Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WhiteStar
egyetértek.

Robotics Notes nagyon jól indult kedves kis sztorival viszonylag nem túl elrugaszkodva a valóságtól (bár az AR-es beszélgetéses témák már tarkóig rángatták a szemöldököm itt ott) de ami a végére lett, ez az abszolut hülyeség, logikátlan baromságok hatványozása percrõl percre, valami fenomenális, ennél rosszabbat keresve se lehetett volna csinálni.

összegezve 2/10, és ez is csak a grafika miatt.

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

BEAST
Ez a Psycho Pass tényleg egész jó volt. Nagyon tetszett pedig nem igazán az én világom. :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
Fanboykodni??? :D
Zomil
Igen :)

Fanboykodni meg nem tudok, mert nem olvasnom az LN-t :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
a Koyomimonogatari nisio legújabb monogatarija májusban jelenik meg...lehet fanboykodni :D
am tényleg, a könyvek is ilyen népszerûek s jól fogynak, mint az anime?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

PetruZ
AniDB-n ugyanez a "time wasted": nálam "50 d 13 h". :)
Count Adyn
azigen:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LasDen
99.3 nap :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Count Adyn
Nekem anime-planeten a "time spent on anime" számláló:)
17 Minutes 17 Hours 2 Days 1 Week 2 Months

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LasDen
2009 novembere óta 500 anime...az nem rossz :DD

LasDen
most hogy mondtad megnéztem, de a szezonos befejezõdõk közül nincs annyi. tempest, gjbu, haganai next, tamako és bakuman 3 ér véget most...jaa meg gintama enchousen....akkor nem kérdés...gintama lesz az 500. stílszerûen :D

PetruZ
:gasps:

(Több anime is véget ér a napokban, hetekben, nézegetted már, vajon melyik lesz az 500.? :D)
LasDen
nekem sakurasou a 492. :D

PetruZ
Most nézem, az AniDB stats szerint a GuP volt a 200., a Sakurasou meg a 201. "completed" anime. :)
LasDen
én azt nem értem mér volt erre szükség? teljesen felesleges történet volt....

PetruZ
Kotoura 11: Már egy ideje elég átlátszó volt, hogy ki a "támadó", de az epizód vége felé a "kettõs" jelenet feltette a koronát a hülyeségre. Mindegy, Manabe megint hõs lehetett egy kicsit. :D
LasDen
jól termelõ franchiset sikerült kiépíteni. minden szutyok jól fogy belõle :D
folytatás meg 1 éven belül biztos lesz. a manga ebben az esetben nem releváns...mehet a manga is a maga útjára meg az anime is....

PetruZ
Azt néztem, hogy a BD Vol 1 februárban is harmadik volt, a Vol 2 meg több, mint 24k+-val a második. Most itt van a Vol 3 harmadik helye, nagyon impresszív számok egy ilyen animétõl. De még a mûanyag tankok is rettentõen mennek, meg pár napja az Oarai tavaszi fesztiválon külön GuP bemutató volt live show-val, mindennel (megnéztem volna). :)
Folytatás egy darabig még biztosan nem lesz, a manga még fél éve sem indult, két kötet jött még csak ki belõle és tudtommal az is pont itt ért véget, ahol az anime.
PetruZ
Sakurasou no Pet na Kanojo END: Ja, az utolsó rész teljesen rendben volt és tényleg kár az évad második felében elõtérbe került túldrámázásért, de azért összességében jó sorozat volt. 6/10
LasDen
ilyen eladások mellett?? lehet rá építeni, úgyhogy vissza fog még térni abban biztos vagyok...

