Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és errõl jut eszembe, Japánban ma kezdték el újra leadni TV-ben a TTGL-t, és ennek kapcsán volt egy hír, hogy az újravetítés alatt/után várható valami nagy bejelentés. Még az újravetítés kezdete elõtt, tegnap be lett jelentve, hogy kiadnak egy BD-boxot, de remélem nem ez lesz a bejelentés, hanem valami új sorozat... 😄 Bár végülis a BD se olyan rossz hír önmagában... 😄
Viszont az súlyos, hogy 13 részbe is sikerült fillert rakni 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Hõsünk igazi fenegyerek, az iskola réme, a rettegett "démoni jobb ököl" birtokosa, amellyel minden kihívóját (más iskolák bandái) laposra veri, de a lányokkal pont a hírneve miatt egyáltalán nincs szerencséje és azon kesereg, hogy hátralévõ életében már csak a jobb keze lesz az egyetlen társa. A 20. sikertelen randira hívás után elkeseredésében azt kívánja, bárcsak akármilyen barátnõje lenne. Másnap reggel arra ébred, hogy a jobb kézfeje egy Midori nevû lánnyá változott, aki régóta szerelmes belé (de csak távolról) és õ sem tudja, mi történt. Kénytelenek megszokni egymás társaságát és hõsünknek a kezét is rejtegetnie kell, míg kitalálják, hogyan szabadulhatnának a helyzetbõl... ami csak bonyolódik, amikor háromszöggé, majd négyszöggé válik. 😊
(Nem) tipikus, békebeli fõiskolás romkom, rendkívül jó humorral (néhol könnyesre röhögtem magam). Semmi ecchi, kis boobz van itt-ott, de csak ami ilyenkor szokásos, és a 13 rész kerek egész, van rendes lezárás is. 7/10
@
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Annak az idõzítése teljesen rossz ahhoz amit letöltöttem. (folyamatosan csúszik, hiába idõzítem át, pár másodperc múlva megint késni fog)
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Nem olyan rossz ez, mint amennyire hittem, a korábban, általatok írtak alapján.
Tény, hogy a fõszereplõ 14 éves srác kicsit 'pofán-baszlak-te-köcsög' érzést kelt az emberben, meg a szokásos, 1,5 liternyi vérveszteség, halálkóma után is talpra áll 'fasság' is megvan, de érdekel, hogy mi lesz a vége.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
@Zomil: én is kellemesnek találtam a grafikát. Ezért gondoltam hogy majd nézni kéne. 😊 Nem, nem a tõgyek miatt!! 😄
@
Biztos, hogy a szemei fogták meg!
<#ravasz1>#ravasz1>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Most nézem AA+Ricz forditja? 😊

Nézi valaki? Sankakun most raktak ki róla hírt. A démonlány szemei megfogtak. 😄
@
A kettõ egyben alkot egy egészet. Mint a Code Geass, vagy a Gundam 00 (ironikusan mindkettõnek elég szar a második évadja. Code Geass mondjuk nekem tetszett, de így visszatekintve látom a hibáit, hogy miért haragszanak rá sokan)
@
https://www.facebook.com/events/518893614809651/
De te tudod, nem szolok bele 😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
elsõ évad teszi fel a kérdéseket,
második megadja a válaszokat.
@
higurashi 2. évad aztán mér éri meg??? 1. részt láttam azóta se folytattam.....unalmas 😄
Esetleg a Higurashi sorozat, bár annak inkább az elsö évadja, viszont ha elkezded utána már érdemes megnézni a 2. évadot is.