Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Chaos;Head befejezve. Nem mondhatnám, hogy annyira oda voltam érte... :D
6/10
Zomil
EVA 3...OMG mi volt ez!!!! :D
De legalább mostmár Shinji joval tökösebb, mint eddig. Cserébe legalább 2x annyira megszopatják szegényt, komolyan elkezdtem szegényt sajnálni, pedig a sima sorozatnál ez nem történt meg.
Ugyebár 14év eltelt, és akkor most Misato küzd a NERV ellen. Shinji-re kb. mindenki szarik. Majd a Nerv kiszabaditja és elviszik magukhoz. Ahol beadják szerencsétlennek, h ha megszerez 2 lándzsát akkor helyrehozhatja amit elcseszett, mert ugyebár miatta indult be a 3. impact. Jah és még a képébe vágják, h Ayanami csak az anyja klonja és az igazi anyja az a Unit 01(vagy melyik) rendszere lett, mert feloldotott a lötyiben. Amugy érdekes, mert a sorozatban ezt igy konkrétan nem mondják ki, de legalább mostmár ezt is fixen tudjuk. Erre szerencsétlennek sikerül egy ujabb impact-ot elinditani. Nah és itt már rohattul elvesztettem a fonalat, innentöl kb. csak kérdéseim vannak :D

Mitöl/miért indult be a 4. impact, most akkor mi van ezekkel a Seelen csávokkal? Meg miazhogy Kowaru volt az 1. angyal és most ö lett a 13. utolso is?
És most akkor azért lett vége a 4. impact-nak, mert Kowaru feje lerepült?
Meg most igazábol kinek mi a célja? Vagy most mi történt konkrétan a földdel? Mi a tervük a szereplöknek? Oké, h Shinji apja a azt akarja, h örökre együtt legyen a feleségével és ezért akarja az emberiség továbbfejlödését, de mi a célve a Wille-nek azon kivül, h ezt meg akadályozza? Egyáltalán még meg lehet menteni a földet valahogy?
Szoval van egy pár kérdésem :D

Az meg nagyon nem tetszett, h végül Rei-t mégsem mentette meg Shinji, helyette kaptunk megint egy érzelem mentes Rei klont...hát hogy lesz az én várva várt ReixShinji szálambol valami? :)
Nem akarom, h ennek is a vége AsukaxShinji legyen.

Hát nagyon várom azt a BD kiadást, bár aligha fogok többet érteni, max a látvány lesz szebb :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
nem kell sietni...új arc kezdõdik, és ha igaz, amit írtak, akkor ez a Shogun arc nagyon badassre sikerült...kíváncsi vagyok, mert már régen volt egy jó ív, ami tetszett

jó a logód :DDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Count Adyn
Én most járok a 200. résznél akkor belehúzok :D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LasDen
Megnéztem ezt a Five Star storiest.....de nem volt jó ötlet....az elsõ 20 percet még végigültem, aztán már inkább a telón játszottam és néha rápillantottam. Talán, akik olvasták a mangáját, azok értékelték, de így nem tudom. Meg olyan shojos után érzés volt. A mecha meg itt nem játszott nagy szerepet, csak folyton ott volt....
de azért volt egy vicces jelenete...ahogy mondja az fantasztikus :DDD
http://www.youtube.com/v/njJNyNL9HcQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
hehe :DD

Zomil
akkor ezt nézni kell... :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
na akkor kezdek félni :D bepróbálom, de már a promo is túl shaft volt nekem....m

PetruZ
Sasami-san at Ganbarai (2013, AniDB): A Shaft-fanok minden bizonnyal el fognak majd alélni tõle, de nekem nem igazán jött be.
LasDen
Gintama visszatért új részekkel..de még hogy...kibaszott jó volt...:D Ilyen se volt még, hogy egy openingtõl kirázzon a hideg. Bírom ezt a Spyairt, jó számaik vannak...
a végén meg Sho-chan belépõje, de rég nevettem már ennyit :DD Banzai!! 10/10 :D

