Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
A Dragon Ball Kai valóban a DBZ fillerek nélkül, viszont a Buu-s részeket már nem dolgozta fel. A sima DB-bõl nem készült ilyen, a GT meg önmaga egy nagy filler. Egyébként meg a Kai-ról se igazán mondható el az, hogy fel lenne javítva a grafikája... 😊
PetruZ
Hm, ebbõl vajon mikor lesz anime? 😊 Lehet, hogy manga van is, nem tudom. Mindenesetre pont most volt a Bakuman 3x12 végén, hogy valaki a PCP alapján kezd széfeket rabolni és mutogatták a tévében a manga érintett oldalait... 😊
qtab986
Hali! A Dragon Ball Kai az lényegében a Dragon Ball Z csak fillerek nélkül? A Dragon Ball és a Dragon Ball GT is elkészült ugyanígy, fejavított grafikával és fillerek nélkül?

Lelouch
“Why Are Seiyuu Such Great Artists As Well?”

Vannak meglepõen jó rajzok is. Kobayashi Yuu alkotásai viszont elég érdekesek... 😄
Lelouch
Adj egy esélyt a Kaiji-nak... 😄 Szerintem bejönne neked. Ha mégse, akkor majd jól az orrom alá dörgölheted. 😄
LasDen
szerintem az oreshura tucat kacat....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

PetruZ
Az Oreshura szerintem jobb lesz, mint az átlag. Van benne egy kis Haganai, meg egy kis Chuu2Koi, márpedig ez két igen-igen jó anime volt tavalyról, messze nem "tucat-izék" (megintcsak: szerintem 😊 ). Valószínûleg nem éri el a Haganai szintjét, de mindenképpen nézhetõnek tûnik.

Nyárig még ami rajta van a listámon:
- És jónak ígérkezik: Tamako Market, Haganai Next (definitely!), Joshiraku S2, Hanasaku Iroha (movie), Kick-Heart, OreImo S2 (yeah!), Shingeki no Kyojin, Saint Oniisan
- Plusz, ami talán nézhetõ lesz: Senyuu, GJ Club, Kotoura-san, Sasami-san at Ganbaranai, Modaiji-tachi, Arve Rezzle (movie), Death Billiards, Ryo (movie), Date a Live, Hataraku Maou-sama, Photo Kano, RDG, Yahari Ore, Yuyushiki
- És tuti szemét lesz, de belenézek: Kagaku na Yatsura, Little Witch Academia (movie), Hentai Ouji to Warawanai Neko

Csak a szokásos... 😄
Zomil
Áhh...de akkor elkéne rajta gondolkodnom, h mit nézzek meg 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Akkor még mindig ott vannak a régebbi sorozatok. 😄
Zomil
"Egyébként olyan hûdenagyonjó sorozatokra nem nagyon lehet számítani most..."

Ez a bajom 😄

Haganai-nak meg az elözö évadját meg kéne néznem.

Oreshura meg olyan tucat izének tünik, meg a történet se fogott meg egyáltalán.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Majd a Haganai Next. Meg ahogy olvasom a véleményeket, a Zettai Karen Children spinoff se néz ki rossznak, és nézhetõ az eredeti sorozat ismerete nélkül is. Én lehet majd belenézek, ha már összegyûlt néhány rész.
Egyébként olyan hûdenagyonjó sorozatokra nem nagyon lehet számítani most...
PetruZ
Az Oreshura (#56675) szerintem jónak néz ki. 😊
Zomil
És mikor jönnek az elsö jo sorozatok amiket érdemes megnézni? 😄

PetruZ
Senran Kagura (2013, AniDB): Az idei év elsõ huge boobz-pantsu akció-seinen agymenése ninja fõiskolás lányokkal... 4/10

Love Live! (2013, AniDB): ...És az elsõ idolos-éneklõs fõiskolás-lányos "cutie" sorozata is elindult. 😄 4/10
LasDen
nagyon helyes....😄 végre valakit megtérítettem 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Count Adyn
Miattad kezdtem el nézni és nem bántam meg😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

IMYke2.0.0.0
Jó lesz az.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
ez a szupercsapatba oltott Lupin nem is volt rossz....Bakumatsu Roman becses nevén 😄 így elsõre komolyabb dolgok is húzódnak a háttérben, de majd kiderül, elég könnyed...

Máté94
Ixion 13: What did I just watch? 😄D
LasDen
megnéztem kenshin filmet én is....nem volt rossz, de a drámai oldala a filmnek hiányos volt. nem mondom hogy rossz volt, de engem nem igazán tudott lekötni, így néha picit untam. Viszont emellett csak pozitívumai vannak a filmnek. A képi világ, a hangok, a zenék, a szereplõk s karaktereik mind tökéletesek voltak. Az akció jelenetek is mind kiválóak és izgalmasak voltak. Kicsit sajnálom, hogy pont egy fontos szegmensben nem tudtak számomra kiválót alkotni....

