is.
PetruZ
Kokoro: Commie, rori, vagy Doki/Chihiro (de õk le vannak maradva). Sztem rori, õk elég jók.
PetruZ
Persze, néha elõfordul, hogy kihívásból/érdeklõdésbõl megcsinálnak ilyet, de a napi 2-3-4 release-t így nem tudnák tartani. 😊
Zomil
oh basszus ezt jo hogy beraktad 😊

Akkor kivel érdemes nézi öket? (külföldi csapatokban nagyon nem vagyok otthon)

Lelouch
HS: "We do not translate our own shows because we rip from Crunchyroll, FUNimation, The Anime Network, Hulu, and Niconico."
Mivel a Crunchyroll a Nisemonogatarival ellentétben a Nekomonogatarit nem csinálja, tõlük hiába vársz feliratra. Szerintem a Kokoro Connect utolsó 4 részével is hasonló a helyzet.
Zomil
Én Horrible-re várok Neko-bol és Kokoro-bol is(mindekettöt tölük néztem), de nem sietik el a dolgot 😄

Lelouch
Cospa Stores' Top-Selling Cosplay Outfits: 2012

Dermesztõ??? Ez most komoly? 😄
IMYke2.0.0.0
Az engem is zavar.

Lelouch
A Nekomonogatari-nál nincs "eredeti felirat"... Szóval úgymond a nulláról dolgoznak.
LasDen
engem egyedül az zavar az angol feliratokban, hogyha valakinek a teljes nevét mondják, akkor megfordítják, ahogy náluk szokott lenni. azt rohadtul nem szeretem 😄

PetruZ
A komcsik egyfajta "free edit"-et csinálnak az eredeti feliratokból, ami sokszor szabadabb megfogalmazású, mint az eredeti, valamint gondosan kigyomlálnak minden honorifics megszólítást. Engem inkább csak ez utóbbi szokott zavarni (mert hallom az eredeti hangban), szerintem olvashatóságban, vagy érthetõségben nincs gond velük.
Frosty01
na ja. ideje volt 😊

practitioner of the forbidden arts of death

Zomil
Robotic;Notes 11: Hát rendesen beindult a történet végre 😊