Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Látom a MAL-listádon... 😄
Máté94
És még mennyi alapmû van, amit nem láttam, ha te tudnád... 😄
Máté94
Sokkal durvább dolgokat is odatudtam képzelni.<#eplus2>
Lelouch
A To Love-Ru Darkness-t meg megnézted cenzúrázottan? 😄 Úgy még annyi értelme sincs, mint alapból... 😄
Lelouch

Még nem láttad a Code Geass-t? 😄 Pedig az tényleg alapmûnek számít.
Máté94
Úgy se láttam, magamtól úgy se szenvednék felirattal, pont kapóra jön. 😄
Lelouch
LOL, az AA is kiadja a Code Geass-t? 😄 Az elsõ évadot már láttam BD-változattal, de az R2 így esélyes nálam egy újranézésre.

Ja és errõl jut eszembe, Japánban ma kezdték el újra leadni TV-ben a TTGL-t, és ennek kapcsán volt egy hír, hogy az újravetítés alatt/után várható valami nagy bejelentés. Még az újravetítés kezdete elõtt, tegnap be lett jelentve, hogy kiadnak egy BD-boxot, de remélem nem ez lesz a bejelentés, hanem valami új sorozat... 😄 Bár végülis a BD se olyan rossz hír önmagában... 😄
armageddon666
Jjjjaaaaa, a fõhõs erõsen rinyagép. De azért valamilyen szinten érthetõ szerintem.

@

Lelouch
A manga szerintem is jobb.
Lelouch
????????????
PetruZ
Totál ellentétes az ízlésünk, úgyhogy ez nem meglepõ. 😊
RelakS
olvasd el a mangáját, szerintem jobbféle 😊
Viszont az súlyos, hogy 13 részbe is sikerült fillert rakni 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lelouch
Nekem nagyon tetszett anno.<#smile> A Bleach után ez volt a második anime, ami rávett a manga változat olvasására... Régi szép idõk. 😊
PetruZ
Úgy rémlik, valamelyik TV show ment már, amiben õ is szerepelt, és elõkerültek már a "lázadók" is. Nem emlékszem már pontosan (keveredik, mert a mangába is beleolvastam), csak arra, hogy valami embertelen rinyálás volt a "fõhõs" részérõl, amikor feladtam. Ha látnám, biztos emlékeznék rá - de nem akarok. 😊
PetruZ
Eg ideje rajta volt már a "to watch" listámon, de csak most vettem észre, hogy már csak egyedül árválkodik rajta a Midori no Hibi (AniDB) c. 2004-es anime. Hát, kár lett volna kihagyni. 😄
Hõsünk igazi fenegyerek, az iskola réme, a rettegett "démoni jobb ököl" birtokosa, amellyel minden kihívóját (más iskolák bandái) laposra veri, de a lányokkal pont a hírneve miatt egyáltalán nincs szerencséje és azon kesereg, hogy hátralévõ életében már csak a jobb keze lesz az egyetlen társa. A 20. sikertelen randira hívás után elkeseredésében azt kívánja, bárcsak akármilyen barátnõje lenne. Másnap reggel arra ébred, hogy a jobb kézfeje egy Midori nevû lánnyá változott, aki régóta szerelmes belé (de csak távolról) és õ sem tudja, mi történt. Kénytelenek megszokni egymás társaságát és hõsünknek a kezét is rejtegetnie kell, míg kitalálják, hogyan szabadulhatnának a helyzetbõl... ami csak bonyolódik, amikor háromszöggé, majd négyszöggé válik. 😊
(Nem) tipikus, békebeli fõiskolás romkom, rendkívül jó humorral (néhol könnyesre röhögtem magam). Semmi ecchi, kis boobz van itt-ott, de csak ami ilyenkor szokásos, és a 13 rész kerek egész, van rendes lezárás is. 7/10
armageddon666
Így számok alapján nem tudom hova tenni. Mi történt ott ahol dobtad, és miért?

@

PetruZ
Jópáran - én is - kb. a fele után dobták (én a 8. rész után). 😊

armageddon666
Ez esetben: ahogy elnézem a legnépszerûbb manga lóg ki a sorból. 😊

@

Lelouch
Az elsõ az LN, az utolsó oszlop az anime, a többi meg elvileg különbözõ mangafeldolgozások. A 2. oszlopban lévõ a legnépszerûbb és a legkedveltebb.
armageddon666
Ó, pedig az eleje teljesen korrekt, a végén érkeznek a gondok. 😊 Kíváncsi vagyok mi lesz a véleményed róla, illetve hogy esetleg belekezdesz-e a mangába.