Amúgy ez a german suplex a japánok fikszációja? Idõrõl-idõre mindig feltûnik valahol 😄

Máté94
Én még nagyon a korszakom kezdetén láttam... akkor elég újnak hatott a történet, a téma, a érzelmi ráhatások. Lehet ma már nem döbbentene le annyira, 😊
Zomil
Nekem tetszett...persze közelében nincs S;G-nek(R;B-t nemtudom), de ha továbblépsz a föhös picsogásán(márpedig pl. Accel World-ben sikerült) akkor egész kellemes anime 😊

PetruZ
Ore no Kanojo to Osananajimi ga Shuraba Sugiru a.k.a. Oreshura (2013; AniDB): Valahol már láttam ilyen kezdetet, de mindegy, mert ez is jó volt, jópofa romkom-nak ígérkezik. 😄 7/10
Lelouch
Úgy döntöttem belekezdek a Chaos;Head-be. Nagyon megosztó, kiváncsi vagyok én melyik táborba fogok tartozni... 😄
Zomil
😄

LasDen

Zomil
Na igen, én is szomoru vagyok, h Kizu sehol nincs, viszont örülök, mert már juliusban kapunk egy ujabb bake sorozatot 😊

Lelouch
Monogatari 2nd Season to Run for 1/2 Year Starting in July

Az egyik szemem sír, a másik nevet. Nem örülök, hogy a Kizu elõtt jön ki, másrészt viszont ennél hamarabb nem is kaphattunk volna Monogatari animét, lévén a Neko Black két BD-je tavaszra van bejegyezve.
LasDen
na ez az oreshura is tipikus 1000 évente 1 ilyen mestermû készül fajta.....vagy nem.....

LasDen
megnéztem én is ezt a Maout...hát...engem az elsõ rész nem húzott be....semmi különlegest nem találtam benne

armageddon666
😄 Jó, biztos nézni fogom 😄

@

Zomil
😄DDD

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zomil
omg 😄DD

armageddon666
Mert van egy komoly hátterük, régóta fut az oldaluk, Magyarország legnagyobb animés oldala, letettek a kezdetekben néhány minõségi munkát az asztalra, mikor még eléggé gyerekcipõben járt itthon a dolog.
Az egyetlen magyar sub amit látok AniDBn. Apróság, nem egy releváns dolog, de mégis ez számomra egy szimpatikus plusz pont.

@

Lelouch

OMG. 😄
Lelouch
Lehet ezzel csalódást fogok okozni, de semennyi. 😄 Ezt most csak gugliztam. De végülis megvan még gépen a Bake, Nise, Neko hármas, szóval könnyen változhat a helyzet. 😄
LasDen
de az AA a zisten.....mindenki más levan szarva 😄

armageddon666
Miért lenne esélytelen? Max. nem nézi senki. 😊 Kivéve ha elõrukkolsz valami jobb minõséggel. Esetleg egy másik stílussal. Kicsit honosítod is a dolgot a fordítás mellett. Sok angol subot bántanak mondjuk emiatt (Mértékegység átváltás, "honorifics" lehagyása, nevek felcserélése), de csinálják, szóval lehet hogy van rá igény. Lehet itthon is lenne.

Illetve ott a lehetõség hogy megtanulsz japánul, és nem angolról fordítod, hanem japánról. 😊

@

LasDen
néha bassza meg az AA....mindenre ráteszik a kezüket, és akkor már esélytelen fordítani.....kapják be 😄

armageddon666
Még mennyi jelenet van kéznél reakció-képnek? 😄

@

Máté94
Mingyá' gondoltam. 😄
Lelouch
Látom a MAL-listádon... 😄
Máté94
És még mennyi alapmû van, amit nem láttam, ha te tudnád... 😄
Máté94
Sokkal durvább dolgokat is odatudtam képzelni.<#eplus2>
Lelouch
A To Love-Ru Darkness-t meg megnézted cenzúrázottan? 😄 Úgy még annyi értelme sincs, mint alapból... 😄
Lelouch

Még nem láttad a Code Geass-t? 😄 Pedig az tényleg alapmûnek számít.
Máté94
Úgy se láttam, magamtól úgy se szenvednék felirattal, pont kapóra jön. 😄
Lelouch
LOL, az AA is kiadja a Code Geass-t? 😄 Az elsõ évadot már láttam BD-változattal, de az R2 így esélyes nálam egy újranézésre.

Ja és errõl jut eszembe, Japánban ma kezdték el újra leadni TV-ben a TTGL-t, és ennek kapcsán volt egy hír, hogy az újravetítés alatt/után várható valami nagy bejelentés. Még az újravetítés kezdete elõtt, tegnap be lett jelentve, hogy kiadnak egy BD-boxot, de remélem nem ez lesz a bejelentés, hanem valami új sorozat... 😄 Bár végülis a BD se olyan rossz hír önmagában... 😄
armageddon666
Jjjjaaaaa, a fõhõs erõsen rinyagép. De azért valamilyen szinten érthetõ szerintem.

@