PetruZ
Tamako Market (2013, AniDB): Ilyen kis... aranyos, fõzõcskézõs, enyhén romantikus slice-of-life, megbolondítva egy fura, beszélõ madárral, ami valami nagyon furcsa dolgot csinált a végén. :) 7/10
LasDen
Legújabb videjóm....tudom hogy jó....
http://www.youtube.com/v/P1pjZw9hcjQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

PetruZ
Haganai NEXT 1 (2013, AniDB): Év animéja díj már kiosztható (de persze én elfogult vagyok), k*rva nagy volt. :D
LasDen
Én is HD-re várok...pedig semmit nem tudok :D Fos camrip nem érdekel :D

Lelouch
Én is. Már úgyis elspoilereztem magamnak a filmet, mikor elõször volt a mozikban, szóval már ki bírom várni, hogy a lehetõ legjobb minõségben nézhessem majd meg.
Zomil
EVA-bol sosem elég :D

armageddon666
Ez nem csak 1 óra 30 perc. Ez pont olyan hosszú amennyit mondani szeretne! ;)

Én megvárom Blurayt.

@

Zomil
Ráadásul csak 1ora 30perc :S
a 2. rész 2orás volt.

Zomil
A belepörgettem, a kép/hang nem rossz, nem mondanám nézhetetlennek semmikép...viszont...bazzeg a kamera ferdén vette fel az egészet és igy olyan mintha végig elforditott fejjel néznéd :D

Seth
386MB - pörfekt minõségû lehet :D

PSN ID.: Beegabor

Zomil
Köszi, már szedem is :D

Lelouch
Már van camrip az Evangelion 3.0-hoz ha valakit esetleg érdekelne.
Lelouch
Szerintem nem lenne olyan nehéz utánanézni annak, hogy remake-e a movie feldolgozás... :D De amúgy ja az. Mondjuk én nem ajánlom a Nanohát, nekem anno nem tetszett a sorozat. Én legalábbis biztos nem tartoztam bele a célcsoportba... :D
Malakai
A kard nem utalás, nem annyira ritka dizájn ez.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Nekem bejönnek. :D Digimonban a kedvenc részeim az átváltozások voltak. Emlékszem mikor vadásztam a neten videókra amiben átváltoznak a digimonok... :D Akkor még nem volt youtube, szóval nem volt könnyû. Így akadtam rá a Digimon Tamersre is, japánul. Sztem elsõ anime volt amit japánul néztem. :) Mondjuk csak néhány részt, mert egyrészt lassan jött, másrészt korlátozott adatforgalom volt, harmadrészt japán nyelv, zéró felirat. (Ami az RTLII-n futó német nyelv, zéró felirat kombónál semmivel nem volt rosszabb :D)

@

Lunki88
Na én is befejeztem a Sword Art Online-t. Berserk óta nem függtem rá ennyire egy animére (egy nap alatt néztem meg a 25 részt...). :) Voltak olyan jelenetek amiket kicsit feleslegesnek éreztem, de összességében nagyon tetszett.

Egyébként, az anime második felétõl, Kirito kardja teljesen úgy nézett ki mint Guts dragonslayere a Berserk-bõl. :D Ez valami utalás lett volna?
RelakS
ahogy nézem, hibaüzenet :D ... ja, hogy imgur, és kell még egy enter rá :D

Amúgy valahogy ezek a hülye átváltozás animok annyira nem tudnak bejönni :D

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
Rákerestem emiatt Nanohára...

STARLIGHT BREAKER!

Mi a fene? :D 9 éves kislányok akkor tûzerõvel amik még shounenekben is ritkán vannak? :D

Gépemen ott figyel már ideje a DVD verzió, de valahogy nem tudom rászánni magam a megnézésre. Zavar a karakterek kora. A film az remake? Mert akkor lehet inkább azt nézem meg.