@

armageddon666
Nem tudom melyik oszlop micsoda, de ahogy elnézem a manga lóg ki a sorból 😄

@

Lelouch
Nincs.
Zomil
Valoban az a karakter a mangán kivül az összes illusztrácioban gázul néz ki 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
De abban csak egyetértesz, hogy a Dragon Princess jobban néz ki a 2. oszlop mangájában. 😄 Az animében meg még az LN-illusztrációt is alulmúlták nála, mert a szarvai úgy néznek ki, mintha csak haj lenne. A gáz sminkrõl már nem is beszélve... Szóval én megértem a felháborodott hangokat. Nála el lehetett volna térni az eredetitõl.
Zomil
Nekem mondjuk jobban tetszenek az LN illusztácioi, már ha jol értem, h a balszélsö az LN-böl valo, valahogy olyan hitelesebbek a karakterek.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Soul eaterhez van complete felirat az animeaddictoson kívül?
Annak az idõzítése teljesen rossz ahhoz amit letöltöttem. (folyamatosan csúszik, hiába idõzítem át, pár másodperc múlva megint késni fog)

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

IMYke2.0.0.0
"Deadman Wonderland" - a felénél járok.
Nem olyan rossz ez, mint amennyire hittem, a korábban, általatok írtak alapján.
Tény, hogy a fõszereplõ 14 éves srác kicsit 'pofán-baszlak-te-köcsög' érzést kelt az emberben, meg a szokásos, 1,5 liternyi vérveszteség, halálkóma után is talpra áll 'fasság' is megvan, de érdekel, hogy mi lesz a vége.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
WTF HAPPENED?! 😄

@

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Bal oldalit választanám - a történet, manga, anime ismerete nélkül is.

Lelouch
Ahogy elnézem, azért jobb lett volna, ha inkább a manga artját veszik alapul. Most ezen a karakteren vannak nagyon sokan felháborodva. 😄
armageddon666
Õ. 😄
@Zomil: én is kellemesnek találtam a grafikát. Ezért gondoltam hogy majd nézni kéne. 😊 Nem, nem a tõgyek miatt!! 😄

@

RelakS

Biztos, hogy a szemei fogták meg!

<#ravasz1>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
nbem érdekel....2 rész...40 perc alatt mutasson fel már valamit, amiért érdemes néznem. nem sikerült neki, ennyi. Mért nézzem végig ha csak küszködés az egész?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Megnéztem a képeket és attol eltekintve, h folyamatosan az arcodba dobálják a melleit egész kellemes grafikája van az animének. Sztem adok neki egy esélyt 😊

Most nézem AA+Ricz forditja? 😊

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Õ volna az?

armageddon666
Maoyuu Maou Yuusha

Nézi valaki? Sankakun most raktak ki róla hírt. A démonlány szemei megfogtak. 😄

@

armageddon666
Ember, két rész 😄 Az még a felvezetése. Tetszett az elsõ évad, aztán úgy csinálsz mintha nem is láttad volna. Ott is úgy épültek fel a fejezetek, hogy az elsõ rész tök nyugis, már-már unalmas, a másodikban megjelenik már valami sötét elem, a harmadikban elkezdenek meghalni, a negyedikben mindenki hulla, repeat. 😊 Annyi sara van az évadnak tényleg, hogy lassabb az elsõnél, mint Zomil mondta kissé cukormázas helyenként. Nekem nagyon tetszett, hogy mikor beindul a végjáték, több fejezeten keresztül egyre közelebb érnek a túléléshez, de mindig közbeszól valami. ÉS ott van folyton a "na talán most" érzés.

A kettõ egyben alkot egy egészet. Mint a Code Geass, vagy a Gundam 00 (ironikusan mindkettõnek elég szar a második évadja. Code Geass mondjuk nekem tetszett, de így visszatekintve látom a hibáit, hogy miért haragszanak rá sokan)

@

...jön valaki erre rajtam kívûl? 😊
https://www.facebook.com/events/518893614809651/
Zomil
Hát azért egy évadot 2 rész alapján megitélni... 😊
De te tudod, nem szolok bele 😊

LasDen
mindenkinek más....nekem egy taliga fos 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Nincs semmi hát, lehet, h a 2. évad kicsit cukormázas, de szerintem mindenképp jo az elsö évaddal együtt.

LasDen
semmi kedvem megnézni a 2. évadot...az a 2 rész is gyötrelmes szar volt...nem kérek belõle 😄 az 1. évad még tetszett is, jó volt. tök vidáman vágtam bele a 2.-ba, bûbû de jó lesz, erre halálra untam magam....😄

armageddon666
mert ott tudod meg hogy mégis mi a fene történt az elsõ évadban? 😄
elsõ évad teszi fel a kérdéseket,
második megadja a válaszokat.

@

LasDen
háát......😄

Zomil
Mert azzal válik teljessé a történet?

LasDen
én nem láttam nemtom..de mûfajilag horror 😄

higurashi 2. évad aztán mér éri meg??? 1. részt láttam azóta se folytattam.....unalmas 😄

Zomil
Blood-c-t SEMMI ESETRE SE!

Esetleg a Higurashi sorozat, bár annak inkább az elsö évadja, viszont ha elkezded utána már érdemes megnézni a 2. évadot is.