PetruZ
Girls und Panzer END: Zseniális volt a vége, a legjobb rész volt, végig full head-on-head küzdelem (néha pl. olyan volt, mintha a lövegekkel kardoztak volna :D ), jó húzások (a Maus elintézése, vagy a végén a párbaj örökké felejthetetlen marad :) ). A döntõ végeredményét még spoilerben sem lövöm le, majd mindenki megnézi, de kicsit meglepõ lesz. :D
Összességében masszív 7/10, jöhetne még belõle.
Zomil
Zettai Karen children unlimited rajzoloi kifuthattak a tucat karakterek rajzolásábol, mert pár utalás van élö emberekre :D
Pl van benne, avgn-en csávo, thatguywiththeglasses, meg hotshotgg egy LoL játékos :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

PetruZ
A Love Live! szerintem az elsõ valódi 4D anime, amibe valami titkos kódon keresztül fene tudja milyen láthatatlan anyagot kevertek, ami lejátszáskor elszabadul a levegõben és kényszeríti, hogy végignézd. Egy-egy epizód végén ott ülsz értetlenül, hogy minek nézted meg egyáltalán - aztán a következõ epizódot is letöltöd, amikor megjelenik. Pedig esküszöm, hogy sz*r, de az utolsó részt is várom. :)
LasDen
Blu-ray
*1, 81,782 81,782 MS Gundam UC vol.6 - limited edition
*2, 53,429 53,429 Lyrical Nanoha: The Movie 2nd As - deluxe limited edition
*3, 23,528 23,528 Girls und Panzer vol.3
*4, 21,848 21,848 MS Gundam UC vol.6 - regular edition
*6, 18,429 18,429 Love Live! School Idol Project vol.1
*7, 17,145 17,145 Kyoukaisenjou no Horizon II vol.7
*8, 10,933 10,933 Chuunibyou demo Koi ga Shitai! vol.4
*9, 10,393 10,393 Lyrical Nanoha: The Movie 2nd As - limited edition
10, *9,242 *9,242 Kuroko no Basket vol.9
15, *5,514 *5,514 Psycho-Pass vol.4
18, *4,124 *4,124 Smile Precure! Movie
20, *4,065 *4,065 MS Gundam Seed C.E.73: Stargazer BD Box

Gundam újabb százast dobott össze, nanoha nem tudtam, hogy ennyire népszerû. WoT the animation teljes siker...love live meg...beszarok :D
Tamako Market meg valahol 4000 alatt teljesített, mélyen a KyoAni elvárások alatt. De azt hiszem a Chuu2 kicsit vigasztalja õket...

Lelouch
Kuragehime?
WhiteStar
ez mibõl van? annyira ismerõs O.o

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

LasDen
Sakurasounak is víge...nem volt rossz a befejezés, sõt, nem volt vele baj,de a 13. rész után elég lejtmenetbe kapcsolt a sorozat. nem igazán jöttek át a részek. el tudom képzelni, hogy folytatják, de több esélyt látok, hogy nem....10/5

Zomil
Robotic;Notes end: Hát akármennyire is sajnálom, de erre a sorozatra egy 7/10-nél többet nem tudok adni...Öszintén szolva a Chaos;Head jobban bejött, a Steins;Gate-nek meg közelében nincs. Lehet, hogy a VN izgalmasabb volt és egyértelmüen sokkal több informáciot tartalmazott, de ez igy 22részen át NAGYON hosszu volt, az eleje egy robotépitös slice of life, ami hipp-hopp átmegy világmegmentésbe. Olyan életszerütlen volt az egész. Ha fele ennyi rész lett volna, akkor +1 pontot kapna tölem, de igy elég vontatott volt. Sajnálom, pedig nagyon örültem volna, ha egy S;G szintü részt kapunk, eléggé csalodott vagyok. Ráadásul az is borzaszto, h NULLA utalás volt az animébe a C;H és S;G részekre.
Pl. a végsö kodot amivel gyöznek azt Daru irta az S;G-böl, ez azért sztem iszonyat jo utalás, csak épp az anime-böl kiagyták...
Az animácio viszont nagyon szép volt, a zenék is nagyon jok voltak megadták mindig a hangulatot. Sajnos a probléma a többivel van, pl. a szereplöket se nagyon tudtam megszeretni...egyiket se...ami egy sorozatnál elég gáz.
Hát elég hosszu elemzés lett, de sajnos ez amiatt van, mert rossz szájizt hagyott a sorozat az S;G után.