@

Zomil
Köszi igy jobb :D
Szép kis full ecchi-re rámenö scifi lesz...mondjuk ez már a pv-kböl kiderült, azért jobban örültem volna, ha nem ennyire a képedbe tolják.

omg mi ez :D

Lelouch
Lelouch
http://www.youtube.com/v/AEXPtCpBGuw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Lelouch
Vividred Operation
armageddon666
Ez mibõl van? O.o

@

Lelouch
Az Animax döglõdése miatt magyar szinkron mostanában nem nagyon volt itt téma... Ez nem is nagyon fog változni szerintem, szóval jöjjön most helyette egy kis angol dub... :D
Lunarian: angol vs. eredeti
Zomil

Zomil
Vivid red-es átalakulás

Zomil
Jo persze...de mostanában szinte csak ilyet nyomatnak :D

Nemtudom...én ugy érzem jo lesz érdemes nézni, ez a véleményem rola :)

Lelouch
Valami hasonló fogalmazódott meg bennem is. :D
Ami engem illet, hasonló témából a Spice and Wolf se volt "tipikus ecchi tucat vígjáték", nekem mégse jött be.
LasDen
ezt most úgy mondod, mintha az ami nem tucat ecchi, akkor az csak jó sorozat lehet....:D

Zomil
Pedig sztem kellemes cucc, legalábbis a mostani sorozatok közül szvsz kiemelkedik, pl. megnéztem még ezt a Zettai Karen children elsö részét is, de még annyira sem találtam érdekesnek, h beirjam rola ide a véleményem.

És ahogy olvasom a véleményeket nem ilyen tipikus ecchi tucat vigjáték lesz, szoval sztem nem lesz rosz. Bár szvsz egész jo izlésem van hozzá, h megtaláljam a jobb minöségü animéket egy évadon belül :P

PetruZ
Én már a sztori, meg a képek alapján egybõl kihagytam. :)
BEAST
Én se láttam benne semmi extrát, de jobb híján ez is megteszi most, meg ki tudja mi lesz belõle késõbb. :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
biztos velem van a baj....mindenki imádja, én meg semmi különöset nem látok benne...

Zomil
Maoyuu Maou Yuusha 01: Sztem valami eszméletlen jo volt az elsö rész :D
A grafikája nagyon tetszik, meg érdekesnek tünik az egész.

Lelouch
Nem annyira vészes ez a fõszereplõ, az még be is jön, hogy waifu-t hallucinál. :D
LasDen
az elsõ 1-2-3 részt láttam...meg aztán az uccsóba is belenéztem...nem volt vele baj, de semmi xtra sem volt, ami miatt folytattam volna. ha nincs éppen más, meglehet nézni, de nem több....

PetruZ
Igazából az elsõ fele tényleg tök jó, vicces, meg romantikus is egyszerre, 8/10-en állt nálam, aztán kezdett látszani, hogy a végébõl nem lesz semmi, az írók bekavartak még más karaktereket, komolyan felépítenek háromszögeket, meg négyszögeket, meg a fene tudja már, ki kibe szerelmes, de a két fõszereplõ elhatározása eddigre már kb. szilárd és be is vallják egymásnak, ennek ellenére a vége... semmi, nulla, egyszerûen nem történik semmi és üresen félbemarad az egész. :/
armageddon666
Egy 3 percet láttam belõle, az alapján tetszett. Aztán tegnap olvastam a végérõl egy hasonló véleményt. Lehet megvárom azt az OVAt...

@

PetruZ
Tonari no Kaibutsu-kun (2012, AniDB): Ennek is vége, és úgy lett vége, hogy... nem lett vége. Kb. félbemaradt, nem oldódott meg semmi és alig történt valami elõrelépés a kezdetekhez képest. Jön majd még egy OVA, nem tudni mikor, de a kommentek alapján a manga is ugyanígy toporog egy helyben, nem halad elõre. Kár érte, mert amúgy jól indult és volt esély rá, hogy 13 rész alatt valamiféle véget is elér. 6/10