Viszont egy biztos, nagyon nem szeretnék a C;H, S;G, R;N univerzumban élni...itt mindig vki el akarja pusztitani a földet vagy irányitani akarja :D

LasDen
arra a 1,5 órára tökéletesen megfelel majd ez a film...kis nosztalgikus érzés meg egy jó szórakozás
legalábbis ezt várom a filmtõl, semmi megváltást :)

Count Adyn
SHO-SHOGUN KA YOOOOOO?!! :DDD

Lelouch
http://www.youtube.com/v/28C-L0FbMjs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Lelouch
http://www.youtube.com/v/olAj1JsbRnQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
LasDen
massive cosplay...:DD

LasDen
Bakuman 24 - kicsit olyan érzésem van, mintha Ashirogiék átbaszták volna a palánkon a Jack/Jumpot...:D
de ettõl függetlenül egy nagyon jó rész lett belõle. A kövi már tényleg csak az epilógus.
Jó kis széria volt ez...

Lelouch
Ez egy jó meglátás. :D
Zomil
A zene mondjuk nekem nem igazán jön be, de eléggé érdekesen összerakott amv :)

http://www.youtube.com/v/lXX7dRULFaE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

LasDen
úgy látom ez a yugioh nem teljesen komplett sorozat :D

Lelouch
A Yugioh DM-ben ez a fej valami hatalmas... :D
http://www.youtube.com/v/qoksV372nkE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Lelouch
Amúgy nicovideo-ról van eredetileg a videó, ott lehet ki vannak írva az animék is. :D Bár nekem nincs nico account-om, így nem tudom megnézni.
Zomil
Annyira gyorsan van váltogatva, h nem igazán van arra ideje, hogy felkeltse az érdeklödésemet, ellenben, pl. érdekelne, hogy mindent felismertem-e amit ismerek :D

Lelouch
Az miért hiba? :D Valamelyik felhasznált jelenet felkeltette az érdeklõdésed?
LasDen
nekem 2 év kellett hogy újra leüljek After Storyhoz...szerintem teljesen jó és kerek volt, így ahogy...

Zomil
Hát ebbben volt minden :D
Nagyon jol sikerült, egyetlen hiba, hogy nincs felsorolva mik vannak benne :)

Count Adyn
Nah végeztem a Clannad-al meg az A.S.-val is:)
Az alap sorozat elég felejthetõ volt, Sunohara meg Tomoya trollkodásait élveztem kb, Fuko-t agyoncsaptam volna egy péklapáttal szívem szerint.

Az After Story az már sokkal jobb volt, kõkemény drámába fordult, hogy aztán egy random varázsütésre happy end-el elbasszák a végét:D Tény Ushio már sok lett volna hogy túltegye magát rajta bárki is, inkább hagyták volna meg az apa-lánya felállást a végére... Összeségébe nem volt rossz, de nincs az az isten hogy megnézzem még egyszer:D

zsakosfrodo2
Jó volt. :3

Lelouch
http://www.youtube.com/v/tsif3SeYC-Q&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
LasDen
nálam parkoló pályán van 2v3 rész után. annyira nem fogott meg, de dobni sem akartam....

efti
Beck nagyon jo. A megrajzolast szokni kellett,de minden masban hibatlan.

WWFSMD?

RelakS
tudod, ez az a fajta érdekes, ahol nem õszinte az ember vigyora <#zavart1>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

PetruZ
Ellentmondanék (ismét). :) A Chu2Koi tavaly az egyik legjobb cucc lehetett volna, ha nincs az a felemás vége, de ettõl eltekintve nekem nagyon tetsztett, nagyon jókat lehetett rajta nevetni (fõleg az elsõ felén). Nem véletlen, hogy a stílusjegyei már máshol is megjelentek (pl. OreShura).